“Έλληνες, σας σφάζουν μπροστά στα μάτια του Πλανήτη”.

Του Peter Koenig* 
«Σας σφάζουν μπροστά στα μάτια του Πλανήτη και κανείς δεν λέει κουβέντα. 
Πρώτα από όλα η ελίτ της Ελλάδας. Και η κυβέρνησή σας. 
Λίγοι, αλλά πολλοί λίγοι, επιτρέπουν την σφαγή γιατί δεν τους αφορά. 
 
Έχουν τυφλωθεί από την απατηλή λάμψη του ευρώ και τη συμμετοχή στην προνομιούχα τάξη των ευγενών Ευρωπαίων.

Λαέ της Ελλάδας! – Ξυπνήστε.

Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας. Μην πιστεύετε τους πολιτικούς σας, τα μίντια σας! 
 
Αποχωρήστε από αυτήν την εγκληματική οργάνωση που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση και από αυτό το απατεωνίστικο δυτικό νομισματικό σύστημα που σας πνίγει μέχρι θανάτου. Πάρτε πίσω την κυριαρχία σας, το νόμισμά σας. 
 
Παύτε να πληρώνετε το χρέος σας- η δύση δεν μπορεί να κάνει τίποτα ενάντια σε αυτό. 
Δεν μπορεί να κάνει, αν λειτουργείτε τη χώρα σας με τις δικές σας δημόσιες τράπεζες και το δικό σας χρήμα, βαθμιαία αλλά με βεβαιότητα ανοικοδομώντας μια κατεστραμμένη οικονομία. 
Η εκπλήρωση του χρέους είναι διαπραγματεύσιμη. 
 
Τα παραδείγματα αφθονούν σε όλο τον κόσμο. Η Αργεντινή είναι ένα από τα πιο πρόσφατα. 
Ακόμη κι η Γερμανία επαναδιαπραγματεύθηκε το διεθνές της χρέος το 1952 με τη Συμφωνία του Λονδίνου για το εξωτερικό γερμανικό χρέος.

Λαέ της Ελλάδας, αφυπνιστείτε για το τι συμβαίνει. ΜΗ ΔΕΧΤΗΤΕ αυτό που η κυβέρνηση, οι Βρυξέλλες και η τρόικα κάνουν σε ΣΑΣ και στη χώρα ΣΑΣ. 
Απεναντίας ζητήστε το GREXIT ως μια εντελώς νομιμοποιημένη συνέχεια στη ΔΙΚΗ ΣΑΣ θριαμβευτική ψήφο για το όχι σε νέα προγράμματα «διάσωσης» μέσα από την λιτότητα που επιβάλλει η τρόικα.

Εάν το κάνετε, γρήγορα θα δείτε το φως στο τέλος του τούνελ – ένα φως που έχει κρυφτεί για πάρα πολύ καιρό από την Γερμανία και τους γκάνγκστερ της τρόικα και την δική σας κυβέρνηση.

Ο Γερμανός υπουργός οικονομικών WolfgangSchauble προσπαθεί ακόμα να μπλοφάρει τους Έλληνες και να εντυπωσιάσει τον υπόλοιπο κόσμο απειλώντας την Ελλάδα με έξοδο από το ευρώ. 
Κάθε υγιής κυβέρνηση θα μετέτρεπε αυτή την απειλή σε δική της πρωτοβουλία και θα εγκατέλειπε το απολιθωμένο τέρας που καλείτε Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με το ψευδές και απατηλό κοινό νόμισμα που καλείτε ευρώ.
 Αλλά αυτό είναι το πρόβλημα, στην Ελλάδα βασιλεύει η νοσηρότητα.

Έτσι, η ελληνική κυβέρνηση ανταποκρίνεται στην νοσηρότητα της τρόικα με νοσηρή υποτέλεια συγκεκριμένα με πλήρη συμμόρφωση – για την καταστροφή εκατομμυρίων αποστερημένων και σκλαβωμένων συμπατριωτών της.
 
 Κανείς δεν κραυγάζει, κανείς δεν φωνάζει, κανείς δεν επαναστατεί, κανείς δεν παίρνει τους δρόμους, κανείς δεν μπλοκάρει τους δρόμους, τις γέφυρες, τους σιδηροδρόμους για μέρες ή και βδομάδες, κανείς δεν εμποδίζει το συνεχιζόμενο εμπόριο των ξένων επιχειρηματιών με ότι έχει απομείνει από τη δημόσια περιουσία της ΔΙΚΗ ΣΑΣ χώρας. Κανείς. 
 
Αυτό δεν είναι για να κατηγορήσουμε τον έλληνα που έχει να παλέψει για την στοιχειώδη επιβίωση, που έχει να βρει τρόπους για να θρέψει τα παιδιά και τις οικογένειες, αλλά το «κατηγορώ» απευθύνεται στη συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα και σε όλη την αφρόκρεμα της Ελλάδας, στα μίντια και στους βουλευτές που απλώς παρακολουθούν τον τρόμο – αλλά στέκονται παράμερα. 
 
Καμία δράση. Βλέποντας την Ελλάδα – τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ χώρα, Λαέ της Ελλάδας! – να αιμορραγεί μέχρι θανάτου.

Χρειάζεται αφύπνιση, το πρόβλημα δεν είναι για χρέη και διασώσεις. 
Εάν σας λένε ότι η «κρίση χρέους» της Ευρώπης είναι λάθος της Ελλάδας και ότι μια νέα κρίση κυοφορείται εξαρτώμενη από το πόσο καλά η Ελλάδα θα συμμορφωθεί με τους κανόνες της επόμενης διάσωσης – είναι ένα εξωφρενικό ψέμα. 
 
Αυτή την κρίση μηχανεύτηκαν η ίδια η ευρωπαϊκή ολιγαρχία, οι διάφορες «GoldmanSachs» που καθοδηγούνται από την Αμερικάνική Κεντρική Τράπεζα, που διαχειρίζονται την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του MarioDraghi, ενός πρώην στελέχους της GoldmanSachs- αυτοί ντεφάκτο διαχειρίζονται την ευρωπαϊκή οικονομία.

Γιατί θέλουν την Ελλάδα κάτω από τις μπότες τους; Επειδή θέλουν μια υποτελή Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα είναι σε μια εξαιρετικά στρατηγική γεωγραφική περιοχή στο σταυροδρόμι δύσης και ανατολής. 
Η Ελλάδα είναι μια χώρα του ΝΑΤΟ. Ίσως η δεύτερη πιο σπουδαία χώρα του ΝΑΤΟ, μετά την Τουρκία λόγω της στρατηγικής της θέσης.
 Δεν θέλουν η Ελλάδα να κυβερνάται από μια αριστερή κυβέρνηση. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αριστερά. Είναι τόσο νεοφιλελεύθεροι όσο φαίνονται. 
 
Οι κυρίαρχοι του πλανήτη θέλουν αλλαγή καθεστώτος – την καλή παλιά αλλαγή καθεστώτος που απειλεί όσους δεν γονατίζουν μπροστά στους κανόνες της δύσης. 
Ακριβώς τώρα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει προς τα πίσω για να ευχαριστήσει τους κυρίους του χρήματος και να αφήσει το λαό της Ελλάδας να ταπεινώνεται και να κατακρημνίζεται σε βαθμό αθλιότητας.

Αυτό που επιδιώκει η Ουάσιγκτον και οι μαριονέτες των Βρυξελλών είναι μια Ελλάδα που συμμορφώνεται, που ποτέ δεν θα αμφισβητήσει το ρόλο της στο ΝΑΤΟ, ποτέ δεν θα αμφισβητήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, ποτέ δεν θα αμφισβητήσει τις δεσμεύσεις στο ευρώ και ποτέ δεν θα αμφισβητήσει τη διείσδυση των ΗΠΑ στη Μεσόγειο πλούσια σε υποθαλάσσιους υδρογονάνθρακες και ορυκτά.
 
 Το ίδιο ισχύει, με την ευκαιρία, επίσης με την Ιταλία και την Ισπανία, επίσης παράλιες χώρες της Μεσογείου.
 Οι κυβερνήσεις τους ήδη με εξωτερική παρέμβαση (ΗΠΑ,Ε.Ε.) έχουν μεταμορφωθεί σε δεξιά, νεοφιλελεύθερα, συμμορφωμένα ανδρείκελα.

Η αδράνεια της ελληνικής ολιγαρχίας και της κυβέρνησης είναι ασυγχώρητες. Αυτό είναι σύνδρομο της Στοκχόλμης στα χειρότερά του............

Ο ρόλος του Τζορτζ Σόρος στη διάλυση των Σκοπίων

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Ο μακαρίτης ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου το είχε προβλέψει. Σκοπιανοί και Αλβανοί θα ζήσουν σε κατάσταση έντασης, που σε μερικά χρόνια θα οδηγήσει σε μεγάλη σύγκρουση. Ο τότε υπουργός Εξωτερικών μιλούσε σε μένα και στον Αλέξη Παπαχελά, στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ της Νέας Υόρκης, μετά από μία κοπιαστική μέρα διαπραγματεύσεων για το Σκοπιανό. Πέρασαν πολλά χρόνια για να συμβεί αυτό που μας είπε εκείνο το βράδυ ο υπουργός. Αλλά...
διέβλεπε σωστά έστω και αν εμείς από μέσα μας ψιθυρίσαμε 'μα τι λέει τώρα'…

Έρευνα αποκαλύπτει: Οι χορτοφάγοι εμφανίζουν διπλάσια ποσοστά σε αλλεργίες, καρκίνο και ψυχικά νοσήματα

vegetarian


Η πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που δημοσιεύτηκε πριν μερικές ημέρες, αποδεικνύει περίτρανα για μία ακόμη φορά τη βασική αρχή που διέπει την ανθρώπινη φύση: ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!

Πληθυσμιακές μελέτες έχουν δείξει ότι η διατροφή μας επηρεάζει την υγεία μας.
 Ως εκ τούτου, ο σκοπός της μελέτης ήταν να αναλύσει τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών διατροφικών ομάδων παίρνοντας υπόψιν τις μεταβλητές που αφορούν την υγεία.

Το δείγμα που χρησιμοποιείται για αυτή τη συγχρονική μελέτη λήφθηκε από το Austrian Health Interview Survey AT-HIS 2006/07. 
Σε πρώτο στάδιο, τα άτομα αντιστοιχίθηκαν ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και την κοινωνικο-οικονομική τους κατάσταση.
Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που συμμετείχαν στην ανάλυση ήταν 1320 (όπου αναλογούσαν 330 άτομα για κάθε μορφή δίαιτας: χορτοφάγους, παμφάγους με έμφαση στα φρούτα και λαχανικά, παμφάγους με λιγότερη έμφαση στο κρέας και παμφάγους με έμφαση στο κρέας).

Πραγματοποιήθηκαν αναλύσεις και ελέγχθηκαν παράγοντες στον τρόπο ζωής στους ακόλουθους τομείς:.....

Ο κακός χαμός με την Τουρκία, εξοργισμένοι οι Αμερικανοί…


Την εξ ορισμού πιο «ευγενική» γλώσσα του State Department ήρθε να θέσει στην πιο «καθημερινή» της διάσταση ο σμήναρχος της αμερικανικής Αεροπορίας (USAF) Τζον Ντόριαν, εκπρόσωπος της επιχείρησης «Εγγενής Αποφασιστικότητα» (Inherent Resolve), με έδρα τη Βαγδάτη, πρωτεύουσα του Ιράκ, ο οποίος με τη σειρά του εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά της Τουρκίας για τους βομβαρδισμούς εναντίον Κούρδων μαχητών που συμμετέχουν στην επιχείρηση κατά του ISIS.

Ο εκπρόσωπος που μίλησε μέσω διαδικτύου σε δημοσιογράφους, κατηγόρησε ανοιχτά την Τουρκία ότι δεν συντόνισε τη δράση της με τις συμμαχικές δυνάμεις και ότι απλά ενημέρωσε για την πρόθεση να εξαπολύσει τα πλήγματα «λιγότερο από μία ώρα» πριν ξεκινήσει την επιχείρηση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος να μετακινηθούν οι συμμαχικές δυνάμεις, ενώ εμμέσως κατηγόρησε την Τουρκία ότι έθεσε σε κίνδυνο και αμερικανικές δυνάμεις, καθώς είπε ότι βρισκόντουσαν σε απόσταση μόλις έξι μιλίων (περίπου 10 χιλιόμετρα) από τα σημεία που βομβάρδισαν τα τουρκικά F-16…

Είναι προφανές ότι οι Αμερικανοί αντιλαμβάνονται ότι η Τουρκία σκοπίμως έδωσε ελάχιστο χρόνο προειδοποίησης και αυτό διότι σε διαφορετική περίπτωση διακινδύνευε να μετακινηθούν οι στόχοι, καθώς είναι προφανές ότι οι Τούρκοι όταν λένε PKK, εντάσσουν μέσα και τις δυνάμεις των Κούρδων του YPG στη Συρία, τους οποίους οι ΗΠΑ αποκαλούν συμμάχους! Η ενέργεια της Τουρκίας, αποτέλεσε έναν έμμεσο αλλά κλασικό τουρκικό εκβιασμό προς τις Ηνωμένες Πολιτείες…

Αποδοκίμασαν τον Μακρόν σε εργοστάσιο στη βόρεια Γαλλία

«Θερμή» υποδοχή με σφυρίγματα αποδοκιμασίας και γιουχαΐσματα επιφύλαξαν στον κεντρώο υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν οι απεργοί εργάτες ενός εργοστασίου, το οποίο είχε επισκεφθεί νωρίτερα χθες η αντίπαλός του Μαρίν Λεπέν.

Το πλήθος φώναζε «Μαρίν, πρόεδρος» προς τον φιλοευρωπαϊστή υποψήφιο μπροστά από τη μονάδα της Whirlpool στην Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία. Ο Μακρόν έφθασε εκεί το απόγευμα αφού η Μαρίν Λεπέν είχε επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το εργοστάσιο το πρωί.

Κάποιοι άρχισαν να σπρώχνονται με τους άνδρες της ασφάλειας του Μακρόν, ενώ έβαλαν φωτιά σε ελαστικό αυτοκινήτου με αποτέλεσμα μαύρος καπνός να καλύψει τον χώρο την ώρα της επίσκεψης του υποψηφίου......

Επεισόδια στο Παρίσι κατά Λεπέν και Μακρόν.
Δείτε ΦΩΤΟ & LIVE ΒΙΝΤΕΟ...
Mε κεντρικό σύνθημα "Ούτε η Λεπέν, ούτε ο Μακρόν", εκατοντάδες διαδηλωτές πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας αυτή την ώρα στο Παρίσι, κατά των...
δύο υποψηφίων για τη γαλλική Προεδρία, της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν και του κεντρώου, Εμανουέλ Μακρόν.

Οι διαδηλωτές έχουν στείλει κάλεσμα στους μαθητές, να κάνουν κατάληψη στα σχολεία τους.
Νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια με ρήψη δακρυγόνων από την αστυνομία, δύο άτομα έχουν τραυματιστεί, ανάμεσά τους κι ένα 15χρονο κορίτσι.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις ("Ruptly"):Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα Σκόπια...

Εισβολή οπαδών του Γκρούεφσκι στη Βουλή...

Εκτός ελέγχου είναι την τελευταία ώρα η κατάσταση στα Σκόπια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οπαδοί του Γκρουέφσκι έχουν εισβάλει στο κοινοβούλιο και...
ορισμένοι βουλευτές, αλλά και η αρχηγός της αντιπολίτευσης φέρονται να έχουν τραυματισθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μασκοφόροι είχαν επιτεθεί και σε δημοσιογράφους.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.....

ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΕ ? ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ..Αποτέλεσμα εικόνας για ρακοσυλλεκτεσΕισήγηση

Η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ πανηγυρίζει για το πλεόνασμα.

Το πλεόνασμα των 4 μονάδων να μην σταλεί στον δανειστή Κοσμοκράτορα και Παγκόσμιο Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ως είθισται συμβαίνει με όλες τις Κυβερνήσεις.

Προέχει η διάσωση του Ελληνικού Λαού.

Αυτό το πλεόνασμα προέρχεται από το αίμα του Ελληνικού Λαού.

Ότι έσοδα έχει η Ελλάς, οι μαριονέτες πολιτικοί, τα στέλνουν στο αφεντικό τους. Έτσι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, και προκοπή για την Ελλάδα.

Εάν ο ΤΣΙΠΡΑΣ το πλεόνασμα το στείλει στο αδηφάγον ών τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τότε θα έχει πολύ μεγάλες ευθύνες.

Στον ΤΣΙΠΡΑ υποσχέθηκαν οι δανειστές διαγραφή μέρος του χρέους, αρκεί να ψηφίσει τα νέα μέτρα στη Βουλή, για την Αξιολόγηση.

Προεκλογικώς ο ΤΣΙΠΡΑΣ είχε υποσχεθεί ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, αντί αυτού, τα Μνημόνια των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υπογράφονται συνεχώς και αεννάως, η Δρακουλέσκου πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, και ο Λαός στενάζει!!!

Ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ δήλωσε για την Ελλάδα ότι διέρχεται μια τραγωδία!!!

Mε ΤΣΙΠΡΑ & ΚΥΡΙΑΚΟ δεν πρόκειται ποτέ να βγούμε από τα Μνημόνια, διαρκώς χρεωμένοι θα είμαστε στο αφεντικό τους τον παγκόσμιο Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΤΣΙΠΡΑΣ & ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι όπως ο EMMANOUEL MACRON της Γαλλίας, & ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΥΛΤΖ Γερμανίας, δηλαδή υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΔΝΤ & ΕΚΤ) υπόσχονται όταν ψηφιστούν τα νέα μέτρα, (μείωση συντάξεων-αφορολόγητο-εργασιακά) κ.λ.π., να διαγράψουν μέρος του χρέους.....

Ανοιχτά τα καταστήματα όλες τις Κυριακές!

Μεγάλες ανατροπές φέρνει το προσχέδιο της νέας συμφωνίας, έκτασης 51 σελίδων, το οποίο εστάλη στο υπουργείο Οικονομικών και αποτελεί τη βάση των διαπραγματεύσεων που ξεκινούν σήμερα με τους Θεσμούς, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία.

Σύμφωνα με

την εφημερίδα 'Καθημερινή', μία από τις προτάσεις που κατέθεσαν Κομισιόν και ΔΝΤ είναι το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές!

Συγκεκριμένα, το προσχέδιο προβλέπει την πλήρη κατάργηση των περιορισμών στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, είτε αυτοί αφορούν στο μέγεθος του καταστήματος είτε τις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται τα καταστήματα.

Το ζήτημα αυτό αποτελεί σταθερά 'σημείο τριβής' με τα σωματεία των εμποροϋπαλλήλων, τα οποία προκηρύσσουν απεργίες κάθε φορά που προβλέπεται άνοιγμα των καταστημάτων ημέρα Κυριακή.

Πηγή: imerisia.gr

Γιάννης Αγγελάκας - ΔικαιοσύνηΑπάντηση Κοτζιά στις προκλήσεις Τσελίκ για το Αγαθονήσι

Πηγή: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Σκληρή είναι η απάντηση που δίνει το υπουργείο Εξωτερικών στις δηλώσεις του υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ περί «τουρκικότητας» του Αγαθονησίου. Το ελληνικό ΥΠΕΞ καταδικάζει τα λεγόμενα του και καταγγέλλει όσα είπε στη Διεθνή Κοινότητα και τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ.

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά τη συνεχιζόμενη αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας που προβαίνει σε προκλητικές δηλώσεις αμφισβήτησης των διεθνών αναγνωρισμένων συνόρων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί ιστορικά και κατοχυρωθεί από το Διεθνές Δίκαιο τον προηγούμενο αιώνα», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

«Καταγγέλλουμε στη Διεθνή Κοινότητα και τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ τη συνεχιζόμενη αναθεωρητική και επικίνδυνη αυτή συμπεριφορά της Τουρκίας».

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ ολοκληρώνεται επισημαίνοντας πως «προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι αυτή τη φορά η αμφισβήτηση του Διεθνούς Δικαίου διατυπώνεται από τα χείλη του υπουργού που είναι αρμόδιος για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, ο Τούρκος υπουργός είχε τονίσει πως το Αγαθονήσι είναι τουρκικό νησί.

Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα «Μιλιέτ» ο Τσελίκ επιτέθηκε στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί. «Δεν μπορούμε να πάρουμε σοβαρά τον Έλληνα υπουργό Άμυνας», είπε δεικτικά και συνέχισε:......

Απίστευτη δήλωση: Ο Ερντογάν θα δολοφονηθεί και η Τουρκία θα συρθεί σε εμφύλιο πόλεμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η απίστευτη δήλωση Γάλλου πρώην διπλωμάτη, πως μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, η χώρα και οι πολίτες της έχουν δύο επιλογές:
είτε δολοφονία του Τούρκου προέδρου είτε να οδηγηθεί η χώρα σε εμφύλιο πόλεμο!
Ο Philippe Moreau Defarges, καθηγητής και πρώην διπλωμάτης, ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του καναλιού BFM. Η δήλωση περί δολοφονίας του Ερντογάν τάραξε τον παρουσιαστή της εκπομπής, που τόνισε πως δεν μπορεί κανείς να νομιμοποιήσει μια δολοφονία για να βγει από μια πολιτική κρίση.
Αναλυτικά η σοκαριστική δήλωσή του: «Ο Ερντογάν επέλεξε να πετάξει τη μπάλα μακριά για να πάρει περισσότερη εξουσία και αυτό θα τον οδηγήσει στην καταστροφή. Για εκείνον, η λύση είναι είτε εμφύλιος ή μια δύσκολη υπόθεση για να αναφερθεί κανείς, η δολοφονία του».

Kαι το βίντεο με τις δηλώσεις....

Σχέδιο συντάχθηκε από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ, για τη διάλυση της Τουρκίας μέχρι το 2025!

Η Ευρώπη, το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες φοβούνται πολύ την Τουρκία η οποία προχωρά το δρόμο για να γίνει μια περιφερειακή υπερδύναμη.

Οι σκληρές αντιπαραθέσεις της Δύσης και του Ισραήλ κατά της Τουρκίας, έχουν βαθιές έννοιες. 
 
Χάρη σε αυτές.....

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ»

ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ


Συνέντευξη του Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεοφύτου στην Αντιγόνη Σολομωνίδου Δρουσιώτη (εφ. Φιλελεύθερος 23.04.2017) 

Σε μια προφητική προσέγγιση των πραγμάτων, ο Μόρφου Νεόφυτος αποκαλύπτει ότι το Κυπριακό δεν θα λυθεί ως αποτέλεσμα των συνομιλιών, αλλά όταν οι Ρώσοι, οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι θα αναγνωρίσουν το κουρδικό κράτος.

Το πρωινό που η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ενεργοποιούσε το Άρθρο 50 της Συνθήκης της ΕΕ, κοινοποιώντας την πρόθεση της να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανηφόριζα προς την Ευρύχου, προς τη Μητρόπολη Μόρφου, όπου με περίμενε ο Μητροπολίτης Νεόφυτος. 
Γνώριμο το τοπίο, μια που πολλές είναι οι φορές που συνομιλούμε μπροστά σ’ ένα ανοικτό μαγνητόφωνο, παρέα μ’ ένα καφέ.....

Ιταλίδα πολιτικός: Εξηγεί γιατί μισούν θανάσιμα εμάς τους Έλληνες!


Σ’ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση γνωστής Ιταλίδας πολιτικού, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.

«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τα απομακρύνει από τη φύση τους. Και όποτε δίνεται η ευκαιρία, το....
μίσος εκρήγνυται», μας λέει η γνωστή Ιταλίδα, πρώην υπ.Εξωτερικών, Έμα Μπονίνο επί κυβέρνησης Λέτα.

Για να κατανοήσει ο αναγνώστης τη δήλωση, η πολιτικός κάνει τον εξής εκπληκτικό παραλληλισμό:
 
«Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει με εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες. Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες.»
 
 Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι.....

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύεται και η Γερμανία φαίνεται να το απολαμβάνει.

Οι Γερμανοί θα πληρώσουν πολύ ακριβά...


Είναι η Γερμανία που προκαλεί την διάλυση της Ευρώπης -για μια ακόμα φορά-, αφού η Ιστορία, προφανώς, δεν διδάσκει τίποτα σε κανέναν.
Η Γερμανία γίνεται διαρκώς όλο και πιο πλούσια -απομυζώντας τις άλλες χώρες- και οι άλλες χώρες γίνονται όλο και πιο φτωχές, αφού δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός αναδιανομής, ώστε τα ελλείμματα κάποιων χωρών να καλύπτονται από τα πλεονάσματα άλλων.
Η Γερμανία παγίδεψε τις άλλες χώρες στο τρελοκομείο του ευρώ -στο όραμα μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής Ένωσης- και απολαμβάνει την ωραία παγίδα που έστησε.
Ας αφήσουμε την Ελλάδα απέξω, κι ας δούμε τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Η Βρετανία, η οποία δεν είχε κάνει το λάθος να υιοθετήσει το ευρώ, εγκαταλείπει την Ευρωπαϊκή Ένωση -μετά από δημοψήφισμα-, η Ιταλία το σκέφτεται πολύ σοβαρά, στην Γαλλία υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι που υπόσχονται δημοψήφισμα για έξοδο από το ευρώ, ενώ σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν κόμματα και κινήματα που ζητούν την έξοδο από το ευρώ.
Τι έγινε, τρελάθηκαν όλοι αυτοί;

Ας δεχτούμε πως οι Έλληνες είναι ακατάλληλοι· είναι και όλοι οι άλλοι λαοί ακατάλληλοι;
Ο εξευτελισμός και η ταπείνωση της Ελλάδας λειτούργησαν σαν καμπανάκι για τις άλλες χώρες, που είδαν στην περίπτωση της Ελλάδας το δικό τους μέλλον.
Και μπορεί οι Έλληνες να μην έχουν αντιληφθεί ακόμα τι τους συμβαίνει και τι πρόκειται να τους συμβεί -πάντα τσακωμένοι με την αλήθεια και την πραγματικότητα οι Έλληνες- αλλά οι άλλοι λαοί δεν θέλουν να πάθουν αυτό που έπαθαν οι Έλληνες και να ξεσκίσουν τις ζωές τους και τις ζωές των παιδιών τους, όπως έκαναν με μεγάλη ευκολία οι Έλληνες.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το μέλλον της Ευρώπης.
Αλλά όχι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτήν την Ευρωπαϊκή Ένωση την διαλύει η Γερμανία, η οποία συμπεριφέρεται βλακωδώς για μια ακόμα φορά.


Αν συνεχίσει η Γερμανία αυτή την πολιτική, στην επόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση η Γερμανία δεν θα έχει θέση.
Και μπορεί η ευθύνη για την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βαρύνει, κυρίως, τις γερμανικές κυβερνήσεις, αλλά θα πρέπει και οι Γερμανοί πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Φράσεις του τύπου «ο Σόιμπλε είναι κακός και άρρωστος, αλλά η Μέρκελ είναι καλή και άγια» είναι για καθυστερημένους.
Μέρκελ και Σόιμπλε υλοποίησαν ένα σχέδιο υποδούλωσης των ευρωπαϊκών χωρών στην Γερμανία και οι Γερμανοί πολίτες τους ακολούθησαν.
Οι Γερμανοί γίνονται ξανά ο πιο αντιπαθητικός λαός στην Ευρώπη και θα πρέπει να αποδεχτούν τις ευθύνες τους για αυτό......

Τα 7 μεγαλύτερα ψέματα που πίστεψαν στη Δύση για τον Κιμ Γιονγκ Ουν


Πριν από λίγες μέρες οι Αρχές της Νοτίου Κορέας επιβεβαίωσαν την φήμη που κυκλοφορούσε από χτες, ότι δηλαδή ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τους υπουργούς Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξής της Βορείου Κορέας.

Πόσα από αυτά που μεταδίδονται στα ξένα ΜΜΕ, όμως, είναι αλήθεια;

Πάρτε παράδειγμα τα 7 παρακάτω γεγονότα, που καταγράφει το luben.tv:....

1. Η εκτέλεση της τραγουδίστριας Hyon Song-Wol
Στις 29 Αυγούστου του 2013, media από όλο τον κόσμο ανέφεραν ότι ο Κιμ διέταξε την εκτέλεση της τραγουδίστριας και πρωην κοπέλας του Hyon Song-wol και μαζί της άλλων 11 καλλιτεχνών με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε πόρνο ταινίες.
 
 Το πρακτορείο ειδήσεων της Β.Κορέας αλλά και πολλά γιαπωνέζικα Μέσα είχαν διαψεύσει την είδηση. 
Τον Μάιο του 2014, η Hyon Song-wol εμφανίστηκε ζωντανότατη στη Βόρεια Κορέα σε ένα συνέδριο για την Τέχνη.

2. Η εκτέλεση του Υφυπουργού Αμύνης της Βορείου Κορέας....

Σχεδιαζουν να κλείσουν σε μια νύχτα τα ελαιοτριβεία για να πάρουν τον έλεγχο οι ξένοι

Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου- newx.gr 

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις του newx.gr για την άμεση παρέμβαση Αμερικάνικης πολυεθνικής εταιρείας, με τη βοήθεια μάλιστα Ελλήνων, που επιχειρεί να βάλει στο… χέρι, τον εθνικό «θησαυρό» της χώρας, που είναι το ελαιόλαδο.

Στις αρχές Ιανουαρίου ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής από τη Φθιώτιδα Βάιος Γκανής, αποκάλυψε στο newx.gr πως τα τελευταία 4 χρόνια έχουν κατατεθεί σε συγκεκριμένες Περιφέρειες, προτάσεις για την κατασκευή τριών «mega factories» ελιάς και ελαιολάδου.

Μάλιστα, χορηγός αυτής της προσπάθειας φαίνεται να είναι η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με τον κ. Γκανή.

Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από την κατασκευή των τριών «mega factories»; Ο Βάιος Γκανής περιγράφει την κατάσταση, με τα μελανότερα «χρώματα», δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Θα σβήσουν σε μία νύχτα 2.750 μικρά ελαιοτριβεία, στις περιοχές που θα λειτουργήσουν τα mega factories».

Οι τρεις περιοχές, τις οποίες «στοχεύει» η Αμερικάνικη πολυεθνική, είναι η Δυτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος και η Κρήτη.

«Δηλαδή φανταστείτε ο πλούτος της ελιάς, το λάδι θα συγκεντρωθεί σε μία πολυεθνική. Δεν θα υπάρχουν μεσάζοντες, δεν θα υπάρχουν τίποτα. Ένας μικρός ελαιοπαραγωγός με μικρό ελαιοτριβείο, δεν θα μπορεί να επιβιώσει, γιατί θα υπάρχουν προϋποθέσεις, όπως....

Εσύ τους πιστεύεις; Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν: Η Β. Κορέα ξεκίνησε την «αντίστροφη μέτρηση» για νέα πυρηνική δοκιμή


Εσύ τους πιστεύεις; Όπως έχουμε δει και σε προηγούμενο άρθρο μας  τα δυτικά ΜΜΕ έχουν εδώ και καιρό στοχοποιήσει την Βόρειο Κορέα απλά γιατί είναι ένα έθνος το οποίο ζει αποκομμένο από το υπόλοιπο κόσμο όπως τον έχουν οργανώσει τα συμφέροντα! 

Να σημειώσουμε ότι μια από τις ελάχιστες τράπεζες παγκοσμίως που δεν ελέγχονται από τις γνωστές οικογένειες  Ροκφέλερ και Ρότσιλντ!

Έτσι λοιπόν τώρα οι...
 New York Times αναφέρουν ότι το βορειοκορεατικό καθεστώς ξεκίνησε τις προετοιμασίες όπως δείχνουν δορυφορικές φωτογραφίες  που έχει δημοσιεύσει το 38north για την πραγματοποίηση μιας ακόμη πυρηνικής δοκιμής την επόμενη Τρίτη κατά την 85η επέτειο ίδρυσης του λαϊκού στρατού της χώρας.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα υπάρχουν ενδείξεις ότι εκτελούνται έργα στην υπόγεια σήραγγα η οποία χρησιμοποιείται για τις υπόγειες πυρηνικές δοκιμές καθώς παρατηρείται κινητικότητα και χωματουργικές  εργασίες έξω από αυτή. 
 
Οι τελευταίες δορυφορικές φωτογραφίες ελήφθησαν την περασμένη Κυριακή αλλά είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ επιτηρούν την περιοχή συνεχώς.
Μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σταμάτησε η απάντληση υδάτων απο το τούνελ και αυτό έχει σφραγιστεί, δείγμα ότι η πυρηνική δοκιμή είναι προγραμματισμένη.

Για αυτό το σκοπό έχουν στείλει και ένα αεροσκάφος WC-135 Constant Phoenix  επιτήρησης των επιπέδων ραδιε3νέργειας προκειμένου να εντοπίσουν εάν η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε κάποια δοκιμή ή όχι.

Ο Ισπανός ακτιβιστής Alejandro Cao de Benós ο οποίος είναι πρέσβης επι τιμής της Βόρειας Κορέας σε θέματα «πολιτιστικών ανταλλαγών με ξένες χώρες» και που περνά το μισό του χρόνο στη Βόρεια Κορέα και τον άλλο μισό στη πόλη όπου κατάγεται στην Tarrogona στην Ισπανία δήλωσε σε συνέντευξή του:

«Οι άνθρωποι στην Βόρεια Κορέα έχουν βασική ασφάλεια στη ζωή τους, ζουν αξιοπρεπώς, με απόλυτα φιλήσυχο τρόπο, δεν υπάρχει καμία κοινωνική αναταραχή, δεν έχουμε ανθρώπους που κοιμούνται στο δρόμο. Είναι ένας άλλος τρόπος ζωής, ένας όπου όλοι δουλεύουμε σε ένα μεγάλο συνεργατικό κίνημα».

Εκεί όμως που οι δηλώσεις γίνονται πιο σκληρές είναι στο θέμα της στρατιωτικής ισχύος της Βόρειας Κορέας:.....