Αποθρασύνθηκε η Λαγκάρντ και ζητά από τους Ελληνες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!!



Ακόμα μία άμεση παρέμβαση προς τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να συνεργαστούν μετεκλογικά έκανε η Κριστίν Λαγκάρντ ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στην λειτουργία του μοντέλου της κυβέρνησης Παπαδήμου και στον ίδιον προσωπικά κατά τους τελευταίους κρίσιμους για την Ελλάδα μήνες.

Πηγές του Ταμείου τονίζουν χαρακτηριστικά ότι "δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο" και εκτιμούν ότι οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις- αν αυτές προκληθούν από τα κόμματα- θα δημιουργήσουν μία άνευ προηγούμενου πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα που μπορεί να τινάξει την εφαρμογή του δημοσιονομικού προγράμματος στον αέρα.

Με απλά λόγια ζητά από τους Ελληνες και τις Ελληνίδες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έτσι ώστε τα δύο κόμματα να ξαναβάλουν για Πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο και έτσι να είναι όλα ...
μια χαρά!

Πρόκειται για την δεύτερη ομή παρέμβαση της Λαγκάρντ στις εκλογές της χώρας μας και αν συνδυαστεί με τις σημερινές δηλώσεις του Ούγγρου Πρωθυπουργού [άρθρο εδώ], ότι ΕΕ και ΔΝΤ εκβιάζουν τους Ούγγρους να αλλάξουν πολιτικό σύστημα προκειμένου να τους δώσουν ένα δάνειο, τότε πλέον καταλαβαίνουμε όλοι, γιατί ανησυχεί η κ.Λανγάρντ !!


πηγη

Σχόλια