Τσίπρας: «Συνταγματολόγος είστε, όχι συνταγματάρχης!»
«Κύριε Βενιζέλε συνταγματολόγος είστε, όχι συνταγματάρχης!» είπε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην τάση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης να μιλά για πόλεμο συγκρούσεις και απώλειες, διερωτώμενος με ποιους έχει πάει σε πόλεμο η κυβέρνηση αφού υπακούει τρόικα, αγορές και ΔΝΤ σε «εντολές θανάτου».

Προσοχή . Αρπάζουν τις ιδιωτικές περιουσίες.


Ο κάθε ένας πλέον το αντιλαμβάνεται και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι αφελής ή βολεμένος, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την τρίτη φάση ενός εξελισσόμενου πολιτικού σχεδίου που εφαρμόζει (ηθελημένα ή άθελα) το ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη φάση ήταν η κατάληψη της εξουσίας με κάθε τρόπο. Η δεύτερη η εισαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και η τρίτη (που ζούμε τώρα) η αρπαγή των ατομικών περιουσιών, μέσω της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, των χαρατσιών, της....

Ο Νέος Λογαριασμός της Δ.Ε.Η!!!!‏


Την Τρίτη αποκλεισμός της Βουλής με ότι μέσο διαθέτουμε...να πέσουν ΤΩΡΑ


ΤΡΙΤΗ 27/9 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ&ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη 27/9/2011
Η τελευταία ευκαιρία κάθε Έλληνα έχει ημερομηνία. Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη που θα ψηφιστεί ο φόρος για τα...
ακίνητα μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ. Με αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα. Δώστε τέλος στην προδοσία. Όλη η Ελλάδα ενωμένη.
Διαδώστε το μήνυμα, με κάθε μέσο η ελπίδα είναι στα χέρια κάθε ενός ξεχωριστά.

ΤΟΥ ΑΡΗ - SOCIAL WASTE

Ο λόγος του Άρη Βελουχιώτη στη Λαμία(ντουμπλαρισμένος)

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ανέμελοι, μοιραίοι και άβουλοι θα ψηφίσουν;;

ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με πόνο ψυχής ασφαλώς, θα συμφωνήσουν, όπως όλα δείχνουν, στην πιο κοινωνικά άδικη πολιτική που έχει ποτέ εφαρμοσθεί μέχρι σήμερα.
Ενδεικτικά:
-Η γενιά των 700 ευρώ, που πριν λίγους μήνες έγινε γενιά των 590, θα μετατραπεί σε γενιά των 540 ευρώ λόγω της μείωσης του αφορολόγητου (κανείς βουλευτής μέχρι σήμερα δεν το έχει

Για ένα φρεσκάρισμα της μνήμης μας και κυρίως για τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ θα μαζέψουμε κάποια ενδεικτικά κείμενά μας, σε αυτό το «Φάκελο Καρατζαφέρη».


Θα αρχίσουμε με ένα κείμενο από σημερινό «Ριζοσπάστη», στη στήλη ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ: Είναι μια έξοχη συνθετική εικόνα της πολιτικής του ιστορίας.
 

 


«Γρίβα μ' σε θέλει ο βασιλιάς... » 

Είναι ο κύριος Καρατζαφέρης «Χίτης»; Μα φυσικά όχι. Δεν του το επιτρέπει η ηλικία του άλλωστε. 
Αυτό πάντως που του επιτρέπει η ηλικία του - και προπαντός η... ιδεολογία του - είναι η αγάπη του προς τους «Χίτες», τους γερμανοτσολιάδες και τους ταγματασφαλίτες. 

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που όχι μόνο ανακοίνωσε ότι ηγείται προσωπικώς της απόδοσης «τιμών» εκ μέρους του ΛΑ.Ο.Σ στον επικεφαλής των «Χιτών», τον Γρίβα, 
αλλά, πλέον, μετά από έντολή του, το αμφιθέατρο των γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ πήρε το όνομα του Γρίβα. 
Του ιδρυτή, δηλαδή, της ναζιστικής «Χ» την περίοδο της Κατοχής... 

«Προσφυγή στο ΔΝΤ»! 

«Το ΔΝΤ είναι ένας πράγματι σκληρός παράγων. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τον διερευνήσουμε». 
(Γιώργος Καρατζαφέρης, συνέντευξη Τύπου, Θεσσαλονίκη, 8 Απρίλη 2010). 

«Είχαμε μιλήσει με την κυβέρνηση Καραμανλή πριν από 15 μήνες για αναδιάρθρωση του χρέους και προσφυγή στο ΔΝΤ». 
(Γιώργος Καρατζαφέρης, «ΝΕΤ», 18 Μάρτη 2010). 
*** 
Δεν ξέρουμε τι θα γράψει η Ιστορία για τον ερχομό του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Ο Καρατζαφέρης, πάντως, κατά τα λεγόμενά του, ζητούσε την πρόσκληση του ΔΝΤ δεκαπέντε μήνες πριν αυτό έρθει. Δηλαδή...

Εφημεριδεεες....

Η ανακαινισμένη Βουλή - Δείτε αποκλειστική φωτογραφία


ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - Ο αγώνας πλέον είναι ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο αγώνας πλέον είναι ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ.
Μετά από περίπου 40 χρόνια είμαστε απέναντι σε μια επίθεση ξένων και ντόπιων οικονομικών συμφερόντων.
Μετά το «ευχαριστούμε τους Αμερικάνους» του Σημίτη, του Πρωθυπουργού που συνέδεσε το όνομά του με το ξεπούλημα της ελληνικής σημαίας, σήμερα ήρθε και το ευτυχώς υπάρχει και η τρόικα του πρωθυπουργεύοντος Αντιπροέδρου και ανθρώπου που συνδέει το όνομά του με το ξεπούλημα της χώρας.
Με μια ανακοίνωση μας ενημέρωσαν για ένα μικρό μέρος των μέτρων σφαγής που θα πάρει η κυβέρνηση ξεσκίζοντας τις σάρκες των Ελλήνων.
Πρωθυπουργός και Αντιπρόεδρος με μια πρωτοφανή πολιτική δειλία, εξαφανίζονται από προσώπου γης καθώς το μόνο μέλημά τους είναι άμεσα να ξεπουλήσουν χώρα και λαό σε δανειστές και κερδοσκόπους.
Πλέον είναι φανερό ότι η χώρα βρίσκεται υπό την κατοχή της τρόικας με την κυβέρνηση πειθήνιο εκτελεστικό όργανο τους.

Η κυβερνητική λαίλαπα θα αντιμετωπιστεί από το ΛΑΟ στους δρόμους....

ΡΟΧΑΛΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


"Μπορείς να βγεις στους δρόμους και να διαμαρτυρηθείς, να παλέψεις, όμως, αν δεν έχεις καθόλου χρήματα δεν μπορείς απλώς να κάθεσαι εκεί με απλωμένο το χέρι. Η Ρωσία εκτιμάει πάρα πολύ την εθνική της κυριαρχία, για να ζητήσει από άλλες χώρες οικονομική βοήθεια, ενώ ορισμένα μικρότερα ευρωπαϊκά έθνη παραχωρούν την εθνική κυριαρχία τους επειδή ελπίζουν σε βοήθεια από τη Γαλλία και τη Γερμανία"
    
Ο  Β.Πούτιν,  έκανε την δήλωση αυτή - την οποία μετέδωσε ειδικά το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ - στη διάρκεια συνεδρίου στη Μόσχα του κόμματος του, της "Ενωμένης Ρωσίας". 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ"
Η  Ελλάδα αναζητά τον δικό της Πουτιν που θα διώξει από την εξουσία το Γιέλτσιν της Ελλάδας  και θα αναλάβει να καθαρίσει την χώρα από την κόπρο του Αυγείου."
--------------------------------------------------------------------------
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ

Στους μεταγενέστερους..
ΜΠ. ΜΠΡΕΧΤ

Η Γερμανία στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ - German Statistics

Σύμφωνα με το Βloomberg  (23/09/11), τo δημόσιο χρέος της Γερμανίας είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που επίσημα παρουσιάζεται, αναφέρει η Γερμανική Handelsblatt, επικαλούμενη υπολογισμούς του κ. Bernd Raffelhüschen, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ.
Εκτός από 2 τρισεκατομμύρια € του δημόσιου χρέους, υπάρχουν και άλλα 5 τρισεκατομμύρια €, λόγω των ελλείψεων υποχρεώσεων στην κοινωνική ασφάλιση και τα συνταξιοδοτικά ταμεία ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ

H συνταγή της κοινωνικής έκρηξης.Του Σ. Κούλογλου
Η έκτη κατά σειρά καταιγίδα μέτρων ήρθε να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν ολίγον πόρνες: αν εκπορνευθείς μια φορά, θα το κάνεις για όλη σου τη ζωή.
Η κυβέρνηση, που δια στόματος Παπακωνσταντίνου είχε υποσχεθεί το 2010 ότι πέρα από το πρώτο μνημόνιο δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα-μάλιστα ο τότε υπουργός Οικονομικών είχε διευκρινίσει ότι σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αποτυχημένος, παταγώδης αποτυχία που καθόλου δεν τον εμποδίζει να κρατάει τώρα την καρέκλα του υπουργού Περιβάλλοντος- εξακολουθεί να ακολουθεί πιστά τις εντολές της αδυσώπητης τρόικας των δανειστών, που σπρώχνει τη χώρα σε μια αναπόφευκτη κοινωνική έκρηξη.
Δυό είναι οι αιτίες του ελληνικού δράματος, που δεν λέει να τελειώσει. Είναι πρώτα η συνταγή του μνημονίου, που είναι λάθος και προκαλεί την ύφεση, με τα καταστροφικά αποτελέσματα που όλοι βιώνουμε. Αλλά αυτό έχει να κάνει με τους καθυστερημένους νεοφιλελεύθερους που κυβερνούν σήμερα την Ευρώπη, από τον Σαρκοζί μέχρι τη Μέρκελ: ακόμα και τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών αποδοκίμασαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν τους κάλεσε, αντί για.....

Εγώ να βάλω φόρους; Τι λέτε ρε . .

Εφημεριδεεες....

Η εικόνα της μέρας

Χάρρυ Κλυνν: Είμαστε Έλληνες ρε; Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και…"Γιώργος Α. Παπανδρέου: «H ανάγκη σοβαρής περιφερειακής και παγκόσμιας διακυβέρνησης γίνεται αίτημα της εποχής»" 

Είμαστε Έλληνες ρε; 
Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον ....αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…

Βλήματα επακτίου αμύνης MM-40 Exocet ανέπτυξε η Εθνοφρουρά!


Image

Στην δεύτερη φάση της περνάει η κρίση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο καθώς το τουρκικό Επιτελείο ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι "Εφ'εξής σε περιοχές που η Τουρκία θεωρεί χωρικά της ύδατα (σ.σ.: !), αλλά η ελληνοκυπριακή διοίκηση ανακοίνωσε ως αποκλειστική οικονομική της ζώνη θα ξεκινήσουν μόνιμες περιπολίες σκάφη του τουρκικού στόλου, δηλαδή στη νότια περιοχή της Κύπρου"! Ως απάντηση η Εθνοφρουρά ανέπτυξε τις συστοιχίες επακτίων βλημάτων ΜΜ-40 Εxocet!

Στο μεταξύ όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ οι φρεγάτες "Σαλίχ Ρεΐς", "Σοκολού Μεχμέτ Πασά" και "Οντζού" έφυγαν από το ναύσταθμο του Μαρμαρά για την Α.Μεσόγειο και οι Τούρκοι υπόσχονται "οπτική θέα από την Πάφο" καθώς θα απέχουν 6 μιλια από την ελληνοκυπριακή πλευρά. Οι Ελληνοκύπριοι στην Πάφο θα.....

Σύμβουλος του πρωθυπουργού ο άνθρωπος που έβγαλε Συνταγματικό το Μνημόνιο!


Ένας από τους ανθρώπους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που πριν λίγες εβδομάδες απεφάνθη ότι το Μνημόνιο είναι Συνταγματικό, παραιτήθηκε από την θέση του για να πάει στο πλευρό του Παπανδρέου! Πρόκειται για τον Νο2 στο ΣτΕ, ο αρχαιότερος αντιπρόεδρός του και επί σειρά ετών πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος, Γεώργιος Σταυρόπουλος.

Πηγή:Preveza info

Και η Ελλάδα στη ζώνη πτώσης του «νεκρού» δορυφόρου


Σε μία ευρεία γεωγραφική ζώνη εντός της οποίας περιλαμβάνεται και η Ελλάδα αναμένεται να καταπέσει ο παροπλισμένος αμερικανικός δορυφόρος που θα εισέλθει στην γήινη ατμόσφαιρα έως τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το μεγαλύτερο τμήμα του θα καταστραφεί από τις τεράστιες θερμοκρασίες που θα αναπτυχθούν κατά την τριβή του με την ατμόσφαιρα. Εκτιμάται ωστόσο ότι θα επιβιώσουν 26 κομμάτια. Ελάχιστες οι πιθανότητες τραυματισμού.

Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς της NASA ο “παροπλισμένος” αμερικανικός δορυφόρος που αναμένεται να πεσει στη Γη, θα εισέλθει στη γήινη ατμόσφαιρα σήμερα Παρασκευή μετά τα μεσάνυχτα ή τα ξημερώματα Σαββάτου (ώρα Ελλάδος). Οι ειδικοί της NASA, δηλώνουν ότι παραμένει αβέβαιο το ακριβές σημείο πτώσης, αν και οι πιο πρόσφατες εκτιμήσεις τους κάνουν λόγο για μία ζώνη από τις 57 μοίρες βόρεια ως τις 57 μοίρες νότια, ζώνη που περιλαμβάνει και την Ελλάδα και συνιστούν ψυχραιμία.

Πρόκειται για τον αμερικανικό ερευνητικό δορυφόρο UARS, ο οποίος θα εισέλθει στην ατμόσφαιρα της Γης όπου και θα καταστραφεί. Ο δορυφόρος είναι ηλικίας 20 ετών και είχε κατασκευαστεί με τα τότε πρωτόκολλα ασφάλειας, γεγονός που σημαίνει ότι η NASA δεν μπορεί να υπολογίσει ούτε το πότε ακριβώς θα εισέλθει στη Γη, ούτε τα σημεία που θα πέσουν τα συντρίμμια του προκαλώντας ανησυχία για πιθανά ατυχήματα.

Ο Δορυφόρος Έρευνας Ανώτερης Ατμόσφαιρας (UARS) έχει μέγεθος ανάλογο με εκείνο ενός λεωφορείου, μήκος 11 μέτρα και συνολικό βάρος 6 τόνων! Οπως ανακοίνωσε η NASA, ο δορυφόρος θα.....

ΕΠΕΙΓΟΝ : Απέπλευσε το "PIRI REIS" – Μπήκε στο Aιγαίο

Image
Απέπλευσε πριν από λίγη ώρα από το λιμάνι Ούρλα (Βουρλά) για την Ανατολική Μεσόγειο το τουρκικό ερευνητικό πλοίο PIRI REIS. Το πλοίο κινείται προς την έξοδο του κόλπου της Σμύρνης με ταχύτητα 7,5 κόμβων. Επί του παρόντος το πλοίο δεν συνοδεύεται από πολεμικά πλοία του τουρκικού Στόλου. Πάντως στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή κοντά στην Μεγίστη βρίσκεται μία τουρκική φρεγάτα από χτές. 

Έναν ιδιότυπο πόλεμο νεύρων έχει ξεκίνήσει η Τουρκία αποσκοπώντας όπως όλα δείχνουν να οδηγήσει την Ελλάδα σε "θερμό" επεισόδιο.

Με συνολικά τέσσερα ερευνητικά σκάφη τα οποία κάνουν έρευνες κυριολεκτικά "στο γάμο του Καραγκιόζη" (δύο νορβηγικά, το "Σελέν" που αποκάλυψε το defencenet.gr, και χιες έπλεε νότια της Σάμου και το "Πίρι Ρέϊς" που η έξοδός του αναβλήθηκε για το απόγευμα σήμερα) και την συνοδεία πολεμικών σκαφών, δείχνουν ότι αντικειμένικός τους στόχος δεν είναι να εντοπίσουν πετρέλαιο ή φυσικό αέριο (άλλωστε εκεί που ψάχνουν δεν υπάρχει τίποτα), αλλά να εξωθήσουν σε ελληνική απάντηση.
Αυτή είνει η εκτίμηση των τεσσάρων Επιτελείων που μελετούν τις κινήσεις των Τούρκων εδώ και δύο εβδομάδες και βέβαια η κρίσιμη στιγμή θα είναι όταν μπουν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Εκεί οπωσδήποτε θα υπάρξει "επαφή" με ελληνικά σκάφη.

Η κυβέρνηση θέλει να στείλουν σκάφος του Λιμενικού, να κοινοποιήσει τς ελληνικές θέσεις και να αποχωρήσει. Δηλαδή να μην σταλούν μάχιμες δυνάμεις αφού τα τουρκικά ερευνητικά θα συνοδεύονται από σκάφη του τουρκικού Ναυτικού εμφανώς και αφανώς (υποβρύχια), αλλά η θέση των Επιτελείων είναι διαφορετική. Ή για την ακριβεια των περισσότερων Επιτελών οι οποίοι θεωρούν ότι αν δεν υπάρξει πιο "καθαρή" αντίδραση θα δημιουργηθούν de facto καταστάσεις.

Ποιος μπορεί όμως να ανατρέψει τις φοβικές αντιλήψεις των κυβερνώντων;

Η Άγκυρα επιδιώκει το "θερμό επεισόδιο, θεωρώντας ότι....

Ο λόγος τους συμβόλαιο...
Από το Γιάννη Τριάντη

Διαθέτει πολλά προσόντα η κυβέρνηση.
Αλλά το βασικό είναι η συνέπειά της: κάθε τρεις μήνες αφ' ενός σώζει τη χώρα και αφ' ετέρου παίρνει νέα μέτρα.Από τότε μάλιστα που ανέλαβε την οικονομία ο πρωθυπουργεύων Βενιζέλος, η σωτηριολογική αλφάβητος απέκτησε φινέτσα και χάρη.
Το 'χει αυτό ο φιλόδοξος υπουργός:μπορεί να μιλάει επί παντός, με την ίδια άνεση που μιλάει για το κρασί ένας πεπειραμένος οινολόγος (... Απλώς, φαίνεται να μην καταλαβαίνει πού βρίσκεται το όριο μεταξύ της πειστικής ρητορείας και της οξειδωτικής φλυαρίας).

Η συνέπεια είναι το φόρτε τους. Το 'παμε...

Χθες η δωρική «Εστία» υπενθύμισε τι έλεγε ο κ. Παπανδρέου στις 17 Νοεμβρίου 2010, στο BBC:
«Καμμία απόλυση στο Δημόσιο»!

Μα -παρατηρεί ο δημοσιογράφος- η λιτότητα που προβλέπεται από το Πρόγραμμά σας θα σημάνει περιορισμό του δημόσιου τομέα και μείωση των στελεχών της δημόσιας διοίκησης.

Βράχος ο Πρωθυπουργός: «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Για παράδειγμα περικοπές μισθών». «Επομένως δεν θα απολύσετε κανέναν από το Δημόσιο;»

επιμένει ο δημοσιογράφος.
«Είπα ότι πρέπει να προστατεύσουμε τις θέσεις απασχόλησης», απάντησε ο....

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αγέλες υποβρυχίων βγάζει στο Αιγαίο η Τουρκία

Image
Τρία τουρκικά υποβρύχια, δύο 209/1400 και ένα 209/1200, σύμφωνα με πληροφορίες του Π.Ν. εγκατέλειψαν την ναυτική βάση του Μαρμαρά στην Προποντίδα, την μεγαλύτερη βάση του τουρκικού Ναυτικού και βγήκαν στο Αιγαίο αργά το απόγευμα, ενώ είχε προηγηθεί η έξοδος και άλλων υποβρυχίων τις προηγούμενες ημέρες..
Τα σταθερά συστήματα ηχοεντοπισμού του Π.Ν. στην έξοδο των Στενών τα εντόπισαν αργά το βράδυ να βυθίζονται και να χάνονται στα σκοτεινά νερά μεταξύ της Τενέδου και της Ίμβρου. Είχαν προηγηθεί τρεις πυραυλάκατοι, οι οποίες ακολούθησαν την ίδια πορεία και αυτή την στιγμή κινούνται στα διεθνή ύδατα στο Αιγαίο. Κοντά στα τουρκικά υποβρύχια υπάρχει ελληνικό υποβρύχιο που τα παρακολουθεί.

Ο προορισμός των υποβρυχίων είναι άγνωστος, αλλά στο ΓΕΝ, σαφώς ανησυχούν, καθώς μεν ο τουρκικός Στόλος δεν έχει εξέλθει από τα λιμάνια, αλλά δείχνει πλήρη διασπορά. Το γεγονός μάλιστα ότι βγάζουν κι άλλα υποβρύχια στο Αιγαίο (υπολογίζονται σε τέσσερα αυτά που επιχειρούν τώρα στο Αιγαίο και στην Α.Μεσόγειο) έχει αυξήσει την επαγρύπνηση.

Στα παρατηρητήρια του Π.Ν. από την Σαμοθράκη μέχρι το Καστελόριζο, υπάρχει κατάσταση αυξημένου συναγερμού και τις τελευταίες ημέρες μονάδες του Π.Ν. έχουν μετασταθμεύσει στην Κρήτη (δια πάν ενδεχόμενο).

Σε ότι αφορά τις φρεγάτες, όλες είναι μοιρασμένες στους κύριους ναυστάθμους (Μαρμαρά, Σμύρνης, Ακσάζ, Αττάλειας)

Την ίδια στιγμή δύο τουρκικά F-16 παραβίασαν τον κυπριακό εναέριο χώρο την ίδια ώρα κοντά σε πολιτικό αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών επρόκειτο να προσγειωθεί στην Κύπρο. Πάντως, σύμφωνα με τον προϊστάμενο δημοσίων σχέσεων των Κυπριακών Αερογραμμών, η πτήση του αεροσκάφους δεν τέθηκε σε οποιονδήποτε κίνδυνο.

Ναι ρε καλύτερα Αργεντινή παρά Μποτσουάνα....

Είπε στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο   Βενιζέλος ότι θα γίνουμε Αργεντινή αν δε κάνουμε τα απαραίτητα....Άρα το δίλλημα που τίθεται ευθέως και είναι μόνο αυτό και κανένα άλλο(χωρίς πατριδοκαπηλίες,εκφοβισμούς,εκβιασμούς και ενδοιασμούς)αν θα πεινάσουμε ανεξάρτητοι ή αν θα πεινάσουμε εξαρτημένοι....
Η πείνα είναι το μοναδικό συστατικό που υπάρχει αμφίπλευρα...Αν τώρα κάποιος θέλει να πεινάει εξαρτημένος είναι άλλο θέμα...
Η Αργεντινή βρήκε το δρόμο της 2 χρόνια περίπου μετά...Όταν απεξαρτήθηκε από το ΔΝΤ...Χρειάστηκε ένας πολιτικός που έδωσε αξιοπρέπεια στο λαό της...Ήταν απαραίτητη προυπόθεση...
Εδώ πάλι με αυτή τη τακτική των "εταίρων"(που θα ζητούν όλο και περισσότερα καθώς ο κ.Βενιζέλος μίλησε για σκληρές διαπραγματεύσεις όταν μόλις προ ημερών είπε επί λέξη ότι δεν μπορούμε παρά να συμφωνούμε σε όλα με τη Τρόικα-και ευλόγως αναρωτηθήκαμε πότε μας λέει ψέμματα-αλλά και πως τολμάει να μιλά για διαπραγματεύσεις όταν έχει πεί ΝΑΙ πριν καν του ζητήσουν κάτι)θα καταντήσουμε χειρότερα από τη Μποτσουάνα...
Αυτό προφανώς κρυβόταν πίσω από τις λέξεις...Ότι προτιμά να μας κάνει Μποτσουάνα και όχι Αργεντινή...
πηγη

Τουρκική αρμάδα με το "Πίρι Ρέις" αποπλέουν αύριο για έρευνες!


Image
Mια αρμάδα με πολεμικά σκάφη και το ερευνητικό σκάφος "Πίρι Ρέις" -και όχι το "Σισμίκ" όπως μόνο το defencenet.gr είχε γράψει- αποπλέει αύριο το ξημέρωμα υπό την στενή επιτήρηση του Πολεμικού Ναυτικού για παράνομες έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου επάνω στην ελληνική υφαλοκρηπίδα στη Ανατολική Μεσόγειο. Αυτή τη στιγμή στην Σμύρνη ελλιμενίζονται τέσσερις τουρκικές φρεγάτες και δύο κορβέτες, αλλά είναι άγνωστο πόσα από αυτά τα σκάφη θα συνοδεύσουν το "Πίρι Ρέις".

Πιθανότατα το σκάφος να καλύψει την περιοχή των ερευνών που έχει ήδη προαναγγείλει η Άγκυρα, δηλαδή και εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Μόλις την Τετάρτη, η Τουρκία προχώρησε σε συμφωνία με το κατοχικό καθεστώς για τον ορισμό της μεταξύ τους υφαλοκρηπίδας και δήλωσε ότι σύντομα θα άρχιζαν έρευνες για υδρογονάνθρακες.

Από την πλευρά τους, η Ελλάδα και η Κύπρος χαρακτήρισαν «παντελώς παράνομη» την απόφαση της Τουρκίας για τον ορισμό «υφαλοκρηπίδας» με το κατοχικό καθεστώς. Όπως επισημάνθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών «η ενέργεια αυτή της Τουρκίας είναι αντίθετη στο Διεθνές Δίκαιο και στις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Η εν λόγω "συμφωνία" είναι άκυρη και άνευ περιεχομένου».

Όπως φαίνεται στο χάρτη που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το defencenet.gr, η κίτρινη γραμμή περικλείει την περιοχή ερευνών που έχει προσδιορίσει η Άγκυρα και η οποία μπαίνει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα (αριστερά) και στην κυπριακή ΑΟΖ (δεξιά).

Κλέφτες αποκαλεί τους ελεύθερους επαγγελματίες ο ΠάγκαλοςΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΑΣΟΚ!
ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ! 
ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΩΣ ΕΔΩ.
ΠΡΩΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΑΚΣΤΕΡ!

Την ίδια μέρα της ανακοίνωσης των ληστρικών μέτρων της κυβέρνησης για το «καλό μας», ο αντιπρόεδρός της, Θεόδωρος Πάγκαλος, παραχώρησε συνέντευξη σε δύο ελβετικές εφημερίδές χαρακτηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες ως κλέφτες, οι οποίοι ζουν από το κράτος και υποστηρίζοντας ότι το φούσκωμα του δημόσιου τομέα είναι η βασική αιτία του δημοσιονομικού ελλείμματος. Επίσης αναφέρει ότι πιθανότατα θα καταργηθούν συνολικά 70.000 θέσεις εργασίας από τις δημόσιες επιχειρήσεις και δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι η εκκλησία θα έπρεπε να δώσει…

Πρ. Παυλόπουλος - Αντισυνταγματικός ο φόρος ακινήτων

Xray_Nikitas Klint - AMY WINEHOUSE

Ο ΔΣΑ ετοιμάζει προσφυγές για το «χαράτσι»Θα μοιράσει έντυπα για όσους θέλουν να κινηθούν δικαστικά Έντυπα αιτήσεων τα οποία θα συμπληρώνουν όσοι επιθυμούν να προσφύγουν εναντίον της ΔΕΗ στα διοικητικά δικαστήρια, ζητώντας να μην κόβεται το ρεύμα όταν δεν πληρώνεται το χαράτσι αλλά και να επιστραφεί το ποσόν εάν η εισφορά κριθεί παράνομη και αντισυνταγματική, ετοιμάζεται να διανείμει ο Δικηγορικός Σύλλογος, όπως δήλωσε το μέλος του Συλλόγου, Δημήτρης Βερβεσός.
Παράλληλα τόνισε ότι το έντυπο δήλωσης ρητής επιφύλαξης που διακινείται στο διαδίκτυο μπορεί να λειτουργήσει μόνο συμπληρωματικά της ατομικής προσφυγής.
Νομικοί κύκλοι τονίζουν πως η ΔΕΗ δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος για τη μη πληρωμή του νέου φόρου.
ΠΗΓΗ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΚΣΤΕΡ!!

Επιστολή Έλληνα φορολογούμενου στο Υπουργείο Οικονομικών: «Αρνούμαι να πληρώσω!!!» Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.

Οι λόγοι είναι απλοί: Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές.
Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους. ...

 Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν υπερήφανη και δεν υποδουλωνόταν σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά-υποδουλώσετε. Το σύνταγμα της χώρας μου μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων. Άραγε για ποιά ισότητα μιλάμε;

Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία, την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός). Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του; Στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου.
Αναρωτιέμαι, εγώ, που δεν θα σας πληρώσω τα 500-1000 ευρώ της εφορίας, τί ποινή θα μου επιβάλλετε, σε σχέση πάντα με την ποινή που επιβάλατε στον κύριο Μαντέλη και στον κάθε κύριο Μαντέλη;

Πολύ θα ήθελα να με δικάσει ο δικαστής που δίκασε τον κύριο Μαντέλη και να μου απαγγείλει κατηγορία. Δεν σας πληρώνω, αφού δεν φορολογείτε, δεν εισπράττετε και δεν δεσμεύετε τις περιουσίες αυτών που φοροδιαφεύγουν.

Μέχρι σήμερα τα κανάλια αναφέρονται σε 37 δισεκατομμύρια από ανείσπρακτους φόρους, τους οποίους δεν μπορείτε και δεν θέλετε να εισπράξετε.
Προχθές ο κύριος Ρακιτζής, αναφέρθηκε σε κρατικό υπάλληλο, η οποία υπεξαίρεσε 16 εκατομμύρια ευρώ και της επιβλήθηκε η ποινή της εξάμηνης διακοπής από την εργασία της. Και για όλα αυτά ζητάτε να πληρώσω εγώ ο μισθωτός;

Δεν σας πληρώνω, γιατί αποτύχατε εδώ και 30 χρόνια να φτιάξετε την υγεία, την παιδεία και γενικά όλες εκείνες τις υποδομές που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο κράτος.

Δεν σας πληρώνω, γιατί αναλάβατε την διακυβέρνηση με ψέματα και συνεχίζετε να κυβερνάτε με ψέματα.
Δεν σας πληρώνω, γιατί δεν έχετε εντολή από τον λαό, να υπογράφετε τέτοιου είδους μνημόνια.

Δεν σας πληρώνω, γιατί αρνούμαι να ταϊζω 301 ανθρώπους και την κλίκα τους, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προδίδουν τα όνειρα του λαού και να ζούν εις βάρος του.

 Θα πληρώσω την συμμετοχή μου στο κράτος, όταν αυτό αποφασίσει να γίνει δίκαιο και να κατανέμει τα βάρη δίκαια. Θα πληρώσω, όταν το κράτος θα λειτουργήσει σαν κράτος και όχι σαν κομματική επιχείρηση με τα «δικά τους» παιδιά. Θα πληρώσω, όταν αυτοί που μας κυβερνάνε και οι δημόσιοι λειτουργοί θα λειτουργήσουν για το κοινό συμφέρον και όχι για να φτιάξουν περιουσία.

Τελειώνοντας, θέλω να σας τονίσω ότι ο πολιτικός σας χρόνος (αναφέρομαι σε όλο το πολιτικό σύστημα) τελείωσε.
Ο Ραγιάς ξύπνησε, από εδώ και στο εξής θα ακούτε και θα νοιώθετε μόνο την οργή του. Υποδουλώσατε τα όνειρα μου και το μέλλον των παιδιών μου.
Πιστέψτε με, δεν έχω τίποτα να χάσω.....