GREXIT: Επώδυνο τέλος της αθλιότητας ή EURO: Επώδυνη αθλιότητα χωρίς τέλος;

Όλα τα δεδομένα, από το 2010 και μέχρι βαθιά στο μέλλον, δεκαετίες μετά, δείχνουν πλέον να θέτουν επιτακτικά αυτό το ερώτημα. 
Επώδυνο τέλος της αθλιότητας ή επώδυνη αθλιότητα χωρίς τέλος;
 Και αυτό το ερώτημα έχει άμεση σχέση με την επιστροφή μας σε εθνικό νόμισμα ή την παραμονή μας στο ευρώ.

Έτσι όπως γίναμε, εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν πλέον. 
Νομίζουμε ότι
ήρθε η ώρα να φύγει από την παρανομία η συζήτηση για το Grexit και να γίνει ένας ελεύθερος διάλογος, με όλα τα επιχειρήματα και όλες τις προοπτικές πάνω στο τραπέζι, με συμμέτοχους όλους τους Έλληνες.

Ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό. Αντί να μας τρομοκρατεί αόριστα η ντόπια πολιτικοοικονομική ολιγαρχία, να μας πει γιατί επιμένει με κάθε θυσία στην παραμονή μας στο ευρώ; 
Γιατί απαγορεύει κάθε συζήτηση στα καθεστωτικά ΜΜΕ;
 Είναι η παραμονή μας υπέρ των δικών της συμφερόντων ή υπέρ των λαϊκών συμφερόντων; 
Δεν θα ήταν καλύτερο να προηγηθεί μια μεγάλη, ελεύθερη και ισότιμη συζήτηση, χωρίς αποκλεισμούς και τρομοκρατία και στο τέλος να αποφασίσουμε όλοι μαζί;

Αν συνεχίσουμε στην ίδια λογική μιας επώδυνης αθλιότητας χωρίς τέλος, το επικρατέστερο αποτέλεσμα τελικά θα είναι μια επώδυνη κατάρρευση και διάλυση της πατρίδας και όλων μας. 
Ας σπεύσουμε πριν να είναι αργά.

 http://hassapis-peter.blogspot.gr/

Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

1
Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα.
Η οικονομική αυτή φόρμουλα λέγεται ο κανόνας του 3% και ο τελικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί κάτι που θα αντικαταστήσει την δημοκρατία.

Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.


Δείτε το βίντεο..

Κατεβαίνουν στην Αθήνα οι αγρότες την Παρασκευή. Θα παραμείνουν Σύνταγμα 2 μέρες!


Οι αγρότες αποφάσισαν στη σημερινή πανελλαδική συνάντηση στη Νίκαια της Θεσσαλίας ότι θα μεταβούν την Παρασκευή στην Αθήνα. Όπως αποφάσισαν, θα μείνουν στην πλατεία Συντάγματος για τουλάχιστον δύο μέρες. Απορρίφθηκε η πρόταση Αποστόλου.

Παρά τις εσωτερικές τους διαφορές, κοινή συνισταμένη όλων αποτελεί η απόσυρση του σχεδίου για το ασφαλιστικό και φορολογικό και η εκ νέου κατάρτισή του από μηδενική βάση με τη δική τους συμμετοχή. Όπως αποφάσισαν, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, με αύξηση των ωρών αποκλεισμού των δρόμων.

Στη σύσκεψη υπήρξε γενικός συντονισμός των δράσεων, με τους αγρότες να προσανατολίζονται σε αύξηση της πίεσης προς την κυβέρνηση. Στην συνάντηση, πάντως, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών του, χθες το βράδυ, δεν συμμετείχαν εκπρόσωποι του μπλόκου των Τεμπών, ενώ επίσης, μετά από σχετική τους απόφαση τα Τέμπη ανοίγουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι μετά από 24ωρο αποκλεισμό και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρις τις 6 το απόγευμα, οπότε και θα ξανακλείσου εκ νέου.

Οι αγρότες κατάρτισαν και ένα κοινό πλαίσιο αιτημάτων. Συγκεκριμένα, το πλαίσιο αιτημάτων περιλαμβάνει τα εξής:.......

Κώς τώρα ΑΓPΙΑ επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ | "Ήρθε η ώρα να σφαχτείτε, αλήτες!" Δείτε video


 - Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε η νέα πορεία των κατοίκων
- “Ήρθε η ώρα να σφαχτείτε, αλήτες προδότες πολιτικοί”, φώναξε μερίδα διαδηλωτών
- “Προδώσατε το γένος μου” φώναζε μπροστάρης της διαμαρτυρίας από τη ντουντούκα...
- Εισέβαλαν σε καφετέρια όπου βρισκόταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και τον προπηλάκισαν
- Στη συνέχεια έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνo

 .Κράξιμο στον Ηλία Καματερό

Στη συνέχεια η ομάδα των διαδηλωτών εντόπισε και... απέκλεισε σε καφετέρια τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό.

 Οι διαδηλωτές εισέβαλαν στο καφέ όπου βρισκόταν και άρχισαν να του φωνάζουν να παραιτηθεί...Σας πήραμε χαμπάρι όλους.ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ… Εσύ που τα ψήφισες όλα!!

Η΄ εσύ που ψηφίζεις και στηρίζεις  αυτούς  που τα ψήφισαν όλα!!
Εσύ που τώρα  δήθεν  νοιάζεσαι  για μένα!!
Εσύ που ήσουν εξαφανισμένος  μέχρι τώρα,  αλλά βρήκες  σήμερα χρυσή
ευκαιρία να βγεις φωτογραφίες  για τα blogs!!


Ή εσύ που μέχρι πρόσφατα ήσουν μαζί  μου πάνω στα τρακτέρ και έταζες,
έταζες…. αλλά  τώρα εξαφανίστηκες και φάνηκαν οι άλλοι!!

Σας πήραμε χαμπάρι όλους.....

Το μόνο που σας νοιάζει είναι η προβολή σας.
Η καρέκλα.  Το μόνο που σας  νοιάζει  είναι  οι  ψήφοι  μας  για τις
επόμενες  εκλογές. Βουλευτικές, περιφερειακές, δημοτικές και  δεν  ξέρω
εγώ  τι άλλο!!

Αφήστε  μας  όλοι σας ήσυχους.  
Τον αγώνα  μας τον δίνουμε μόνοι. 
Εσείς είστε μόνο για λεζάντα και φωτογραφίες.  Σιγά  μην  πιστεύουμε  τα ψεύτικα δάκρυά σας. Τις ψεύτικες υποσχέσεις σας.  Αφήστε μας  να κάνουμε
 τον.....

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ..


 

Δείτε το βίντεο με τις νέες αποκαλύψεις του Χρήστου Μπαλαντίνα...Η Ρωσία ετοιμάζεται για πόλεμο ενάντια στην Τουρκία...Ελα κάνε το λάθος.φτιάξε μου τη μέρα τρελοσουλτάνε

Η Ρωσία φαίνεται πως περιμένει τη λάθος κίνηση να γίνει από την Τουρκία και να της δώσει το δικαίωμα να επιτεθεί μαζικά από το έδαφος της Συρίας κατά των δυνάμεων του Ερντογάν που βρίσκονται πίσω από τα σύνορα.

Στην δημοσιότητα ήρθαν πρόσφατα δορυφορικές φωτογραφίες από το κρατικό ινστιτούτο του Ισραήλ, οι οποίες αποκαλύπτουν όχι μόνο ότι η Ρωσία διαθέτει στην Συρία ισχυρή αεροπορική δύναμη, αλλά ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτοί που ανακοινώνουν οι Ρώσοι.

ShowImage_1

Πέραν των λεπτομερών δορυφορικών λήψεων της ρωσικής αεροπορικής δύναμης το ισραηλινό Ινστιτούτο Διαστήματος αποκάλυψε φωτογραφίες με τεράστια ανάπτυξη των υπέρ-πυραύλων S-400, συνολικά τεσσάρων συστοιχιών, τουτέστιν μόνο σε μία ομοβροντία μπορούν να εκτοξευθούν 64 βλήματα με πιθανότητα πλήγματος του στόχου να υπερβαίνει το 96%.

Οι επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας ομολογούν πως οι εικόνες δείχνουν.... πολύ περισσότερα μαχητικά από εκείνα που παραδέχονται οι Ρώσοι καθώς και τους S-400 μαζί με SHORADS Pantsir S-1, έτοιμους να επιχειρήσουν.

Οι εικόνες δείχνουν την ύπαρξη δέκα Su-25, επτά Su-34 και Su-30. Εκτιμάται πως οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις στην Συρία υπερβαίνουν αυτή την στιγμή τα 60 βαριά βομβαρδιστικά.


πηγή

ΕΔΕ διέταξε για την Κω το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με ερώτημα γιατί οι μπάτσοι χτυπούσαν τους πολίτες με το δεξί χέρι..Απαράδεκτο..

ΕΔΕ διέταξε για την Κω το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας, σχετικά με ενέργειες αστυνομικών στο νησί της Κω, όπως αποτυπώνονται σε βίντεο, που δημοσιοποιήθηκαν από χθες (06-02-2016), μέσω ιστοσελίδων και ενημερωτικών εκπομπών.

Άρθρο του Κίσινγκερ για την νέα τάξη πραγμάτων! Είμαστε στο πάρα ένα για πυρηνική σύγκρουση;


Άρθρο του Κίσινγκερ για την νέα τάξη πραγμάτων που προωθούν οι ΗΠΑ ερχόμενες σε σύγκρουση με την Ρωσία.

Την Τετάρτη, ο γνωστός πρώην Αμερικανός ΥΠΕΞ και Προεδρικός σύμβουλος Χένρι Κίσινγκερ ταξίδεψε στην Μόσχα για να συναντηθεί με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για έναν «φιλικό διάλογο», αναφέρει ο ρωσικός τύπος.
Σχολιάζοντας την συνάντηση αυτή , το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT, υπενθύμισε ότι κατά την διάρκεια 6 ετών, ο Κίσινγκερ πραγματοποίησε αρκετές συναντήσεις με τον Ρώσο πρόεδρο.

Ο Πούτιν μάλιστα τόνισε ότι.....

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΩ-ΠΡΩΪΝΗ ΑΦΙΞΗ: 4 ΝΕΕΣ κλούβες των ΜΑΤ στην ΚΩ

 ΠΡΩΪΝΗ ΑΦΙΞΗ: 4 ΝΕΕΣ κλούβες των ΜΑΤ στην ΚΩ (βίντεο)

Όπως αναμενόταν, επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινές πληροφορίες και φωτογραφίες για την άφιξη νέων διμοιριών ΜΑΤ στο νησί  της ΚΩ.
Σήμερα το πρωί με το Blue Star 2 έφτασαν από το λιμάνι του Πειραιά 4 κλούβες των ΜΑΤ. Άλλωστε, χθες ζητήθηκαν ενισχύσεις για την αντιμετώπιση της κατάσταστης, αφού οι κάτοικοι αντιδρούν δυναμικά στη δημιουργία Hot spot.