ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ...ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!


Άρχισε η δημιουργία της "παγκόσμιας κυβέρνησης" με κατάλυση της εθνικής και λαικής κυριαρχίας!
Πολλά ακούστηκαν και ακούγονται για τον δοτό και … εκλεκτό πρωθυπουργό των μνημονιακών δυνάμεων του τόπου (ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ). Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά».

Τριμερής Rockefeller. Η… σκοτεινή αυτή οργάνωση, της οποίας ηγείται ο David Rockefeller πρωτοεμφανίστηκε το 1973. Ποιος είναι ο κύριος; Ας δούμε μια ομιλία του David Rockefeller στην συνάντηση της τριμερούς Επιτροπής τον Ιούνιο του 1991, για να καταλάβουμε… επακριβώς:

“Ευχαριστούμε το “Washington Post” το “New York Time”το “Time Magazine” και άλλες μεγάλες εκδόσεις, των οποίων οι διευθυντές είχαν παρευρεθεί στις συγκεντρώσεις μας και τήρησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα, για σχεδόν 40 χρόνια. Αλλά τώρα, το έργο έχει γίνει πιο εξεζητημένο και είναι έτοιμο να προχωρήσει προς μία παγκόσμια κυβέρνηση.
Η υπερεθνική ηγεμονία μιας διανοητικής ελίτ σε συνεργασία με τους διεθνείς τραπεζίτες είναι, σίγουρα, προτιμότερη από την αυτοδιάθεση που εφαρμόστηκε στους περασμένους αιώνες”. Σε απλά ελληνικά, η εθνική αυτοδιάθεση και κυριαρχία των λαών τίθενται υπό την κηδεμονία-ηγεμονία αυτής της “ελίτ” με την αμέριστη συνεργασία των διεθνών τραπεζιτών.

Διατρέχοντας την επίσημη ιστοσελίδα της Τριμερούς Rockefeller βρήκαμε μερικές φράσεις που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:

«Η “αυξανόμενη αλληλεξάρτηση”, που εντυπωσίασε τόσο τους ιδρυτές της Τριμερούς Επιτροπής στις αρχές του 1970, έχει εξελιχθεί σε “παγκοσμιοποίηση.” Αυτή η αλληλεξάρτηση έχει επίσης διασφαλίσει ότι η τρέχουσα χρηματοπιστωτική κρίση έχει γίνει αισθητή σε κάθε έθνος και περιοχή. Και έχει συθέμελα κλονίσει την εμπιστοσύνη στο διεθνές σύστημα, στο σύνολό του. Η Επιτροπή διαβλέπει ότι, σε αυτές τις πρωτοφανείς εκδηλώσεις, απαιτείται επιτακτικώς κοινή σκέψη και ηγεσία από τις χώρες της Τριμερούς, οι οποίες (μαζί με τους βασικούς διεθνείς οργανισμούς), αποτέλεσαν τους αρχικούς πυλώνες του ευρύτερου διεθνούς συστήματος. Αμφιβολίες για το αν και πώς αυτή η πρωτοκαθεδρία θα αλλάξει δεν μειώνονται, και, αν μη τι άλλο, έχουν εντείνει την ανάγκη να ληφθεί υπ’ όψιν η δραματική μεταμόρφωση του διεθνούς συστήματος. Καθώς οι σχέσεις με άλλες χώρες γίνονται πιο ώριμες -και πιο διάχυτη η δύναμη-, τα ηγετικά καθήκοντα των αρχικών χώρων της Τριμερούς πρέπει να εκτελεσθούν με άλλες σε αυξανόμενο βαθμό».

Δηλαδή, όπως οι ίδιοι λένε, προτείνουν ως λύση για τις συνέπειες της παγκοσμιοποίησης, την… περαιτέρω παγκοσμιοποίηση και μάλιστα κάτω από μια κοινή ηγεσία και σκέψη. Πόσο κοντά στο όραμα τους είναι οι χώρες να κυβερνώνται από το ίδιο “think tank”, όπως π.χ. η Τριμερής Rockefeller! 

Και ω του θαύματος… νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας φαίνεται πως θα είναι ο οικονομολόγος Μάριο Μόντι, ο οποίος κατά, νεώτερες πληροφορίες, θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Δευτέρα. Και τι σύμπτωσις: ο Μόντι ηγείται της Ευρωπαϊκής γκρούπας της Τριμερούς. Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μελών της νέας κυβέρνησης δεν θα είναι πολιτικοί αλλά τεχνοκράτες. Οποία σύμπτωσις…



Τελικά οι τόσες … ταυτόχρονες συμπτώσεις, μόνο συμπτώσεις δεν είναι. H Πατρίδα μας, επισήμως και «διθυραμβικώς» τελεί υπό την κατοχή της αντεθνικής ολιγαρχίας των τραπεζιτών και της «Τριμερούς Επιτροπής». Το πολιτικό σύστημα παραδόθηκε στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Κατοχικός-μεταβατικός και… εκλεκτός πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος. Μέλος και αυτός της Τριμερούς Επιτροπής Rockefeller.
ΠΗΓΗ.Αναρωτιόμαστε, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που μιλάνε για "συμπτώσεις", "συνωμοσιολόγους", "θρησκόληπτους" κλπ;
Έχουν καταλάβει κάποια αποβλακωμένα γίδια ότι ΑΡΧΙΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ...ΣΩΤΗΡΙΑΣ;;;
Αντιλαμβάνονται ότι κάνουν πέρα τα πιόνια πολιτικούς, αντικαθιστώντας τους ΜΕ ΜΕΛΗ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ "ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ";
Ιδού κι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που εδώ και δεκαετίες έχουν δώσει...
κατευθυντήριες γραμμές:
"Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.

Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.

Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: 


"Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας".

Σχόλια