ΤΗΝ ΩΡΑ που οι αγρότες είναι στο δρόμο! Εδωσαν (σήμερα) 1.200.000 € στο Μέγαρο Μουσικής

Panos Leliatsos
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΨΥΧΑΡΗ 1.200.000 €.
ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…

 

Μ. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη:Επιστροφή στο εθνικό νόμισμα....Η Ελλάδα είναι τελειωμένη αν παραμείνει στη φαρμακερή αγκαλιά του κουαρτέτου.


ЁяՓɁӇ ԏՠ‰‹ɏՠԇӠ́щS ͅÑŐύԇ-ąˉ͇ "Ǡԕׇ ԏՠŕљ (̅ԁ ԇ͠"ʇąɁ" ԏՠӕٍ̖ϕ ӔHőϔǔS) ̅ όɋǔщ`ԇ͠à ԏՠʊŠKŊ`ЁЁчÁ

Το τελικό συμπέρασμα της εισήγησής μου είναι μια ευχή: 

δηλαδή, αυτό το τόσο ηθελημένα παρεξηγημένο GREXIT, που χρησιμοποιείται, ως Αρμαγεδδών, να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται η αρχή της αναγέννησης της Ελλάδας.

Το ευρώ κατασκευάστηκε ως ουδέτερο νόμισμα, ως νόμισμα φάντασμα ή νόμισμα ατελές και γι’ αυτό δεν έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει τα πραγματικά μεγέθη της ευρωπαϊκής οικονομίας. 

Είναι, απλώς, προγραμματισμένο για να εξασφαλίζει στα κράτη-μέλη της ΕΕ νομισματική ισορροπία, αδιαφορώντας για την πορεία των πραγματικών οικονομικών μεγεθών.  
Οι σχετικές προδιαγραφές των εμπνευστών του, που ήταν πανικόβλητοι στη σκέψη του πληθωρισμού, στους κόλπους της Ευρωζώνης, κατασκεύασαν ένα νόμισμα απολύτως θωρακισμένο εναντίον του πληθωρισμού, αλλά φευ όχι και εναντίον της ύφεσης.
Γράφει η κ. Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.......

Τα πιθηκοειδή είπαν στο Γιάννη Μουζάλα να ξαναρίχνουμε τους μετανάστες στη θάλασσα και ότι στα @ρχίδι@ τους αν θα πνιγούν...'

Συνέντευξη στην εκπομπή Newsnight του BBC έδωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας για το μεταναστευτικό πρόβλημα δηλώνοντας πως «οι Βέλγοι μας είπαν να ξαναρίξουμε τους πρόφυγες στη θάλασσα» προς μεγάλη έκπληξη του δημοσιογράφου.

Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής σε ερώτηση του δημοσιογράφου για
την πρόταση των Βέλγων να δημιουργηθούν μεγάλα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών στην Ελλάδα δήλωσε:
 
 «Οι Βέλγοι μας είπαν να ξαναρίξουμε τους μετανάστες στη θάλασσα. 
Μας είπαν: 'Παρανομείστε. 
Φοβόμαστε. 
Δεν μας νοιάζει αν θα πνιγούν'» τόνισε ο υποργός και πρόσθεσε πως πιθανώς κανένας από τους άλλους υπουργούς δεν το δέχτηκε.

Ερωτηθείς για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των προσφύγων στην Ελλάδα, ο κ. Μουζάλας απάντησε:......

Ελεύθερος μικροεπαγγελματίας-Δηλωθέν εισόδημα δέκα χιλ. ευρω....10.000 ΕΥΡΩ--Αντεπίθεση τώρα..


Ελεύθερος μικροεπαγγελματίας
Δηλωθέν εισόδημα δέκα χιλ. ευρω....10.000 ΕΥΡΩ
Φόρος που προκύπτει δυο χιλιάδες εννιακόσια ευρω.... 2.900 ΕΥΡΩ
Προκαταβολή επόμενου έτους άλλα δυο χιλιάδες εννιακόσια ευρω...2.900 ΕΥΡΩ
Τέλος επιτηδεύματος εξακόσια πενήντα ευρω....650.00 ΕΥΡΩ
Ασφαλιστικές εισφορές -ΟΑΕΕ- πέντε χιλιάδες ευρω 5.000 ΕΥΡΩ
ΣΥΝΟΛΟ:
Άμεσοι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές..έντεκα χιλιάδες τετρακόσια πενήντα ευρω 11.450 ΕΥΡΩ

Αυτά ειναι τα ποσά που πρέπει να καταβάλει στο Ελληνικό δημόσιο μπουρδέλο που θέλει να το παίζει κράτος, ένας ταλαίπωρος Έλληνας μικροεπαγγελματίας με εισόδημα 10.000 ΕΥΡΩ, επειδή επέλεξε να μην είναι κρατικοδίαιτος.

Αντί να τον επιδοτεί που δεν επιβαρύνει το δημόσιο και παλεύει νυχθημερόν με νύχια και δόντια να κρατήσει την επιχείριση του ζωντανή ώστε να μπορεί να  επιβιώνει αυτός, να συντηρεί δηλαδή μια θέση εργασίας,του δημιουργεί πλείστες όσες δυσκολίες  σπρώχνωντας τον με αυτό τον τρόπο να κλείσει την επιχείριση του, ώστε να μείνει το πεδίο ελεύθερο στα πολυεθνικά μονοπωλεία..

Και αυτό είναι δημοκρατικό ηθικό και δίκαιο.
Και αυτό νομίζουν ότι θα μείνει αναπάντητο.

Γερμανός ψυχίατρος διέγνωσε τη ψυχική ασθένεια της Μέρκελ


μερκελ«Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται σήμερα η Άνγκελα Μέρκελ είναι ασαφής και παράλογος» υποστηρίζει Γερμανός ψυχαναλυτής ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος πάσχει από «επικίνδυνο ναρκισσισμό».

«Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται υπό πίεση. Οι άνθρωποι που κάποτε είχε επιλέξει να στέκονται δίπλα της, πλέον δεν βρίσκονται στο πλευρό της. Οι πολιτικοί σχηματίζουν δικό τους κόμμα και εκθέτουν την καγκελάριο δημοσίως.

Ωστόσο, η Μέρκελ επιμένει στη δική της πορεία για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. Και παρόλο που τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Πρωτοχρονιά απέδειξαν ότι οι ανησυχίες πολλών ανθρώπων δεν είναι αβάσιμες, η κ. Μέρκελ εξακολουθεί να τηρεί την ίδια θέση. Μερικοί οργισμένοι πολίτες, μάλιστα, αμφιβάλλουν ακόμα και για την ψυχική υγεία της σιδηράς κυρίας της Γερμανίας. «Μήπως το παρακάνετε;», αναρωτιούνται», γράφει η γερμανική έκδοση της Huffington Post, η οποία φιλοξενεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη του ψυχαναλυτή Hans-Joachim Maaz.

Ο Hans-Joachim Maaz κάνει μια αρκετά σκληρή διάγνωση σχετικά με την ψυχική υγεία της κ. Μέρκελ.

«Ο τρόπος με τον οποίον συμπεριφέρεται σήμερα η Μέρκελ είναι......

Νίκος Χουντής προς Κομισιόν: «Γιατί 2 μέτρα και 2 σταθμά σε βάρος των Ελλήνων αγροτών

Ο Χουντής έφερε στο Ευρωκοινοβούλιο το αγροτικό ζήτημα
Νίκος Χουντής προς Κομισιόν: «Γιατί 2 μέτρα και 2 σταθμά σε βάρος των Ελλήνων αγροτών «

Διαβάστε περισσότερα:
Τέσσερα κρίσιμα ερωτήματα θέτει ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε ερώτηση που κατέθεσε για το ασφαλιστικό και τη φορολόγηση των Ελλήνων αγροτών.

Ειδικότερα, ο Έλληνας ευρωβουλευτής, ρωτά την Επιτροπή εάν υπάρχει χώρα της ΕΕ που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, 

α) δεν επιδοτεί το κόστος ενέργειας των αγροτών 
β) δεν επιδοτεί την ασφαλιστική κάλυψη των αγροτών 
 γ) φορολογεί από το πρώτο ευρώ τις κοινοτικές ενισχύσεις των αγροτών, και
 δ) τους καλεί να πληρώσουν 100% προκαταβολή φόρους.

Στην ερώτηση που κατέθεσε στην Επιτροπή, ο Νίκος Χουντής επισημαίνει....

Συντριπτικό χτύπημα στη φοροδιαφυγή απο την αριστερή χούντα του χωρίς τσίπα Τσίπρα....

Για κλάματα! Μεγάλη επιτυχία των διωκτικών αρχών: Συνέλαβαν αυγουλά με 150 δίκροκα αυγά

Συντριπτικό κτύπημα στην παραοικονομία και την φοροδιαφυγή από τις διωκτικές αρχές της χώρας (των οποίων προΐστανται ως γνωστόν στελέχη του κουαρτέτου των δανειστών): Στην συνοικία Νεάπολη της Πρέβεζας (Ματζίρικα) συνελήφθη ένας πάμφωχος ηλικιωμένος από τα Ιωάννινα, να διαπράττει βαριά φορολογικά εγκήματα.   
 Συγκεκριμένα  είχε ανοίξει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε μέσα πάνω από 150 δίκροκα αυγά και είχε το θράσος να τα πουλάει και χωρίς άδεια, αλλά και...

Α. Αλαβάνος στις Σέρρες, 27.1.2016 -«Aν ο Συριζα είναι αριστερά, εγώ δεν είμαι αριστερός»
«Με φόντο τα ελληνικά τοπία με χιλιάδες απεγνωσμένους αγρότες με τα τρακτέρ τους στο δρόμο, τις αστικές περιοχές με δικηγόρους, γιατρούς και μηχανικούς γραβατωμένους ή όχι σε διαδηλώσεις, τα πελάγη μας με τους ναυτεργάτες να βάζουν τις μηχανές των καραβιών στο στοπ, τα σπίτια οικογένειες να βγάζουν τις άγριες χειμωνιάτικες νύχτες μέσα στα δωμάτια της ανεργίας, της στέρησης και του φόβου για το αύριο, πανηγύρισε ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα προκλητικό και βάρβαρο τρόπο, τον ένα χρόνο της θλιβερής του παρουσίας ως κυβέρνησης του τρίτου και πιο σκληρού μνημονίου. Και αυτοβαπτίσθηκε ως «η αριστερή δύναμη των λαϊκών στρωμάτων».

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά, εγώ δεν είμαι αριστερός.
Δεν είναι όμως. Πρόδωσε τις στοιχειώδεις αξίες που επιδιώκει η αριστερά για συνέπεια λόγων και πράξεων, για πάλη ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα, για μια κοινωνία δίκαιη, για ειλικρίνεια και για ανοιχτά χαρτιά απέναντι στον λαό.

Σήμερα οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους βιώνουν τις δραματικές επιπτώσεις της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ. Eίναι ελπιδοφόρο ότι τόσο διαφορετικές κατηγορίες εργαζομένων, άνθρωποι των γραμμάτων και χειρωνάκτες, εργάτες της γης κι εργάτες της θάλασσας, νέες ηλικίες και συνταξιούχοι, γυναίκες και άντρες αγωνίζονται ταυτόχρονα για να φράξουν το νέο χείμαρρο μέτρων της Ευρωζώνης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της κυβέρνησης Τσίπρα. Αξίζει να συντονισθούν, να γίνουν μια ενιαία απέραντη λαϊκή κινητοποίησης για τη σωτηρία του τόπου ....

Ν. Φίλης: Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών καταργείται..


prodotis...εγκύκλιος του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, όπου συμπεριλαμβανόταν και ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών, τάραξε τους πάντες.
Ο κ. Φίλης είπε πως οι εορταστικές εκδηλώσεις για τους Τρεις Ιεράρχες είναι προαιρετικές στην Πρωτοβάθμια και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ακόμα είπε πως αυτό το χρόνο στις 30 Ιανουαρίου θα είναι Σάββατο, αυτό είπε για να δικαιολoγήσει τα όσα είπε παραπάνω.

Να θυμίσουμε ότι ο υπουργός Παιδείας ήθελε να καταργήσει τα Θρησκευτικά από τα σχολεία.
Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:.....

Εμετικό: Η "αριστερή" κυβέρνηση τιμάει ένα κάθαρμα υπεύθυνο για την δολοφονία δεκάδων κομμουνιστών

Του Γ. Γ.

Το ότι σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που ο Τσίπρας κατέθετε στεφάνι στην Καισαριανή για να τιμήσει τους εκτελεσμένους από τους Γερμανούς, κομμουνιστές, αφήνουμε να το σχολιάσει το βιντεάκι που παραθέτουμε από την «Ελληνοφρένεια».

Το εμετικό όμως γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε στο μνημόσυνο τουιδρυτή της «Χ», Γιώργου Γρίβα δεν μπορεί να το προσπεράσουμε.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, επειδή, πιθανόν κάποια νέα παιδιά να μην ξέρουν τι ήταν η οργάνωση «Χ», ότι οι «Χίτες» ήταν κάτι άθλια υποκείμενα, βασιλόφρονες, δοσίλογοι, ταγματασφαλίτες και οτιδήποτε «πατριωτικό» υπήρχε στο χώρο της δεξιάς. 
Στην διάρκεια της Γερμανικής κατοχής εξοπλίστηκαν απ’ τους Γερμανούς και κάτω απ’ τις διαταγές του αντισυνταγματάρχη Γ. Γρίβα πολέμησαν τον ΕΛΑΣ. 

Ο τότε πρεσβευτής των Αμερικανών στην Αθήνα Λίνκολν Μακ Βεγκ, στην έκθεσή του για τη «Χ» το 1945 ανάφερε: «Καθώς μεγάλωνε ο έλεγχος των κομμουνιστών πάνω στον ΕΛΑΣ, η Χ γινόταν όλο και περισσότερο μια καθαρά αντικομμουνιστική οργάνωση. Συνεργάστηκε με τους Γερμανούς, δίνοντάς τους πληροφορίες για τα πιθανά μέρη που βρίσκονται οι κομμουνιστές ηγέτες, και την ίδια στιγμή δεχόταν κάποια όπλα από τις γερμανικές αρχές, με τα οποία διεξήγε κατά καιρούς οδομαχίες κατά των Ελασιτών. Οσο μειωνόταν ο έλεγχος των Γερμανών πάνω στην Αθήνα, αυξάνονταν οι σποραδικές συγκρούσεις μεταξύ ΕΛΑΣ και Χ κι αυτό ήταν σε βάρος της Χ».
.......

Πανηγυρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες

Πηγή: Ριζοσπάστης

Εκτός από τα αστικά κόμματα της αντιπολίτευσης, κολακευτικά λόγια για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης είπαν και οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών που συμμετείχαν στην ακρόαση φορέων, στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Για παράδειγμα, η Μαρ. Αντωνάκη, γενική διευθύντρια της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, είπε ότι «η ασφαλιστική αγορά την οποία εκπροσωπούμε, οι εταιρείες δηλαδή, είναι σύμφωνες με το σχέδιο νόμου» και αποκάλυψε: «Εξάλλου μετείχαμε στη νομοπαρασκευαστική Επιτροπή» και γι' αυτό «δεν έχουμε να καταθέσουμε κάποια ειδική παρατήρηση»!

Η ίδια, σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη, είχε πει ότι η ιδιωτική ασφάλιση θα παίξει συμπληρωματικό ρόλο στο κρατικό σύστημα, το οποίο «θα καλύπτει τα απολύτως αναγκαία» και από εκεί και πέρα θα αναλαμβάνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για όποιον έχει να πληρώσει.
Η φράση αυτή «ταιριάζει γάντι» με την προχτεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού, ο οποίος είπε στη Βουλή: «Πιστεύουμε ότι είναι δίκαιο να μοιράζει κανείς τα βάρη και να δίνει τη δυνατότητα προστασίας, μιας ελάχιστης προστασίας, ανάλογα με τις δυνατότητες της οικονομίας σε όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες».

Επομένως, η κυβέρνηση συμφωνεί με τα «κοράκια» της Ασφάλισης ότι ο ρόλος του κράτους είναι να εξασφαλίζει τα ελάχιστα, στο όριο της φτώχειας, και από εκεί και πέρα μόνο όποιος έχει να πληρώσει θα έχει και δυο πεντάρες παραπάνω στα γεράματα.

Η ίδια αναγνώρισε ότι υπάρχει «πεδίον δόξης λαμπρό» για τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Ενωσης, η μέση δαπάνη για ιδιωτικά συμφωνητικά στην ΕΕ είναι 1.202 ευρώ και στην Ελλάδα μόλις 172! Με βάση αυτά τα στοιχεία, ο πρόεδρος της Ενωσης, Αλ. Σαρρηγεωργίου, είπε σε πρόσφατη εκδήλωση ότι «το 2016 είναι μια χρονιά που ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης, συμπληρωματικά προς την κοινωνική, μεγαλώνει και πρέπει να μεγαλώσει, είτε το θέλει κανείς είτε δεν το θέλει
»

N.Τσόμσκι: «Οι Ευρωπαίοι σαδιστές τιμωρούν και καταστρέφουν την Ελλάδα»

Η Ευρώπη δρα με μεγάλη επιτυχία στο να εφαρμόσει σκληρά μέτρα λιτότητας που καταστρέφουν τις πιο φτωχές χώρες, προς όφελος των τραπεζών της Βόρειας Ευρώπης, υποστηρίζει ο Νοαμ Τσόμσκι σε συνέντευξή του στο truthout.org και τονίζει ότι η Ευρώπη κατέρρευσε σχεδόν ολοκληρωτικά στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση του προσφυγικού ζητήματος.
Ο διεθνούς φήμης διανοητής, στην συνέντευξή του επισημαίνει ότι το προσφυγικό κύμα, οφείλεται και στα διαχρονικά εγκλήματα των Ευρωπαίων στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Η Ευρώπη είπε ο Τσόμσκι, προσπαθεί να αφήσει τους πρόσφυγες μακριά από………..

Στη Συρία τους κυνηγάνε να τους σκοτώσουν Στη Τουρκία τους βάζουν σε σάπιες βάρκες και τους φουντάρουν στο Αιγαίο και όταν επιτέλους φτάσουν στη πολιτισμένη γ@μημένη Ευρώπη τους ξηλώνουν τα χρυσά δόντια..ΖΗΤΩ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΙΘΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ..

Κάτω από την σημερινή ευρωπη βρίσκεται ο σπόρος των Ναζί

Διαβάστε περισσότερα:
Κάτω από την σημερινή ευρώπη βρίσκεται ο σπόρος των Ναζί.. 


 Νόμος πλέον στη Δανία η κατάσχεση τιμαλφών και μετρητών από τους πρόσφυγες.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 
Παρά τις έντονες επικρίσεις της διεθνούς κοινότητας αλλά και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, το Κοινοβούλιο της Δανίας υπερψήφισε τελικά το σχέδιο νόμου που αφορά το προσφυγικό, μέσα στο οποίο, μεταξύ άλλων προβλέπεται και η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των προσφύγων Κάτω από την σημερινή ευρωπη βρίσκεται ο σπόρος των Ναζί 

Σύμφωνα πλέον με τον νέο νόμο, οι άνθρωποι που εισέρχονται στη χώρα με σκοπό να ζητήσουν άσυλο, θα είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν στο κράτος μετρητά και τιμαλφή των οποίων η αξία ξεπερνά το συνολικό ποσόν των 1.340 ευρώ, «εξαιρουμένων των προσωπικών αντικειμένων με συναισθηματική αξία (βέρες) ή και άλλων πρώτης ανάγκης όπως κινητά τηλέφωνα. 
Υπενθυμίζεται πως τις σχετικές προτάσεις, εκτός από τον ΟΗΕ είχε επικρίνει και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ μέτωπο κατά της συγκεκριμένης ρύθμισης που είχε χαρακτηριστεί «ναζιστικής εμπνεύσεως» είχε ταχθεί και το κεντροαριστερό Κόμμα της Δανίας (Red-Green Alliance)
imagesΝόμος πλέον στη Δανία η κατάσχεση τιμαλφών και μετρητών από τους πρόσφυγες Παρά τις έντονες επικρίσεις της διεθνούς κοινότητας αλλά και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, το Κοινοβούλιο της Δανίας υπερψήφισε τελικά το σχέδιο νόμου που αφορά το προσφυγικό, μέσα στο οποίο, μεταξύ άλλων προβλέπεται και η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των προσφύγων Κάτω από την σημερινή ευρωπη βρίσκεται ο σπόρος των Ναζί Σύμφωνα πλέον με τον νέο νόμο, οι άνθρωποι που εισέρχονται στη χώρα με σκοπό να ζητήσουν άσυλο, θα είναι υποχρεωμένοι να παραδίδουν στο κράτος μετρητά και τιμαλφή των οποίων η αξία ξεπερνά το συνολικό ποσόν των 1.340 ευρώ, «εξαιρουμένων των προσωπικών αντικειμένων με συναισθηματική αξία (βέρες) ή και άλλων πρώτης ανάγκης όπως κινητά τηλέφωνα. Υπενθυμίζεται πως τις σχετικές προτάσεις, εκτός από τον ΟΗΕ είχε επικρίνει και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ μέτωπο κατά της συγκεκριμένης ρύθμισης που είχε χαρακτηριστεί «ναζιστικής εμπνεύσεως» είχε ταχθεί και το κεντροαριστερό Κόμμα της Δανίας (Red-Green Alliance).

Διαβάστε περισσότερα:

Μπήκαν στην πόλη οι Οχτροί…Τους έβαλαν οι εφιάλτες ρουφιάνοι πολιτικοί..

 zaxari

Τους άνοιξαν την πόρτα οι ευρωπαϊστές και κλείσανε 3 εργοστάσια ζάχαρης όπου δούλευαν χιλιαδες εργαζόμενοι και πουλούσαν τη σοδειά τους χιλιάδες αγρότες. Σημερα εισάγουμε ζάχαρη μεταξύ άλλων και από τη γερμανία! Μπήκαν στην πόλη οι Οχτροί…Κι εμείς γελούσαμε και λέγαμε για την ευρωπαικη Ιδέα
Μπήκαν στην πόλη οι Οχτροί… 
Μπήκαν στην πόλη οι Οχτροί…

Διαβάστε περισσότερα:
Τους άνοιξαν την πόρτα οι ευρωπαϊστές και κλείσανε 3 εργοστάσια ζάχαρης όπου δούλευαν χιλιαδες εργαζόμενοι και πουλούσαν τη σοδειά τους χιλιάδες αγρότες. Σημερα εισάγουμε ζάχαρη μεταξύ άλλων και από τη γερμανία! Μπήκαν στην πόλη οι Οχτροί…Κι εμείς γελούσαμε και λέγαμε για την ευρωπαικη Ιδέα

Διαβάστε περισσότερα:

ΑΣ ΠΡΟΣΔΕΘΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ.

Δεν ξέρουμε αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά η χώρα μας δεν είναι πλέον απλά μια χρεοκοπημένη χώρα υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο. 
 
Ήδη έχει περάσει στο στάδιο της εκκαθάρισης της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και ακόμα μας ταϊζουν με την ελπίδα της ανάπτυξης και της ρύθμισης του χρέους από το ένα μέρος, ενώ από το άλλο μας τρομοκρατούν με την έξοδο από το ευρώ, την οποία έξοδο και θα πράξουν στο τέλος, μετά το πέρας της εκκαθάρισης.

Ο κ. Τσίπρας, υπακούοντας φυσιολογικά στην
ανθρώπινη ύπαρξή του, εκείνο που θέλει, τώρα που έφτασε στο ύπατο αξίωμα της χώρας είναι να παραμείνει στη θέση του. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε και δεν πρέπει να τον ψέγουμε γι’ αυτό. 
Πιστεύει λοιπόν πως, αν καταφέρει να πάρει μια ρύθμιση του χρέους, θα μπορέσει να το πουλήσει αυτό στους υπηκόους του, για να κερδίσει την εμπιστοσύνης τους και να παραμείνει για χρόνια στην ύπατη εξουσία. Λες και ότι από την επομένη θα αρχίσει να ρέει άφθονο χρήμα.

Όμως αυτή του την προσμονή δεν την ξέρουμε μόνο εμείς, αλλά την ξέρουν και οι δανειστές. Του δίνουν λοιπόν το τυράκι της ρύθμισης του χρέους (όχι διαγραφής του φυσικά) και τον πιάνουν στη φάκα της υποτέλειας και της πλήρους εκκαθάρισης των ελληνικών εισοδημάτων και περιουσιών.

Αναρωτιόμαστε, είναι άραγε τόσο πολιτικά αφελής ο κ. Τσίπρας και δεν αντιλαμβάνεται ότι του έχουν στημένη μια παγίδα, στην οποία όμως πέφτουμε όλοι μέσα; Όχι δεν είναι πολιτικά αφελής, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή προκειμένου να επιλύσει το υπαρξιακό του ζήτημα, καθόσον γνωρίζει ότι η απομάκρυνσή του από το μέγαρο Μαξίμου, θα σημάνει και την πολιτική του αποστρατεία σε τόσο νεαρή ηλικία.

Αφού λοιπόν εμείς οι υπήκοοι δεν έχουμε συνταγματικά δικαιώματα να επέμβουμε για να σωθούμε, (πχ δημοψηφίσματα με λαϊκή πρωτοβουλία ή δικαίωμα ανάκλησης) ας προσδεθούμε γερά στις θέσεις των καναπέδων μας, γιατί η πτώση θα είναι επώδυνη.
 

Αργά ή γρήγορα θα έρθει το βραχυκύκλωμα που θα κατεβάσει το γενικό…


Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που μετράνε τη ζωή με το αν είναι γεμάτη μια καφετέρια.
Υπάρχουν ακόμα ανόητοι που θεωρούν «καλά» το ότι είναι εντάξει με τις τράπεζες και την εφορία. Πως καλά είμαστε ακόμα γιατί ένα μέρος του πληθυσμού μπορεί ακόμα και τη βγάζει καθαρή μέσα στο μεγάλο σφαγείο. Επειδή δεν έχει έρθει η σειρά τους. Επειδή ο χασάπης τους έχει ακόμα στη κατάψυξη να σιτέψουν καλά…
Όχι δεν περνάμε καλά.
Γιατί πίσω από το γέλιο στη καφετέρια και το χαβαλέ διακρίνεις τα άφτιαχτα δόντια που αρχίζουν και σαπίζουν ένα ένα κι έχει μπει ο οδοντίατρος στη λίστα των αχρείαστων ειδών.Όχι δεν περνάμε καλά, γιατί βλέπεις τις πόλεις να έχουν γεμίσει από κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα «χιλιάρια» ή το πολύ «χιλιοτετρακοσάρια»,
που σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο τα δίνουν για να μαθαίνουν τα παιδιά τους να οδηγούν, πριν τους αγοράσουν το καινούργιο σεντάν των 2.500 κυβικών…Γιατί βάφεσαι και φτιάχνεσαι για το ραντεβουδάκι αλλά στο σπίτι οι υπόλοιποι θα τη περάσουν με κουβέρτα δίπλα σε ένα αερόθερμο του κώλου.
Γιατί και το πετρέλαιο είναι στην ίδια λίστα με τον οδοντίατρο, εκείνες τις εξετάσεις που αναβάλεις, το φαΐ ποιότητας, το φρεσκάρισμα στο σπίτι που αρχίζει και βγάζει μούχλα, και σιγά σιγά τα υπόλοιπα είδη ενός «πολιτισμένου κόσμου» που θα μπουν στην ίδια λίστα σαν περιττές δαπάνες.

Όχι δεν περνάμε καλά, γιατί αυτό το νεαρό παιδί χώθηκε κάπου με τρία κατοστάρικα, αλλά δεν έχει όνειρα. Πάει να πιεί το ποτάκι του μόλις καβατζώσει ένα μεροκάματο γιατί νιάτο είναι, αλλά μέχρι εκεί φτάνουν τα όνειρα του. Μερικά 24ωρα μπροστά και πολύ λέω.Όχι δεν περνάμε καλά, γιατί.......

Πάρε ένα χάπι και διάβασε τι σε περιμένει! Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και βγάζεις 2.000 το μήνα;

2016-01-25_081641
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και βγάζεις 2.000 το μήνα μετά τα έξοδα που αναγνωρίζονται…
Είσαι πολύ καλός ελεύθερος επαγγελματίας για να βγάζεις τόσα.
Με το καινούργιο ασφαλιστικό θα δίνεις 20% για σύνταξη που δεν θα δεις και άλλο 18% για τομέα υγείας, ΟΑΕΔ, επικουρικό κλπ. σύνολο 38% ή 760 ευρώ το μήνα από τα μικτά σου.
 

Από τα 1.240 ευρώ που σου μένουν, το 29% ή 359,6 ευρώ το μήνα θα πάει σε φόρους από το πρώτο ευρώ. Γιατί έτσι! Τσαμπουκά, παρά το γεγονός πως με τα capital controls δεν υπαρχουν πλεον μαύρα.
Επίσης, επειδή είσαι τόσο μάγκας και βγάζεις για να ζεις, δώσε και 100% προκαταβολικά το φόρο από αυτά που θα βγάλεις του χρόνου! Τσαμπουκά!
Άλλα 359,6 ευρώ το μήνα!
Δώσε και άλλο 4% φόρο αλληλεγγύης, ή 49,6 ευρώ το μήνα για τους φτωχούς δημοσίους υπαλλήλους των 1.300 ευρώ το μήνα για να πάρουν και καμιά πλαστή υπερωρία ρε παιδάκι μου! Είσαι σοβαρός;;;
 

Έξι κηπουροί για ένα πλάτανο στο κάθε χωριό! Αυτοί να μη ζήσουν;;
Αυτοί κρατάνε την κατανάλωση της χώρας με το ξόδεμα των μισθών τους!
Όχι ο ιδιωτικός τομέας που κατακλέβει τους φόρους από το κράτος!!
Σούμα λοιπόν -760 – 359.6 – 359,6 – 49,6 = 1528,8 ευρώ το μήνα ΦΟΡΟΙ.
Κάτσε ζήσε οικογένεια αν μπορείς τώρα κλέφτη ιδιώτη, με 471,2 ευρώ το μήνα!
Καραγκιόζη!
Επς! Που πας;;;
Γιατί φεύγεις και πας και κάνεις έδρα στη Βουλγαρία με 10% flat tax;;;
Γιατί πας Μάλτα με ως 5,5%, ή την Κύπρο με 12,5% να μιλάς και τη γλώσσα σου, ακόμα χειρότερα;;;
Τί παναπεί «ενωμένη ευρώπη έχουμε και μπορώ να έχω εταιρία όπου θέλω και να πουλάω όπου θέλω»;;;
Στάσου!!
Στάσου κοπελιά!!
Μύγδαλα!!
[ένας εντελώς φαντασιακός διάλογος στην χώρα του Υπαρκτού Σουρεαλισμού, ενός που μένει και περιμένει να κάθεται και να πληρώνεται από τους φόρους εκείνου που «σιγά μην κάτσει να τονε πηδήξουνε κιόλας»…!]

 ΥΓ: «Αυτός που ψάχνει για μ@λ@κ@ πρέπει πρώτα να ελέγχει τον καθρέφτη»
Αρχαίο Φοινικικό ρητό…

Του Αγη Βερούτη
via

Σταύρος Λυγερός: Το παιχνίδι χοντραίνει πολύ.

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και οι… δεύτερες σκέψεις που προκάλεσε στις Βρυξέλλες, αναφορικά με την αύξηση της πίεσης προς την κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά και τη θεώρηση του μέλλοντος, αποτελεί μια σημαντική παράμετρο του ρεπορτάζ του Σταύρου Λυγερού στο “Πρώτο Θέμα”.

Ο καλός δημοσιογράφος εκτιμά ότι η κυβέρνηση βρίσκεται
εγκλωβισμένη ανάμεσα στις πιέσεις των εταίρων και δανειστών της χώρας, και την ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων, προσθέτοντας ότι δεν θα πρέπει κανείς να αποκλείει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, στο επίπεδο της αλλαγής κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή.

Ο Σταύρος Λυγερός θεωρεί ότι οι πρωτοφανείς τα τελευταία χρόνια κοινωνικές αντιδράσεις δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας των 153 βουλευτών, και κατ’ επέκταση τροφοδοτούν σενάρια για πολιτικές αλλαγές.

Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Λυγερός υπογραμμίζει με έμφαση τα εξής:.....

Μνημονιακοί δεν πρέπει να υπάρχουν σε αυτή την χώρα για να έχουμε μέλλον .

 Αποτέλεσμα εικόνας για οχι

 Άλλη μια εκλεγμένη μνημονιακή κυβέρνηση βυθίζεται στην χλεύη της κοινωνίας.
Άλλη μια εκλεγμένη μνημονιακή κυβέρνηση βυθίζεται στην χλεύη της κοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα:
Τον Γενάρη του 2015 πολλοί θεώρησαν ότι ο Τσίπρας είχε εμπρός του δυο τετραετίες. 

Το Σεπτέμβριο είχε στο μεταξύ υπογράψει το Μνημόνιο και πάλευε να εμπεδώσει σε όλους ότι έχει ορίζοντα τετραετίας στην βάση της θεωρητικής πολιτικής νομιμοποίησης που είχε πλέον λάβει ως Μνημονιακός. 
Σήμερα μια τέτοια εκτίμηση θα έμοιαζε μόνο με ανέκδοτο. 
Η πραγματικότητα είναι ότι μετά τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο, τον Σαμαρά, άλλη μια μνημονιακή κυβέρνηση -των Τσίπρα-Καμμένου- βυθίζεται στην χλεύη και την απαξία της κοινωνίας. 
Τέσσερις, περίπου, μήνες μετά τις εκλογές, η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝ.ΕΛ έχει σπαταλήσει το εκλογικό της κεφάλαιο, η απήχησή της στην κοινωνία καταρρέει και συναντά παντού τη γενική κατακραυγή. 
Κράζουν βουλευτές του όπου τους βρουν. 

Μνημονιακοί δεν πρέπει να υπάρχουν.
 Αυτή η εξέλιξη μας δείχνει ότι η θεωρία της «χρήσιμης αριστεράς» που μπορεί να περνά νομοσχέδια τα οποία δεν μπορεί να περάσει η «κακιά Δεξιά» είναι μάλλον ευσεβείς πόθοι.

Η λογική λέει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα εκλέχτηκε από ένα ευρύ αντιμνημονιακό κοινωνικό μέτωπο, και όχι απο παρτάκηδες ψηφέμπορους που ψάχνουν μια θέση να βολευτούν.
Αυτοί οι πολίτες δεν θα κάτσουν έτσι απλά να εκτεθούν και να εξευτελιστούν με το κατάντημα του Τσίπρα. 
Όσο περισσότερο θα ασκεί Μνημονιακές πολιτικές τόσο αυτοί οι πολίτες θα του γυρίζουν την πλάτη. 

Όμως αυτή η κατάσταση με τους Μνημονιακούς θα συνεχιστεί όσο μας κοροϊδεύουν και μας πλασάρουν την άποψη ότι μπορουν να τα κανουν καλύτερα στην ευρωπη. 
Ότι μπορουν να πετύχουν καλυτερους όρους με τους δανειστές. 
Η μόνη λυση είναι η έξοδος.
 Να μην μείνει κανείς μνημονιακός καμιάς εντασης και απόχρωσης, στον τόπο, στην Βουλή και στην δημόσια σφαίρα.

 Χρειάζεται οι μνημονιακές απόψεις -οι οποίες οδήγησαν στην κοινωνική καταστροφή- να νικηθούν ιδεολογικά, να νινηθούν πολιτικά και να εξοστρακιστούν από τον δημόσιο λόγο δια παντός. 

Οι Έλληνες πολίτες από το 2010 και μετά να δουλεύουν υπερωρίες για να κλείσουν πολιτικά σπίτια και να τελειώσουν πολιτικές καριέρες και κόμματα Μνημονιακών.
 Όμως αναφύονται άλλοι πλασάροντας μας την άποψη ότι η ευρωπη αλλάζει.
 Το μόνο που μας μένει είναι να μην υποταχθούμε και να συνεχίσουμε τον αγώνα ώσπου οι Μνημονιακοί να πάψουν να υπάρχουν σε αυτή την χώρα. 
Να μεταναστεύουν αυτοί αντί τα παιδιά μας
πηγη
Το μόνο που μας μένει είναι να μην υποταχθούμε και να συνεχίσουμε τον αγώνα ώσπου οι Μνημονιακοί να πάψουν να υπάρχουν σε αυτή την χώρα. Να μεταναστεύουν αυτοί αντί τα παιδιά μας

Διαβάστε περισσότερα:
Το μόνο που μας μένει είναι να μην υποταχθούμε και να συνεχίσουμε τον αγώνα ώσπου οι Μνημονιακοί να πάψουν να υπάρχουν σε αυτή την χώρα. Να μεταναστεύουν αυτοί αντί τα παιδιά μας

Διαβάστε περισσότερα:

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΤΗ.. ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ

«Πριν διαγνώσεις τον εαυτό σου με κατάθλιψη, σιγουρέψου ότι δε συναναστρέφεσαι με μαλάκες»


Ξυπνάς ένα πρωί και νιώθεις ξένος. Ξένος στο σώμα σου, στο μυαλό σου, στην ίδια σου τη ζωή. Κοιτάς γύρω σου, δεν αναγνωρίζεις το δωμάτιο σου, έχεις ξεχάσει τι μέρα είναι -βασικά δε σε νοιάζει τι μέρα είναι. Κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν ταιριάζεις με τίποτα και κανέναν.

Είναι εκείνη η στιγμή που βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο, αλλά νιώθεις μόνος. Το λεπτό που δέχεσαι αγκαλιά αλλά νιώθεις κάκτος. Η ιστορική μέρα που οι φίλοι σου μιλούν για ποτά, γκομενάκια, ρούχα, ταξίδια κι εσύ σιωπηλός μετράς τα πλακάκια της βεράντας σου ξανά και ξανά. Είμαι σίγουρη πως δεν ξέρεις πόσο ξαφνικά κι απροσδόκητα μπορείς να ανεβάσεις τον εαυτό σου σ' ένα βάθρο και απλά να μην αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους υπολοίπους.

Κοιτάς γύρω σου μια μέρα και λες «πού βρίσκομαι Θεέ μου». Δεν μπορεί κάποιο λάθος έγινε. Στόματα κουνιούνται γύρω σου, άνθρωποι δρουν, αντιδρούν κι εσύ ζεις σε αργή κίνηση μην μπορώντας να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί. Μόνο τα γοερά κλάματα θα σε σώσουν, όχι τίποτα άλλο, μπας και σε ακούσει κάποιος όμοιος σου και έρθει να σε σώσει.

Το μόνο που παίζει σε replay στο μυαλό σου είναι το εξής ερώτημα:.....