ΤΟ lalipouli.blogspot ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΚΑΛΗ (επ)ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ...


«Αύτη η ημέρα ην εποίησεν ο Κύριος·
αγαλλιασώμεθα και ευφρανθώμεν εν αυτή»"Πατριδογνωσία" - Τα έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Λαμπρης


Πολλά, κατανυκτικά μα και τόσο όμορφα τα έθιμα του λαού μας γιά την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Το Άγιο Πάσχα έφτασε και τα έθιμα βγαλμένα από τα βάθη του χρόνου και πλουτισμένα με στοιχεία αλησμόνητων πατρίδων αναβιώνουν στην ελληνική επαρχία τη στιγμή που στις μεγάλες πόλεις ξεθωριάζουν. Από την Κυριακή των Βαΐων και κάθε βράδυ σ΄ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι πιστοί συρρέουν στις εκκλησίες για να παρακολουθήσουν με κατάνυξη τα Θεία Πάθη.

Τη Μεγάλη Δευτέρα "ο Νυμφίος έρχεται εν τώ μέσω τής νυκτός" ενώ την Μεγάλη Τρίτη στις... εκκλησίες οδύρεται "η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή", κατά το περίφημο ιδιόμελο τροπάριο τής μοναχής Κασσιανής. Την Μεγάλη Τετάρτη οι νοικοκυρές πλένουν και καθαρίζουν το σπίτι ενώ το απόγευμα γίνεται στην εκκλησία το Μέγα Ευχέλαιο και το βράδυ ο Μυστικός Δείπνος.
Το αίμα του Χριστού.

Tα Έθιμα του Πάσχα αρχίζουν κυρίως την Μεγάλη Πέμπτη γιατί από την ημέρα αυτή ξεκινούν οι προετοιμασίες για το Πάσχα. Με ένα κόκκινο πανί απλωμένο στο μπαλκόνι ή το παράθυρο που συμβολίζει το αίμα του Χριστού ξεκινούν στην επαρχία οι προετοιμασίες για τη βραδιά της Ανάστασης ενώ την ίδια ημέρα οι νοικοκυρές σε όλη τη χώρα βάφουν τα κόκκινα αβγά.
Παλιότερα στη Μακεδονία η νοικοκυρά έβαζε το.....

Δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα παγκοσμίως που να δείχνει ότι οι μειώσεις μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών βοηθούν μία ασθενή χώρα να ανακάμψει...Μία συνέντευξη του Αμερικανού οικονομολόγου Γιόζεφ Στίγκλιτς για το μάταιο της συνεχιζόμενης λιτότητας....
Ο Αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος Γιόζεφ Στίγκλιτς, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στη σημερινή έκδοση τηςSüddeutsche Zeitung, προειδοποίησε για ένα νέο κύμα ύφεσης στην Ευρώπη σε περίπτωση που συνεχιστεί....
η ίδια πολιτική διαχείρισης της κρίσης.

Αναφερόμενος στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου επεσήμανε:
«Οι πολιτικοί επικεντρώθηκαν στο να πιέσουν τη νότια Ευρώπη να εφαρμόσει μέτρα λιτότητας και μεταρρυθμίσεις. Τα δημοκρατικά καθεστώτα όμως, μπορούν να αντέξουν μόνο ένα περιορισμένο φάσμα περικοπών χωρίς να διακρίνουν επιτυχή αποτελέσματα».

Για το σχέδιο ακόμη σκληρότερων μέτρων που προωθείται στις Βρυξέλλες εκτίμησε:...

Όταν ο Ακης... βράβευε τον Παπαδήμιο.Είναι όλοι τους μια συμμορία!!!


Ο εμβληματικός πασοκόγυφτος Ακης βραβεύει τον Παπαδήμιο, την εποχή που ο γλυκούλης ήταν Διοικητής της ΤτΕ κι έκαναν με τον αλήτη Χριστοδουλάκη το Κολπο Γκρόσσο με τη Γκόλντμαν Σακς που μας ξέσκισαν σαν Ελλάδα και μαλακοέλληνες….

πηγη

Τηλεμαχία Κοντογιώργη - Παπακωνσταντίνου (video)...ΛΙΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ, σπάνια συμβαίνει τέτοια αντιπαράθεση
παρακολουθείστε μέχρι την αποχώρηση του υπουργού.

Ο καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης σε έντονο διάλογο με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γ.Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή του Παπαδάκη "Πρωινό ΑΝΤ1".
Δείτε το βίντεο….πηγη

Active Member - Kalws hrthes paraksene

Λαμπάδες 2012


Video: Ο Άδωνις Γεωργιάδης τρώει… γιαούρτια στη Ν. Φιλαδέλφεια


Δείτε το βίντεο με την επίθεση με γιαούρτια στον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ, Άδωνη Γεωργιάδη, την ώρα που βρίσκονταν σε ζαχαροπλαστείο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ζητά η τρόικα


Μάλιστα, οι δανειστές θεωρούν... παράλογο το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα, που ανέρχεται στο 73% και θέλουν εσωτερική υποτίμηση της αγοράς ακινήτων, σε μια περίοδο που οι τιμές έχουν υποχωρήσει ήδη κατά 25%-30%και η ύφεση έχει προκαλέσει επιπτώσεις στη ζήτηση.
Η απαγόρευση των πλειστηριασμών ισχύει μέχρι το τέλος του 2012. Η τρόικα ζητά την κατάργησή της με το νέο πακέτο μέτρων του Ιουνίου. Εάν ισχύσει, χιλιάδες Έλληνες με προβληματικά δάνεια θα δουν το σπίτι τους να βγαίνει στο «σφυρί», έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος. Με βάση το νόμο που ισχύει σήμερα, απαγορεύονται οι πλειστηριασμοί για ποσά άνω των 200.000 ευρώ για φυσικά και νομικά πρόσωπα, για πρώτη κατοικία ανεξαρτήτως του ύψους της οφειλής, ενώ τη διαδικασία αποφεύγουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Με βάση τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, το 14% των στεγαστικών δανείων δεν εξυπηρετείται. Από τα συνολικά 78,104 δισ. ευρώ τέτοιοι είδους δανείων, τα 11 δισ. ευρώ βρίσκονται στο «κόκκινο».
Φόρος ιδιοκατοίκησης
Ένας άλλος παραλογισμός αφορά το φόρο ιδιοκατοίκησης που θέλει να επιβάλλει η τρόικα, επειδή υποστηρίζει ότι οι πολίτες που μένουν στα σπίτια τους έχουν... οικονομικό όφελος επειδή δεν πληρώνουν ενοίκιο...
Δηλαδή, η τρόικα σχεδιάζει την επιβολή φόρου σε ανύπαρκτα εισοδήματα, που η εφορία υπολογίζει σήμερα ως «ακαθάριστο τεκμαρτό εισόδημα από ιδιοκατοίκηση» σε ποσοστό 3,5% επί της αξίας του ιδιοκατοικούμενου ακινήτου και απαλλάσσεται του φόρου εισοδήματος, ανεξαρτήτως του εμβαδού της κατοικίας.

(25/2/2005) ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΔΕΝ ΠΡΟ­ΚΥ­ΠΤΕΙ ΚΑ­ΝΕ­ΝΑ ΣΤΟΙ­ΧΕΙΟ ΠΙ­ΘΑ­ΝΗΣ ΤΕ­ΛΕ­ΣΗΣ ΠΟΙ­ΝΙ­ΚΟΥ ΑΔΙ­ΚΗ­ΜΑ­ΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥ­ΡΙ­ΟΥΣ ΤΣΟ­ΧΑ­ΤΖΟ­ΠΟΥ­ΛΟ ΚΑΙ ΠΑ­ΠΑ­ΝΤΩ­ΝΙ­ΟΥ!!!


Γαϊτάνος: Ω, γλυκύ μου έαρ!

ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Αποθρασύνθηκε η Λαγκάρντ και ζητά από τους Ελληνες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!!Ακόμα μία άμεση παρέμβαση προς τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να συνεργαστούν μετεκλογικά έκανε η Κριστίν Λαγκάρντ ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στην λειτουργία του μοντέλου της κυβέρνησης Παπαδήμου και στον ίδιον προσωπικά κατά τους τελευταίους κρίσιμους για την Ελλάδα μήνες.

Πηγές του Ταμείου τονίζουν χαρακτηριστικά ότι "δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο" και εκτιμούν ότι οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις- αν αυτές προκληθούν από τα κόμματα- θα δημιουργήσουν μία άνευ προηγούμενου πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα που μπορεί να τινάξει την εφαρμογή του δημοσιονομικού προγράμματος στον αέρα.

Με απλά λόγια ζητά από τους Ελληνες και τις Ελληνίδες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έτσι ώστε τα δύο κόμματα να ξαναβάλουν για Πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο και έτσι να είναι όλα ...

Αποχή, Λευκό & Άκυρο δυναμώνουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ!).

"Μία από τις επιπτώσεις του να αρνείσαι να συμετάσχεις στα πολιτικά ζητήματα, είναι ότι καταλήγεις να κυβερνάσαι από κατώτερους." Πλάτωνας

Οι κατα καιρούς κυβερνώντες αυτού του τόπου έχουν πετύχει απόλυτα ένα πράγμα, την αποχή του πολίτη από την πολιτική. Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο πρέπει να συμετέχουμε. Αυτό που τους τρομάζει πραγματικά είναι η μαζική συμετοχή όχι η αποχή.

Παππού, γιαγιά σκέψου…

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551949_188426161276380_182164175235912_293894_1652050475_n.jpg

Το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος του κόσμου στη Ζάκυνθο, πριν την ολοκλήρωση του περίπλου της γης.

Το «TURANOR Planet Solar» είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από τις 9 έως 12 Απριλίου οι κάτοικοι της Ζακύνθου, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάφος του κόσμου, που εκμεταλλεύεται την ηλιακή ενέργεια για να κινείται.
Κατέχει ήδη 3 ρεκόρ Guinnes λόγω των 32μ. μήκος του, 15μ. πλάτος και φυσικά τα πτερύγια του με τα φωτοβολταϊκά πάνελ έκτασης 537 τ.μ. Η ναυπήγηση του έγινε τον Μάρτιο του 2010 στο Κίελο της Γερμανίας,έπειτα από 14 μήνες κατασκευής.

Από εκεί ξεκίνησε ένα από τα επιτεύγματα του, τον διάπλου του Ατλαντικού ωκεανού, στο μικρότερο χρόνο από οποιοδήποτε άλλο ηλιακό σκαφος που το έχει επιχειρήσει.

Έξι μήνες αργότερα ξεκίνησε μία νέα πρόκληση. Τον περίπλου της γης από το πρώτο ηλιακό σκάφος.
Με αφετηρία το Μονακό και έπειτα από ένα ταξίδι 10 ημερών, πέρασε στον πορθμό του Γιβλαρτάρ και πορεία προς τους Κανάριους νήσους. Επόμενο κομμάτι του ταξιδιού ήταν ο διάπλους του Ατλαντικού ωκεανού και προορισμό τις ολλανδικές Αντίλες. Από εκεί και έπειτα από 12 μέρες ταξιδιού έφτασε στο Μαϊάμι. Τον Ιανουάριο του 2011 εισήλθε στο κανάλι του Παναμά, αφού πρώτα παρέμεινε για λίγες μέρες στο λιμάνι του Καν Καν στο Μεξικό.

Τη στιγμή που το σκάφος απέπλευσε για τα νησιά Γκαλαπάγκος, ξεκινά και το μεγάλο ταξίδι-πρόκληση της διάσχισης του  Ειρηνικού ωκεανού. Μετά πό μία σύντομη στάση στα νησιά Μπόρα Μπόρα έφτασε στο Brisbane της Αυστραλίας, όπου έμεινε για μερικές μέρες, για να αποπλεύσει με επόμενους σταθμούς τις Φιλιππίνες, το Χονγκ Κονγκ, το Βιετνάμ, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη, τη Σρι Λάνκα, την Ινδία, στην Ντόχα του Κατάρ. Από εκεί κατευθύνθηκε προς Άμπου-Ντάμπι, Τζιμπουτί.
Μετά από 530 μέρες ταξίδι "το σκάφος της Δύναμης του Ήλιου", κατά τη μυθολογία του συγγραφέα Τόλκιν, από όπου πήρε και το όνομα του, έπλευσε μέσα στη διόρηγα του Σουέζ και κατευθύνθηκε στη Ζάκυνθο.

Μετά τη Ζάκυνθο θα καταπλεύσει για το Μόνακο ολοκληρώνοντας έτσι αυτό το μοναδικό εγχείρημα.
Με κόστος κατασκευής και ταξιδιού 12 εκατομ. ευρώ και 6 άτομα πλήρωμα, έχει ήδη πλεύσει 31190 μίλια μέσα σε 560 ημέρες. 
Τέτοιες μοναδικές ευκαιρίες σου δίνει συχνά η Ζάκυνθος, όποτε και να την επισκεφθείς. Αν λοιπόν ποτέ βρεθείτε για διακοπές στη Ζάκυνθο σε ένα απο τα ξενοδοχεία της, μην διστάσεται να ρωτήσετε.

O Gliki Mou Ear - Vangelis & Irene Papas

H χώρα χρειάζεται αποτελεσματική διακυβέρνηση, 30χρονια εμπειρία στην εξαπάτηση του λαού.Τωρα και σε οικονομική συσκευασία δύο σε ένα.

Ο Γ. Κύρτσος ανέλαβε μπακάλης.
Δεν πρόλαβε να τον ανακοινώσει ο Καρατζαφέρης, ο Γ. Κύρτσος επειδή είναι άνθρωπος της δράσης έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Πήγε στο Κοινωνικό παντοπωλείο του ΛΑΟΣ και...
ανέλαβε να μοιράζει τρόφιμα. Δείτε την φωτό......

Σείεται όλη η Γη! Ισχυροί σεισμοί σε Σούματρα, Όρεγκον, Καλιφόρνια και Μεξικό.Πρώτα ένας από τους πιο ισχυρούς σεισμούς παγκοσμίως, στη Σούματρα. Και μετά, η γη σείστηκε σε Όρεγκον, Καλιφόρνια και Μεξικό.

Ο ισχυρότερος σημειώθηκε στο...
Μεξικό, στη 01:55 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) και ήταν 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Επίκεντρο είχε την πόλη Μιτσοακάν, στις δυτικές ακτές της χώρας και εστιακό βάθος 80 χιλιομέτρων σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.

Οι κάτοικοι πανικοβλήθηκαν και βγήκαν στους δρόμους. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί μόνο υλικές ζημιές.
Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και την πόλη του Μεξικού, 560 χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο.
Νωρίτερα, σεισμός μεγέθους 5.9 Ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά των ακτών του Ορεγκον, ενώ λίγο αργότερα ένας μικρότερος σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνιας σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο.
Δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις για πιθανό τσουνάμι, ενώ δεν...

Ξύλο στη "ΜΙΖΑ"

''Κρύψε την ταυτότητα του γέρου και της γριάς!''''Κρύψε την ταυτότητα του γέρου και της γριάς!''
Όλοι οι Έλληνες που έχουν υποψία πως κάποιος ηλικιωμένος από το περιβάλλον τους (Πατέρας, Μητέρα, Παππούς, Γιαγιά, Θεία κ.λπ) έχει την πρόθεση να ψηφίσει ένα από τα κόμματα που θα συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας και μετά τις εκλογές, τότε οι νεότεροι αναλαμβάνουν δράση...
την ημέρα των εκλογών τους κρύβουν την ταυτότητα για να μην μπορέσουν να ψηφίσουν.
«Παίρνουμε τις ταυτότητες από αυτούς που είτε από άγνοια ή από συνήθεια θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Ντόρα.
Το μέλλον της χώρας ανήκει σε εμάς και όχι σ αυτούς που θα αφήσουν το μάταιο τούτο κόσμο σύντομα.
Η γριά σε ένα με δύο χρόνια θα πεθάνει, ο γέρος το ίδιο, εσύ θα μείνεις, εσυ όμως θα τα φας όλα....
Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για φύγουν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα και θέλουν να ολοκληρώσουν την καταστροφή της.
"Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητα τους"
ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!»
, αναφέρει η... διαδικτυακή προκήρυξη του νέου αυτού κινήματος!

 www.sportdog.gr

Οι αριστεροί θα σας πάρουν τα σπίτια!

Εφοριακοί και νομικοί προτείνουν στους πολίτες να κάνουν …«Δήλωση Αδυναμίας Πληρωμής Αντισυνταγματικής Φορολογίας»
«Δήλωση Aδυναμίας Πληρωμής Αντισυνταγματικής Φορολογίας» είναι ο τίτλος της αίτησης που συνένταξαν αγανακτισμένοι εφοριακοί και δικηγόροι ενώνοντας τις γνώσεις τους με σκοπό να παροτρείνουν τους μη έχοντες πολίτες να μην πληρώσουν την έκτακτη εισφορά, διότι είναι... αντισυνταγματική.

Συνδικαλιστές εφοριακοί και δικηγόροι λοιπόν ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συντάξουν ένα έγγραφο- αίτηση στηριζόμενο στα άρθρα του Συνταγματος το οποίο ...
κατοχυρώνει - όπως υποστηρίζεται- νομικά τους ενδιαφερόμενους πολίτες στην μη καταβολή της έκτακτης εισφοράς.

Συγκεκριμένα, με αυτή την αίτηση- ένδειξη ανυπακοής στο ανάλγητο κράτος, που κάθε πολίτης με οικονομικές δυσκολίες μπορεί να συμπληρώσει υπο την ευθύνη του και παραδίδει στην ΔΟΥ της περιοχής του, δεν υποχρεούται να πληρώσει την έκτακτη εισφορά. Καθώς προκύπτει νομικά, η έκτακτη φορολογία δεν στηρίζεται στο Σύνταγμα.
Απο εκεί και πέρα ενδιαφέρον έχει το πως θα αντιδράσει η κυβέρνηση σε μια τέτοια μαζική κίνηση από πολίτες, όταν το κίνημα «Δεν πληρώνω, δεν έχω» παίρνει ήδη σάρκα και οστά.

Την αίτηση έχει στην.....

Σόρος: Η Bundesbank προετοιμάζεται για την διάλυση της Ευρωζώνης!!!


Η αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ΕΕ απαιτεί να τεθεί στο περιθώριο η γερμανική κεντρική τράπεζα και οι σχεδιασμοί της, λέει ο «γκουρού» των επενδύσεων

Η ευρωπαϊκή κρίση επιδεινώνεται σταθερά το τελευταίο διάστημα, καθώς παρά τα όποια μέτρα, τα θεμελιώδη προβλήματα της Ευρωζώνης δεν έχουν επιλυθεί, με την απόσταση μεταξύ....
κρατών δανειστών και κρατών που δανείζονται να διευρύνεται. Πλέον, η κρίση έχει μπει σε μία φάση λιγότερο ασταθή, αλλά πιο «φονική», υποστηρίζει ο Σόρος σε άρθρο του στους Financial Times.

Καθώς η πιθανότητα της διάλυσης της Ευρωζώνης έρχεται πάλι στο προσκήνιο, οι κεντρικές τράπεζες των ισχυρών χωρών είναι σαφές ότι δύσκολα θα μπορέσουν να ρευστοποιήσουν τους κρατικούς τίτλους των υπερχρεωμένων χωρών, που έχουν στα χέρια τους.

Η Bundesbank έχει ήδη εντοπίσει τον κίνδυνο, υποστηρίζει ο Σόρος και είναι....

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
 Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Νότης Μαριάς συμφώνησαν στη συγκρότηση ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου.

Όπως δήλωσαν από κοινού ο Πάνος Καμμένος και ο Νότης Μαριάς:

«Υπογράφουμε σήμερα συμβόλαιο τιμής για συνεργασία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να συγκροτήσουμε μια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση που θα ανακτήσει την εθνική μας ανεξαρτησία και θα απαλλάξει το λαό μας από τα Μνημόνια και τις επονείδιστες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις.

Δεσμευόμαστε από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο. Σκοπός μας δεν είναι να διαμαρτυρηθούμε αλλά να απαλλαγούμε από την τρόικα και τα ντόπια στηρίγματά της και να κυβερνήσουμε την πατρίδα μας χωρίς επιτρόπους και ανθύπατους υπηρετώντας μόνο τον Ελληνικό λαό». 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι στους εκλογικούς συνδυασμούς των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων». 
ΠΗΓΗ

MRB: B'Αθήνας 1η η ΝΔ, 2ο το ΚΚΕ!Τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ να προηγείται σταθερά με 15,5% παρουσιάζεται σε νέα δημοσκόπηση της MRB σε δείγμα 1.514 ατόμων που διενεργήθηκε από τις 4 έως τις 7 Απριλίου, στη Β' Αθηνών, στην οποία ψηφίζει το μισό περίπου εκλογικό σώμα. 

Είναι ενδεικτικό ότι το ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτο κόμμα με 9,9%, όταν στο παρελθόν κυριαρχούσε στη Β' Αθηνών.
Χαμηλά είναι και τα ποσοστά της ΝΔ, η οποία συγκεντρώνει 15,5%, ενώ οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου συγκεντρώνουν το 9,7%, με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 9,4% και τη Δημοκρατική Αριστερά στο 6,8%, ενώ ένα άνετο ποσοστό φαίνεται να συγκεντρώνει και η Χρυσή Αυγή, που αγγίζει σχεδόν το 5%.

Αναλυτικά τα ποσοστά: ....

Ο ΞΕΦΤΙΛΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!


Πρόβες ΝΕΑΣ συγκυβέρνησης Πασοκ - Νδ Α.Ε!
Η κυρία που βλέπετε ονομάζεται Αριστέα Αγάτσα και μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν Βουλευτής του τρισκατάρατου Πασοκ: "Ανεξαρτητοποιήθηκε" και προσχώρησε στον έταιρο...συνέταιρο της εταιρείας, μπας και σώσει την επανεκλογή της στο νομό Βοιωτίας.
Πρόκειται για φανατικό πασοκόσκυλο, που εδώ και χρόνια βγαίνει στα κανάλια και υπερασπίζεται την "ευτυχία" του μνημονίου, μέχρι να...καταλάβει (!!!) τις τελευταίες μέρες πως "ο Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα"!
Βλέπουμε λοιπόν, πως οι κωλοτούμπες των πολιτικάντηδων διαδέχονται η μιά την άλλη: Στόχος τους, να κοροιδέψουν  για μια ακόμα φορά τον κοσμάκη, αλλάζοντας προβιές αλλά ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Ο λαός, καλείται να τιμωρήσει παραδειγματικά με την ψήφο του αυτούς τους αλήτες, που μας περνάνε για χαχόλους!

ΜΑΥΡΟ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ Α.Ε!!!
 


ΠΗΓΗ

Πούτιν: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!


Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση-Τυραννία…
Το βίντεo περιλαμβάνει αποσπάσματα από την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011. Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.
Δείτε το…

prionokordela.gr

Τσοχατζόπουλος: Επικοινωνιακό προεκλογικό δώρο στα δύο μεγάλα κόμματα

Επικοινωνιακό προεκλογικό «δώρο» στα δύο μεγαλύτερα κόμματα χαρακτηρίζει ο Ακης Τσοχατζόπουλος την προσαγωγή του στον ανακριτή Αθηνών Γ. Μαλλή, την «ημέρα της προκήρυξης των εκλογών».

Ο πρώην υπουργός αναφέρει πως η δικογραφία εναντίον του, η οποία είχε διαβιβαστεί στον ανακριτή πριν λίγες ημέρες, «εκκρεμούσε και εξεταζόταν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον Ιούνιο του 2010, πάνω από 20 μήνες, χωρίς αποτέλεσμα».

«Το σημερινό περιστατικό αφορά τις ηγεσίες των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων, που είχαν άψογα συνεργαστεί», αναφέρει ο κ. Τσοχατζόπουλος, «και στη σκευωρία, αλλά και στις επιθέσεις σε βάρος μου στο πλαίσιο της Βουλής και της Προκαταρκτικής Επιτροπής με σκοπό την διάσωση των δικών τους υπουργών και των άλλων δικών τους ανθρώπων. Είχαν σκοπό να κατασκευάσουν έναν μόνο ένοχο, εμένα, τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, που υπηρέτησα στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το 2001, ενώ η κατασκευή των υποβρυχίων «214» διαρκεί μέχρι και σήμερα στη βάση της ίδιας ακριβώς σύμβασης».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «στο Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της τακτικής Δικαιοσύνης που ακολουθεί θα λάμψει για μία ακόμη φορά η αλήθεια και θα καταρρεύσει η σε βάρος μου σκευωρία», υπενθυμίζοντας πως.....

Καταρρέουν "μέρα με τη μέρα" ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: 33,5% και οι δύο ΜΑΖΙ!Έντεινόμενη και πέραν πάσης πρόβλεψης είναι πλέον η κατάρρευση του δικομματισμού, καθώς στη νέα κυλιόμενη δημοσκόπηση της Public Issue τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα μετά βίας φτάνουν αθροιστικά 33,5% με το ΠΑΣΟΚ να υποχωρεί στο 14,5%, η ΝΔ στο 19% (όλα αυτά με αναγωγή επί των αναποφάσιστων και από εκεί και πέρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να "φλερτάρουν" πλέον με την τρίτη θέση, αφού φτάνουν το 11% με ανοδική τάση και οι "σκληροί" της δεξιάς, το εθνικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, να φτάνει στο 5,5%!
ΛΑΟΣ και Οικολόγοι μετά βίας φτάνουν στο 3% και η Ντόρα Μπακογιάννη και πάλι φαίνεται ότι δεν θα εισέλθει στη Βουλή, αφού φτάνει το 2% μόλις.
Ισχυρή εξακολουθεί η παρουσία της Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ να περνά τρίτο κόμμα, την ΔΗΜΑΡ τέταρτο κόμμα και το ΚΚΕ   στην πέμπτη θέση.

Αναλυτικά.....

Χρονικό: Πως ο Σαμαράς κατάστρεψε την Νεα Δημοκρατία!!!
Τον Ιανουάριο του 2010 το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στα πάνω  του. Είμαστε λίγο μετά τις εκλογές και παρά της παγκόσμιες αντιδράσεις για το έλλειμμα και την  οικονομία και τις διεθνείς  εκκλήσεις για λήψη μέτρων, ο Παπανδρέου εφαρμόζει το πρόγραμμα του και ανταμείβεται από έναν λαό βαθιά νυχτωμένο. Το Ιανουάριο του 2010  οι αγορές είναι έτοιμες να  κλείσουν για την χώρα και στο Νταβός ο Δημοσιογράφος των FT  θα κυνηγά τον ΓΑΠ στα υπόγεια....
του Νταβός όπου θα ανακαλύψει έκπληκτος ότι ο ΓΑΠ δεν ανησυχεί. Ο Σαμάρας βρίσκεται ακόμη στο κόσμο του και η ΝΔ λίγο κάτω από το εκλογικό της ποσοστό.Τον Απρίλιο του 2010 η χώρα κρατάει την ανάσα της για να μην ανεβεί το spread.  Οι αγορές έχουν κλείσει από τον Γενάρη και η χώρα έχει χρεοκοπήσει. Το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει να πέφτει στις δημοσκοπήσεις καθώς έχουν προηγηθεί 4 σειρές μέτρων επί δικαίων και αδίκων. Όλα τα μέτρα είναι αποτυχημένα αλλά......

Η ξεφτίλα των Ελληνικών ΜΜΕ για την Συρία. Τυφλώνουν τον κόσμο Είναι τραγικά τα ψέματα που συνεχίζουν να λένε τα ελληνικά ΜΜΕ για το θέμα της Συρίας.  Τούρκοι και Γάλλοι παραστρατιωτικοί αλωνίζουν κυριολεκτικά στην Συρία, δεν είναι λίγοι οι ξένοι που εκπαιδεύουν και τροφοδοτούν όπλα τους υποκινούμενα εξεγερθέντες και έχουν συλληφθεί από τον τακτικό στρατό της Συρίας, αλλά κανένα δυτικό μέσο δεν αναφέρει τίποτα. 
 Το παράδειγμα της Λιβύης δεν έχει γίνει μάθημα σε κανένα και εθελοτυφλούν στην προπαγάνδα των Δυτικών.   

ΣΟΚ από την συνεχιζόμενη κατάρρευση της ΝΔ. Στο 0,7% η διαφορά!!! Ο λαός λέει αντίο στον προδότη Σαμαρά..Σύμφωνα με δημοσκόπηση του τμήματος στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την ευθύνη του καθηγητή κ. Επαμεινώνδα Πανά, η οποία διεξήχθη από 29/3 – 8/4/2012 σε δείγμα 1731 πολιτών απ'  όλη τηνΕλλάδα και την οποία δημοσιεύει το siteENIKOS, το μεν ΠΑΣΟΚ είναι κοντά στα ποσοστά που βρίσκουν και οι άλλες δημοσκοπήσεις, όμως το σοκαριστικό είναι....
η εντυπωσιακή κατάρρευση της ΝΔ. Η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, περιορίζεται στη δημοσκόπηση αυτή στο 0,7%.

Ειδικότερα έχουμε:
ΝΔ……….   15,3%
ΠΑΣΟΚ…….  14,6%
ΣΥΡΙΖΑ….. 10,4%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….. 9,8%
ΚΚΕ…… 8,1%
ΔΗΜΑΡ…… 5,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……  4,9%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ………   4,3%
ΛΑΟΣ………….   1,7%
ΔΗΣΥ……….   1,7%
ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ……… 1,2%
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ……..  0,6%.    

Ευρω-καταδίκη για τα δακρυγόνα κατά διαδηλωτών


Συνιστά παραβίαση δικαιώματος

Παραβίαση ανθρωπίνου δικαιώματος συνιστά η ρίψη δακρυγόνων εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών. Αυτό αποφάνθηκε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο Στρασβούργο, το οποίο εξέτασε την προσφυγή ενός Τούρκου εκπαιδευτικού, που είχε δεχτεί δακρυγόνο ουσία στο πρόσωπο, σε διαδήλωση κατά του ΝΑΤΟ, τον Ιούνιο του 2004, στην Κωνσταντινούπολη.
Συγκεκριμένα το ευρωπαϊκό δικαστήριο έκρινε ότι η ρίψη δακρυγόνων εναντίον διαδηλωτών και ιδιαίτερα εναντίον μεμονωμένων προσώπων συνιστά παραβίαση του άρθρου 3 της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με το οποίο απαγορεύεται η πάσης φύσεως κακομεταχείριση, αποφάσισε το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Ο 44χρονος σήμερα εκπαιδευτικός Αλί Γκιουνές είχε δεχθεί κατά πρόσωπο δακρυγόνο από την τουρκική αστυνομία, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του σε ειρηνική διαδήλωση κατά της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Φωτογραφία του όπου βαστάζεται από δύο αστυνομικούς κι ένας τρίτος τον "ψεκάζει" με το χημικό στο πρόσωπο, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Σαμπάχ", διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της τουρκικής αστυνομίας ότι ο Γκιουνές και άλλοι διαδηλωτές είχαν επιτεθεί με ξύλα και πέτρες κατά των αστυνομικών.
Παρά τις επανειλημμένες προσφυγές του στην τουρκική δικαιοσύνη, ουδεμία έρευνα για τον εντοπισμό του αστυνομικού που τον είχε ψεκάσει με χημικό έγινε και ο ίδιος δεν βρήκε το δίκιο του.
Το Δικαστήριο, σήμερα, ωστόσο, καταδίκασε την Τουρκία, για παραβίαση των άρθρων της Σύμβασης που απαγορεύουν την κακομεταχείριση ανθρώπων και τα βασανιστήρια και την υποχρέωσε να καταβάλλει 10.000 ευρώ στον παθόντα και να πληρώσει και 1.500 ευρώ για δικαστικές δαπάνες.
Στο σκεπτικό της απόφασης του το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι η χρήση δακρυγόνων εναντίον ανθρώπων προκαλεί δυσκολίες στην αναπνοή, ναυτία, εμετούς, σπασμούς στο στήθος και σε ισχυρές δόσεις μπορεί να προκαλέσει, βλάβη στους πνεύμονες και εσωτερική αιμορραγία και ως εκ τούτου συνιστά διακριτή πράξη κακομεταχείρισης και βασανισμού.
Το Δικαστήριο επισημαίνει ακόμη ότι,.......