Ξαφνικά, μεταφέρουν τα αποθεματικά των νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδος


 Αποτέλεσμα εικόνας για τραπεζα ελλαδος


Με διαδικασίες εξπρές η κυβέρνηση μαζεύει τα αποθεματικά των ταμείων των νοσοκομείων και τα μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδας, προκειμένου να καλύψει άλλες ανάγκες του κράτους.
Με έγγραφο, που διέρρευσε δίνεται εντολή μεταφοράς των χρημάτων εντός της ημέρας στην ΤτΕ, κίνηση στηριζόμενη σε απόφαση και Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του 2015. Από την εντολή, όπως σημειώνει το έγγραφο, εξαιρούνται μόνο οι τα χρήματα που προορίζονται για τις ανάγκες του επόμενου 15ημέρου.
Τα χρήματα των νοσοκομείων διατίθενται για την κάλυψη βασικών αναγκών, όπως μισθοί του επικουρικού προσωπικού, αγορά υλικών και φαρμάκων.
Φωτογραφία: @PGPapanikolaou

Στην Ρωσία η μάχη των μαχών!Ο πρόεδρος Putin σχεδιάζει να εθνικοποιήσει την κεντρική του τράπεζα, η οποία ελέγχεται από τους Rothschild και τη Fed, αφού λήξει το συμβόλαιο της τέλη του 2016 – γεγονός που επεξηγεί καλύτερα τις δυτικές επιθέσεις που δέχεται η χώρα!

«Η κεντρική μας τράπεζα, η οποία είναι εχθρός μας, βρίσκεται στο δρόμο να καταστρέψει την οικονομία της χώρας μας – επειδή ακολουθεί εντολές από την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο. Θα πρέπει να επιστρέψουμε σε μία κλασσική οικονομία, στην εθνικοποίηση του ρουβλίου και στο τέλος του καθεστώτος των συναλλαγματικών αποθεμάτων – στο «De-offshoring», όπως το αποκαλεί ο πρόεδρος Putin. Όταν εθνικοποιηθούν το ρούβλι και η κεντρική τράπεζα, τότε οι ρωσικές εταιρείες θα έχουν όσα χρήματα χρειάζονται» (Jewgeni Fjodorow, πρόεδρος της επιτροπής οικονομικής πολιτικής του ρωσικού Κοινοβουλίου –πηγή).
Ανάλυση.....

Ζωή....«Πρέπει να φύγουν»


Το νέο της κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» παρουσίασε την Τρίτη το βράδυ στο «Χυτήριο» στον Κεραμεικό η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης.


Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου, οι ηθοποιοί Χάρης Σιώζος και Βάσια Παναγοπούλου, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης, η.. ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά (που είχε πετάξει την κότα στο μέγαρο Μαξίμου), η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά κ.α.
Η ίδια έφτασε στο χώρο με καθυστέρηση 50 λεπτών και με την μουσική υπόκρουση του τραγουδιού «People have the power» της Πάτι Σμιθ.
Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα για να παρουσιάση το νέο κόμμα: «Χαράσσουμε το μέλλον μας χωρός Τρόικα, χωρίς Κουαρτέτο και χωρίς οποιοδήποτε μνημονιακό μόρφωμα» υπογράμμισε, σε άλλο σημείο της ομιλίας της, η κυρία Κωνσταντοπούλου, παρουσιάζοντας τη διακήρυξη του νέου κόμματος, στην οποία η ίδια έβαλε την πρώτη υπογραφή, σηματοδοτώντας, όπως είπε, «την έναρξη της πλεύσης μας προς την ελευθερία».

Τόνισε ότι.....

Ναι, οι Τούρκοι είναι εχθροί μας


Οποιος το λέει ομολογεί την αλήθεια κι όποιος το αρνείται είναι ή ηλίθιος ή ύποπτος 
Δεν γνωρίζω τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη. Αυτά όμως που είπε είναι η πεποίθηση της πλειοψηφίας για τους φονιάδες του Νίκου Σιαλμά και του Κώστα Ηλιάκη, για τους λεηλάτες, καταπατητές και βιαστές
της Κύπρου, για το κράτος-συμμορία, τους συναυτουργούς του ISIS, το κράτος-παρακράτος των δουλεμπόρων, της καλλιέργειας της παπαρούνας, όχι αυτής που ξέρετε, και του χοντρικού εμπορίου ηρωίνης.

Ο φεουδάρχης γόνος έσπευσε να τον διαγράψει. Βλέπετε, στη μεταλλαγμένη ποταμίσια Ν.Δ. μπορείς να είσαι παιδεραστής. Δεν θα διαγραφείς. Απλά θα μπεις λίγο στην άκρη ώσπου να ξεμπερδέψεις από τους μολδαβικούς άθλους σου, αν ξεμπερδέψεις. Εκλεκτικές συμπάθειες. Οι σκληροί πατριώτες, οι οποίοι λένε με ευθύτητα αυτό που είναι λαϊκή πεποίθηση, δεν γίνονται ανεκτοί.


Λοιπόν, κάποιος να πει στον Κυριάκο και στ' άλλα καλομαθημένα παιδιά τη φοβερή αλήθεια:.....

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Υπεράσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 Όχι σε κίβδηλη, δήθεν λύση. 

[Γ. Κασιμάτης. Β. Φίλιας, Π. Νεάρχου, Λ. Αξελός, Π. Ήφαιστος, Ι. Μάζης, Μ.
Ευρυβιάδης, Δ. Αλευρομάγειρος, Λ. Βάσσης, Θ. Στοφορόπουλος
].

1. Παρακολουθούμε, με μεγάλη ανησυχία, την ενορχήστρωση μιας προπαγάνδας ότι έχει επιτευχθεί μεγάλη πρόοδος στις διεξαγόμενες διακοινοτικές συνομιλίες και ότι το Κυπριακό βαίνει προς τη λύση του και ότι αυτή ενδέχεται μάλιστα να επιτευχθεί μέσα στο 2016.

2. Ούτε τα μέχρι τώρα γνωστά αποτελέσματα των διακοινοτικών συνομιλιών ούτε η Τουρκική αδιαλλαξία δικαιολογούν μια τέτοια αισιοδοξία. Η Τουρκική αδιαλλαξία εκφράσθηκε επανειλημμένα και προσφάτως, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, διά στόματος του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου και του Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν. Η σκόπιμη αυτή καλλιέργεια αισιοδοξίας πρέπει να προκαλεί, αντιθέτως, ανησυχία και κινητοποίηση για την
αποτροπή ενός νέου σχεδίου καταστροφικής λύσεως.

3. Ο επιδιωκόμενος στόχος του παρασκηνίου, που υποκινεί την προπαγάνδα αυτή, είναι η προετοιμασία του εδάφους και η παραπλάνηση της κοινής γνώμης σχετικά με το πραγματικό περιεχόμενο του συζητούμενου σχεδίου λύσεως. 

Το τελευταίο έχει ως βάση αναφοράς το Σχέδιο Ανάν, που το απέρριψε, με συντριπτική πλειοψηφία 75,6%, ο Κυπριακός λαός, το 2004.

4. Η αρχή για τον σημερινό κύκλο των διακοινοτικών συνομιλιών, έγινε με την αποδοχή από την Ελληνική πλευρά, ως κοινής συμφωνημένης διαπραγματευτικής βάσεως, του κοινού
ανακοινωθέντος Αναστασιάδη-Έρογλου της 11ης Φεβρουαρίου 2014. 

Ο Κύπριος Πρόεδρος ισχυρίζεται ότι διεσφάλισε σ’ αυτό τις τρεις βασικές αρχές, που αποτελούν κόκκινες γραμμές
για την Ελληνική πλευρά. Τη μία δηλαδή διεθνή προσωπικότητα, τη μία κυριαρχία και τη μία ιθαγένεια. 

Εξετάζοντας όμως κανείς προσεκτικά το κοινό ανακοινωθέν, διαπιστώνει ότι.....

Προειδοποίηση Λαβρόφ προς ΗΠΑ: «Μαζέψτε» τους Τούρκους φίλους σας

Προειδοποίηση Λαβρόφ προς ΗΠΑ: «Μαζέψτε» τους Τούρκους φίλους σας
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ απέρριψε πληροφορίες των ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες η Μόσχα και η Ουάσινγκτον διεξάγουν μυστικές διαπραγματεύσεις εκτός του πλαισίου των συριακών συνομιλιών που πραγματοποιούνται στη Γενεύη.

«Δεν υπάρχουν μυστικές συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε ο Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου.
«Δηλώσεις ότι υπάρχει κάποιος μυστικός δίαυλος επικοινωνίας ή ακόμη πως μέσα σε αυτό τον μυστικό δίαυλο επικοινωνίας κάποιος έχει υποσχεθεί να αποφασίσει το μέλλον του (σύρου προέδρου Μπασάρ αλ) Άσαντ παρακάμπτοντας το πλαίσιο των συριακών συνομιλιών, είναι ένα ψέμα».
«Πιστεύω πως αυτή είναι μια απόπειρα να....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ της εντιμης Βασιλικής Θάνου σε ΔΟΛιους και προπαγανδιστες

ΑΝΑΚΟΙΝΣΗ
Με αφορµή τις συνεχιζόµενες βολές κατά του θεσµού του
Προέδρου του Αρείου Πάγου, από ορισµένα πρόσωπα, τα οποία
παραπληροφορούν τους ΄Ελληνες πολίτες, προσπαθώντας να
κλονίσουν την εµπιστοσύνη τους προς τον θεσµό και προς το
πρόσωπό µου, επειδή, προφανώς, «ενοχλούνται», διότι, µε την
ευσυνείδητη άσκηση των καθηκόντων µου, εµποδίζω µεγάλα
διαπλεκόµενα συµφέροντα, επιβάλλεται να επισηµάνω τα εξής:....

Πέθανε ο Γεράσιμος Αρσένης

Πέθανε ο Γεράσιμος Αρσένης

 
Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός Οικονομίας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γεράσιμος Αρσένης, ο οποίος τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο πολιτικός και πρώην υπουργός....

ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ 430.000 ΑΝΔΡΩΝ: Ο Πούτιν έφερε νομοσχέδιο για «παντώς τύπου» επεμβάσεις

Το “πε και το “κανε ο Πούτιν! Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, έχοντας ως «πάτημα» όλες τις «φασαρίες» στις οποίες εμπλέκεται τελευταία η Ρωσία, ο πρόεδρος της έστειλε στη Δούμα, το νομοθετικό σώμα της ρωσικής αυτοκρατορίας, προσχέδιο νόμου με το οποίο δημιουργεί την Ρωσική Φρουρά.

Αυτή θα περιλαμβάνει μια Δύναμη Ταχείας Επέμβασης σε
οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη που θα ονομάζεται «Ροσγκβαρντίγια» (Ρωσική Φρουρά) με δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης και επέμβασης στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε περιοχές «καυτή πατάτα»  όπως ο Καύκασος και η Ουκρανία, αλλά και σε υπερπόντιες εκστρατείες, όπως αυτή κατά του ΙSIS στη Συρία.....

ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ: » Έρχεται καταστροφή»


Απαισιόδοξη για την εξέλιξη της κρίσης δήλωσε στον Αlpha 989 η θεσμικός οικονομολόγος, Έλενα Παναρίτη, εκτιμώντας πως η αξιολόγηση θα κλείσει αλλά με αποτέλεσμα ένα νέο μνημόνιο ανθρωπιστικής φύσης που θα υποβαθμίζει τη χώρα.
mega_LARGE_t_53761_1340691_type12250.jpg«Δεν θα έλεγα ότι είμαι αισιόδοξη, νομίζω ότι ενώ ξεκινήσαμε το 2010 με μια κρίση τιμωρητικού χαρακτήρα, τώρα έχουμε πρόσφυγες, ιδιωτικά συμφέροντα και ηγέτες που έχουν και αυτοί ένα θέμα. Βλέπω να τελειώνει με διαφορετικό τρόπο, όχι μνημόνιο αλλά κάτι άλλο. Θα είναι ……

Η Ελλάδα ανά τους αιώνες....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

Ο Μαύρος τελευταίος Πάπας έκανε την κίνηση υψηλού "μαύρου" πνευματικού συμβολισμού

Του Γιώργου Παπαγεωργίου  

 Σε μια κίνηση υψηλού "μαύρου" πνευματικού συμβολισμού που είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν κατάλαβε η σύνδεσε, ο Πάπας θέλησε να ενεργήσει ως Μεσσίας. Παραφράζωντας το κεφάλαιο 7 (Υψηλού συμβολισμού και ο αριθμός 7) της Αποκάλυψης του Ιωάννη όπου ο Μεσσίας σώζει από τις 12 (τότε γνωστές) φυλές του Ισραήλ, 12 χιλιάδες ανθρώπους από κάθε μια. 
 Υψηλού συμβολισμού και ο αριθμός 12 στην θρησκεία μας. Δεν μπορούσε δηλαδή να....
μεταφέρει περισσότερους με το αεροσκάφος του; 
 Θα ήθελα πολύ να μπορούσαμε να έχουμε την πληροφορία τι θα απογίνουν αυτοί οι 12... μια και λέει ο Απόστολος Ιωάννης .... 

GREXIT-BREXIT Δημοψήφισμα στις 23 Ιουνίου μαζί με τους Βρετανούς και με καθαρό ερώτημα ναί η όχι στο Ευρωπαϊκό μπουρδέλο σκέφτεται ο Τσίπρας..


 Αποτέλεσμα εικόνας για brexit

 Αποτέλεσμα εικόνας για grexit

Αποτέλεσμα εικόνας για grexit

Το Δημοψήφισμα με το ερώτημα Ευρώ ή Δραχμή θα μπορούσε να προκηρυχθεί την ίδια μέρα-23 Ιουνίου-που οι βρετανοί προσέρχονται στις κάλπες με το ίδιο ερώτημα. 

Ετσι ώστε η Μέρκελ θα έχει να αντιμετωπίσει δύο ατομικές βόμβες στα θεμέλια της “Γερμανικής” Ευρώπης. Οσο σατανικό και να ακούγεται στην πολιτική τίποτε δεν μπορείς να αποκλείσεις. Αλλωστε αυτό θα μπορούσε να είναι το πιο γερό χαρτί για τον Ελληνα πρωθυπουργό εάν διαπιστώσει ότι το αποτέλεσμα της αξιολόγησης θα είναι συντριπτικό για την κυβέρνησή του η οποία θα είναι αναγκασμένη να εκτελέσει τα δικά της παιδιά-αυτό που συνέβη με τους υπεράριθμους της ΕΡΤ είναι χαρακτηριστικό.

Βόμβα από τη Le Monde για Σαμαρά, λίστα Λαγκάρντ και Panama Papers..'Ερχονται ειδικά δικαστήρια

Βόμβα από τη Le Monde για Σαμαρά, λίστα Λαγκάρντ και Panama Papers
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με τους συγγενείς του Αντώνη Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ αλλά και στα Panama Papers.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παγίδας πεθερός του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού σχετίζεται με ελβετική εταιρεία η οποία βρίσκεται στα λεγόμενα Panama Papers και ελέγχεται για ξέπλυμα «μαύρου χρήματος», σύμφωνα με τη «Le Monde».

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι πρόκειται για την εταιρεία με την επωνυμία AGEFOR SA, η οποία εμπλέκεται και στον χρηματισμό του δικτάτορα της Γουινέας.
Από την καρτέλα του κ.Παγίδα στη λίστα Λακάρντ, που δημοσίευσε το koutipandoras.gr στις οκτώ Απριλίου, προκύπτει ότι η εν λόγω εταιρεία είναι συνδικαιούχος στον επίμαχο λογαριασμό.
Ενδεικτικό της βαρύτητας της υπόθεσης είναι ότι η συγκεκριμένη off shore εταιρεία με την οποία συνδέεται ο κύριος Παγίδας αποτελεί αντικείμενο διεθνούς δημοσιογραφικής έρευνας με αναφορές στον ξένο Τύπο, όπως αναφέρει το koutipandoras.gr.
Τις αποκαλύψεις για τη σχέση της οικογένειας Σαμαρά με τη λίστα Λαγκάρντ επιβεβαίωσε ο κ. Γιάννης Παγίδας.
Ο κ. Παγίδας παραδέχθηκε ότι το όνομα του ιδίου, της κόρης του (συζύγου Αλέξανδρου Σαμαρά) και δύο ακόμα συγγενικών του προσώπων περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ. Πηγή:Τμήμα ειδήσεων tribune.gr