ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: «Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να υποστείλει τις σημαίες, θέλει να μην υπάρχουν αξίες, θέλει να ισοπεδωθούν τα πάντα στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, να καταργηθούν τα έθνη..

Την πόλη των Καλαβρύτων επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους, στις 21 Μαρτίου του 1821. Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων τόνισε μεταξύ άλλων: «Αποτελεί τιμή για μένα και το έθνος, που βρίσκομαι σήμερα εδώ στα Καλάβρυτα. Το έθνος οφείλει στα Καλάβρυτα, διότι από εδώ ξεκίνησε ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας το 1821».
Στην συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «οι οπλαρχηγοί κτυπήθηκαν με ένα ολόκληρο κατεστημένο και ξεκίνησαν την επανάσταση με την δύναμη του λαού και της ελληνικής ψυχής», ενώ απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο των Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά, υπογράμμισε:
«Η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να υποστείλει τις σημαίες, θέλει να μην υπάρχουν αξίες, θέλει να ισοπεδωθούν τα πάντα στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, να καταργηθούν τα έθνη - κράτη και να ξεχάσουν οι λαοί τα εγκλήματα που έγιναν στο παρελθόν».
 

Όπως πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος, «εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε λαός εκδικητικός, αλλά ένας λαός που δεν ανέχεται να παραχωρήσει ούτε σπιθαμή γης από την εδαφική του ακεραιότητα και την εθνική του ανεξαρτησία.
Και αυτό θα πρέπει να το ξέρουν καλά αυτοί που έρχονται με άλλα μέσα, χωρίς όπλα, να κατακτήσουν αυτόν εδώ τον τόπο. Σε αυτόν εδώ τον τόπο δεν πιάνει κατακτητής και ενωμένοι δεν έχουμε να φθονηθούμε τίποτα».
Στην συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε αναφορά στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, τονίζοντας μεταξύ άλλων:......

Τα διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν τον Αλέξη Τσίπρα......

Ο Αλέξης Τσίπρας

 Για πολιτική νίκη της Ελλάδας και προσωπικά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής και τη “στρογγυλή τράπεζα” που ακολούθησε, κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ.

 Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι την ίδια άποψη, δηλαδή περί επιτυχίας του Αλέξη Τσίπρα, έχουν και τα γερμανικά ΜΜΕ, που αντιμετωπίζουν θετικά τον Πρωθυπουργού, διαχωρίζοντάς τον από το κλίμα που διαμορφώθηκε το προηγούμενο διάστημα, λόγω του Γιάνη Βαρουφάκη κυρίως.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διεθνών ΜΜΕ, στις Βρυξέλλες επιβεβαιώθηκε ότι οι Ευρωπαίοι και κυρίως η Γερμανία δεν σκοπεύουν να αφήσουν την Ελλάδα να καταρρεύσει, και θα ενισχύσουν όσο μπορούν την κυβέρνηση Τσίπρα, ζητώντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις, που ωστόσο θα μπορεί να τις αντέξει πολιτικά ο νέος Πρωθυπουργός.
 Στα γερμανικά ΜΜΕ τονίζεται με έμφαση ότι κατά τη διάρκεια της “στρογγυλής τράπεζας” των Βρυξελλών, συζητήθηκαν οι μεταρρυθμίσεις που θα μπορούσε να προωθήσει ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς να έχει πολιτικό κόστος, στην ελληνική κοινωνία, αλλά και εντός της Βουλής.

Το κλίμα “νίκης Τσίπρα”, έχει την εξήγησή του στο κλίμα…

“Χαστούκι” Τσίπρα σε δημοσιογράφο του πρώτου θέματος!


«Οργανωμένα συμφέροντα στο εσωτερικό διακινούν τα σενάρια τρομολαγνείας. Όπως ακριβως κάνατε και εσείς χθες, όταν μιλούσατε για κατάρρευση και το ίδιο έκαναν τα πρωτοσέλιδα κάποιων εφημεριδων!
 Λέγατε ότι θα πέσει η κυβέρνηση… Οι κυβερνήσεις όμως δεν πέφτουν με μηχανορραφίες.» 
 Αυτή ηταν η ξεκάθαρη απάντηση στον δημοσιογράφο του Πρώτου Θέματος που έκανε την ερώτηση για τα σενάρια που μας ήθελαν ακόμα και για πιστωτικό γεγονός

Καμμένος: Ο Γερμανός πρέσβης έκανε "ντου" στο Γενικό Λογιστήριο για να ελέγχει τα οικονομικά στοιχεία.

Εκτεθειμένη άφησε την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ο Πάνος Καμμένος,  για τη στάση της απέναντι στη Γερμανία.
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κατήγγειλε...
στο πρωινό του ΣΚΑΙ, πως,  ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα έμπαινε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να ελέγχει τα οικονομικά στοιχεία.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


Aπάντηση Κατρούγκαλου, στο ΒΗΜΑ...Η επίθεση σε βάρος μου έχει στόχο στην υπονόμευση της κυβέρνησης... Δεν θα τους περάσειtoualeta-lathi10-570_1Με ανακοίνωση αλλά και... τιτίβισμα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος απαντά σε δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής" υπό τον τίτλο «Σκάνδαλο Κατρούγκαλου: Υποσχόταν διορισμούς με προμήθεια 12%».
Σύμφωνα με το "Βήμα της Κυριακής", προμήθεια ύψους 12% έχει κατοχυρώσει το δικηγορικό γραφείο του Γιώργου Κατρούγκαλου με βάση ιδιωτικά συμφωνητικά που υπογράφτηκαν με υπαλλήλους που απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την προηγούμενη κυβέρνηση και διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γραφείο του κ. Κατρούγκαλου υπέγραφε συμφωνητικά και στις 26 και στις 27 Ιανουαρίου, ενώ ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου.
Ο κ. Κατρούγκαλος δηλώνει ότι ανέστειλε τη δικηγορική του δραστηριότητα από τον Ιούνιο του 2014, όταν και εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πως έκτοτε δεν έχει καμία σχέση ή επικοινωνία με τους υπαλλήλους αυτούς.
Όμως το Βήμα της Κυριακής παραθέτει στοιχεία ότι ο κ. Κατρούγκαλος συνέχισε να υπογράφει ιδιωτικά συμφωνητικά μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου του 2015 οπότε και ορκίστηκε αναπληρωτής υπουργός.

Το... τιτίβισμα

«Μετά τη λογοκρισία η συκοφαντία. Το Βήμα ενορχηστρώνει τη βρώμικη επίθεση,προαναγέλλοντας Σκάνδαλο Κατρούγκαλου»

έγραψε στο Twitter του ο υπουργός κάνοντας λόγο για συμφέροντα που αποσκοπούν στο να υπονομεύσουν την προσπάθεια της κυβέρνησης για ουσιαστικές αλλαγές.


Μάλιστα ο υπουργός εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα γράφονται για τον ίδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.......

Βόμβα Τσίπρα: Την ερχόμενη εβδομάδα σπάει το άβατο της Ελβετίας!


tsipras«Το έκανε η Ιταλία. Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν το έθεσε ως προτεραιότητα. Υπάρχει ευθύνη του υπουργού οικονομικών αλλά και συλλογική ευθύνη. Αυτό την ερχόμενη εβδομάδα λαμβάνει τέλος, με γνώμονα το προηγούμενο της Ιταλίας» 


Ο Σαμαράς όμως είχε στείλει τον …Παπασταύρου να το διαπραγματευτεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Τον Παπασταύρου που είναι στην λίστα Λαγκάρντ! Τότε όμως οι ραγιάδες δεν το γνώριζαν. Ο Σαμαράς;

Ο ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Λοβέρδος: Η κυβέρνηση αποτελεί κίνδυνο για την Ελλάδα«Κίνδυνο» για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση βάζουν τα συμφέροντα του κόμματός τους πάνω από τα συμφέροντα της Ελλάδας και του λαού».
Μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι ο «χώρος της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας είναι απολύτως αναγκαίος» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να το οικοδομήσουμε, από την αρχή, ιδρύοντας το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ σε νέα βάση».

ΟΙ πολίτες θεωρούν ακροδεξιά παρένθεση στην ηγεσία της ΝΔ τον Σαμαρά και ζητούν να φύγει....

Βαρύ έως ασήκωτο μοιάζει το κλίμα για τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς μέρα με τη μέρα αυξάνονται οι φωνές, που τον θέλουν εκτός κόμματος.

Αν και η ηγεσία της ΝΔ θεώρησε ότι...
η ήττα προήλθε εξαιτίας των δύσκολων αποφάσεων που κλήθηκε να λάβει η κυβέρνηση Σαμαρά στο προηγούμενο διάστημα, πρόσφατη δημοσκόπηση αποδεικνύει ότι οι ψηφοφόροι, όπως και αρκετοί βουλευτές αλλά και γαλάζια στελέχη, έχουν πρόβλημα και σε ότι αφορά στην ηγεσία του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση που διεξήχθη από την εταιρεία Palmos Analysis, για λογαριασμό του του τηλεοπτικού σταθμού SBC, η πλειοψηφία των πολιτών ζητούν αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «θεωρείτε ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα της ΝΔ μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015;» το 43% απάντησε «ναι» και το 7% «μάλλον ναι», ενώ το 20% απάντησε «όχι» και το 5% «μάλλον όχι». Το 24% απάντησε «δεν έχω γνώμη/δεν με ενδιαφέρει» και 1% δεν απάντησε...

πηγή: parapolitika

Έτοιμος να κανει μηνυση στο Spiegel ο Ποτάμης;


 Είδηση βόμβα.Το ΠΟΤΑΜΙ εναντίον του Der Spiegel εξαιτίας του αυριανού του εξώφυλου καθ’ότι κάνει περίεργους συνειρμούς μεταξύ της Μέρκελ του τρίτου ραϊχ και του τέταρτου ραΪχ.
Τρολοκράτης

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: Ο «ΜΙΚΡΟΣ» ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙΩς επιτυχία του Αλ. Τσίπρα θεωρεί ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής τα αποτελέσματα της κρίσιμης συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με το «ιερατείο» της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες – Θεωρεί ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο «αριστερής παρένθεσης» –  Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr. 
Ο Κ. Καραμανλής, σε συνομιλίες που είχε με συνεργάτες του, επισημαίνει ότι «ο μικρός έκανε ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι», εννοώντας προφανώς τις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν διαπραγματεύτηκαν σχεδόν ποτέ και απλώς επικύρωναν τις εντολές..........

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ: ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ
ΑΡ. ΠΡΩΤ. α) 908/63/17-3-2015 β) 909/64/17-3-2015 γ) 910/65/17-3-2015
δ) 914/66/17-3-2015 ε) 915/67/17-3-2015
ΕΡΩΤΗΣΗ & ΑΚΕ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ )
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ, ΔΙΑΦΆΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Κοινοποίηση:​​Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
Οικονομικούς Εισαγγελείς,
Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς και Ανακριτή Διαφθοράς κ. Νικ. Τσιρώνη

Θέμα: «Η αμαρτωλή σύμβαση “994/2005” του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, οι δικαστικές της εξελίξεις, η αποπεράτωση των υπολειπομένων εργασιών της από την ΕΡΓΟΣΕ και ο κίνδυνος απώλειας νέων τεράστιων ποσών κοινοτικής χρηματοδότησης».....

Συγκλονιστική ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού: Ο Πρωθυπουργός πέταξε σε οικονομική θέση και λίγο μετά…
…το πρωθυπουργικό αεροπλάνο έσωσε την ζωή ενός παιδιού!!
 

Είναι πραγματικά συγκλονιστική η ανακοινωση της οργάνωσης.
Επειδή ο Αλέξης αποφάσισε να πετάξει με την πτήση της γραμμής, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ηταν διαθέσιμο και ενεργοποιήθηκε άμεσα για να σωθεί το παιδί…
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. 

Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.
Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!

Ολόκληρη η απάντηση του Πάνου Καμμένου στον Βενιζέλο που έγινε λαγός!


Θα ήθελα να τον παρακαλέσω ιδιαίτερα να σταματήσει τις επιστολές, διότι φαίνεται ότι με την αλληλογραφία του το


αποτέλεσμα είναι το αντίθετο από αυτό που αναμένει. Με την ανταλλαγή επιστολών το αποτέλεσμα ήταν το σύνολο της Σοσιαλιστικής Ομάδας  στο Ευρωκοινοβούλιο να έχει επιτεθεί κατά της Ελλάδας και της ελληνικής Κυβέρνησης.
Ο ένας λέει ότι «θα πάρουμε τα μέτρα της Κύπρου». Ο δεύτερος της Ομάδας του απαντά ότι «η ρευστότητα στην Ελλάδα έχει τελειώσει». Και βεβαίως ο κ. Σουλτς βγαίνει και παρεμβαίνει ευθέως στα εσωτερικά της χώρας, υποδεικνύοντας στους κυβερνητικούς εταίρους και
υποδεικνύοντας ποιοι θα πρέπει να κυβερνούν σε αυτόν εδώ τον τόπο, κατά παράβαση κάθε
δημοκρατικής αρχής. Αυτές είναι οι επιστολές τις οποίες στέλνει ο κ. Βενιζέλος και οι επιτυχίες τις οποίες έχει για τη βοήθεια της χώρας και της Κυβέρνησης!
Καλύτερα, λοιπόν, να σταματήσει να αλληλογραφεί και να απαντάει. Να απαντήσει εδώ, σε αυτήν την αίθουσα: Ποιος έφερε την ανθρωπιστική κρίση;.......

Επεισόδια στις Σκουριές... Επίθεση αστυνομικών σε διαδηλωτές...Επεισόδια ανάμεσα σε δυνάμεις της Αστυνομίας και διαδηλωτές που
αντιτίθενται στην εξόρυξη χρυσού έγιναν, πριν από λίγη ώρα, στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Από τη διασταύρωση της Μεγάλης Παναγιάς, όπου υπήρχε συγκέντρωση, με πρωτοβουλία των Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, διαδηλωτές κατάφεραν, με τη χρήση οχημάτων 4x4, να πλησιάσουν σε πλαϊνή είσοδο των εγκαταστάσεων της επένδυσης για να δουν την καταστροφή που καταγγέλλουν ότι έχει γίνει στο δάσος. Βρήκαν, όμως, μπροστά τους δύναμη της Αστυνομίας, που τους έφραξε τον δρόμο προς την είσοδο.
Τότε, κάποιοι από τους διαδηλωτές επιχείρησαν να παρακάμψουν το μπλόκο, κινούμενοι μέσα από το δάσος και οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών...

 

topontiki.gr

ΠΩΣ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ… ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Φωτο2 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Το εκπληκτικό γεγονός της ανακαίνιση που είχε αποφασιστεί για ένα μουσουλμανικό τζαμί και στην πορεία της ανέδειξε μια ιστορική ελληνορθόδοξη εκκλησία, προκάλεσε μεγάλο θρησκευτικό σκάνδαλο στον τουρκικό τύπο.  

Η καταπληκτική αυτή περίπτωση διαδραματίστηκε στην πόλη Αλάτσατα κοντά στην Σμύρνη, που πριν από την μικρασιατική καταστροφή και την ανταλλαγή των πληθυσμών ήταν μια ανθούσα ελληνική πόλη.

 Όταν μετά από την απόφαση των τοπικών αρχών άρχισαν οι εργασίες της ανακαίνισης του μουσουλμανικού τεμένους, σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, (εφημερίδα Zaman), ξέσπασε ένα μεγάλο «σκάνδαλο» όπως χαρακτηρίστηκε, της ανακαίνιση του τζαμιού της πόλη Αλάτσατα κοντά στην Σμύρνη.

Το τζαμί αυτό όταν ζούσαν εκεί οι Έλληνες ήταν εκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο Κωνσταντίνο. Λόγω των εκτεταμένων φθορών που είχαν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια, η τοπική διοίκηση ανέθεσε σε ένα εδικό συνεργείο να κάνει τις εργασίες ανακαίνισης. 
Το τουρκικό όμως συνεργείο αντί να ανακαινίσει το μουσουλμανικό τέμενος προχώρησε και αναστύλωσε …

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 27 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκθεση – βόμβα του ΟΟΣΑ κατηγορεί εταιρεία του Μπόμπολα για χρηματισμό αξιωματούχων!...Θεοδωράκη, θα καταθέσεις ερώτηση στην βουλή;


OECD CORRUPTION 1 

OECD CORRUPTION 2

Το Ολυμπία παραθέτει αυτούσιες τις σελίδες της έκθεσης του ΟΟΣΑ που έσκασε σαν βόμβα και καταλογίζει σε βαρώνους του τύπου συμμετοχή σε λαδώματα πολιτικών και αξιωματούχων. Συγκεκριμένα η έκθεση…

καταλογίζει λαδώματα, ξέπλυμα και άλλες έκνομες δραστηριότητες σε «κατασκευαστική εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων» που πήρε δουλειά στα Σκόπια. Η εταιρεία αυτή όμως είναι η ΑΚΤΩΡ των γνωστών συμφερόντων.

ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ!

ΤΟ κόμμα της αντιπολίτευσης Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM), μέσω του εκπροσώπου της Πέτρε Σιλέγκοφ, κατήγγειλε «οικονομικό σκάνδαλο ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στο οποίο εμπλέκονται η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία Άκτωρ».

Σύμφωνα με τον κ. Σιλέγκοφ και την DW που μετέδωσε την μετάφραση της είδησης, το σκάνδαλο αυτό «ξεδιπλώνεται» με τη μορφή του ξεπλύματος χρήματος και έχει ως εξής:.....

"...έσπασε κάτι μέσα μου. Δεν μπορούσα να συνεχίσω"... ΒΙΝΤΕΟ

Η σκηνή στη στάση. Το θύμα, υπήκοος του Μπαγκλαντές, κάθεται και ο ηθοποιός που παριστάνει τον ρατσιστή του επιτίθεται λεκτικά και τον πλησιάζει.

 Η μαρτυρία του "ρατσιστή" ηθοποιού, του συγκλονιστικού κοινωνικού πειράματος (ΒΙΝΤΕΟ)...
Ο Τηλέμαχος Κρεβάικας είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον ρατσιστή στο βίντεο - κοινωνικό πείραμα της ActionAid για την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, που κάνει θραύση στο Διαδίκτυο.

Είναι ο Ελληνας που...

Αυτό είναι το υπερ-αεροπλάνο που έφτιαξε η Ρωσία και ανατίναξε "το μυαλό" των Αμερικανών


  Η Ρωσία ετοιμάζεται να παράξει μαζικά υπερηχητικό-μεταγωγικό αεροπλάνο για το οποίο οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι αδύνατο να κατασκευαστεί.
 Σύμφωνα με το Κρεμλίνο η βιομηχανία όπλων της Ρωσίας σχεδίασε και ετοιμάζεται να βγάλει στην παραγωγή το υπερηχητικό-μεταγωγικό βαρέων οχημάτων αεροσκάφος PAK TA, ενώ όπως σημειώνει η Μόσχα, θα έχουν κατασκευαστεί 80 τέτοια σουπερ αεροπλάνα έως το 2024.
 Το PAK TA είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αεροναυπηγική σε αεροσκάφη του μεγέθους του, την ώρα που η Ρωσία έχει αποφασίσει να επενδύσει 130 δισ. δολάρια για τον εκσυγχρονισμό της αεροπορικής της ισχύος......

Νέα νίκη της Ελλάδος Τσιπρας Ουτε Υφεσιακά μέτρα ούτε mail Χαρδούβελη.....


 


 “Ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες”, δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της οκταμερούς συνάντησης που έλαβε χώρα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο Α. Τσίπρας είπε πως είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα, δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει το mail Χαρδουβελλη.
 Η Ελλάδα θα καταθέσεις τις δικές της μεταρρυθμίσεις”. Όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να εργαστούν για να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό η χρηματοδοτική ικανότητα της ελληνικής οικονομίας.

Ξεχωριστά ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην παρέμβαση του Jean Claude Juncker, ο οποίος επιβεβαίωσε στη συνάντηση την πρόθεσή του να ενεργοποιήσει άμεσα ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία θα παράσχουν κεφάλαια στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

 Το ποσό θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της αυριανής συνόδου. Υπενθυμίζεται ότι......

Γιούνκερ: Θα εκταμιεύσουμε 2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανεργίας.


Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι προωθείται η εκταμίευση ποσού ύψους 2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα για το 2015, με σκοπό την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανεργίας.


«Η Ελλάδα θα λάβει τα χρήματα αυτά όχι για τη διάρθρωση των
Ταμείων, αλλά για την κοινωνική συνοχή, με σκοπό τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων», δήλωσε ο Γιούνκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

ΖΕΜΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!!!..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ..


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ECONOMIST «Κύριε Τσίπρα σπάσε τη συμφωνία με τους ΑΝΕΛ, διώξε τον φλύαρο Βαρουφάκη, συνεργάσου με το Ποτάμι»
Επαναφέρουν το θέμα Βαρουφάκη για την κυβέρνηση τα ξένα μέσα ενημέρωσης με τον Economist αυτή τη φορά να δίνει… συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση για αντικατάστασή του αλλά και για συμμαχία με το Ποτάμι.
Σε άρθρο του ο Economist αναφέρει για τις έντονες σχέσεις του κ. Τσίπρα με την κ. Μέρκελ: …….

Απόλυτη ηγεμονία Τσίπρα σε νέο πολιτικό σκηνικό


Από τα μεσάνυχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η Ελλάδα δια του πρωθυπουργού της Αλέξη Τσίπρα ύψωσε τη φωνή και την αξιοπρέπειά της, αρνούμενη να συνεχίσει να είναι το «κλωτσοσκούφι» των ισχυρών της Ευρωζώνης. 
 Ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο έβαλε την ηγεσία της Ευρωζώνης να καθίσει στο τραπέζι με δική του πρωτοβουλία αλλά πήρε κι αυτό που ήθελε στο κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση. Την επαναβεβαίωση δηλαδή της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, με την αποσαφήνιση πως είναι η Ελλάδα και όχι οι δανειστές, αυτή που αποφασίζει για τον εαυτό της.

Ο Τσίπρας που πέταξε για Βρυξέλλες σαν κοινός θνητός, στην οικονομική θέση της τακτικής αεροπορικής γραμμής, καθίσταται μέρα τη μέρα ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της χώρας, συγκρινόμενος πλέον στη συνείδηση των Ελλήνων με ……

Αντώνης ξεσαμάρωτος,δεν υπάρχει πιο ξευτιλισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα... «Ο χρόνος και τα χρήματα τελειώνουν»
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.... ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ..

«Ξεκάθαρη προϋπόθεση για να σωθεί η Ελλάδα από την ασφυξία, είναι ο κ. Τσίπρας να περάσει τις εξετάσεις των νέων μέτρων. Βαθμολογητές του θα είναι η Τρόικα στην Αθήνα και το Eurogroup στις Βρυξέλλες, την ώρα που ο χρόνος και τα χρήματα τελειώνουν.Όπως τελειώνουν και τα ψέματα που ακούγαμε μέχρι τώρα».

Αχιλλέα Μπέο, πούλα τα όλα!


bolos-nero
Υπέπεσε στην αντίληψή μου μια καμπάνια "Σώστε το νερό στο Βόλο"(βλ.εικόνα), η οποία προφανώς αφορά τα σχέδια της δημοτικής αρχής του Βόλου να ιδιωτικοποιήσει την εταιρία ύδρευσης της πόλης.

Και ρωτάω κι εγώ: γιατί να το σώσουμε το νερό στο Βόλο, ρε παιδιά;

Δεν εξελέγη δημοκρατικότατα και με ευρεία πλειοψηφία ο Αχιλλέας Μπέος δήμαρχος της πόλης;
Εξελέγη. 
Δεν ήξερε πολύ καλά όλη η βολιώτικη κοινωνία το ποιόν του Αχιλλέα Μπέου;
Το ήξερε. 
Και, παρόλα αυτά, δεν τον ψήφισε;
Τον ψήφισε.
Άρα;
Άρα ο ψηφισθείς Αχιλλέας Μπέος δικαιούται να πάρει το νερό και να το πουλήσει, να το διακόψει, να του ρίξει χώματα.. ακόμα και σκατά μέσα, αν θέλει, και να το κεράσει στους πολίτες του.

Η πόλη εξέλεξε εμφατικότατα έναν απ' τους πιο προφανείς εχθρούς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να διαχειριστεί τα δημοτικά πράγματα και τώρα θα εναντιωθούμε στην απόφασή του, επικαλούμενοι τα...ανθρώπινα δικαιώματα;
Ντροπή, ρε παιδιά!
Οι Βολιώτες αποφάσισαν και ψήφισαν αυτόν που τους αξίζει.
Τώρα θα πάρουν και αυτό που τους αξίζει.
Επομένως, καλώ κάθε δημοκρατικό πολίτη να μη συμμετέχει σε αυτήν την καμπάνια.
Γιατί η λαϊκή εντολή στο Βόλο ήταν η έγκριση του προγράμματος "γαμάω και δέρνω".
Η λαϊκή εντολή ψήφισε υπέρ του δημοτικού... bullying (που' ναι και της... μοδός) και οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφασή της.
Ο λαός είναι σοφός.
Μπορεί να..........

Το Grexit είναι προτιμότερο από ένα τρίτο Μνημόνιο...


Φωτογραφία: Άγγελος Καλοδούκαςτου Γιάννη Αλμπάνη

Η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου στο Eurogroup αποτέλεσε την καλύτερη δυνατή επιλογή (ή τουλάχιστον τη λιγότερο κακή) μεταξύ των πραγματικών εναλλακτικών που είχε μπροστά της εκείνη τη στιγμή η νέα ελληνική κυβέρνηση.
 Με τη συμφωνία η κυβέρνηση μπόρεσε να ξεφύγει από την «παγίδα θανάτου» (μέσω του στραγγαλισμού του τραπεζικού συστήματος) που της είχαν στήσει οι διεθνείς κι εγχώριοι σκληροπυρηνικοί της λιτότητας. 

Επιπλέον, για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης, σε ένα επίσημο διπλωματικό έγγραφο καταγράφηκαν στοιχεία μιας εναλλακτικής λογικής για την αντιμετώπιση της κρίσης, στον αντίποδα των αντιλήψεων με βάση τις οποίες διαμορφώθηκαν τα μνημόνια. 
Από την άλλη, μιας και δεν πρέπει να ωραιοποιούμε την κατάσταση, η συμφωνία της 20ης Φλεβάρη εμπεριείχε και σημαντικές παραχωρήσεις από την ελληνική πλευρά, τουλάχιστον συγκριτικά με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ –οι ΑΝΕΛ δεν έχουν ζήτημα με τις ιδιωτικοποιήσεις...
Μια συμφωνία που δεν εφαρμόζεται
Σχεδόν ένα μήνα μετά τη συμφωνία Ελλάδας-Eurogroup, η κατάσταση έχει διαμορφωθεί ως εξής. .....

Στα Νέα του Γερμανοτσολιά που κυκλοφορούν: ΔΩΡΟ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΑ

http://papaioannou-giannis.net/wp-content/uploads/2015/03/11052511_959009960777234_8198123092204014679_n.jpg
  The Three Mooges

EXOYME ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣ" (16/3)
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στο "Έθνος" της Δευτέρας (16/3) , ανοίγει τα χαρτιά του σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση.
Σε καίρια ερώτηση της εφημερίδας σχετικά με την ύπραξη εναλλακτικού σεναρίου στην περίπτωση που οι δανειστές "δεν ξεσφίξουν τη θηλιά της χρηματοδότησης", ο πρωθυπουργός της χώρας απάντησε ότι "υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο" και συμπλήρωσε ότι "δεν πρόκειται να αφήσουμε (σ.σ. η κυβέρνηση) την Ελλάδα στη μέγγενη κανενός εκβιασμού".

Στη συνέχεια της συνέντευξης τονίζει ότι  τα νομοσχέδια που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση είναι αδιαπραγμάτευτα και θα κατατεθούν στη Βουλή άμεσα και σημειώνει: "Εχουμε ενημερώσει τους "θεσμούς", είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις τους, αλλά στην Ελλάδα ο ελληνικός λαός ψήφισε, εξέλεξε κυβέρνηση να κυβερνά". Φάνηκε ,δε, αποφασισμένος να προχωρήσει και να υλοποιήσει το πρόγραμμα μέχρι κεραίας, για το οποίο έχει δεσμευτεί σε ορίζοντα τετραετίας με την κυβέρνηση να φέρνει άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή κρίσιμα νομοσχέδια......

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ
 Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
Όλο και περισσότεροι πολίτες προβληματίζονται πλέον με την παρουσία της χώρας μας στο ευρώ. Αυτός ο προβληματισμός τείνει να γίνει κυρίαρχος.
Σήμερα όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι αρχίζουν να κατανοούν ότι η έξοδος από το ευρώ, στο πλαίσιο συνολικής αμφισβήτησης της Ε.Ε. και μιας νέας προοδευτικής πορείας, ίσως να είναι αναντικατάστατη προϋπόθεση διεξόδου από την κρίση.
Την ώρα, όμως, που προσεγγίζουν αυτήν την κατεύθυνση, την ίδια ώρα αμφιβάλλουν, διστάζουν και φοβούνται.

ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!

Οι φόβοι των πολιτών για ενδεχόμενη έξοδο από το ευρώ, που μεταφράζονται σε αγωνιώδη ερωτήματα, είναι πολλοί και επιτείνονται από την καταστροφολογία των κυρίαρχων κύκλων, συχνά και δυνάμεων της Αριστεράς.
Συγκεκριμένα, σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, οι πολίτες φοβούνται για πολλά και ειδικότερα για τις καταθέσεις, τους μισθούς και τις συντάξεις τους.
Οι φόβοι αυτοί είναι αβάσιμοι, πράγμα που μπορεί να επιχειρηματολογηθεί μόνο και μόνο από το γεγονός ότι πάρα πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν εθνικό νόμισμα, ακόμα και χώρες της Ε.Ε., χωρίς αυτό να σημαίνει καταστροφή......

Ξεκίνησαν οι πρώτες έρευνες για πετρέλαιο στα ΙωάννιναΈνα συνεργείο με ειδικούς γεωφυσικούς και γεωλόγους ξεκίνησε τις αναγνωρίσεις σε επιλεγμένες περιοχές για την διεξαγωγή γεωφυσικών σεισμικών καταγραφών, οι οποίες και θα υποδείξουν τις καταλληλότερες για γεωτρήσεις περιοχές. 
 
Τα πρώτα συνεργεία γεωλόγων, γεωφυσικών και ειδικών επιστημόνων της Energean Oil & Gas βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, και αφού οι καιρικές συνθήκες το επέτρεψαν, στην ύπαιθρο της περιοχής παραχώρησης «Ιωάννινα», στο πλαίσιο της ερευνητικής διαδικασίας για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων, αναφέρει σε ανακοίνωση της εταιρίας.
Ειδικότερα, συνεργείο ειδικών γεωφυσικών και γεωλόγων ξεκίνησε τις αναγνωρίσεις σε επιλεγμένες περιοχές για την διεξαγωγή γεωφυσικών σεισμικών καταγραφών, οι οποίες και θα υποδείξουν τις καταλληλότερες για γεωτρήσεις περιοχές.
 
Μαζί τους ταξίδεψαν και εκπρόσωποι εταιριών πραγματοποίησης γεωφυσικών ερευνών καθώς και ειδικός σύμβουλος της εταιρίας προκειμένου να εκτιμηθούν όλες οι παράμετροι που χαρακτηρίζουν το έργο. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα επαναληφθεί και με άλλες εταιρίες οι οποίες στη συνέχεια θα διαγωνισθούν για την εκτέλεση του έργου.........

Ε. Αντώναρος: "Κάποιοι στη ΝΔ κάνουν σκέψεις να πέσει η κυβέρνηση"... ΒΙΝΤΕΟ...


"Αν αυτές είναι απλώς ασκήσεις επί χάρτου, με γεια τους με χαρά τους. Αν είναι...
ευσεβείς πόθοι, εμένα μαζί τους δεν με έχουν και πολλούς άλλους δεν τους έχουν" προσθέτει ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης  Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στο οικονομικό κανάλι SBC και στον Βασίλη Ταλαμάγκα έκανε μία δήλωση συναίνεσης η οποία θα προκαλέσει συζητήσεις."Μία κυβέρνηση, τόνισε ο κύριος Αντώναρος, καταρρέει όταν φτάσει η κατάσταση στον τοίχο. Μπορεί κανείς να εύχεται κάτι τέτοιο;. Διαβάζω όμως ότι κάποιοι μέσα στο κόμμα μου, στην παράταξη την οποία ανήκω και θα εξακολουθήσω να ανήκω, κάνουν τέτοιες σκέψεις. Αν αυτές είναι απλώς ασκήσεις επι χάρτου με γειά τους με χαρά τους. Αν είναι ευσεβείς πόθοι, εμένα μαζί τους δεν με έχουν και πολλούς άλλους δεν τους έχουν".

Δείτε το βίντεο...

«Η ΕΚΤ αξιολογεί τις συνέπειες ενός Grexit».

Όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα του οικονομικού περιοδικού Manager Magazin που κυκλοφορεί την προσεχή Παρασκευή, η ΕΚΤ προετοιμάζεται για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Σύμφωνα με την προδημοσίευση που έχει αναρτηθεί στην
ιστοσελίδα του περιοδικού Manager Magazin, η ευρωτράπεζα φέρεται μάλιστα να έχει επεξεργαστεί μοντέλα υπολογισμού για το πώς θα επηρέαζαν τα ελληνικά ομόλογα τρία πιθανά σενάρια:

Σε περίπτωση Graccident η αξία του ελληνικού χρέους που υπολογίζεται στην παρούσα φάση στα 320 δις ευρώ, θα συρρικνωνόταν στο 5 % της ονομαστικής του αξίας.
Σε περίπτωση «συντεταγμένης εξόδου», ενός Grexit, το υπόλοιπο της αξίας του χρέους θα υποχωρούσε στο 14 %.

Τέλος σε περίπτωση νέου.....

Λαπαβίτσας: Ελλάδα και ευρωζώνη μαστιγώνουν ένα νεκρό άλογο – Λύση η έξοδος από το ευρώ.

Στην άποψή του ότι η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι η έξοδος από την ευρωζώνη, εμμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «Der Tagesspiegel» και το «ThePressProject International».

«Ή
ρθε η στιγμή για την Ελλάδα και τους εταίρους της να καταλάβουν πως
μαστιγώνουν ένα νεκρό άλογο.

Αντί για αυτό πρέπει να εργαστούν από κοινού για μια έξοδο που θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης και συναίνεσης.

Μετά από πέντε χρόνια κινδυνολογίας και παραπληροφόρησης, πρέπει να υπάρξει επιτέλους μια πραγματική δημόσια συζήτηση», είπε ο κ. Λαπαβίτσας, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων, πως «η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει η εξής: να υπάρξει μια πολιτική ευθυγράμμιση των δυνάμεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη ή γενικά να παίξει το ρόλο του καταλύτη στην Ευρωζώνη.

Αυτή η στρατηγική έχει φτάσει τώρα στο τέλος της».

«Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο καιρό θα μας πάρει για το καταλάβουμε.
Είμαι αρκετά σκεπτικιστής.

Δεν υπάρχει καμία πολιτική ευθυγράμμιση, αλλά μηχανισμοί των θεσμών και η λογική της νομισματικής ένωσης.

Όσοι πιστεύουν πως μια απλή πολιτική αλλαγή φτάνει για να μεταμορφώσει αυτή τη λογική, έκαναν λάθος.

Αυτό που έχουμε δει είναι ότι το θεσμικό πλαίσιο της Ευρωζώνης και ο ιδεολογικός μηχανισμός που επισυνάπτονται σε αυτόν, δεν είναι ευαίσθητοι στα επιχειρήματα που προέρχονται από τις εκλογικές ανακατατάξεις.
Η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου στο Eurogroup αντανακλά ακριβώς αυτό», πρόσθεσε.
«Η Ελλάδα πρέπει να αναζητήσει μία πραγματική εναλλακτική διαδρομή, η οποία είναι να φύγει από αυτή την αποτυχημένη νομισματική ένωση.
Αυτός ήταν ξεκάθαρα ο μόνος δρόμος από την αρχή.....

Στην οικονομική θέση, πέταξε ο Αλέξης...


 Δεν είναι η πρώτη φορά. Άλλωστε, παραμένει πιστός στην...
κυβερνητική γραμμή για λιτό βίο, που έδωσε στους βουλευτές του.
Μαζί του, στην πτήση προς Βρυξέλλες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΛΙΛΛΗΚΑ πριν από λίγο στο ΥΠΕΘΑ


ΛΙΛΛΗΚΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΕνιαίο μέτωπο στην πράξη!

Πρόταση εθνικής ευθύνης του Γιώργου Λιλλήκα, του αυριανού προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας που ανδρώθηκε πλάι στον Τάσσο Παπαδόπουλο, πριν από λίγο κατά την συνάντηση του με τον υπουργό εθνικής άμυνας Πάνο Καμμένο. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αφού οι δύο άνδρες συνδέονται με κοινούς αγώνες εδώ και δεκαετίες, ο Γιώργος Λιλλήκας προανήγγειλε την δημιουργία συνεχούς Πανεθνικής συνδιάσκεψης, ούτως ώστε Ελλάδα και Κύπρος να λειτουργούν ως μία οντότητα με κοινή στόχευση και μεθοδολογία.

Είναι μία πρωτοβουλία που την έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε ο Ελληνισμός, ειδικά από την στιγμή που κάποιοι ελληνόφωνοι αχυράνθρωποι της Τρόικας προσπαθούν να τορπιλίσουν την κοινή πορεία του Ελληνισμού.

Είναι δεδομένο ότι και στην μαρτυρική μεγαλόνησο έρχεται η μεγάλη πατριωτική ανατροπή που θα αλλάξει τα δεδομένα σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο.

Γιατί λοιπόν φοβούνται και τραμπουκίζουν τα τέκνα της διαπλοκής;


https://olympiada.files.wordpress.com/2015/03/wpid-20150319023401.jpg

Ακριβώς γι’ αυτό. 

Τώρα οι δικογραφίες δεν χάνονται στα συρτάρια.
 

Φιλική συμβουλή: Κρατήστε δυνάμεις γιατί ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.

https://olympiada.files.wordpress.com/2015/03/wpid-20150319023406.jpg

Παραδοχή ZDF: "Εμείς παραποιήσαμε την εικόνα με τη χειρονομία Βαρουφάκη για να δείξουμε την εμπάθεια των Γερμανών"ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Προϊόν μοντάζ που οδήγησε πολλά ΜΜΕ (και όχι μόνο) να την πατήσουν σε όλο τον κόσμο είναι το βίντεο με την άσεμνη χειρονομία που φέρεται να ξάνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης υποστηρίζει με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα των γερμανών κωμικών του ZDF που έκανε το σατυρικό τραγούδι, "V for Varoufakis".
Στο βίντεο το οποίο παρουσιάστηκε και στην εκπομπή του Γκίντερ Γιάουχ στο κανάλι ARD με καλεσμένο τον Έλληνα υπουργό στις 15 Μαρτίου, ο κ. Βαρουφάκης εμφανίζεται να λέει ότι....

ΕΝΑ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!

ΦοτοΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Άλλη μια ένδειξη για την αμφισβήτηση της ταυτότητας του  Μωάμεθ του Πορθητή, έρχεται να προκαλέσει έκπληξη και μεγάλη αίσθηση στην Τουρκία.
 Αυτή είναι ένα μοναδικό πορτραίτο του Μωάμεθ του Πορθητή, του δεκάτου πέμπτου αιώνα,
φιλοτεχνημένο από Έλληνα ζωγράφο με ελληνικές επιγραφές παρά του ότι όπως είναι γνωστό σύμφωνα με την μουσουλμανική θρησκεία αποτελεί μεγάλη αμαρτία η προσωπογραφία. 
Μέχρι σήμερα το μόνο γνωστό πορτραίτο του Μωάμεθ του Πορθητή ήταν το γνωστό πορτρέτο που φιλοτέχνησε ο Ιταλός ζωγράφος Μπελίνι λίγους μήνες πριν από τον θάνατο του, ενώ όσα άλλα υπάρχουν είναι φανταστικά και μεταγενέστερα και βασίζονται κυρίως στα γεγονότα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ MEGA!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο (του 2008) που εξαφάνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Mega .                 

Δείτε τις νέες αποκαλύψεις :                                                          


         Εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη: 
         συνέντευξη με τον Βοσκόπουλο στα γραφεία του "Ουράνιου τόξου"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο που εξαφάνισε ο Θεοδωράκης και το Mega! Τα έχουν κάνει σημαία οι σκοπιανοί ναζί… 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δείχνει τη σημαία του Ουράνιου τόξου

Έτος 2008. Ήταν η χρονιά του μεγάλου “ΟΧΙ” με το βέτο του Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων. Την ίδια στιγμή όμως, οι νταβατζήδες και οι αχυράνθρωποι δημοσιογράφοι έδιναν τα ρέστα τους για να “ευαισθητοποιήσουν” την κοινή γνώμη, ώστε να δεχθεί πιο απαλά την ένταξη των Σκοπίων.  Θεωρούσαν βέβαιο πως ο Παπανδρέου και η συμμορία του, καθώς και οι αχυράνθρωποι στην κυβέρνηση θα άνοιγαν την κερκόπορτα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ όπως είναι επόμενο, το Mega και ο αχυράνθρωπος πρωταγωνιστής του. Ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο μοναδικός άνθρωπος που έδωσε βήμα σε φασίστες και πράκτορες ώστε να ξεράσουν την προπαγάνδα μίσους. Ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση να ενδώσει

Τα χρόνια πέρασαν, το Mega, οι κοντομηνάδες και οι Θέμοι κατάφεραν να γκρεμίσουν τον Καραμανλή, άλλοι να θησαυρίσουν και άλλοι να γλιτώσουν την φυλακή λόγω των υπηρεσιών τους. Και επανέρχονται τώρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε άλλον ρόλο: Αυτόν του πολιτικού. Ώστε να μαζέψουν πάλι τους χαχόλους που ψήφισαν Σημίτη ή Παπανδρέου και να τους επαναπατρίσουν σε ένα ελέγξιμο μαντρί ώστε να εξασφαλίσουν την αυριανή συγκυβέρνηση πάλι των νταβατζήδων.

Για να το καταφέρουν αυτό, έπρεπε να σβήσουν το “μαύρο” προδοτικό παρελθόν. Εξαφάνισαν λοιπόν τα βίντεο της ελεεινής, προπαγανδιστικής εκπομπής. Για κακή τους τύχη όμως, οι σκοπιανοί φασίστες όχι μόνον τις είχαν κρατήσει, αλλά τις έχουν σημαία της ναζιστικής τους προπαγάνδας μέχρι και σήμερα. Απολαύστε τες και θυμηθείτε: Μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, κομματικά κλπ, αλλά υπάρχει μία βασική αρχή. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν.
Προσέξτε το ‘χαλαρό στυλάκι’ που πάει στα καφενεία στην Φλώρινα, όπου δήθεν είναι όλοι σλαβόφωνοι…  Και δείτε επίσης, πόσο στο ‘χαλαρό’ αναφέρεται στο αν είναι κακό να αποκαλούμε τους σλαβόφωνους ‘Μακεδόνες’
Φανταστείτε μετά τον κο Θεοδωράκη στην βουλή, να κατεβάζει νομοσχέδιο για την αναγνώριση των όποιων δίγλωσσων που είναι και σλαβόφωνοι ως μειονότητας που μάλιστα θα πρέπει να αυτοπροσδιορίζεται όπως νομίζει, δηλαδή ως ‘μακεδονική’.

Για τον αλυτρωτισμό και ιμπεριαλισμό των Σκοπιανών κουβέντα. Αλλά, βέβαια, αυτό είναι άλλο θέμα…
 newrussia.gr
 πηγη

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΕΩΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Μείναμε άλαλοι από τον οίστρο της ομιλίας Τσίπρα στη Βουλή. 
Ξεβράκωσε εν ολίγοις του κοινούς εκβιαστές της Ελλάδας ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ και τους εγχώριους συνεργάτες τους.
Είπε σε όλους ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΟΧΙ και στις άθλιες μεθοδεύσεις τους.
Κι αυτά λίγες στιγμές πριν τη συνάντησή του με την πενταμελή ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!
Τους φώναξε λεβέντικα ..ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΒΗΧΑ. Η ΕΛΛΑΣ δεν υποχωρεί πως δεν έχετε να κάνετε με Σαμαρο-βενιζελούς ώστε να περνάνε τα δικά σας.

Λέμε μπράβο ταπεινά... Γιατί ακόμη δεν ξέρουμε από τη ολική γεναία στάση του, τι άλλο υποκρύπτεται.
Μακάρι να συνεχίσει αυτή τη ρότα του ΟΧΙ σταθερά κι άκαμπτα.
ΟΙ ΄Ελληνες και δη οι μη ανήκοντες στις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ, τη προ ολίγου ομιλία του κ. Τσίπρα την έχουν καταγράψει με χαρά ανυπόκριτη!

Χαρακτηριστικά τόνισε:
........

ΟΙ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΦΛΕΡΤ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ..

Κοίτα ποιος μιλάει..Κ. Καραγκούνης εκπρόσωπος εφοπλιστών, βιομηχάνων και εν γένει πλουτοκρατών: Ευτελίζει το Κοινοβούλιο η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ... ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ..

Επίθεση ενάντια στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή την...
πρότασή της για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ο Κ. Καραγκούνης κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής ότι «η συμπεριφορά της προκαλεί τους πάντες και ευτελίζει το Κοινοβούλιο», χαρακτηρίζοντας την πρωταγωνίστρια στη μετατροπή της Βουλής σε θέατρο του παραλόγου. 


«Γίναμε και πάλι μάρτυρες ενός συνεχούς φλερτ και μιας συστηματικής υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής από την κ. Κωνσταντοπούλου», σημείωσε σε δήλωσή του ο Κ. Καραγκούνης, ο οποίος άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας το λόγο του διχαστικό.  

«Έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί επίσημα κείμενα του ΟΟΣΑ, επιχειρώντας να συκοφαντήσει τη Νέα Δημοκρατία, όσον αφορά στην εργαλειοθήκη. Η ανευθυνότητα και η ασυναρτησία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πια όρια», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ...
left.gr

Ελάτε να μας τα κουρέψετε!...


Τα χρήματα λέμε! Τις καταθέσεις μας. Ελάτε να μας τις κουρέψετε!
     Να δούμε τί ακριβώς θα βρείτε.

     Απ' το 90% των πολιτών θα...
πάρετε εκείνο που σας έδειξε ο υπουργός των Οικονομικών.
     Απ' το υπόλοιπο 10%, πάρτε! Έτσι κι αλλιώς αυτοί έχουν. Και το σπουδαιότερο: δεν έχουν πληρώσει ποτέ! Κι αν έχουν πληρώσει θα είναι δυσανάλογα λίγο με αυτό που πληρώνουν οι υπόλοιποι!
     Γι αυτό χεστήκαμε για τις απειλές σας ότι θα γίνει της Κύπρου, και άλλα φαιδρά και π@ύστικα του φλούφλη με την περμανάντ!

     Αλλά εκτίθεστε μόνοι σας για το πόσο παλιάνθρωποι είσαστε, και για το πώς εννοείτε την ''Ενωμένη Ευρώπη'', αφού την ίδια ώρα μας καλείτε να πληρώσουμε τους τόκους τού swap με την ονομασία ''Titlos'' της Goldman Sachs, που έμεινε ''ακούρευτο'' το 2012 όταν ληστεύατε δια του ''κουρέματος'' τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ιδιώτες (Χυδαίο χοντρικό, Παπαδήμιε,  πείτε αλεύρι: το Ειδικό Δικαστήριο σας γυρεύει!),
     ..και που στους οικονομικούς κύκλους είναι γνωστό ως ''αμαρτωλό'',
     ..αφού οργανώθηκε από την Goldman Sachs για να μπει η Ελλάδα στην ευρωζώνη καλλωπίζοντας  το αυξανόμενο χρέος της χώρας το 2001, βοηθώντας την έτσι να ανταποκριθεί στους κανόνες ένταξης! ( Κιτρινιάρη του εκσυγχρονισμού, Στουρνάρι, ΧριστοΔουλάκι, ακούτε το καμπανάκι του Ειδικού Δικαστηρίου;)

     Κι ακόμα,
     ..επιμένετε να χαρακτηρίζετε ''μονομερή ενέργεια'' την ψήφιση νομοσχεδίου που στόχο έχει να απαλύνει τις πληγές της καταστροφικής πολιτικής σας των τελευταίων χρόνων!
     Βρήκατε καινούργια καραμέλα!

     Η αποικιοκρατική σας συμπεριφορά έχει χτυπήσει ''κόκκινο''!
     Δεν την θέλουμε ρε τέτοια Ευρώπη, νεοναζιστική και γερμανική όπως την καταντήσατε!
     Πάρτε τη και βάλτε την υπόθετο.
     Και αμέτε στον διάολο από δώ, αφήστε μας να χρεοκοπήσουμε μόνοι μας, να πεινάσουμε μόνοι μας, να σηκωθούμε μόνοι μας, όπως και άλλες φορές κάναμε, 
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ!

     Και πάρτε μαζί σας και τα τσογλανάκια που είχατε σπείρει πολλά χρόνια τώρα στην χώρα να παριστάνουν τους αφέντες και τους ''μονόδρομους''!
     Πάρτε τους και βάλτε τους να κυβερνούν εσάς,
     ..ή κάντε τους αρχηγούς των νέων κομμάτων των παιδόφιλων και κτηνοβατών, που όπου νάναι μετά κι απ' την νομιμοποίηση στις ''πολιτισμένες'' χώρες σας αυτών των ανωμαλιών, δεν θ' αργήσουν να δημιουργηθούν και να ζητήσουν την ψήφο των Βησιγότθων!

     Κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!  Υπάνθρωποι!...

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση - εγκληματική οργάνωση, κήρυξε τον πόλεμο στους φτωχούς...


Μια τρομακτική αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Paul Mason στο channel 4.  Αποκάλυψε πως η...
Κομισιόν δια στόματος του Ντέκλαν Κοστέλο, διευθυντή στη Διεύθυνση Οικονομικών Υποθέσεων και μέλος της «πάλαι ποτέ» τρόικα, έστειλε επιστολή στο Ελληνικό Υπ. Οικονομικών και απαιτεί να μην ψηφιστούν  από την Ελληνική Βουλή τα νομοσχέδια  για την ανθρωπιστική κρίση και για τις εκατό δόσεις σε εφορία και ταμεία. 
Αναφέρει ουσιαστικά ότι εάν δεν ελεγχθούν και υποδειχθούν από τους χαρτογιακάδες της Ε.Ε. τα νομοσχέδια, θα θεωρηθεί ότι, η νόμιμα εκλεγμένη Ελληνική κυβέρνηση, προχωρά σε μονομερείς ενέργειες, απειλώντας ουσιαστικά ότι αποτελεί παραβίαση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου και θα έχει συνέπειες.

Με αυτό το βέτο - εντολή – εκβιασμό η Ε.Ε. παραδομένη πλήρως στο σκληρό Γερμανικό επεκτατισμό κηρύσσει επίσημα τον πόλεμο στους φτωχούς και σε όσες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις τολμήσουν να δώσουν οποιασδήποτε μορφής ανακούφιση στους  «άθλιους» και κατατρεγμένους.

Παρόλο που σχεδόν το 20% των Ευρωπαίων πολιτών και σχεδόν το 35% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθεί να απαγορεύσει να δοθεί οποιασδήποτε μορφής ανακούφιση στους κατατρεγμένους. 
Και βέβαια απαγορεύει το δικαίωμα μιας νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης να στηρίξει τα φτωχά στρώματα του Λαού.

Νωρίτερα ο πτυχιούχος αγροτικής οικονομίας Ολλανδός Πρόεδρος του Eurogroup, κος Ντάισελμπλούμ είχε απείλησε την Ελλάδα με σενάριο Κύπρου. Είχε πάρει τη σκυτάλη από τον κο Σόιμπλε ο οποίος δε δίστασε να μιλήσει απαξιωτικά και προσβλητικά για την Ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό......

Τσίπρας: Δεν περνάνε σε εμάς οι απειλές

Ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά αυτών που δεν θέλουν να εφαρμοστεί το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, τονίζοντας ότι οι απειλές δεν περνάνε στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία υψώνει τοίχος προστασίας για τους πολίτες

Αναφερόμενος στις πληροφορίες που λένε ότι ο επικεφαλής της Κομισιόν στην τρόικα ζήτησε να μην προχωρήσει η προώθηση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση, ο κ. Τσίπρας δήλωσε:  «Ποιοι έχουν το θράσος να μιλούν για μονομερή ……

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ...Ο ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ...

xatzidakis-630x400
Καταγγελία σοκ έκανε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής για τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, ο κ. Τσίπρας με αφορμή το ταξίδι του στο Παρίσι και τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία για τις μεταρρυθμίσεις που θα υλοποιήσει η κυβέρνηση, τόνισε ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση εμπνεύστηκε την αποκαλούμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ για να περάσει συγκεκριμένες αλλαγές».
«Η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ ήταν η εργαλειοθήκη του κ. Χατζηδάκη. Ήταν εφεύρημα του Χατζηδάκη, που υπέκλεψε την υπογραφή του ΟΟΣΑ, για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα», τόνισε ο πρωθυπουργός, καταγγέλοντας ευθέως τον Κωστή Χατζηδάκη μπροστά στο ολόκληρη τη Βουλή αλλά και το πανελλήνιο.
Η καταγγελία αυτή είχε γίνει και στο παρελθόν αλλά είχε κυκλοφορήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία και σε καμία περίπτωση δεν είχε «σηκωθεί» τόσο ψηλά.
Η ιδιαίτερη μνεία του πρωθυπουργού να κάνει λόγο για εξυπηρέτηση συμφερόντων μέσα από την «υιοθέτηση» του όρου «εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ» μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί και σίγουρα θα αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων γύρω από το εν λόγω ζήτημα.......

Σακελλαρίδης: Τι περιμένουν οι δανειστές, να αποσύρουμε τα νομοσχέδια;...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ, ΓΙΑ ΠΙΟ Ο ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;
Σακελλαρίδης: Τι περιμένουν οι δανειστές, να αποσύρουμε τα νομοσχέδια;Η απάντηση της κυβέρνησης στο μπλόκο του Brussels Group...


Κανονικά προχωρά η κυβέρνηση στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση και για τη...
ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, παρά το μπλόκο από τους εκπροσώπους των δανειστών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι δεν κατανοεί τις αντιδράσεις καθώς το νομοσχέδιο για τις ληξιπρόθεσμες έχει μόνο δημοσιονομικό όφελος. 

«Ρωτήστε αυτούς που αντιδρούν» τόνισε. Υπογράμμισε ακόμη ότι με το μπλόκο επιχειρείται να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση.

Επεσήμανε πως: «Οι θεσμικοί εταίροι γνώριζαν τα νομοσχέδια» και πρόσθεσε: «Τι περιμένουν να κάνει σήμερα η κυβέρνηση; Να αποσύρει το νομοσχέδιο;»...