Ήρθε στην Ελλάδα να πάρει την ευλογία του Αγίου Όρους και να ξεκινήσει...

Καλώς ήρθες πρόεδρε της μεγάλης και περήφανης Ρωσίας!  
Ξέρω πως σε κυνηγούν πολλοί, ξέρω πως λίγοι είναι αυτοί που σε αγαπούν πραγματικά.  
Σαν το περιστέρι μέσα στα κοράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και πάντα να τους ξεγλιστράς.  
Ξέρεις ότι είσαι μόνος και μόνος εναντίον όλων αυτών των αδίστακτων τρελλών που θέλουν με το έτσι θέλω να κυβερνήσουν τον κόσμο.  
Από την μια οι Αμερικανοί. Από την άλλη οι...
Τούρκοι και απέναντί σου οι προσκυνημένοι Ευρωπαίοι  
Ο δρόμος δύσκολος και μακρύς και το γνωρίζεις όσο κανένας άλλος.  
Νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις εάν δεν πάρεις την Θεία δύναμη, την ευλογία της Παναγιάς.  
Η επίσκεψή σου στην Ελλάδα έχει έναν και μοναδικό σκοπό και όχι όπως πανηγυρίζουν τα δουλικά ΜΜΕ για άνοιγμα επενδύσεων και και και. 

Ξέρεις ποιους έχεις απέναντι σου…. Την παρέα του άθεου Φίλη, του άθεου Τσίπρα και των υπολοίπων ψευτών που με την αγανάκτηση των αχυρανθρώπων Νεοελλήνων κατόρθωσαν να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας.  
Νιώθεις ότι ο καιρός κοντεύει, ότι οι προφητείες άναψαν το φιτίλι και σύντομα θα εκραγούν.  
Ένα κερί πριν από το ξεκίνημα της μεγάλης μάχης και η ευλογία της Παναγιάς και όλων των Αγίων να σε ακολουθούν.

πηγή 

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Του Πέτρου Χασάπη
 
Είμαστε σε πλήρη παρακμή σε όλους τους τομείς. 
Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό. Αυτό είναι τεχνητό πρόβλημα. 
Ντόπια και ξένη οικονομική ολιγαρχία μετέτρεψαν τους Έλληνες σε πειραματόζωα, μας σκλάβωσαν τεχνητά και κάνουν πάρτι επί της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. 

Ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση. Αυτή η κατάσταση δεν
οδηγεί πουθενά.

Η χώρα έγινε και επίσημα αποικία για όλο τον 21ο αιώνα. Τον αιώνα δηλαδή που άλλα έθνη θα εκτινάσσονται προς τα πάνω. 
Ο Σόϊμπλε είπε μόλις προχθές ότι το 2018 θα απαιτηθούν κι άλλα μέτρα. 
Σήμερα μαθαίνουμε ότι οι δανειστές βάζουν την εντολοδόχο κυβέρνηση να αλλάξει 15 μέτρα που ψήφισε μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Ενώ όλοι βλέπουμε ότι το λογικό είναι να μειωθούν οι φόροι και να πέσει χρήμα στην κοινωνική βάση, σε πείσμα της λογικής ακολουθείται τεχνητά και εκβιαστικά το αντίθετο. 

Που πάμε συμπατριώτες μου;

Η παρακμή οδηγεί σε πλήρη εξαφάνιση πολιτισμών και εθνών και το ξέρουμε όλοι αυτό. 

Επίσης ξέρουμε πως, η μόνη λύση εναντίον της παρακμής είναι η ανατροπή του απόλυτα υπεύθυνου παρακμιακού καθεστώτος και ένα νέο ξεκίνημα. 
Η αδυναμία ανατροπής του, οδηγεί πάντα στην εξαφάνιση.

ΓΑΛΛΙΑ - ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

...


Κυβερνητικό σχέδιο απομόνωσης της Καλύμνου

Κινήσεις που προσομοιάζουν σε συντονισμένο σχέδιο αποκλεισμού της ακριτικής Ελλάδας και «παράδοσής» της στις τουρκικές ορέξεις πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα από την κυβέρνηση, όπως σας παρουσίασε την Πέμπτη τοΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ.
Πρόσφατο περιστατικό ο αεροπορικός αποκλεισμός της Καλύμνου και των κατοίκων της που εξακολουθούν να κρατούν υψηλά το εθνικό φρόνημα. Να σημειωθεί ότι η Κάλυμνος είναι από τα λίγα απομακρυσμένα νησιά που δεν έχει μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμό του καθώς αριθμεί 16.000 κατοίκους. Ωστόσο, εάν τα κυβερνητικά σχέδια υλοποιηθούν, τότε, ανοίγει ο δρόμος για την ουσιαστική αποξένωσή της και την σταδιακή ερημοποίηση της.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το προσχέδιο για την αεροπορική σύνδεση της χώρας που έδωσε προς ……..
διαβούλευση του υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επέρχεται μείωση κατά 44% των πτήσεων Αθήνα – Κάλυμνος και αντιστρόφως. Αναλυτικά, από 451 πτήσεις που γίνονται σήμερα προτείνεται η μείωσή τους σε 252! Για την χαμηλή περίοδο (Νοέμβριος εως Μάρτιος) προτείνονται 3 πτήσεις την εβδομάδα αντί 6 που γίνονται σήμερα Για την μέση περίοδο (Απρίλιος, Μάιος και Οκτώβριος) 5 δρομολόγια αντί 10 Για την υψηλή (Ιούνιος εως Σεπτέμβριος) προτείνονται 7 πτήσεις την εβδομάδα αντί 14
Να σημειωθεί ότι καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται 3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια την εβδομάδα.

tilegrafima.gr

Οι δανειστές ζητούν τώρα απο τους θυρωρούς αλλαγές στους ψηφισθέντες νόμους..

Οι Θεσμοί δεν μένουν… ικανοποιημένοι απ’ όσα ψηφίστηκαν στη Βουλή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ζητούν νέες αλλαγές!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, συνολικά οι αλλαγές ανέρχονται σε
15, και η κίνηση αυτή, από την πλευρά των εταίρων, έχει προκαλέσει την ενόχληση της Αθήνας.

Ανάμεσα στις κυριότερες αλλαγές που ζητά το κουαρτέτο είναι η πώληση των κόκκινων δανείων που έχουν την εγγύηση του δημοσίου, η ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, αλλαγές στο νομικό καθεστώς που θα διέπει το διοικητικό συμβουλίου του νέου υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων αλλά και παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό, όπως το ΕΚΑΣ, διόρθωση στην κλίμακα εκπτώσεων που προβλέπεται για την περίοδο 2017- 2020 για τους αυτοαπασχολούμενους αλλά και αλλαγές στις διατάξεις που διατηρούν σε κάποιο βαθμό το ευνοϊκό καθεστώς που προβλέπεται για τους αγρότες και τους περίπου 45 χιλιάδες μικροεπαγγελματίες που ασφαλίζονται στον ΟΓΑ.
Πηγή:  ysterografa.gr

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα.- Hora da Liberdade, 25-04-1974 - 09:30 1/2

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα.
Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου.
Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.
Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.
Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.
Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους.
Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.

.Βλαντιμίρ Πούτιν- Влади́мир Влади́мирович Пу́тин...Καλώς ήρθες στη χώρα μας μεγάλε ηγέτη...

 Αποτέλεσμα εικόνας για βλαντιμιρ πουτιν

Επίσκεψη προσκυνηματικού χαρακτήρα στο Άγιο Όρος θα πραγματοποιήσει το Σάββατο  ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με την Αθωνική πολιτεία να μετατρέπεται σε ''φρούριο'' για να τον υποδεχθεί, αφού προηγουμένως, την Παρασκευή παραβρεθεί στην Αθήνα για τις επίσημες συναντήσεις με Παυλόπουλο και Τσίπρα. Στην πρωτεύουσα τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, από τη Λεωφόρο Κατεχάκη και έως το κέντρο θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία κάθε 30 μέτρα. 
Για τις μετακινήσεις του Ρώσου προέδρου στη Βόρεια Ελλάδα θα χρησιμοποιηθούν τρία παρόμοια θωρακισμένα αυτοκίνητα, με το ένα να βρίσκεται σε ειδικά φυλασσόμενο χώρο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και τα άλλα δύο να είναι, ήδη, στις Καρυές. 
Η αντιπροσωπεία που θα συνοδεύει τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα μεταβεί οδικώς από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», με θωρακισμένο όχημα στην Ουρανούπολη και από εκεί με ταχύπλοο στη Δάφνη.
Όπως έχει γίνει γνωστό, για τη μεταφορά του ίδιου και της συνοδείας του θα χρησιμοποιηθούν τρία ταχύπλοα σκάφη ωστόσο, ελάχιστοι θα γνωρίζουν σε ποιο από τα τρία θα επιβαίνει ο Ρώσος πρόεδρος, για ευνόητους λόγους.
Η ώρα άφιξής του τοποθετείται μετά τις 4 το απόγευμα.
Τα ταχύπλοα θα συνοδεύουν δύο σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα μεταβεί με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, μία ώρα νωρίτερα, γύρω στις 3 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα παραμείνει στις Καρυές μιάμιση ώρα, ενώ στον Ναό του Πρωτάτου θα του γίνει η επίσημη υποδοχή, με προσφώνηση από τον πρωτοεπιστάτη, γέροντα Παύλο τον Λαυρεώτη.
Θα του δοθεί, δε, ως δώρο αντίγραφο της εικόνας του Χριστού Ενθρονου, αγιογραφημένη περίπου το 1300 από τον Μανουήλ Πανσέληνο, που βρίσκεται στον Ναό του Πρωτάτου.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη εικόνα, διαστάσεων 80Χ40, φιλοτεχνήθηκε από Αγιορείτες μοναχούς στις Καρυές.
Μετά την υποδοχή, ο Ρώσος πρόεδρος θα μεταβεί στον Aγιο Παντελεήμονα, όπου θα τον υποδεχθεί ο αρχιμανδρίτης Ιερεμίας, ενώ συνολικά η επίσκεψή του στην Αθωνική πολιτεία αναμένεται να διαρκέσει 3-4 ώρες.

Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία - Η Γάλλοι δεν υποχωρούν και αγωνίζονται για την πατρίδα και τη ζωή τους - Οι Έλληνες παρέδωσαν τη χώρα στο πολυεθνικό κεφάλαιο και δεν τρέχει τίποτα...

Η Γαλλία φλέγεται: Μετά τα διυλιστήρια, απεργίες σε λιμάνια - αεροδρόμια - πυρηνικούς σταθμούς
Χάος στη Γαλλία: Μετά τα διυλιστήρια, απεργίες σε λιμάνια - αεροδρόμια - πυρηνικούς σταθμούς ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.gataros.net/
Χάος στη Γαλλία: Μετά τα διυλιστήρια, απεργίες σε λιμάνια - αεροδρόμια - πυρηνικούς σταθμούς ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.gataros.net

Χάος στη Γαλλία: Μετά τα διυλιστήρια, απεργίες σε λιμάνια - αεροδρόμια - πυρηνικούς σταθμούς


Αποτέλεσμα εικόνας για θελει αρετη και τολμη
Η Γαλλία άρχισε να χρησιμοποιεί τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της γαλλικής ομοσπονδίας της πετρελαϊκής βιομηχανίας, έπειτα από άδεια της γαλλικής κυβέρνησης.


Αντιμέτωπη με την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, με επίκεντρο την τροφοδοσία σε καύσιμα και τις μεταφορές, βρίσκεται η γαλλική κυβέρνηση απέναντι στον κίνδυνο παράλυσης της χώρας, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από το Euro 2016.

Διυλιστήρια και δεξαμενές καυσίμων, λιμάνια και δημόσια μέσα μεταφοράς: Όπως μεταδίδει το Έθνος, η αντιπαράθεση γύρω από τη μεταρρύθμιση της εργασιακής νομοθεσίας επεκτείνεται και λαμβάνει πλέον διαστάσεις σύγκρουσης ανάμεσα στη σοσιαλιστική κυβέρνηση και στη συνδικαλιστική συνομοσπονδία CGT, που πρόσκειται ιστορικά στο Κομμουνιστικό Κόμμα.

Τα ξημερώματα, οι δυνάμεις ασφαλείας ήραν τον αποκλεισμό των εγκαταστάσεων του Ντουσί λε Μιν στη βόρεια Γαλλία.

Η άρση χθες του αποκλεισμού των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Μασσαλίας με τη δυναμική επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας προκάλεσε την κλιμάκωση της κινητοποίησης των συνδικάτων......

11 πολιτείες μηνύουν τον Ομπάμα για τις τουαλέτες των τρανς στα σχολεία....

 Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν 11 αμερικανικές πολιτείες κατά της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα.   
 Κατέθεσαν μήνυση για τα μέτρα που έλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με στόχο την καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των διεμφυλικών προσώπων και την αναγνώριση του δικαιώματός τους να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες βάσει της ταυτότητας του φύλου τους.  
 Αυτές οι μηνύσεις κατατέθηκαν από τον γενικό εισαγγελέα του Τέξας, Κεν Πράξτον, και...
άλλες 10 πολιτείες, σύμφωνα με το σχετικό νομικό έγγραφο που περιήλθε σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου.  
 Στόχος είναι η ακύρωση της εγκυκλίου που εστάλη την 13η Μαίου από την κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα προς κάθε βαθμίδα του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος, με την οποία επιβεβαιώνεται ότι η πρόσβαση στις τουαλέτες και στα βεστιάρια πρέπει να γίνεται βάσει του φύλου με το οποίο αναγνωρίζεται ένας μαθητής και όχι βάσει του φύλου με το οποίο γεννήθηκε. 
 Οι ενάγοντες κατηγορούν τις ομοσπονδιακές αρχές ότι......

Άγιο Ορος: Βατραχάνθρωποι στη μάχη των ερευνών για την επίσκεψη Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


 Αποτέλεσμα εικόνας για poytin


Επί… ποδός βρίσκεται το Άγιον Όρος για την επίσκεψη του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου αύριο, αλλά και για την άφιξη του Βλαντίμιρ Πούτιν το Σάββατο. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και οι αρχές ασφαλείας λαμβάνουν τα τελικά μέτρα.
Στη μάχη έχουν ριχθεί και ειδικοί βατραχάνθρωποι που ερευνούν εξονυχιστικά σπιθαμή προς σπιθαμή τη θαλάσσια περιοχή της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμωνα όπου το Σάββατο το μεσημέρι θα επισκεφθεί ο Ρώσος Πρόεδρος.
Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ σας μεταφέρει εικόνα από τις έρευνες…

..........

O ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 10,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ..

Εκχώρησαν την Ελλάδα για 100 χρόνια και δεν πήραν καμία απολύτως σημαντική και οριστική ελάφρυνση του χρέους, με το οποίο μας κρατούν οι τοκογλύφοι πιασμένους στο αγκίστρι τους.

Στην ουσία πήραν μόνο
10,3 δις ευρώ, τα περισσότερα από τα οποία θα επιστραφούν στους τοκογλύφους και αυτά σε δύο δόσεις με νέα προαπαιτούμενα μέτρα, μεταξύ των οποίων: Την εκχώρηση των κόκκινων δανείων η πρώτη δόση και τις απολύσεις των εργαζομένων η δεύτερη.

Για την καρέκλα ρε γαμώτο.

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ – ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ

Του Πέτρου Χασάπη
Σε αντίθεση με το σάπιο και διεφθαρμένο, οικονομικά ολιγαρχικό και πολιτικά αγελαίο καθεστώς, που μας έφερε στο σημερινό κατάντημα και εξευτέλισε την Ελλάδα, αυξάνεται μέρα με τη μέρα de facto ένας ισχυρός αντικαθεστωτικός – αντιπολιτευτικός πόλος.

Συνεχώς διογκώνεται μέσα στην ελληνική κοινωνία,
ένα δίκτυο από ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζονται ή έχουν μιλήσει προηγουμένως μεταξύ τους, στη βάση δύο κύριων προταγμάτων:

1) Η Ελλάδα ελεύθερη και κυρίαρχη, πρώτα και πάνω απ’ όλα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και φυσικά αυτό προϋποθέτει
2) Αλλαγή του πολιτικού – πολιτειακού συστήματος, με την έννοια της πραγματικής δημοκρατίας. Δηλαδή της απεξάρτησης της πολιτικής από την οικονομική ολιγαρχία.

Όλοι μας νοιώθουμε μέσα μας έντονα αυτά τα προτάγματα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συζητήσουμε με συνανθρώπους μας που αισθάνονται το ίδιο. Λίγο ακόμα θέλει να ανάψει η φλόγα της αλλαγής.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: "Θα πουλήσουν και τα παιδιά τους για να παραμείνουν στην εξουσία" (Βίντεο)

Η πρώην πρόεδρος της βουλής σχολιάζοντας –στην τηλεοπτική εκπομπή του Παυλόπουλου- τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έκανε λόγο για «ανατριχιαστικό κείμενο του Γιούρογκρουπ» που επιβάλλει ένα συμπληρωματικό μνημόνιο και έναν εφιαλτικό μηχανισμό επιτροπείας που γίνεται αποδεκτός από την ελληνική κυβέρνηση. Με την νέα συμφωνία «επισφραγίζεται η  πλήρης παράδοση της δημοκρατίας και της ελληνικής πολιτείας στους δανειστές», τόνισε η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

Δριμύτατη ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η οποία «παραδίδεται αμαχητί για να παραμείνει στην εξουσία» ενώ στο στόχαστρο της μπήκαν και οι «δοτοί» κυβερνητικοί βουλευτές «εκείνοι που ξεπούλησαν τα πάντα, που θα πουλήσουν και τα παιδιά τους ακόμη, αν χρειαστεί για να παραμείνουν στην εξουσία» ήταν το καυστικό σχόλιο της Ζ. Κωνσταντοπούλου.


Ο λαός έχει καθήκον να αντισταθεί σε «ένα μηχανισμό που εγκαθιδρύεται πολιτική απολυταρχίας που εμπεδώνεται μέσα από τις ποιο ακραίες τις ποιο φασιστικές και τις ποιο γκεμπελικές πρακτικές» επισήμανε η ίδια, δηλώνοντας την αισιοδοξία της ότι σύντομα ο ελληνικός λαός θα αντιδράσει και θα ανατρέψει την σημερινή εφαρμοζόμενη πολιτική και τους εκφραστές της.  

Μπορεί κάποιος να έχει ενστάσεις για τις απόψεις και την εν γένει πολιτική παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σίγουρα όμως θα δυσκολευτεί να αμφισβητήσει τα όσα λέει στο βίντεο που παραθέτουμε. Η πρώην πρόεδρος της βουλής σχολιάζοντας –στην τηλεοπτική εκπομπή του Παυλόπουλου- τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έκανε λόγο για «ανατριχιαστικό κείμενο του Γιούρογκρουπ» που επιβάλλει ένα συμπληρωματικό μνημόνιο και έναν εφιαλτικό μηχανισμό επιτροπείας που γίνεται αποδεκτός από την ελληνική κυβέρνησ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.gataros.net/

Η ΜΕΣΟΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΩΣ


Του ΣΤΑΘΗ*
Αν ο κ. Καμμένος πιστεύει ότι αυτός και το κόμμα του ψήφισαν νόμους εγκληματικούς και αντισυνταγματικούς, ας μπουζουριάσει τον εαυτόν του και τους συντρόφους του και ας αυτοπαραπεμφθούν όλοι μαζί στο (αγαπημένο άλλωστε του αρχηγού) Γουδή για τα περαιτέρω.
Ομως ο κ. Καμμένος δεν πιστεύει ότι έχει διαπράξει έγκλημα –τίποτα δεν πιστεύειπαρόλες λέει. Και αυτό ακριβώς αναδεικνύεται
σήμερα ως υπ’ αριθμόν Ενα πρόβλημα της χώρας. Οχι το μνημόνιο, όχι τα 99 χρόνια, όχι ο Κόφτης, αλλά η

ακύρωση της λογικής.
Και ο Κόφτης και τα μνημόνια κι όλα τα άλλα άγη μπορούν να καθαιρεθούν, να αλλάξουν, υπό την προϋπόθεση της πολιτικής, του αγώνα, των μεταρρυθμίσεων. Που με τη σειρά τους προϋποθέτουν τη λογική. Η μεταλλαγμένη λοιπόν αριστερά ακυρώνει τη λογική. Διά της διαρκούς παρλαπίπας. Κι όταν η παρλαπίπα δεν αρκεί, επιστρατεύεται η παρόλα.

Σπίρτζης: Δεν υπάρχει καμία βούληση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τις συγκοινωνίες..."Προφανώς δεν κατάλαβε τι ψήφισε..Καραγκιοζάκο πάνε αυτά, ανήκουν σε άλλους. Εαν θελήσουν να τα πουλήσουν δε θα ρωτήσουν κανένα"..


«Ποιος είπε ότι θα ιδιωτικοποιηθούν οι αστικές μεταφορές;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm», και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία βούληση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τις συγκοινωνίες.....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ--Να λοιπόν ποιό τέλος περιμένει τα ανδρείκελα που αποφάσισαν να συνεργαστούν με ξένες δυνάμεις και να προδώσουν ένα υπερήφανο λαό...

maxresdefault
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ
 
Μετά την προχθεσινή εθνική ταπείνωση, ήρθε η χθεσινή νύχτα για να θερίσουν οι εφιάλτες τους καρπούς της βρωμιάς που έσπειραν. Παρέδωσαν πατρίδα, πήραν ευχές και δεσμεύτηκαν σε ακόμη μεγαλύτερο εξευτελισμό…
 
Ήταν μοιραία αυτή η εξέλιξη;;; Ναι ήταν μοιραία. Το παρακάτω ιστορικό παράδειγμα που ακολουθεί, είναι αποκαλυπτικό για την τύχη που επιφυλάσσουν οι κατοχικές δυνάμεις σε κάθε δοσίλογο… σε κάθε προσκυνημένο. Η ιστορία κρατά το κλειδί των απαντήσεων. Αλίμονο σ αυτούς που την αγνοούν με το καλάμι χωμένο στον πισινό τους…

Ὅταν ενα μαγαζάκι πραιτωριανών κλείνει....

http://filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/05/%E1%BD%8D%CF%84%CE%B1%CE%BD-%E1%BC%95%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B6%E1%BD%B1%CE%BA%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%E1%BF%B6%CE%BD-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%E1%BD%B7%CE%BD%E1%BF%83....jpgΣτεναχωρήθηκε ἡ Ακρίτα ποὺ κλείνει τὸ Mega καὶ στέλνει στὸν διάλο καὶ ἀποκαλεί σκατόψυχους οσους χαίρονται μὲ αυτό, γιατί, τάχα δεν θὰ πάθουν ζημιὰ τὰ κεφάλια, ἀλλὰ οἱ απλοί εργαζόμενοι, ποὺ θὰ μείνουν χωρὶς δουλειά.

Λογικὰ θὰ στεναχωρηθεί τὸ ιδιο αν θὰ καταργηθούν τα Μ.Α.Τ. και μείνουν χωρὶς δουλειὰ ὅσοι μας ξυλοφόρτωναν καὶ ξυλοφορτώνουν στὶς διαδηλώσεις, ἀκόμη καὶ συνταξιούχους η ἀναπήρους…

Γιατὶ καὶ τὸ Mega καὶ ὁ Σκάϊ και τα άλλα βοθροκάναλα, ἀκριβώς τὴν ίδια δουλειὰ τὰ Μ.Α.Τ. έχουν κάνει, ειδικὰ τὰ τελευταια 6 χρόνια της κρίσεως…
«Ξυλοφόρτωναν» τὸ μυαλὸ τοῦ απλοῦ κοσμακη, τρομοκρατώντας τον καὶ ἀποσυντονίζοντάς τον, γιὰ νὰ μὴν μπορει νὰ ἀντιδράσῃ σὲ ὅσα τοῦ φόρτωναν…

Θὰ στεναχωρηθη ἐπίσης αν κλείσει κάποια τράπεζα καὶ μείνουν χωρὶς δουλειὰ κάμποσοι εργαζόμενοι, οἱ ἴδιοι ποὺ πηραν κόσμο καὶ κοσμάκη στὸν λαιμό τους, μὲ πολλοὺς καὶ διαφόρους τρόπους (ἐν γνώσει τους ἢ ἐν ἀγνοίᾳ τους.).
Λὲς καὶ εἶναι πολὺ δύσκολο νὰ διαχωρήσει κάποιος ὅτι ὅσοι χαίρονται μὲ τὸ κλείσιμο τοῦ Mega, δὲν χαίρονται ποὺ θὰ χάσουν τὴν δουλειά τους μεροκαματιάρηδες, ἀλλὰ ποὺ θὰ κλείση ἕνα μέσο προπαγάνδας καὶ παραπληροφορήσεως. Τόσο ἁπλᾶ.

Χαίρονται ποὺ κάποιοι σκατόψυχοι μεγαλοδημοσιοκάφροι, μὲ αποδονὲς χιλιάδων εὑρω καὶ μὲ «σεμινάρια» εἰς τα Ευρώπας, γιὰ τὸ πως θὰ περάσουν στὸν κοσμάκη τὸ πόσο καλὰ εἶναι τὰ μνημόνια καὶ οἱ «θεσμοί», ἐπιτέλους θὰ τὸ βουλώσουν καὶ δὲν θὰ ἔχουν βῆμα λόγου καὶ πλύσεως ἐγκεφάλου. Τόσο απλά.
Εγὼ προσωπικὰ θὰ χαρω ακόμα κι αν κλείσουν ολα τὰ βοθροκάναλα, ολες οἱ τράπεζες (ποὺ δὲν τὸ βλέπω αλλὰ λέμε τώρα), όλες οἱ μονάδες «πραιτωριανών» (ποὺ δεν τὸ βλέπω επίσης, ἀλλὰ λέμε τώρα), ολες οἱ ὑπηρεσίες τοῦ δημοσίου ποὺ τρέφουν «Καρανίκες».


Παπανικολάου Σωτήρης