Ασύλληπτη τουρκική πρόκληση - Επιχείρησαν να διακόψουν τη λειτουργία στη νήσο Παναγιά


 
 "κανένας δεν θα μου πει που και πως θα λειτουργώ στη Μητρόπολη μου, πολύ περισσότερο η Τουρκία"

Σε ηχηρή απάντηση προς την τουρκική προκλητικότητα προχώρησε ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκος μαζί με τον Δήμαρχο Οινουσσών Στέφανο Βογιατζή, τον λιμενάρχη Χρήστο Φραγκιά και τον Διοικητή της 96ΑΔΤΕ ταξίαρχο Γ. Μπικάκη νησιού αλλά και ομάδα κατοίκων.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Μ. Σαββάτου τελέστηκε η λειτουργία της Ανάστασης στο φυλάκιο του αμφισβητούμενου νησιού της Παναγιάς ως απάντηση στην προσπάθεια της γείτονος να αμφισβητήσει τα ελληνικά χωρικά ύδατα και την ελληνικότητα της περιοχής.

Όπως αναφέρουν κύκλοι προσκείμενοι στον Μητροπολίτη ......

Δίνουν τα πάντα στους δανειστές για λίγο ακόμη χρόνο εξουσίας. Και οι Ελληνες πολίτες απλώς παρακολουθούν την καταστροφή.


Η πρωτοφανής καταστροφική λαίλαπα της χώρας και του έθνους που έχει ενσκύψει από την δοσίλογη κυβέρνηση των δήθεν «αριστερών» πολιτικών αλητών και τυχοδιωκτών του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και λογικής. Τώρα μαζεύουν ότι αποφάγια υπάρχουν στην οικονομία της χώρας (γιατί με την πολιτική τους μόνο αποφάγια έχουν μείνει) για να τα προσφέρουν στους δανειστές προκειμένου να εξασφαλίσουν λίγο ακόμη χρόνο στις καρέκλες της εξουσίας. Και το κάνουν αυτό γιατί είναι σίγουροι, όπως και οι προηγούμενοι όμοιοί τους, ότι δεν υπάρχει περίπτωση το πολιτικό σύστημα της διαπλοκής το οποίο υπηρετούν να τους τιμωρήσει.
Ετσι προχωρούν κάθε μέρα σε «σκούπισμα» όσων διαθεσίμων αποθεματικών έχουν μείνει σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς χωρίς να τους ενδιαφέρει αν αυτά τα χρήματα προορίζονται για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών των πολιτών όπως περίθαλψη υγείας και καταβολή μισθών και συντάξεων. Πρώτα ζήτησαν τα αποθεματικά των νοσοκομείων, μετά τα αποθεματικά του ΕΟΠΥΥ, ύστερα του ΟΑΕΔ, μετά το ταμείο της Βουλής (τα μόνα χρήματα που δεν εξυπηρετούν κοινωνικές ανάγκες) και στη συνέχεια τα αποθεματικά του υπουργείου άμυνας και του υπουργείου περιβάλλοντος.
Και ενώ όλα αυτά γίνονται στην δύσμοιρη χώρα μας από τους αριστερούς εθνοπροδότες, οι πολίτες δυστυχώς τα παρακολουθούν απαθείς, αδρανείς και ψοφοδεείς, ωσάν να μην αφορούν την δική τους ζωή, την υποδούλωσή τους και την καταδίκη σε κοινωνικό θάνατο των ιδίων και των παιδιών τους.
Είναι άραγε οι σημερινοί Ελληνες πολίτες απόγονοι των Μαραθονομάχων, των Σαλαμινομάχων, των 300 του Λεωνίδα, των υπερασπιστών της Βασιλεύουσας, των μαχητών στο Βαλτέτσι, στα Δερβενάκια, στο Μεσολόγγι, στο Μανιάκι, στους Βαλκανικούς αγώνες, στην Πίνδο του 1940 και στο Πολυτεχνείο το 1973 ;


ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ (13/4/2012)

Ω Γλυκη Μου Εαρ-Πετρος Γαιτανος

ΠΑΝΙΚΟΣ στους σεισμολόγους δόνηση 7,3 βαθμών κατέγραφαν επί 20! ολόκληρα λεπ. σεισμογράφοι σε όλο τον κόσμο.

 
 Σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, και οι ογδόντα οκτώ σεισμογράφοι που περιλαμβάνει το Εθνικό Σύστημα Σεισμική παρακολούθησης (ANSS) κατέγραψαν δόνηση σε απόσταση πάνω από δέκα χιλιάδες μίλια μακριά! 
 Το βασικότερο όμως είναι ότι η καταγραφή της δόνησης διήρκησε πάνω από 20 λεπτά! Από την στιγμή που ο κυρίως σεισμός σταμάτησε, κουνώντας κυριολεκτικά ολόκληρο τον πλανήτη. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και το Super-ηφαίστειο του Yellowstone δέχτηκε επίδραση της δόνησης αυτής!  
 Όλες οι περιοχές κατά μήκος της κόκκινης γραμμής...
δέχτηκαν κραδασμούς από το περίεργο γεωλογικό γεγονός αυτό και μετατράπηκαν κυριολεκτικά σε κουδουνίστρα. 
Οι σεισμολόγοι είναι εξαιρετικά ανήσυχοι μετά την σημερινή 7,3 βαθμών δόνηση η οποία μπορεί να "ξυπνήσει" όλα τα είδη των σεισμικών ή και ηφαιστειακής εκδηλώσεις σε όλο τον πλανήτη, ακόμα πιοπολύ στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι αντιμέτωποι με αυτή την ίδια τεκτονική πλάκα.  
 Οι επιστήμονες προβληματίζονται για το τι προκάλεσε το φαινόμενο αυτό και κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για ακραία γεωλογικά φαινόμενα που μπορεί να προκληθούν στην συνέχεια ειδικότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Καναδά. 
 Έχει εκδοθεί προειδοποίηση Έκτακτης ετοιμότητας για τους κατοίκους στη δυτική ακτή των ΗΠΑ και το Καναδά. 


ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΕΝΘΙΜΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ;;;;;;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για μεγαλη παρασκευη χτυπουν πενθιμα οι καμπανες

Σήμερα Μεγάλη Παρασκεύη κανονικά οι καμπάνες όλων των εκκλησιών της χώρας έπρεπε να χτυπάνε πένθιμα, όλως παραδόξως στην περιοχή που διαμένουμε σε καμμία εκκλησία δεν χτυπάνε.

Εμεις απλά ρωτάμε, ποιός έδωσε τέτοια εντολή; και απαντάμε, προφανώς δόθηκε απο την αρχιεπισκοπή και στόχο εχεί όπως φαίνεται την αποφυγή  πρόκλησης του θρησκευτικού συναισθήματος των μουσουλμάνων.

Το ότι έτσι βιάζεται του θρησκευτικό συναισθήμα των Ελλήνων ορθοδόξων χριστιανών ούτε που τους περνάει απο το καμμένο μυαλό τους..
 
Εαν έτσι έχει εμεις ένα έχουμε να πούμε..


 ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ  ΨΕΜΑΤΑ

Σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής στις Οινούσσες - τις θεωρούν τουρκικό νησί. Ο ξευτιλοΚαμμένος στα τέσσερα,παίζει τον υπουργό..

Η Τουρκία ανοιχτά πλέον κατοχυρώνει τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο με τη σφαγίδα τoυ ΝΑΤΟ που επιτηρεί και κάνει πλάτες στην τουρκική προκλητικότητα.

Σήμερα όλο το μεσημέρι, δυο σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής
 παραβίαζαν την θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών, υπό το βλέμμα του ΝΑΤΟ.

Οι Τούρκοι συμπεριφέρονται κανονικά λες και πρόκειται για τουρκική περιοχή και γράφουν στα παλαιότερα των υποδυμάτων τους τα κείμενα που τους διαβάζει η Κανονιοφόρος "Αήττητος" του Πολεμικού Ναυτικού και ένα σκάφος του Λιμενικού που βρίσκεται σητν περιοχή και τους καλούν να εγκαταλείψουν τα ελληνικά ύδατα.

Στην περιοχή βρίσκεται και το γαλλικό πλοίο L'Αdroit, της ΝΑΤΟΪκής δύναμης SNMG2 το οποίο μόνο που δεν έχει βγάλει στα καταστρώματα τα πληρώματα να χτυπάνε παλαμάκια.

Ακούει και βλέπει τα πάντα, αλλά δεν επεμβαίνει, λόγω της περίφημης ουδετερότητας του τηρεί το ΝΑΤΟ και δίνει έδαφος στην Τουρκία να αποθρασύνεται.

Πηγή:  onalert.gr

Η Γαλλία εξεγείρεται εσύ τι περιμένεις,θεωρείς ότι βρίσκεσαι σε καλύτερη μοίρα;

Γαλλία: Επεισόδια και συγκρούσεις με την αστυνομία στο Παρίσι

 
Σοβαρά επεισόδια με δακρυγόνα, βανδαλισμούς και πυρπόληση οχημάτων σημειώνονται στο Παρίσι και αρκετές πόλεις της Γαλλίας, ανάμεσα στην αστυνομία και χιλιάδες διαδηλωτές που αντιδρούν στο νέο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι 24 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σήμερα, από τους οποίους «τρεις πολύ σοβαρά», στα βίαια επεισόδια, ενώ υπάρχουν επίσης τραυματίες και μεταξύ των διαδηλωτών.
Ο Μπερνάρ Καζνέβ πρόσθεσε ότι έγιναν «124 συλλήψεις» σε όλη τη Γαλλία και κάλεσε τους διοργανωτές των κινητοποιήσεων να «καταδικάσουν με την ίδια αποφασιστικότητα» με εκείνον αυτή τη βία.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ – ΑΠΕ

Σκούπα" στα αποθεματικά των δημόσιων φορέων απο τη κυβέρνηση των πουλημένων..


 Αποτέλεσμα εικόνας για χουντα


Ο ένας μετά τον άλλον οι δημόσιοι φορείς καλούνται να καταθέσουν τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος και στη συνέχεια μέσω πράξεων βραχυχρόνιου δανεισμού καταλήγουν στα κρατικά ταμεία για να καλυφθούν βασικές υποχρεώσεις του Δημοσίου, δηλαδή η καταβολή μισθών και συντάξεων και η εξυπηρέτηση του χρέους.
Τον Απρίλιο υπήρχε ταμειακό έλλειμμα 500 εκατ. ευρώ, το οποίο  καλύφθηκε από τα  ταμειακά διαθέσιμα φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Ήδη στην ΤτΕ έχει καταλήξει μεγάλο μέρος των αποθεματικών των νοσοκομείων, της βουλής, του ΟΑΕΔ και σύντομα του ΕΟΠΥΥ.