Πάνος Καμμένος : Εγώ Χούντα δεν ψηφίζω...


..


Δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο γαλάζιος βουλευτής Πάνος Καμμένος.
«Εγώ χούντα δεν ψηφίζω» δηλώνει στη Realnews, ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ένα ακόμη πονοκέφαλο στην ηγεσία της ΝΔ που όσο περνούν οι ώρες τόσο φουντώνουν οι αντιδράσεις από...βουλευτές και στελέχη, για τη συμμετοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην μεταβατική κυβέρνηση.


Ο Καραγκιόζης πρωθυπουργός, το Κολλητήρι υπουργός...Ορκίστηκε χτες η νέα κυβέρνηση του πρωθυπουργού του λαού, Λουκά Παπαδήμου. Το νέο υπουργικό συμβούλιο αποτελείται μόνο από 48 υπουργούς και υφυπουργούς, αφού δεν έγινε δυνατό να υπουργοποιηθούν και οι 254 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΆΟΣ, ώστε να μην αρχίσουν από την Δευτέρα το αντάρτικο και τις αποστασίες.
Ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είναι ένας εξευτελισμένος άνθρωπος –μιας και αποδέχτηκε μια θέση που κανείς αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα δεχόταν-, αλλά δεν τον πειράζει που είναι ανδρείκελο και δεν έχει καμιά λαϊκή νομιμοποίηση, αφού είναι αποφασισμένος σε λίγους μήνες να κάνει πλαστική εγχείρηση στο πρόσωπο, να αλλάξει όνομα και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του στη Γη του Πυρός.
Αίσθηση έχει δημιουργήσει η είσοδος στη Κυβέρνηση >>>
4 βουλευτών του ΛΆΟΣ και οι γνωστοί αναλυτές των πάντων –κρύβοντας τη χαρά τους- προσπαθούν να εξηγήσουν με τάχα μου σοβαρό τρόπο πώς βρέθηκαν τα φασισταριά μέσα στην κυβέρνηση.

Η εξήγηση είναι πολύ απλή: τους βουλευτές του ΛΆΟΣ τους έφερε στην κυβέρνηση το ακροδεξιό ΠΑΣΟΚ. Ακολουθώντας το δόγμα «αποφασίζουμε και διατάζουμε και σπάμε στο ξύλο με τα ΜΑΤ όποιον διαφωνεί μαζί μας», το ΠΑΣΟΚ πήγε και ταυτίστηκε με τον Καρατζαφέρη, τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη. Όποιος νομίζει πως ο Βορίδης είναι πιο ακροδεξιός από τον Παπανδρέου και τον Παπουτσή δεν έχει καταλάβει Χριστό.
Δεν υπάρχει ακροδεξιά στροφή στην ελληνική κοινωνία – δεν έγιναν οι Έλληνες φασίστες επειδή η χώρα χρεοκόπησε, ούτε έβαλαν οι Έλληνες τους βουλευτές του ΛΆΟΣ στην κυβέρνηση.
Αυτό μπορεί να το υποστηρίζει κάνας κακομοίρης πρώην νεοφιλελεύθερος αρθρογράφος που πήρε ο ίδιος την ακροδεξιά στροφή για να ικανοποιήσει το λιλιπούτειων διαστάσεων αφεντικών του και να μη χάσει τη δουλίτσα του. Αλλά πώς να ξέρεις τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, όταν δεν τολμάς να βγεις από το σπίτι σου;

Πολύ χρήσιμη για την ανάδειξη των βουλευτών του ΛΆΟΣ ήταν και η....

Anonymous: "έχουμε αστυνομικές ταυτότητες κουκουλοφόρων" !!! (video)Οι Αnonymous έχουν στη διάθεση τους μια μεγάλη λίστα
από αστυνομικές ταυτότητες "κουκουλοφόρων"
Το video που ακολουθεί έχει σταλεί από την Αμερική και έχει ήδη δημοσιευθεί στους Anonymous της Γαλλίας, της Σουηδίας και σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ενημέρωσης των Anonymous με σκοπό τον συντονισμό τους στη νέα επιχείρηση "Οperation Greece" με μεγάλο θύμα,αυτή τη φορά, τηνΕλληνική Αστυνομία.

Δείτε το video των Anonymous και διαβάστε το μήνυμα τους:
«Πολίτες του κόσμου,>>>
Ένας καρκίνος έχει πλέον φανερωθεί στο κοινό μέσω φωτογραφικού υλικού αλλά και βίντεο, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Ελλάδα.
Ένας πολιτικός καρκίνος που δεν ανταποκρίνεται στην πολιτική ηγεσία, αν και τυπικά είναι υπό την αρχηγία των διευθαρμένων πολιτικών.
Αυτός ο καρκίνος ονομάζεται "κράτος εν κράτη"

Πολλοί από εμάς έχουμε δεί αυτές τις περίεργες φιγούρες μέσα στο πλήθος φορώντας κράνη μηχανής, κρατώντας μπάρες ξύλινες η και σιδερένιες, σκορπισμένοι στο πλήθος ώστε να κάνουν τη "δουλειά" τους.
Τελευταία τους έχουμε δεί να βγαίνουν απο τον πυρήνα πολιτικών κομμάτων, τα οποία περιφρουρούσαν τη Βουλή.
Μαντέψτε. Αυτά τα άτομα, στην πλειοψηφεία τους, δουλεύουν για την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.Έχουμε εξαγριωθεί.

Αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά απο κάποιον που υποτίθεται πως έχει σαν καθήκον την προστασία των πολιτών και του συντάγματος.

Έχουμε στη διάθεση μας μια μεγάλη λίστα από τις αστυνομικές σας ταυτότητες.

Αποφασίσαμε ότι.......

ΠΟΛΑΝ

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΦΕΔΡΙΑΣ...

Περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές και επιδόματα προβλέπονται στον νέο προϋπολογισμό. Συνολικά το υπουργείο Οικονομικών... φιλοδοξεί να περιορίσει τις πρωτογενείς δαπάνες κατά 5,52 δισ. ευρώ σε σύγκριση με το τρέχον έτος.

Μόνο από το μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο υπολογίζεται ότι θα κοπούν 1,8 δισ. ευρώ. Το κονδύλι που θα εξοικονομηθεί από τον περιορισμό των επιχορηγήσεων προς τα Ταμεία και τον ΟΑΕΔ ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ, γεγονός που προδικάζει δραστικές μειώσεις στις συντάξεις (κύριες και επικουρικές). Το υπουργείο υπολογίζει ότι η μείωση των συντάξεων θα αποφέρει 740 εκατ. ευρώ εντός του 2012.
Όσον αφορά το δημόσιο χρέος, στο προσχέδιο διατυπωνόταν η εκτίμηση ότι θα φτάσει στο 172,7% του ΑΕΠ ή στα 372 δισ. ευρώ από 356,5 δισ. ευρώ (161,8% του ΑΕΠ) το τρέχον έτος. Οι τόκοι εξυπηρέτησης του χρέους θα φτάσουν του χρόνου στα 17,9 δισ. ευρώ, από 16,3 δισ. φέτος. Οκτωβρίου.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ


ΡΕ ΟΥΣΤ ΓΕΛΟΙΕ!!!!!!


Ο Χάρης θα σώσει την Κεντροαριστερά (ολέ!)


Είπα να δω σήμερα τις ειδήσεις του ΜΕΓΚΑ. Συνήθως βλέπω ΑΛΤΕΡ, αφού δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση, ότι τυγχάνω φανατικός οπαδός του Τράγκα.
Έλα όμως που το εν λόγω κανάλι, μια έχει ειδήσεις και μια όχι. Και προκειμένου να υποκύψω στο σύνδρομο στέρησης, αποφάσισα να αλλάξω πηγή.

Στράφηκα λοιπόν προς μια πιο «έγκυρη» ενημέρωση . Αυτήν της Όλγας και του Γιάννη…


Τι το ήθελα; Κόντεψα να πάθω αποπληξία.

Ο λόγος ήταν η πραγματικά κωμικοτραγική εμφάνιση του Χάρη «δια τούτο λέγω» Καστανίδη, που για πολλοστή φορά από τότε που τον θυμάμαι, και προφανώς επειδή έμεινε εκτός της νέας «εθνικής» κυβέρνησης, αποφάσισε να δηλώσει «επαναστάτης», και «αντιεξουσιαστής της εξουσίας».

Και τι είπε ο σημαντικός αυτός στοχαστής της μεταπολιτευτικής Ελλάδας; Ή τουλάχιστον τι κατάλαβα εγώ από τον (ως συνήθως) παραληρηματικό λόγο του;

Ότι εξ αρχής ήταν (κρυφίως) αντιμνημονιακός, αλλά αναγκάστηκε να παίξει τον ρόλο του φιλομνημονιακού, επειδή έτσι επέβαλλε η θεσμική του θέση.

Εισοδιστής δηλαδή ο Χάρης.

Τώρα όμως που απελευθερώθηκε από τις υποχρεώσεις του υπουργικού αξιώματος, είδε το φως το αληθινό, και όπως μας υποσχέθηκε (κοιτώντας λάγνα την κάμερα), θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να καταγγείλει τα κακώς κείμενα, να πολεμήσει τους τραπεζίτες που μας πατάνε, και να συμβάλλει και αυτός στην επανόρθωση της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα.

Ή κάπως έτσι. Κανονικός Τρότσκι. ......

"STOP" στο ρωσικό πετρέλαιο για την Ελλάδα -"Φέσι" δισ. στη Μόσχα!

Image


«Κομμένα πια τα δανεικά» διαμήνυσε η Μόσχα στην Αθήνα αναφορικά με τις πωλήσεις πετρελαίου (το 46% εισάγεται από την Ρωσία) και μετά από ένα ευμεγέθες «φέσι» ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων (μια πηγή αναφέρει ότι ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια η οφειλή το οποίο "φόρεσε" στην Ρωσία η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Αυτό μετά το «πάγωμα» από την Αθήνα της ελληνορωσικής αμυντικής συνεργασίας και το «κόκκινο» που άναψε η Μόσχα στην έλευση του υπουργού Εξωτερικών Σ.Λαμπρινίδη. Όταν για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο χωρών του αρνήθηκαν την επιθυμία να επισκεφθεί την Μόσχα με το αιτιολογικό ότι «Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα»!

Η αδυναμία της χώρας να πληρώσει το πετρέλαιο που αγοράζει από την Ρωσία σε προνομιακές τιμές και με τους καλύτερους όρους αποπληρωμής στην αγορά (γι αυτό άλλωστε έφτασε η Ρωσία να προμηθεύει την χώρα σχεδόν με το ήμιση των αναγκών της χώρας σε πετρέλαιο) είχε γίνει αντιληπτή από την περασμένη άνοιξη όταν «το τεφτέρι» είχε γεμίσει στην Μόσχα, αλλά με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού της Ρωσίας Βούτον συνεχίστηκε ο εφοδιασμός της Ελλάδας

Η Ελλάδα εισάγει για τις ανάγκες της το 2010, το 46% των εισαγωγών αργού πετρέλαιου από την Ρωσία και το 16% από το Ιράν. Η Σαουδική Αραβία και το Καζακστάν παρείχαν από 10% έκαστο, ενώ η Λιβύη και το Ιράκ από 9 και 7% αντίστοιχα.

Αυτό που έκανε «το ποτήρι να ξεχειλίσει» ήταν οι πληροφορίες που είχε η Μόσχα ότι η Ελλάδα αγόραζε ποσότητες πετρελαίου σχεδόν τοις μετρητοίς από το Ιράν, το οποίο λόγω των εμποδίων που έχουν επιβάλει πολλές χώρες στην Δύση στην διακίνηση του πετρελαίου δεν λαμβάνει πίστωση από δυτικές τράπεζες και το ίδιο ισχύει πλέον, βέβαια και για την Ελλάδα, η οποία λόγω της «επιλεκτικής» χρεοκοπίας στην οποία έχει εισέλθει, αδυνατεί να εξασφαλίσει την σχετική χρηματοδότηση.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν με δηλώσεις του αναφορικά με το θέμα της αδυναμίας ή άρνησης της Ελλάδας εξοφλήσει το χρέος της δήλωσε ότι......

Aεροψεκασμοί


psekasmoi_2

Χρόνια τώρα παρατηρούμε στην ατμόσφαιρα επί καθημερινής βάσεως τους αεροψεκασμούς που γίνονται από αεροπλάνα αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προελεύσεως και όλοι αναρωτιούνται σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί αυτοί και από ποιον πραγματοποιούνται. 
Το μυστήριο λύθηκε από την πρόσφατη συντριβή...
αεροπλάνου στην Αμερικανική Ναυτική βάση στη Σάντα Μόνικα που έφερε χημικά για αεροψεκασμούς άγνωστης συνθέσεως που στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζουν. Το εν λόγω αεροπλάνο γλίστρησε εκτός αεροδρομίου και πήρε φωτιά σχηματίζοντας μια λίμνη που έμοιαζε ασημένια και δεν κάηκε, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς όπως ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί.
Οι αεροψεκασμοί που γίνονται κατά χρονικά διαστήματα στην ατμόσφαιρα της Χώρας μας και όχι μόνο αποβλέπουν όπως μας γνωρίζουν οι Σύμμαχοι μας να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα την ψυχολογία και γενικά την υγεία των αεροψεκασμένων περιοχών. Η συντριβή του αεροπλάνου στην Ναυτική βάση της Σάντα Μόνικα που έφερε τα χημικά δεν μας λύνει το μυστήριο για ποιο λόγο μας δημιουργούν τους αεροψεκασμούς. Η έμπειρη εξειδικευμένη επιστήμονας Ρόζαλιντ Πήτερσον που έκανε εκτεταμένες έρευνες για τους αεροψεκασμούς που ψεκάζουν αυθαίρετα χώρες χωρίς τη συναίνεση των πολιτών παρουσίασε το θέμα σε ειδικό ντοκιμαντέρ αναλυτικά με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα πειράματα ποικίλουν όπως και τα χημικά και τα σωματίδια στην ατμόσφαιρα.
Η όψη του ουρανού αλλάζει σημαντικά στις μέρες μας εν σχέσει με την δεκαετία του 70. Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και φυτών που προέρχονται από τους αεροψεκασμούς, αυτών των ειδικών αεροπλάνων.
Η 3ΔΑΕ, η εταιρεία που αναλαμβάνει και εκτελεί τους αεροψεκασμούς εκπονεί τέτοια προγράμματα (μετατροπής καιρού) χρησιμοποιώντας την μέθοδο άμεσης διεισδύσεως με ιωδιούχο άργυρο και ξηρό πάγο από αεροσκάφη που στοχεύουν την περιοχή και τον σωστό χρόνο ώστε να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οι αεροψεκασμοί αποτελούν για την Ελλάδα ένα μέσο που....

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ROTHSCHILD
Ίσως το μεγαλύτερο μυστικό
της ελληνικής κρίσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής τηλεόρασης ARD αλλά και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal προκειμένου οι τράπεζες να αποδεχτούν το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων κατά 50%, η Ελλάδα συμφώνησε στη μετατροπή του δικαίου που διέπει τα ομόλογα αυτά από το ελληνικό στο αγγλικό.
Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και όσο το δίκαιο των ελληνικών ομολόγων παραμένει το ελληνικό, αν η Ελλάδα δεν αποφύγει την πτώχευση μπορεί να αποπληρώσει το χρέος που βρίσκεται στα χέρια ιδιωτών και όχι θεσμικών δανειστών (ΔΝΤ - ΕΕ) σε δραχμές, χωρίς να έχει καμία νομική κύρωση. Οι δανειστές σε αυτήν την περίπτωση υποχρεούνται να αποδεχτούν την αποπληρωμή στο ελληνικό νόμισμα. Έτσι η Ελλάδα μπορεί πολύ απλά να τυπώσει τόσες δραχμές όσο είναι το χρέος της στους ιδιώτες και να το ξεπληρώσει.
Αντίθετα, αν το δίκαιο αλλάξει στο αγγλικό σε περίπτωση πτώχευσης η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει το σύνολο του χρέους της σε ευρώ, παρά το γεγονός ότι η ισοτιμία δραχμής - ευρώ θα κυλήσει πιθανόν κάτω από το 700/1. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει την οριστική παράδοση της χώρας στους δανειστές της, οι οποίοι θα μπορούν να διεκδικήσουν και να επιβάλλουν νομικά στην Ελλάδα είτε την αποπληρωμή του χρέους στο ακέραιο μέσω της επιβολής επαχθών φόρων στους πολίτες είτε την κατάσχεση δημόσιας περιουσίας είτε και τα δύο ταυτόχρονα.

Η ιστορία με το δίκαιο των ελληνικών ομολόγων είναι, ίσως, το μεγαλύτερο μυστικό της ελληνικής κρίσης. Μελέτη των νομικών τμημάτων των πανεπιστημίων της Νέας Υόρκης, του Σικάγου και του Duke που καταρτίστηκε το Φεβρουάριο του 2011 αναφέρει σχετικά τα εξής:....

Ο Παπαδήμος δίνει το σήμα για την έναρξη της καταστροφής


19/9/1999 Στην Κυριακάτικη Καθημερινή οι δηλώσεις του (ο όμιλός της στήριξε μέχρις εσχάτων την... απονομή της πρωθυπουργίας στο πρόσωπό του). Ο δείκτης την Παρασκευή είχε κλείσει στις 6.355,04 μονάδες. Από την στιγμή που τυπώθηκαν οι λέξεις του άρχισε το ράλι προς τα κάτω. Αυτός είναι ο νέος -μη εκλεγμένος- πρωθυπουργός. Να τον χαιρόμαστε...

Ανέκδοτο: Ο Καρατζαφέρης καταγγέλλει Τριμερή Επιτροπή!


Και πρότεινε πρωθυπουργό τον Παπαδήμο που είναι μέλος της!


ΛΑΟΣ – ΠΑΣΟΚ στην εξουσία – Ζήτω η Νέα Δημοκρατία!Τρεχάτε ποδαράκια μου, λένε τώρα επικεφαλής, υποψήφιοι αρχηγοί και στελέχη των μεγάλων παραδοσιακών κομμάτων. Και αυτό διότι η «προσωρινή» λύση Παπαδήμου, φαίνεται ότι μόνο προσωρινή δεν θα είναι. Ο τρόπος «ακύρωσης» της υποψηφιότητας του Απόστολου Κακλαμάνη και η αήθης επίθεση στο πρόσωπο του Φ. Πετσάλνικου από ορισμένα μέσα (και βουλευτών…), χωρίς ακόμα να ανακοινωθεί το όνομά τους, μόνο τυχαία δεν ήταν.
Οι συμπτώσεις συνηγορούν στο ότι κάποιοι ποντάρουν στην περιβόητη πια «3η» (πολιτική) λύση. Σε εκείνη δηλαδή που θα διεμβολίσει τον δικομματισμό. Το επιδίωξαν και το κατάφεραν, για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά, σε απ’ ευθείας μετάδοση…! Πρώτη φορά γίναμε θεατές στο «έργο» θρίλερ «πολιτικά πρόσωπα, όμορφα καίγονται»…!
Ποιος λοιπόν αποκλείει ότι ο Λ. Παπαδήμος παρατείνει τη θητεία του ως πρωθυπουργός, ή ακόμα και να διεκδικεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μετά την έλευση του τετράμηνου ή ότι άλλο προκύψει. Οι «ενδιαφερόμενοι» έχουν έτοιμο το σχέδιο. Άλλωστε, υπάρχουν οι τρόποι να στηριχθεί με κάθε «μέσο». Άραγε, δεν το είχαν σκεφτεί αυτό οι δελφίνοι; Σίγουρα. Ίσως αυτό ήταν και η....
Επειδή έχω αηδιάσει σήμερα με τους διθυράμβους υπέρ Παπαδήμου από τα ίδια κανάλια που φωτογράφιζε ως "διαπλεκόμενα με συμφέροντα" ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν (για λίγο ακόμα) Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ... να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Ο Παπαδήμος ήταν "Ανώτατος". Ούτε δημόσιος υπάλληλος όμως, ούτε κρατικός λειτουργός.
Ό,τι και να λένε δηλαδή, ήταν, είναι και θα είναι για μια ζωή 
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 
ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝΜε το δικαίωμα που μου παρέχει το Σύνταγμα της Ελλάδος


                  ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ
αυτή την κυβέρνηση

ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ
ως αντισυνταγματική

ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ
τις αποφάσεις της

Δηλαδή,
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ
τον κώλο σας να βαράτε κάτω.ΛΑ.Ο.Σ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!Θα μας τρελάνουν!

Απάντηση της Κατερίνας Μπατζελή στο ΣΚΑΙ όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ...μετέχει ιστορικά και η Ακροδεξιά για πρώτη φορά σε μια κυβέρνηση..
"ας κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα που κινήθηκε με σωφροσύνη και συμμετείχε σε όλες αυτές τις πολιτικές εξελίξεις"!!!
Επιτέλους το σύνθημα που φωνάζαμε δικαιώνεται!!!
ΛΑ.Ο.Σ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ...ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!


Άρχισε η δημιουργία της "παγκόσμιας κυβέρνησης" με κατάλυση της εθνικής και λαικής κυριαρχίας!
Πολλά ακούστηκαν και ακούγονται για τον δοτό και … εκλεκτό πρωθυπουργό των μνημονιακών δυνάμεων του τόπου (ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ). Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά».

Τριμερής Rockefeller. Η… σκοτεινή αυτή οργάνωση, της οποίας ηγείται ο David Rockefeller πρωτοεμφανίστηκε το 1973. Ποιος είναι ο κύριος; Ας δούμε μια ομιλία του David Rockefeller στην συνάντηση της τριμερούς Επιτροπής τον Ιούνιο του 1991, για να καταλάβουμε… επακριβώς:

“Ευχαριστούμε το “Washington Post” το “New York Time”το “Time Magazine” και άλλες μεγάλες εκδόσεις, των οποίων οι διευθυντές είχαν παρευρεθεί στις συγκεντρώσεις μας και τήρησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα, για σχεδόν 40 χρόνια. Αλλά τώρα, το έργο έχει γίνει πιο εξεζητημένο και είναι έτοιμο να προχωρήσει προς μία παγκόσμια κυβέρνηση.
Η υπερεθνική ηγεμονία μιας διανοητικής ελίτ σε συνεργασία με τους διεθνείς τραπεζίτες είναι, σίγουρα, προτιμότερη από την αυτοδιάθεση που εφαρμόστηκε στους περασμένους αιώνες”. Σε απλά ελληνικά, η εθνική αυτοδιάθεση και κυριαρχία των λαών τίθενται υπό την κηδεμονία-ηγεμονία αυτής της “ελίτ” με την αμέριστη συνεργασία των διεθνών τραπεζιτών.

Διατρέχοντας την επίσημη ιστοσελίδα της Τριμερούς Rockefeller βρήκαμε μερικές φράσεις που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:

«Η “αυξανόμενη αλληλεξάρτηση”, που εντυπωσίασε τόσο τους ιδρυτές της Τριμερούς Επιτροπής στις αρχές του 1970, έχει εξελιχθεί σε “παγκοσμιοποίηση.” Αυτή η αλληλεξάρτηση έχει επίσης διασφαλίσει ότι η τρέχουσα χρηματοπιστωτική κρίση έχει γίνει αισθητή σε κάθε έθνος και περιοχή. Και έχει συθέμελα κλονίσει την εμπιστοσύνη στο διεθνές σύστημα, στο σύνολό του. Η Επιτροπή διαβλέπει ότι, σε αυτές τις πρωτοφανείς εκδηλώσεις, απαιτείται επιτακτικώς κοινή σκέψη και ηγεσία από τις χώρες της Τριμερούς, οι οποίες (μαζί με τους βασικούς διεθνείς οργανισμούς), αποτέλεσαν τους αρχικούς πυλώνες του ευρύτερου διεθνούς συστήματος. Αμφιβολίες για το αν και πώς αυτή η πρωτοκαθεδρία θα αλλάξει δεν μειώνονται, και, αν μη τι άλλο, έχουν εντείνει την ανάγκη να ληφθεί υπ’ όψιν η δραματική μεταμόρφωση του διεθνούς συστήματος. Καθώς οι σχέσεις με άλλες χώρες γίνονται πιο ώριμες -και πιο διάχυτη η δύναμη-, τα ηγετικά καθήκοντα των αρχικών χώρων της Τριμερούς πρέπει να εκτελεσθούν με άλλες σε αυξανόμενο βαθμό».

Δηλαδή, όπως οι ίδιοι λένε, προτείνουν ως λύση για τις συνέπειες της παγκοσμιοποίησης, την… περαιτέρω παγκοσμιοποίηση και μάλιστα κάτω από μια κοινή ηγεσία και σκέψη. Πόσο κοντά στο όραμα τους είναι οι χώρες να κυβερνώνται από το ίδιο “think tank”, όπως π.χ. η Τριμερής Rockefeller! 

Και ω του θαύματος… νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας φαίνεται πως θα είναι ο οικονομολόγος Μάριο Μόντι, ο οποίος κατά, νεώτερες πληροφορίες, θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Δευτέρα. Και τι σύμπτωσις: ο Μόντι ηγείται της Ευρωπαϊκής γκρούπας της Τριμερούς. Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μελών της νέας κυβέρνησης δεν θα είναι πολιτικοί αλλά τεχνοκράτες. Οποία σύμπτωσις…

"Ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;"
Μετά από την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας "εθνοσωτήριας" κυβέρνησης, οι ελπίδες που έντεχνα είχαν καλλιεργήσει τα φερέφωνα στα media κατέρρευσαν. 

Βλέπετε, κόντευαν να μας πείσουν ότι "με τον Παπαδήμο αλλάζουμε σελίδα", "ίσως τώρα να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο", "ας στηρίξουμε όλοι μαζί τη νέα αυτή προσπάθεια", κτλ.

Μόνο που η "νέα" κυβέρνηση του Παπαδήμο βρωμάει ναφθαλίνη, αν όχι φασισμό.

Οι ίδιοι άνθρωποι που ως τώρα κυβερνούσαν έμειναν σε γενικές γραμμές στη θέση τους (απλά άλλαξαν την "κεφαλή" της κυβέρνησης, το Γιωργάκη, μιας και ως "πρόσωπο" έκανε τον κύκλο του, απορροφώντας πολύ μεγάλο μέρος της λαικής οργής, και τώρα ήταν η ώρα να φέρουν έναν "αγνό" αντικαταστάτη, για να συνεχίσει όμως το ίδιο ακριβώς έργο του Παπανδρέου).

Για τους Νεοδημοκράτες, που επίσης μπήκαν στην κυβένρηση, τι να πει κανείς, οι άνθρωποι είναι πολιτικάντηδες τρίτης διαλογής (και αν), λαμόγια, καθάρματα, και "κάνουν και τους δύσκολους" μάλιστα, ώστε να φανεί ότι τάχα δε μετέχουν στην νέα αυτή κυβέρνηση, προκειμένου η ΝΔ να διατηρήσει τη θέση και τα προνόμια της "αξιωματικής αντιπολίτευσης". Έτσι, αντί να γίνει το ΚΚΕ "αξιωματική αντιπολίτευση", θα έχουμε την "πρωτοτυπία" ο ρόλος αυτό να κατέχεται από ένα κόμμα που συμμετέχει και στην κυβέρνηση. Έτσι, το κυβερνητικό αυτό σχήμα θα ελέγχει ΑΜΕΣΑ και την αξιωματική "αντιπολίτευση" του!

Το "κλου" της υπόθεσης βέβαια είναι ότι πλέον "κυβερνοποιείται" και το ΛΑΟΣ, δείχνοντας ξεκάθαρα την κατεύθυνση που βαδίζει η άρχουσα τάξη, ώστε πλέον ακόμα και ο πιο αφελής να βλέπει που πάμε.

Το χειρότερο βέβαια είναι ότι όλοι βλέπουν το που πάμε, άλλα δεν έχουν όλοι καταλάβει τις συνέπειες αυτής της πορείας. Αντίθετα, υπάρχουν πολλοί που επικροτούν το ΛΑΟΣ ως "σοβαρό συνομιλητή", "υπεύθυνη δύναμη", κτλ. (ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί ψήφιζαν μέχρι και το ΓΑΠ που τους έλεγε ότι "λεφτά υπάρχουν").

Διαπιστώνω ότι....

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Μην περιμένει κανείς να δει προκοπή. Ο Λουκάς Παπαδήμος, ως εκπρόσωπος του χρηματοπιστωτικού συστήματος, άνθρωπος των Τραπεζών δηλαδή, γνωρίζει καλά πώς να διασφαλίσει τα συμφέροντά τους. Θα υπογράψει την δανειακή σύμβαση και η χώρα θα παραδοθεί έναντι πινακίου φακής στα ξένα συμφέροντα.

Η έξοδος Παπανδρέου από το παιχνίδι και επιλογή Παπαδήμου έγινε -σκόπιμα για να καταλλαγιάσει την οργή του λαού που έπαιρνε διαστάσεις τσουνάμι. 
Ο νέος Πρωθυπουργός ήδη υποσχέθηκε ότι "θα τα καταφέρουμε αρκεί να έχουμε ενότητα". Άφησε συνεπώς αχτίδα φωτός και ελπίδας. 
Ο Έλληνας ως καλοκάγαθος και εύπιστος που είναι, θα καλάρει. Μέχρι να του έρθει η κατραπακιά και να χάσει τον μπούσουλα με τα νέα μέτρα και το ξεπούλημα της χώρας!
Να μην ξεχνάμε (σημειολογικά) ότι η σύζυγός του Λουκά Παπαδήμου, αν δεν κάνουμε λάθος, είναι Γερμανίδα!
Εμείς γράφαμε για την μοίρα της Ελλάδος πριν από 2 ημέρες, εδώ:

BILDERBERG ΚΑΙ ΔΝΤ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!
Η χώρα ανακηρύσσεται -και με τη βούλα- υποτελής και αμερικανο-γερμανο-γαλλικό προτεκτοράτο!
Παπανδρέου και Σαμαράς που τούς επιλέγουν, είναι αμφότεροι μέλη της λέσχης Bilderberg!
Την ίδια ώρα, ο Reihenbach θα διοικεί την χώρα μας για λογαριασμό της Γερμανίας, ενώ η Γαλλίδα Πρόεδρος του ΔΝΤ Λαγκάρτ, θα υπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τα συμφέροντα της Γαλλίας στην Ελλάδα, μέσω του ΔΝΤ!

Και όταν σε λίγες ημέρες η νέα Κυβέρνηση θα περάσει από την Βουλή τη νέα δανειακή σύμβαση, θα υποδουλωθεί και τυπικά η χώρα μας στις ξένες δυνάμεις κατοχής!
Η λέσχη Bilderberg στην τελευταία συνεδρία της, ανακοίνωσε μεταξύ των άλλων συμπερασμάτων της και το εξής:
"Η Ελλάδα -επιτέλου- καταστράφηκε οριστικά"!
Σήμερα, με την υπογραφή Παπανδρεου-Σαμαρά, η Bilderberg έρχεται να αναλάβει την διοίκηση της Ελλάδος!

Κεραυνοί σκανδάλων από ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κατά Λ.Παπαδήμου


Image

Με ένα άρθρο - κεραυνό η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ θέτει καίρια ερωτήματα για τον διορισμό από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και τις σκοπιμότητες που αυτός υπηρετεί, ενός τραπεζίτη στην ηγεσία της χώρας. Στο άρθρο-παρέμβαση τίθενται ζητήματα όπως η συμμετοχή του στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, η συμμετοχή του στην πλατσογράφηση των στοιχείων για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη με την βοήθεια της Goldman Sachs κλπ.

Iδού ολόκληρο το άρθρο:....

Κυβέρνηση – παράρτημα της Trilateral


Της Αριστέας Μπουγάτσου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος δεν είναι «επαρχιώτης στην Ομόνοια», όπως θα βόλευε ένας τέτοιων χαρακτηριστικών πρωθυπουργός «ορισμένου χρόνου». Ανήκει στην κυβερνώσα ελίτ, έχει εκπαιδευτεί απ’ αυτήν, όλη του η καριέρα είναι δρομολογημένη και πειθαρχημένη στα κέντρα που μεριμνούν ώστε μια παγκόσμια οικονομική δύναμη να υπαγορεύει στην πολιτική.
Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, πρωθυπουργός-διασώστης της χώρας, με τη συμφωνία όλων, πλην της Αριστεράς, ανήκει στην παγκόσμια κυβερνώσα ελίτ. Εδώ και χρόνια είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission) που «φτιάχνει» παγκόσμιους ηγέτες, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα του καπιταλισμού, τώρα με όρους παγκοσμιοποίησης. Η Tri- lateral από τα δημοσιευμένα ντοκουμέντα της πασχίζει να διαχειριστεί την πολιτική σταθερότητα, χωρίς υπερβολική δημοκρατία, υπεραμύνεται της ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων, ασφαλώς δεν είναι συνωμοσία, αλλά αιχμή του δόρατος του παγκόσμιου κεφαλαίου, που αποδέχεται μόνο την «υπαλληλοποιημένη πολιτική» ή τους εκπαιδευμένους απ’ αυτήν τεχνοκράτες.

Χθες, ένα μέλος της Trilateral ανέλαβε τα ηνία στην κυβέρνηση των Αθηνών. Εχει προηγηθεί επιτήρηση και επέλαση του ΔΝΤ, της ΕΚΤ κ.ά., ενώ αυτό που έπεται -σίγουρα- δεν είναι ο θρίαμβος της πολιτικής.
Χθες, επίσης, στη γειτονική Ιταλία, που δοκιμάζεται μέσα από μια παρόμοια με τη δική μας πολιορκία των δανειστών και των spreads, γνωστοποιήθηκε ότι μεταβατικός πρωθυπουργός μετά την παραίτηση Μπερλουσκόνι θα αναλάβει ο Mario Monti.
Πρόκειται για ακόμα ένα μέλος τής Trilateral, που μάλιστα ηγείται και του ευρωπαϊκού σκέλους της (προεδρεύει). Προφανώς η Trilateral στην αναμπουμπούλα χαίρεται και «επεμβαίνει».

Πάντως, ο κ. Λ. Παπαδήμος δεσπόζει στη λίστα των μελών της Τριμερούς, αυτού του κλειστού προπυργίου του καπιταλισμού, και στην ιστοσελίδα εμφανίζεται προβεβλημένο, από τις 21 Οκτωβρίου 2011, δημοσίευμα των «Financial Times» «by Loucas Papademos».

Λίστα εκλεκτών

Το όνομα του κ. Παπαδήμου συγκαταλέγεται στη λίστα των εκλεκτών της...

O διάλογος Παπαδήμου-Παπανδρέου: ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

ΝΤΡΟΠΗ..

κυριε ΚΑΜΜΕΝΕ και κυριε ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ


ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ;; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΜΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΑΜΕΣΗΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ.

 ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ...Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ..

ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠ ΤΑ ΛΙΓΑ...


He has been a member of the Trilateral Commission since 1998.[4]

[4]^ "Trilateral Commission Membership List". The Trilateral Commission. Retrieved 7 November 2011.Lucas Papademos, Visiting Professor of Public Policy, Kennedy School of Government, Harvard 
University, Cambridge; Senior Fellow, Center for Financial Studies, Goethe University, Frankfurt-amMain; former Vice-President, European Central Bank, Frankfurt-am-Main; Honorary Governor of the 
Bank of Greece.


Κεραυνοί σκανδάλων από ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κατά Λ.Παπαδήμου


Mε ένα άρθρο - κεραυνό η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ θέτει καίρια ερωτήματα για τον διορισμό από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και τις σκοπιμότητες που αυτός υπηρετεί, ενός τραπεζίτη στην ηγεσία της χώρας. Στο άρθρο-παρέμβαση τίθενται ζητήματα όπως η συμμετοχή του στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, η συμμετοχή του στην πλατσογράφηση των στοιχείων για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη με την βοήθεια της Goldman Sachs κλπ.

Iδού ολόκληρο το άρθρο:

Ωμή αλλοίωση της λαϊκής κυριαρχίας.


Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την κυβέρνηση Παπαδήμου.
«Η νέα κυβέρνηση και ο νέος πρωθυπουργός καλούνται να υλοποιήσουν μια πολιτική που δεν έχει δημοκρατική νομιμοποίηση. Και ως εκ τούτου, καταλληλότερος να αναλάβει αυτό το έργο είναι κάποιος που δεν έχει εκλεγεί και δεν έχει λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό.Η εξέλιξη αυτή, όμως, αποτελεί...ωμή αλλοίωση της λαϊκής κυριαρχίας.

Οι φανατικότεροι υποστηρικτές του μνημονίου στη βουλή, στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και στα κυβερνητικά έδρανα, έδωσαν μάχη για να επιβάλουν αυτή την εξέλιξη.
Η επιλογή του κ. Παπαδήμου αποτελεί για όλους αυτούς εγγύηση ότι θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση και συνέπεια, η ίδια πολιτική που μέχρι σήμερα μας έχει καταστρέψει.

Η πολιτική που έφτασε τα ποσοστά της ανεργίας των νέων στο 43,5% και έβαλε λουκέτο σε πάνω από 200.000 επιχειρήσεις. Η πολιτική της εθνικής ταπείνωσης και της κοινωνικής λεηλασίας.

Τι σημαίνει "υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο"; Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ

Ένα θέμα που "σέρνεται" εδώ και μέρες στο διαδίκτυο, είναι η περίφημη πρόβλεψη της νέας δανειακής σύμβασης στο βρεττανικό κι όχι στο ελληνικό δίκαιο. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
Θα προσπαθήσουμε, ανοίγοντας τον διάλογο να σας διαφωτήσουμε:


Κυβέρνηση-οπερέτα της .. "ευρωχούντας!


Η νέα κυβέρνηση είναι πλήρως απονομιμοποιημένη στη συνείδηση όλων των Ελλήνων, ως τυφλό όργανο των ξένων επικυρίαρχων της πατρίδας μας, με αποστολή την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και τον εθνικό εξανδραποδισμό της Ελλάδας. ...

Το σημαντικότερο όμως για τον Γιώργο Παπανδρέου είναι πως μέχρι τώρα πέτυχε όλους τους πολιτικούς στόχους του. Πρώτα πρώτα καταβαραθρώνοντας μισθούς και συντάξεις και καταλύοντας όλες τις εργασιακές κατακτήσεις του περασμένου αιώνα, υπηρέτησε όσο κανένας άλλος πρωθυπουργός στη σύγχρονη ιστορία του τόπου τα συμφέροντα των πιο επιθετικών και ανάλγητων κύκλων του κεφαλαίου –ελληνικού και πρωτίστως ξένου.

Αυτά που αποτελούν συμφορά και καταστροφή για τους Ελληνες και την Ελλάδα, την οποία μετέτρεψε στο αθλιέστερο προτεκτοράτο της Γης σήμερα, σε περίγελο και χλεύασμα του πλανήτη, συνιστούν εξαιρετικά στοιχεία στο βιογραφικό του για τη μετέπειτα διεθνή καριέρα σε κάποιο πόστο. Αρκεί να...

«Nα διώξουμε αυτούς που κυβερνούν»spice_sfakianakis_mum
Λόγια από έναν πατριώτη καλλιτέχνη, τον Νότη Σφακιανάκη, που «αγγίζουν» τον πυρήνα του ελληνικού προβλήματος. «Δεν φταίνε για όλα οι πολιτικοί, εγχώριοι και ξένοι, αλλά έχουμε ευθύνες και εμείς, οι απλοί πολίτες», είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Νότης Σφακιανάκης. Και πρόσθεσε: «Τώρα που καταλάβαμε...
πως έχουμε όλοι την ευθύνη ως πολίτες ας πιεστούμε να πάρουμε θέση και να διώξουμε αυτούς που κυβερνούν, για να πάμε προς την ανάσταση. Αλλά για να γίνει η ανάσταση πρέπει πρώτα να γίνει η επανάσταση!»
Ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του σε λίγες μέρες στο κέντρο «Ιερά Οδός» μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη, περιγράφει πως νιώθει για την πατρίδα, παρακολουθώντας τα απίστευτα δρώμενα:«Αυτό που συμβαίνει τριγύρω μου με αφορά άμεσα. Αυτά που βλέπω και ακούω είναι η ίδια μου η ζωή. Είναι επίπονο, νιώθω τον παλμό που υπάρχει, είμαι άνθρωπος που δεν μου απαγορεύει και δεν θα μου απαγορέψει κανείς να λέω το ποιος φταίει. Και πάνω απ' όλα δεν φταίει κανείς άλλος πλην υμών στην χώρα μας».
Ο 53χρονος καλλιτέχνης συνηθίζει, ως ενεργός πολίτης, να τοποθετείται για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του πριν λίγες ημέρες, έκανε και πάλι δηλώσεις σχετικές με τα γεγονότα των ημερών, καυτηριάζοντας τα πεπραγμένα των πολιτικών.
πηγη

Ο συνεχιστής του “έργου” του Χίτλερ, ο σφαγέας των Βαλκανίων, ξαναχτυπά.
Γ.Φίσερ: Ήρθε η ώρα για μία μικρότερη Ε.Ε.Μία μικρότερη Ε.Ε – 17 κρατών-μελών – οραματίζεται ο Γιόσκα Φίσερ…
Τετάρτη ήταν η σειρά του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας , Γιόσκα Φίσερ, να μιλήσει ανοιχτά για την ανάγκη μιας «νέας τάξης πραγμάτων» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που θα περιλαμβάνει μια «μικρότερη ομάδα κρατών»…
Συγκεκριμένα, ο τέως επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας, τόνισε μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit πως θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν (!) η Ε.Ε. των 27 κρατών-μελών, όπως την γνωρίζουμε σήμερα(…).

«Ας ξεχάσουμε την Ε.Ε. με 27 μέλη – δυστυχώς. Απλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς αυτά τα 27 κράτη θα μπορούσαν ποτέ να καταλήξουν σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις», ήταν η διατύπωση του Γερμανού πολιτικού, που το δίχως άλλο, προλειαίνει με τη σειρά της πιθανές ιδιαίτερα δυσάρεστες εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον της ίδιας της Ευρώπης.

Μάλιστα, μόνον τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Γιόσκα Φίσερ προέβη στην ως άνω δήλωση, στη διάρκεια μίας ημέρας (Τετάρτη), κατά την οποία η Ιταλία ξάπλωνε και επισήμως πια στο…

Χούντα ολέ!Βλέποντας σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση και σε εθνικό δίκτυο την τελευταία φάση του πραξικοπήματος -χωρίς καμία λαϊκή αντίδραση-, μπόρεσα επιτέλους να καταλάβω πώς κατάφερε η χούντα των συνταγματαρχών και διήρκεσε επτά χρόνια.
Ας το παραδεχτούμε. Την τραβάει τη χούντα ο οργανισμός μας.

Γ. Παΐσιος: Στόχος των δυσβάστακτων μέτρων η επιβολή του τέλειου ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου!


Διαβάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου και θαυμάστε με τι εκπληκτική ακρίβεια αυτός ο άγιος άνθρωπος είχε προβλέψει όλα όσα ζούμε σήμερα… Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε , με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.

Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε :...

Kalos irthes Paraksene Ston Topo Mou-Active Member[Photoclip]

Τι έλεγε τον Μάιο o Λ. Παπαδήμος για το ελληνικό χρέος

Είχε προηγηθεί η υποβάθμιση της Ελλάδας από την Standard&Poor's όταν ο Λ. Παπαδήμος κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση μιλώντας στον Brian Blackstone, δημοσιογράφο στην Wall Street Journal.


Αναφερόμενος στα μέτρα που έπρεπε να λάβει η ελληνική κυβέρνηση ο Λ. Παπαδήμος έκανε λόγο για:

- Την ανακοίνωση ενός πειστικού μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής στο οποίο θα περιλαμβάνεται ένα εκτενές και αξιόπιστο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων.

- Η εφαρμογή αυτού του προγράμματος, σημείωνε, θα ήταν πιο αξιόπιστη στα μάτια των αγορών και του ελληνικού λαού εάν την υποστήριζε η πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων.

- Για τα προβλήματα χρηματοδότησης έλεγε πως αυτά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν χωρίς αναδιάρθρωση του χρέους που θα περιλαμβάνει κάποιο "κούρεμα". "Δεν υποτιμώ την έκταση των αναγκών χρηματοδότησης και τις απόψεις άλλων, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα πρέπει να αποφευχθεί η αναδιάρθρωση του χρέους".

  Ηλεκτρονική Έκδοση


Το τραγούδι της πλατείας