ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! BOB MANDEL Ο εμπνευστης του ΕΥΡΩ δηλωσε πως ο στοχος απο την αρχη ηταν να πουληθει η κρατικη περιουσια της Ελλαδας..

Η δημιουργια του ευρω ειχε σαν στοχο να υποδουλωσει τις εκλεγμενες κυβερνησεις σε μια οικονομικη φορμουλα.
Η οικονομικη αυτη φορμουλα λεγεται ο κανονας του3% και ο τελικος σκοπος ηταν να δημιουργηθει
κατι που θα αντικαταστησει την δημοκρατια.

Δειτε το βιντεο.
Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας 
χώσουν

.


Ανατροπή βλέπουν οι Αμερικάνοι στην Ελλάδα - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΙ «ΒΛΕΠΕΙ» ΤΟ SPECIAL REPORT ΤΩΝ ΗΠΑ


-Πλήρης ανατροπή του πολιτικού σκηνικού -Κυβέρνηση προσωπικοτήτων μακριά από κόμματα -Έξοδος της Ελλάδας από την κρίση σε σύντομο διάστημα -Εξομάλυνση των διεθνών σχέσεων της χώρας -Προσπάθεια απαγκίστρωσης από ξένους παράγοντες -Στην Ελλάδα κορυφαία στελέχη της CIA και διπλωμάτες της Ουάσινγκτον.
Από την καλύτερα φυλασσόμενη αμερικανική πρεσβεία στον πλανήτη, αυτή της Αθήνας, τα IHTReports, οι διαβαθμισμένες αναφορές- εκθέσεις των αξιωματούχων της CIAκαι των διπλωματών των ΗΠΑ που εδρεύουν εδώ προς το StateDepartment, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Για τους γνώστες, είναι το «συνηθισμένο ραπόρτο». Τα πράγματα, εσχάτως, όμως έχουν αλλάξει άρδην.

Η μακρά σε χρονικό βάθος αλλά κυρίως σε μέγεθος κρίση στην Ελλάδα, η διαφαινόμενη αδυναμία του πολιτικού σκηνικού να ανταπεξέλθει με αξιοπρέπεια στις αξιώσεις της, η δυσφορία των πολιτών και οι γεωπολιτικές ζυμώσεις, έχουν ωθήσει την αμερικανική κυβέρνηση να εγκαταστήσει ένα μεγαλύτερο thinktankστην πρεσβεία, με έμπειρους διπλωμάτες, πράκτορες και αναλυτές που συνεκτιμούν τα δεδομένα. Αυτή ακριβώς η συνεκτίμηση, οδήγησε στην σύνταξη μιας διαβαθμισμένης έκθεσης που εστάλη προς το StateDepartmentκαι ουσιαστικά προαναγγέλλει ραγδαίες, σοκαριστικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Ας δούμε τα κύρια σημεία της.

Η έκθεση...............

Κίνδυνος δήμευσης 130.000 ακινήτων.Δεν δηλώθηκαν έγκαιρα ή έγινε λάθος εγγραφή..Πώς πρέπει να κινηθούν οι ιδιοκτήτες

Κίνδυνος δήμευσης 130.000 ακινήτων

Σε περισσότερα από 130.000 υπολογίζονται τα ακίνητα όλων των κατηγοριών, αδόμητες εκτάσεις, ειδικά κτίρια, καταστήματα, ακόμη και διαμερίσματα, τα οποία επειδή δεν έχουν δηλωθεί από τους ιδιοκτήτες τους στο Κτηματολόγιο ή ακόμη και λόγω σφάλματος κατά την κτηματογράφηση, έχουν καταγραφεί ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και σύμφωνα με το νόμο, μετά την παρέλευση δεκαετίας για τους κατοίκους εξωτερικού, περιέρχονται οριστικά στο ελληνικό Δημόσιο.

Το «καμπανάκι» της προειδοποίησης για την απειλή δήμευσης χτυπάει για το σύνολο των 340 περιοχών της χώρας που έχουν ενταχθεί στο Κτηματολόγιο, ενώ άμεσες και αναπάντεχες θα είναι οι εξελίξεις στις 20 περιοχές οι οποίες κτηματογραφήθηκαν με το λεγόμενο πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα της «Κτηματολόγιο Α.Ε.» και απέκτησαν Κτηματολογικό Γραφείο το 2003.

Το Πολύκαστρο και το Πευκόδασος του Νομού Κιλκίς είναι, όπως αναφέρει η Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία, οι δύο πρώτες περιοχές του προγράμματος για τις οποίες εκπνέει την 1η Αυγούστου 2013 η 10ετής προθεσμία, που προβλέπει η νομοθεσία, μετά τη λήξη της οποίας γίνονται οριστικές οι εγγραφές στο Κτηματολόγιο και δεν μπορεί πλέον να ασκηθεί αγωγή διόρθωσης.

Σε πανελλαδικό επίπεδο τα «αγνώστου ιδιοκτήτη» επί 6,2 εκατ. δικαιωμάτων που έχουν καταγραφεί στο Κτηματολόγιο, υπολογίζονται σε 130.000, δηλαδή ποσοστό 2%.

Πώς πρέπει να κινηθούν οι ιδιοκτήτες.........

Η «Κτηματολόγιο Α.Ε.» αναφέρει ότι οι πολίτες που δεν έχουν υποβάλει δήλωση ακινήτου, μπορούν στο εξής να σπεύσουν για διόρθωση της εσφαλμένης εγγραφής της ιδιοκτησίας τους, ενώ δεν μπορούν να υποβάλουν πλέον δήλωση - από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η κτηματογράφηση και υπάρχει κτηματολογικό γραφείο στην περιοχή τους.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα όσοι δεν έχουν δηλώσει τα ακίνητα μετά τη λήξη της δεκαετούς προθεσμίας, δεν μπορούν πλέον να ασκήσουν αγωγή διόρθωσης και άρα δημεύεται το ακίνητο, ενώ κάποιος που δεν αναγράφεται ως δικαιούχος στις οριστικές εγγραφές δεν μπορεί να διεκδικήσει την κυριότητα του ακινήτου.


ΠΗΓΗ

ΑΔΕΔΥ:«Τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων βρίσκονται σε αναστολή» Συνεδριάζει εκτάκτωςτη Δευτέρα.


Συνεδριάζει εκτάκτως η ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα


Συνεδριάζει εκτάκτως την ερχόμενη Δευτέρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με αφορμή το ενδεχόμενο πολιτικής επιστράτευσης των εκπαιδευτικών.

Όπως αναφέρει, είναι, ήδη, η τέταρτη φορά, μέσα σε ενάμιση χρόνο, που καταφεύγει στην πολιτική επιστράτευση, επιβεβαιώνοντας με τις πράξεις της ότι «τα θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων, βρίσκονται πλέον σε αναστολή».

«Το ίδιο έγινε πριν από λίγο καιρό με τους εργαζόμενους των ΟΤΑ, των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και τους ναυτεργάτες. 
Το ίδιο γίνεται σήμερα και με τους εκπαιδευτικούς! 
Το ίδιο θα γίνει και αύριο με όλους τους κλάδους των εργαζομένων που θα θελήσουν να αντιδράσουν!» προσθέτει η ΑΔΕΔΥ, η οποία θεωρεί ότι η Κυβέρνηση «προσχηματικά επικαλείται την αγωνία των μαθητών ενώ η ίδια έχει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση που δημιουργείται στο χώρο της Παιδείας», και την καλεί «να μην προχωρήσει στις υποχρεωτικές μεταθέσεις και απολύσεις Εκπαιδευτικών -και γενικότερα Δημοσίων Υπαλλήλων- καθώς και στο κλείσιμο σχολείων».

Στους 20 οι νεκροί από επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα στην Τουρκία.Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων..

Στους 20 οι νεκροί από επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα


Πανικός έχει προκληθεί στην Τουρκία από την έκρηξη δυο παγιδευμένων αυτοκινήτων στην περιοχή Ρεϊχάνλι στα σύνορα με τη Συρία.

Από την ισχυρή έκρηξη έχουν σκοτωθεί 20 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 20 ενώ ο αριθμός των νεκρών συνεχώς αυξάνεται.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Μουαμέρ Γκιουλέρ ανέφερε: «Φοβόμαστε για την αύξηση του αριθμού των θυμάτων και ήδη στέλνουμε ενισχύσεις με αστυνομικούς στην περιοχή».

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν μπροστά στο ταχυδρομείο της περιοχής ενώ καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης.

Ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέρ Νταβούτοτγλου τόνισε πως «Η Τουρκία θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευτεί».

«Κανείς δεν πρέπει να δοκιμάζει την δύναμη της Τουρκίας. Οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα», τόνισε ο Νταβούτογλου από το Βερολίνο όπου πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη.

Ο Δρ.ΑΘ.ΔΡΟΥΓΟΣ(Στρ.αναλυτής) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Στέλνουν 4ο Ράιχ στην Ελλάδα - Γερμανικός στρατός για τον... κίνδυνο αναταραχών

Ας κοπιάσουν! Το έχουν κάνει και οι αμερικάνοι σε πολλές χώρες, αλλά γύρισαν πίσω σε σακκούλες..
ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 

O αναλυτής του κόμματος της Μέρκελ, Ρόμπερτ Σρέντερ, μαζί με το Πανεπιστήμιο του Κιέλου ''αξιολόγησαν'' ότι το Βερολίνο
πρέπει να υιοθετήσει την ανάπτυξη του Μπούντεσβερ σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία.
''Να αναλάβουμε την πειθαρχία της Ευρώπης όπως οι ΗΠΑ κάνουν με τους άλλους''.
ΠΗΓΗ:http://www.press-time.gr/

Η προσωποποίηση της ασέβειας. Του Γιάννη Βαρουφάκη


Χθες το βράδυ έμαθα δύο πράγματα που δεν γνώριζα – κι ένιωσα ντροπή που δεν τα γνώριζα. Και γι’ αυτό θέλω, ιδίως αυτές τις μέρες που κοπάζει η κακοφωνία των «αγορών» και επικρατεί μια κάποια κατάνυξη, να μοιραστώ αυτά που έμαθα και τις τύψεις μου -για την έως τώρα άγνοιά μου- μαζί σας.
Το πρώτο αφορά την πιο αρχαία προσωπογραφία. 
Την αρχαιότερη απεικόνιση ανθρώπινου προσώπου, που διασώζεται ακέραια, πολύχρωμη, πανέμορφη, ζωγραφισμένη σε βράχο, με εμβαδόν πάνω από ένα τετραγωνικό μέτρο. Η ηλικία της ξεπερνά τα τριάντα χιλιάδες χρόνια. Και να ήταν μόνο αυτό! Δεν είναι μόνο μία. 
Πρόκειται για χιλιάδες (!) τέτοιες προσωπογραφίες, άλλες μικρότερες σε μέγεθος, άλλες μεγαλύτερες, όλες τους μεγάλου κάλλους, η καθεμιά τους αποτύπωση της ιστορίας της ανθρώπινης μορφής και του ανθρώπινου φαντασιακού, όσον αφορά τη μορφή των προγόνων, του «άλλου», του «εαυτού» μας.
Τα αριστουργήματα αυτά, όπως έμαθα μόλις χθες, βρίσκονται στο.............

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...Έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ξεκίνησε αιφνιδιαστικά η Τουρκία σήμερα


Σε κρίση στην περιοχή του νοτιο-ανατολικού Αιγαίου, μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης (Καστελόριζου) οδηγεί η Άγκυρα εκδίδοντας ΝΑVΤΕΧ για έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας με την αποστολή του ερευνητικού σκάφους R/V BILIM το οποίο θα πραγματοποιήσει ωκεανογραφικές έρευνες στην περιοχή μεταξύ Μερσίνας και Ρόδου.
Το τουρκικό σκάφος R/V BILIM-2 (μήκος 40.36 μέτρα, πλάτος 9.47 μέτρα, εκτόπισμα 433 τόνoi,  βύθισμα 3.80 μέτρα, μέγιστη ταχύτητα 11.5 knots, ταχύτητα πλεύσης 9.5 knots, εμβέλεια 6500 ναυτικά μίλια), το οποίο ανήκει στο πανεπιστήμιο METU ξεκίνησε σήμερα σύμφωνα με την NAVTEX που εκδόθηκε από την Άγκυρα (μόλις χθες...), έρευνες στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Μερσίνας και των παράκτιων περιοχών απέναντι από την Ρόδο συμπεριλαμβάνοντας στο δρομολόγιο του τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νοτιοανατολικά της Ρόδου και νότια του Καστελορίζου.
Το R/V BILIM-2 θα διασχίσει την χρονική περίοδο 10-14 Μαΐου την περιοχή από τις ακτές της Τουρκίας κοντά στην Μερσίνη, βόρεια της Κύπρου πλησίον θαλάσσιων περιοχών που το ψευδοκράτος έχει παραχωρήσει το δικαίωμα ερευνών για ενεργειακούς πόρους στην Τουρκία με τελικό προορισμό τον κόλπο της Μαρμαρίδας απέναντι από την Ρόδο.
Η κίνηση αυτής της Τουρκίας θεωρείται προεόρτια της καθόδου του "Mπαρμπαρόσα" του νεότευκτου ερευνητικού σκάφους που μέχρι τώρα πραγματοποιεί έρευνες στην Μαύρη Θάλασσα.
Δεύτερον..............

Ξυνίδης: Ψεύτη Κουκουλόπουλε πάρε πίσω ό,τι είπες..
Στα άκρα οδηγείται η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για την «μαύρη» τρύπα στα οικονομικά του κόμματος. Αυτή τη φορά ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης έγινε πυρ και μανία με τις δηλώσεις του Πάρι Κουκολόπουλου.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος είπε ότι οι κ. Ραγκούσης και Ξυνίδης παρέδωσαν το ΠΑΣΟΚ με απλήρωτους εργαζόμενους και διερωτήθηκε εάν αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν εξηγήσεις γι’ αυτή την κατάσταση.

Ο Σωκράτης Ξυνίδης μέσω του προσωπικού του ιστολογίου αποκάλεσε «ψεύτη» τον Πάρι Κουκουλόπουλο και απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εάν δεν ανακαλέσει. «Ψεύτη Κουκουλόπουλε πάρε πίσω ό,τι είπες αλλιώς θα τα πάρεις πίσω στις αίθουσες των δικαστηρίων» ήταν η προειδοποίηση του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.
real.gr

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΛΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑΣ

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Εντάξει, το να επιλέγουν να μην υιοθετήσουν ως νόμισμά τους το ευρώ η Βρετανία ή η Σουηδία και η Δανία, το καταλαβαίνει και το χωνεύει κάποιος. 
Το να μη θέλουν όμως να μπουν στην Ευρωζώνη «μπατίρηδες» του αλήστου μνήμης «υπαρκτού σοσιαλισμού», χώρες δηλαδή όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τσεχία ή ακόμη και η Ρουμανία και η Βουλγαρία, αυτό συνιστά σίγουρα διασυρμό του ευρώ!
Αποδεικνύει επίσης εμπράκτως πόσο αντιπαθής έχει γίνει στα μάτια όχι μόνο των λαών της Ευρώπης, αλλά και των κυβερνήσεών τους ο πυρήνας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης και κυρίως μετά τα δεινά και τον όλεθροπου σκόρπισε στις χώρες της Ευρωζώνης η «διάσωσή» τους, με τους βαρύτατους όρους υποτέλειας που τους επέβαλε η Γερμανία μέσω της ΕΕ και της ΕΚΤ. 

Αν δεν ήταν και τμήματα χωρών με ναζιστικό παρελθόν και συνεργασία με τους χιτλερικούς κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όπως η Κροατία που από την 1η Ιουλίου θα είναι το 28ο μέλος της ΕΕ και η Λετονία που πιθανότατα από την 1 Ιανουαρίου του 2014 θα είναι το 18ο κράτος-μέλος της Ευρωζώνης, η διαδικασία ένταξης είτε στην ΕΕ, είτε στο ευρώ θα είχε ουσιαστικά σταματήσει ελλείψει υποψηφίων ενδιαφερόμενων χωρών. 
Το διασκεδαστικό μάλιστα είναι ότι ακόμη και οι πιο εξαθλιωμένες από τις πρώην χώρες-μέλη του Συμφώνου της Βαρσοβίας, του στρατιωτικού συνασπισμού κρατών υπό την ηγεσία της Σοβιετικής Ενωσης, πληρούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ για ένταξη στο ευρώ πολύ καλύτερα από τη... Γερμανία ή τη Γαλλία!!!
Για παράδειγμα, η τελευταία των τελευταίων της ΕΕ από πλευράς φτώχειας και κακομοιριάς, η Βουλγαρία, έχει δημόσιο χρέος 17,1% και έλλειμμα 1,3% του ΑΕΠ της, ενώ η προτελευταία, η Ρουμανία, έχει δημόσιο χρέος 38,1% και έλλειμμα 2,4% του ΑΕΠ. Αντιθέτως, το δημόσιο χρέος της Γερμανίας ξεπερνάει το 80% και της Γαλλίας το 90% των αντιστοίχων ΑΕΠ, με αποτέλεσμα τόσο το Παρίσι όσο και το Βερολίνο να... απορρίπτονταν (!) από την Ευρωζώνη, αν η επιλογή των χωρών που θα εντάσσονταν στο ευρώ γινόταν σήμερα. 
Και η Τσεχία έχει δημόσιο χρέος μόλις 48% του ΑΕΠ της, η Πολωνία 57%, η Λιθουανία 40,5%, η Λετονία 44,4%. 
Ακόμη και η χειρότερη όλων στις επιδόσεις.............

Σκουριές: Επίθεση των ΜΑΤ με δακρυγόνα σε κατοίκους της ΒΑ Χαλκιδικής


Επίθεση με δακρυγόνα δέχθηκαν σήμερα κάτοικοι της Χαλκιδικής από δυνάμεις των ΜΑΤ στον Κάκκαβο.
Οι κάτοικοι πήγαν σήμερα το πρωί στο βουνό, όπως έκαναν και τις προηγούμενες μέρες, για να σταματήσουν τις εργασίες αποψίλωσης των αιωνόβιων δένδρων στο ρέμα του Καρατζά από τους εργαζόμενους της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός.
Όλες αυτές τις ημέρες, η παρουσία των ΜΑΤ στο βουνό υπήρξε έντονη, ωστόσο σήμερα προχώρησαν σε επίθεση. Όπως μεταδίδει ο Χρ. Καραστεργίου στο Κόκκινο (105,5), τα ΜΑΤ κάνουν συνεχείς ρίψεις χημικών (μάλιστα σε ευθεία βολή) αλλά οι κάτοικοι παραμένουν στο σημείο.
Σημειώνεται πως η εταιρεία συνεχίζει τις εργασίες, παρ' ότι ο Δασάρχης Αρναίας στις 23 Απριλίου υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει τη νομιμότητα των συγκεκριμένων εργασιών και θα ενημερώσει άμεσα τους κατοίκους.
 Επίσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας στις 27 Απριλίου υποσχέθηκε ότι......

ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ!!!Σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου αποκάλυψε η τουρκική αστυνομία και ηδη συνέλαβε ένα άτομο και αναζητούνται άλλοι δυο επίδοξοι δράστες.

Σύμφωνα με το σχέδιο των δραστών η δολοφονία του Πατριάρχη θα πραγματοποιούνταν στις 29 Μαϊου την ημέρα της 560ης επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Ηδη η εισαγγελία της Άγκυρας ξεκίνησε προανάκριση για την υπόθεση.
Το νήμα των υποθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στην εισαγγελία της Καισαρείας έφτασε μια επιστολή που κατήγγειλε πως υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού πατριάρχη. Στην επιστολή αναφέρονταν πως η δολοφονία του Πατριάρχη θα
γίνονταν στις 29 Μαϊου και πως ηδη μια ομάδα των επίδοξων δολοφόνων είχε ξεκινήσει τις εργασίες στην Κωνσταντινούπολη. 
Μόλις η αστυνομία έλαβε την επιστολή έκανε έρευνες για τα άτομα που καταγγέλθηκαν και όταν διαπιστώθηκε ότι πήγαν στην Κωνσταντινούπολη αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού τους. Συνελήφθη ο Σερντάρ Α. ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως «πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να εργαστεί δίπλα στους συγγενείς του. 
Δεν γνωρίζω ποιος είναι........

Ξαφνικά στο …Καστελόριζο ο Α/ΓΕΕΘΑ με τον Α/ΓΕΣ
Απο το πρωί έχουμε ” επίσκεψη” του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου και του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αθανασίου Τσέλιου στην εσχατιά της Ελλάδος !

Στρατιωτικές Μονάδες στην περιοχή της Ρόδου αλλά και ”επίσκεψη” με Ελικόπτερο στα φυλάκια της Μεγίστης και της Στρογγύλης απο τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ σήμερα το πρωί …”Επίσκεψη” που συνεχίζεται και αυτήν την ώρα ….
Δεν υπάρχει τίποτε το επίσημο ακόμη για την ΄΄Επίσκεψη ΄΄των Αρχηγών ούτε αν σχετίζεται με σχεδιασμό της περιφρόυρησης των κοιτασμάτων μετά την επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου κ.Φωτίου στο Πεντάγωνο που ζήτησε την συνδρομή της Ελλάδος για αντιμετώπιση των Τουρκικών απειλών !
Τώρα ίσως να συνδυαστεί με τις Πασχαλινές ευχές στο προσωπικό αλλά …Αεροσκάφη και Ελικόπτερα στο Καστελόριζο μόνο για ευχές ,περίεργο ακούγεται !


Mε κάθε κηδεία, δώρο τα… εννιάμερα και ο καφές! (PHOTO)

Οι εποχές είναι δύσκολες, η οικονομική κρίση σαρώνει τα πάντα και… οι επιχειρηματίες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, όπως μπορεί ο καθένας…Όπως διαβάζουμε στο kosmoslarissa.gr στα Γραφεία Τελετών, οι… “δουλειές” μπορεί να μην έχουν πέσει, όμως η οικονομική στενότητα πολλών Ελλήνων τους έχει οδηγήσει στο να ξοδεύουν όλο και λιγότερα για το τελευταίο “αντίο” των συγγενικών του προσώπων.

Αρκετοί μάλιστα, καταφεύγουν σε έρευνα… “αγοράς” για να πετύχουν καλύτερη τιμή.

Έτσι, αρκετά Γραφεία, για να διατηρήσουν ένα καλό μερίδιο της “πίτας”, έχουν καταφύγει σε προσφορές αλλά και σε εκπτωτικά πακέτα, με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει καθημερινά.

Χαρακτηριστική περίπτωση, είναι ένα Γραφείο Τελετών στη Λάρισα που μέσω διαφήμισης, προσφέρει τον καφέ της κηδείας και τα… εννιάμερα εντελώς δωρεάν.
Μάλιστα, έχει και ειδική τιμή για το γεύμα.

Εκτροπή του πολιτεύματος η υπόθεση Hoechtief


Οι όροι εκχώρησης του ΔΑΑ στην γερμανική εταιρεία συνιστούν πραξικοπηματική ακύρωση της δημοκρατικής νομιμότητας, με την απόλυτη συναίνεση Χατζηδάκη – Στουρνάρα. 
Σκάνδαλο που αγγίζει το μέγεθος της Siemens και του Χρηματιστηρίου αποτελεί η απαλλαγή από την καταβολή ΦΠΑ της γερμανικής εταιρίας Hochtief που διαχειρίζονταν το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. 
Την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει από τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, η κυβέρνηση αποφασίζει να απαλλάξει τον μεγαλύτερο
φοροοφειλέτη και μάλιστα με δικαστική απόφαση που ελήφθη στο… Λονδίνο
Αλήθεια, πως είναι δυνατόν μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, να έχει συνάψει συμφωνίες σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και σύμφωνα με το ελληνικό Σύνταγμα, να δικάζεται για μια διαμάχη με το ελληνικό δημόσιο σε βρετανικό δικαστήριο; 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… 

SOS για όσους χρωστάνε στο Δημόσιο ποσά πά νω από 5.000 ευρώΤο κείμενο που ακολουθεί είναι γραμμένο σε όσο το δυνατόν πιο απλή γλώσσα γίνεται ώστε να γίνει κατανοητό από τον απλό πολίτη. Την επιστημονική – νομική ανάλυση τη δημοσιεύω εδώ. ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 5.000 ΕΥΡΩ και μέσα σε αυτά, περιλαμβάνονται και χρέη που δημιουργήθηκαν ΠΡΙΝ από την 31/03/2011.
Σε αναζήτηση στρατοπέδου.....

προκειμένου να μεταφερθούν εκεί οι κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα βρίσκεται το υπουργείο Δικαιοσύνης σύμφωνα με όσα ανέφερε στην βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών. «Δεν μιλάμε για στρατόπεδα συγκέντρωσης», διευκρινίζει ο υφυπουργός. Να σημειωθεί πάντως, ότι αυτό που προσδίδει σε ένα χώρο περιορισμού της ανθρώπινης ελευθερίας την έννοια του “στρατοπέδου συγκέντρωσης”, είναι κατ αρχήν, η άδικη δίωξη και κατά συνέπεια ο παράνομος εγκλεισμός.
Το νομικό ζήτημα που εδώ αναλύεται είναι η τροποποίηση που ψηφίστηκε με τον πρόσφατο νόμο 3943/2011, που προβλέπει ότι οι οφειλέτες του Δημοσίου μπορεί να διωχθούν ποινικά, για χρέη από 5.000 έως 10.000 ευρώ που έχουν βεβαιωθεί και ΠΡΙΝ από την 31 Μαρτίου 2011 (ημερομηνία ισχύος του Ν. 3943/2011).
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους................

ΠΑΣΟΚ: Αν θίγεται ο Παπανδρέου να πάει στην δικαιοσύνη (video)


ΒΙΝΤΕΟ - Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ
ΒΙΝΤΕΟ – “Εμφύλιος” στο ΠΑΣΟΚ
Νέες βολές κατά του Γιώργου Παπανδρέου εκτόξευσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τη μαύρη τρύπα στα ταμεία του κόμματος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προέτρεψε τον Γιώργο Παπανδρέου να προσφύγει στη δικαιοσύνη, αν θεωρεί ότι θίγεται από τα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι το κόμμα έμπαινε μέσα δέκα εκατομμύρια ευρώ…
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha..........

Εκρηξη ανεργίας χαλάει το κλίμα Σαμαρά..Σκαρφάλωσε στο 27 τον Φεβρουάριο. Στο 64%(!) των νέων


  δυσοίωνοτο μέλλον για τα μνημόνια
Εκρηκτικές διαστάσεις έχει προσλάβει πλέον η ανεργία η οποία σκαρφάλωσε στο 27% τον Φεβρουάριο ενώ από τα στοιχεία προκύπτει ότι η δυναμική δεν είναι ελέγξιμη. Ίλιγγο προκαλούν τα στοιχεία για την ανεργία των νέων η οποία βρίσκεται στο 64,2%, ένδειξη ότι η απορρύθμιση της αγορα΄ς εργασίας με στόχο την ευκολότερη είσοδο των νέων δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Τα στοιχεία αυτά προβληματίζουν το Μαξίμου ενώ αποτελούν βούτυρο στο χωμί της αντθπολίτευσης. 
Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά ως μέσο πίεσης προς τις Βρυξέλλες ώστε να επιτύχει τον σχεδιασμό για εκταμίευση δυο δόσεων ταυτόχρονα και να μπορέσει να ρίξει ρευστό στην αγορά.
Από την άλλη πλευρά όμως τα στοιχεία αυτά υποσκάπτουν την προσπάθεια αλλαγής κλίματος και φυγής προς τα μπρος που κάνει η κυβέρνηση καθώς δίνουν τροφή στους επικριτές και αμαυρώνουν το τοπίο, διγράφοντας με τα μελανώτερα χρώματα την επιρκατούσα κατάσταση στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 245.021 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2012 (+22,8%) και κατά 11.663 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2013 (+0,9%) και ανήλθαν σε 1.320.189 άτομα.
Από τα στοιχεία προκύπτει ότι............

Δημοσκόπηση «τσεκάρει» το ενδεχόμενο επιστροφής Καραμανλή.


Μια πανελλαδική δημοσκόπηση που διεξάγει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, βρίσκεται σε εξέλιξη, θέτοντας μάλιστα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ζητήματα. Στα ερωτήματα της δημοσκόπησης συμπεριλαμβάνεται και το ενδεχόμενο επιστροφής του...Κώστα Καραμανλή στην ενεργό πολιτική σκηνή.
Η ίδια δημοσκόπηση εξετάζει επίσης τις διαθέσεις της κοινής γνώμης για το ευρώ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά την πρόθεση ψήφου. Επίσης, «μετρά» τα δύο νέα κόμματα των.......

ΣΟΚ. Νέα σκληρά τεκμήρια για τους ελεύθερους επαγγελματίες....Θέλουν να κλείσουν ολα τα μικρομάγαζα..


Nέου τύπου τεκμήρια για τη φορολόγηση 800.000 ελευθέρων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενεργοποιεί το υπουργείο Οικονομικών, με απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί μέχρι αύριο.

Με το νέο σύστημα που κινείται στα πρότυπα του αμερικανικού τύπου φορολογικών ελέγχων, ο προσδιορισμός του φορολογητέου εισοδήματος των...
ελευθέρων επαγγελματιών θα γίνεται αυτόματα από την Εφορία με κριτήρια το είδος, τον χρόνο και την έδρα του επαγγέλματος, τα λειτουργικά έξοδα και τις δαπάνες μισθοδοσίας, τα μέσα περιθώρια κέρδους και τα έσοδα του κλάδου ή της ειδικότητας, την ταμειακή ρευστότητα, τα περιουσιακά στοιχεία, τα τεκμήρια διαβίωσης, καθώς και τον τρόπο ζωής του επαγγελματία.

Με βάση τα παραπάνω θα προσδιορίζεται το συνολικό φορολογητέο εισόδημα και θα επιβάλλεται «αυτόματος φόρος», ανεξάρτητα από τα δεδομένα που έχει εμφανίσει ο φορολογούμενος στις φορολογικές του δηλώσεις.

Ωστόσο πριν από την έκδοση φύλλων ή πράξεων καταλογισμού ή του νέου εκκαθαριστικού σημειώματος ο προϊστάμενος της ελεγκτικής αρχής θα καλεί τον υπόχρεο σε ακρόαση, ο οποίος θα μπορεί να αντικρούσει το πόρισμα του ελέγχου εφόσον με παραστατικά και έγγραφα αποδείξει ότι τα πραγματικά του εισοδήματα είναι χαμηλότερα από αυτά που προσδιόρισε η Εφορία.

Η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών εξειδικεύει και εμπλουτίζει τη σχετική νομοθετική ρύθμιση για τη θέσπιση των έμμεσων τεχνικών προσδιορισμού του εισοδήματος των φορολογουμένων, η οποία ψηφίστηκε πριν από 14 μήνες και για την εφαρμογή της οποίας υπήρξαν έντονες πιέσεις από την τρόικα.

Η διάταξη που προστέθηκε στο άρθρο 67Β του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος προβλέπει ότι «ο προσδιορισμός των αποτελεσμάτων με έλεγχο μπορεί να διενεργείται και με την εφαρμογή μίας ή περισσότερων από τις κατωτέρω τεχνικές ελέγχου: α) της αρχής των αναλογιών, β) της ανάλυσης ρευστότητας του φορολογουμένου, γ) της καθαρής θέσης του φορολογουμένου, δ) της σχέσης της τιμής πώλησης προς τον συνολικό όγκο κύκλου εργασιών και ε) το ύψος των τραπεζικών καταθέσεων και των δαπανών σε μετρητά.

Καταθέσεις και δαπάνες................

Canada CBS-NEWS: Με ένα κοινό smartphone μπορείς να υποκλέψεις τα στοιχεία μιας "εντός εμβελείας" τσιπαρισμένης πιστωτικής κάρτας (ΒΙΝΤΕΟ)


Το απόλυτο "ξεβράκωμα" της αχρήματης κοινωνίας και του πλαστικού χρήματος που θέλει να επιβάλλει και η δική μας κατοχική κυβέρνηση.


CBC News Canada: Μια τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί ώστε να γίνονται ευκολότερες οι πληρωμές με την πιστωτική κάρτα, μπορεί να θέσει τους Καναδούς σε κίνδυνο απάτης και κλοπής ταυτότητας, προειδοποιούν ειδικοί για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Πολλές νέες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες έχουν μέσα τους (κρυμμένο) πλινθίο (μικροτσίπ) το οποίο ενεργοποιείται όταν οι πελάτες αξιοποιούν την κάρτα για να κάνουν μια αγορά. Αυτά τα τσιπ, χρησιμοποιούνται σε πολλά σημεία λιανικής πώλησης από τα καταστήματα Tim Hortons (http://www.timhortons.com/ca/en/index.html) μέχρι σε υψηλής τεχνολογίας καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαβάζονται από μηχανήματα πληρωμών και υποτίθεται ότι είναι ένας ασφαλής και βολικός τρόπος για να πληρώσει κάποιος για αγαθά.

Αλλά το CBC News ανακάλυψε ότι τα πλινθία (μικροτσίπ) μπορούν επίσης να διαβαστούν με μια συσκευή την οποία εκατομμύρια Καναδών φέρουν μαζί τους κάθε μέρα : ένα κινητό τηλέφωνο smartphone.
Χρησιμοποιώντας ένα Samsung Galaxy SIII - ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones που διατίθενται στον Καναδά - και μια δωρεάν εφαρμογή (app) από το ηλεκτρονικό κατάστημα το Google Play Store, το CBC ήταν σε θέση να διαβάσει πληροφορίες, όπως τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης της και το όνομα του κατόχου της, απλά κρατώντας το smartphone πάνω από μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Και θα μπορούσε να γίνει αυτό ακόμη κι αν οι Κάρτες ήταν μέσα σε πορτοφόλια, ή τσέπες.

«Εντυπωσιακό αλλά και τρομακτικό».................

Βόμβα από τους Financial Times: Η ευρωζώνη και οι καθημερινοί Έλληνες έχουν κάθε λόγο να επαναστατήσουν εναντίον του διαπλεκόμενου ελληνικού κράτους!


godfather04
Την διαπίστωση ότι πλουτοκρατία, παρακράτος και ολιγάρχες εξακολουθούν να συνθέτουν την θανατηφόρα γάγγραινα της Ελλάδας κάνουν οι Financial Times, οι οποίοι δεν προβλέπουν αίσιο τέλος στο ελληνικό δράμα, εξαιτίας της διαπλοκής. Ιδού το άρθρο-σοκ:
“Το ελληνικό δράμα δεν έχει happy end”
Πέντε χρόνια και πέντε πακέτα διάσωσης μετράει η κρίση χρέους της Ευρώπης και η ευρωζώνη – και ο κόσμος – δεν δείχνουν την προσοχή που θα έπρεπε στη χώρα από όπου πρωτοξεκίνησε ο οικονομικός πανικός. Αφού έλαβε δάνεια εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ από τους γείτονες της, η Ελλάδα, χωρίς να αντιμετωπίζεται πια ως απειλή για την ακεραιότητα της ευρωζώνης, συνεχίζει να ζει το μαρτύριο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
Τα πράγματα δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, μόνο και μόνο γιατί η εμπειρία της Ελλάδας μας διδάσκει πολύτιμα μαθήματα, παρά τις διαφορές από τις άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. 
Η τελευταία έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το πρόγραμμα προσαρμογής που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, εμφανίζει κάποιες αχτίδες αισιοδοξίας εν μέσω των δεινών και των συνεχών διαψεύσεων.  
Το πρόγραμμα επιτυγχάνει κάποιους από τους οικονομικούς στόχους: το πρωτογενές δημοσιονομικό ισοζύγιο έχει βελτιωθεί κατά 10% του εθνικού προϊόντος, μια από τις μεγαλύτερες προσαρμογές της ιστορίας σε καιρό ειρήνης. Αντίστοιχη βελτίωση έχει σημειώσει και το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Το ΔΝΤ πιστεύει ότι η Ελλάδα έχει κλείσει τα δύο τρίτα από το κενό ανταγωνιστικότητας που δημιουργήθηκε μετά την είσοδο στο ευρώ. Οι τράπεζες επιτέλους ανακεφαλαιοποιούνται, κάτι που μπορεί να δώσει τέλος στην πιστωτική ασφυξία. 
Ωστόσο το τίμημα είναι τεράστιο...................

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πέθανε από φυσικά αίτια σύμφωνα με συνεργάτη πρώην CIA!!!


Ο πρώην πράκτορας της CIA αποκάλυψε ότι ο ηγέτης της Αλ-Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν είχε πεθάνει από φυσικά αίτια πέντε έτη πριν οι ΗΠΑ ανακοινώσουν το θάνατό του.
Σε μια συνέντευξη στο Ρώσικο channel One, ο Berkan Yashar ο οποίος είναι επίσης ένας Τούρκος πολιτικός, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν σκότωσαν τον ηγέτη της Αλ Κάιντα.

"Τον Σεπτέμβριο του 1992 ήμουν στην Τσετσενία, όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον άνθρωπο του οποίου το όνομα ήταν Μπιν Λάντεν. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα διώροφο σπίτι στην πόλη του Γκρόζνι. Στον τελευταίο όροφο ήταν μια οικογένεια από την Gamsakhurdia, ο Γεωργιανός πρόεδρος, ο οποίος στη συνέχεια εκδιώχθηκε από τη χώρα του. Συναντηθήκαμε στο κάτω πάτωμα . Ο Οσάμα ζούσε στο ίδιο κτίριο, είπε ο Γιασάρ.
Σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα της CIA, γνώριζε προσωπικά τους τρεις τσετσένους σωματοφύλακες του Μπιν Λάντεν , οι οποίοι τον είχαν προστατέψει μέχρι το θάνατό του και ήταν παρόντες σε αυτόν στις 26 Ιουνίου 2006.
«Ακόμη και όλος ο κόσμος να πίστευε, εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό το ενδεχόμενο," είπε ο Γιασάρ .«Γνωρίζω προσωπικά τους Τσετσένους, οι οποίοι τον προστάτευαν, Sami, Mahmood, και Ayub και ήταν μαζί του μέχρι το τέλος."
"Μόνο τρεις Τσετσένοι τον έθαψαν, σύμφωνα με τη θέλησή του" στα βουνά στα σύνορα Πακιστάν-αφγανιστάν .

Ο Γιασάρ πρόσθεσε ότι.........

13η μέρα στο εργοστάσιο της ΜΕΒΓΑΛ οι εργαζόμενοι περιφρουρώντας την απεργία τους (Βίντεο)Στην πύλη του εργοστασίου της ΜΕΒΓΑΛ, στην Αττική για δέκατη τρίτη μέρα, βρίσκονται οι εργαζόμενοι περιφρουρώντας την απεργία τους και απαιτώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τεσσάρων μηνών που τους οφείλει η εργοδοσία. Δίπλα τους βρέθηκαν σήμερα εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους εκπρόσωποι του συνδικάτου γάλακτος τροφίμων και ποτών νομού Αχαΐας και του συνδικάτου Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων Αττικής εκ μέρους του οποίου ο Νίκος Παπαγεωργίου δήλωσε: «θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση μας. Και όχι μόνο υποχρέωση αλλά και αναγκαιότητα. Η εργατική τάξη πρέπει ενιαία να αντιμετωπίζει τις επιθέσεις και ενιαία να απαντά».

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από την τηλεόραση του «902». Για τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια αυτές οι κινητοποιήσεις εργατών δεν θεωρούνται είδηση..............

Ηλιακός συλλέκτης συγκεντρώνει ενέργεια ισοδύναμη με 2.000 Ήλιους (ΒΙΝΤΕΟ)


Ομάδα ερευνητών της IBM σχεδίασαν έναν πρωτοποριακό ηλιακό συλλέκτη ο οποίος θα είναι σε θέση να συγκεντρώσει το 80% του ηλιακού φωτός και να το μετατρέψει εξ' ολοκλήρου σε χρήσιμη ενέργεια ισοδύναμη με 2.000 Ηλιους.
Παράλληλα, το πρωτοποριακό σύστημα θα παρέχει καθαρό αέρα και δροσερό νερό στην περιοχή που θα εγκατασταθεί, ενώ ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η IBM ισχυρίζεται ότι το σύστημα θα κοστίζει όσο το 1/3 του κόστους των σημερινών ανάλογων τεχνολογιών.

Με βάση τις πληροφορίες από την Greenpeace International και την Ευρωπαϊκή Ένωση ηλεκτρολογικών, η IBM ισχυρίζεται ότι θα χρειαστεί μόλις 2% της συνολικής έκτασης της Σαχάρας, για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες όλου του κόσμου.

Το σύστημα HCPVT είναι σχεδιασμένο σε ένα «πιάτο» καλυμμένο με κομμάτια σαν καθρέφτη.

Το πιάτο στηρίζεται και ελέγχεται από ένα σύστημα εντοπισμού που κινείται μαζί με τον ήλιο. Ακτίνες του ήλιου αντανακλούν στον καθρέφτη και πηγαίνουν στους δέκτες που περιέχουν τσιπ φωτοβολταϊκών, το καθένα από τα οποία μπορεί να δημιουργήσει 200-250 βατ σε οκτώ ώρες. Συνδυασμένα τα εκατοντάδες τσιπ προσφέρουν 25 κιλοβάτ ηλεκτρικής ενέργειας.

Το «πιάτο» ψύχεται με υγρά που είναι 10 φορές πιο αποτελεσματικά από παθητικές μέθοδου αέρα, διατηρώντας το HCPVT ασφαλές ώστε να λειτουργούν σε μία συγκέντρωση 2.000 φορές μεγαλύτερη από το μέσο όρο, και μέχρι και 5000 φορές μεγαλύτερη από του ήλιου.
Η τεχνική της άμεσης ψύξης είναι εμπνευσμένη από το διακλαδισμένο σύστημα παροχής αίματος στο ανθρώπινο σώμα και έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για την ψύξη υπολογιστών υψηλών επιδόσεων, όπως το Aquasar.

Το σύστημα θα είναι επίσης σε θέση να..........

ΕΠΙΒΙΩΣΗ:Δείτε πως ...Φυτεύω σὲ παλέτες!Ναί, όταν δὲν εχω χωμα, φυτεύω σέ παλέτες!
Τουλάχιστον αυτές έχουν την δυνατότητα νά με ταΐσουν μερικώς… Κι ας φαίνεται κάπως δύσκολο!


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:.................

Ο Ράιχενμπαχ άδειασε το Χατζηδάκη για τις χρηματοδοτήσεις.Μύθος η ενίσχυση της ρευστότητα της αγοράς που επικαλείται το Υπουργείο ΑνάπτυξηςΣε πλήρη αποδόμηση της εικόνας που προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να δημιουργήσει το Υπουργείο Ανάπτυξης, προχώρησε με έκθεση της για τη χρηματοδότηση της αγοράς, η Ομάδα Δράσης του Χόρστ Ράιχενμπαχ.

Σύμφωνα με αυτή, από τα συνολικά 3 δισ. ευρώ που υπάρχουν μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ,
έχουν φτάσει στην πραγματική αγορά μόλις 131 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τις επιχειρήσεις σε ασφυξία. 
Όπως επισημαίνει η έκθεση της ομάδας Ράιχενμπαχ, οι εξαγγελίες του Κωστή Χατζηδάκη μένουν στα χαρτιά καθώς οι τράπεζες αδυνατούν να δώσουν δάνεια για επιχειρηματικά σχέδια ακόμα και σε υγιείς επιχειρήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τα 250 εκατομμύρια του προγράμματος Jeremie έχουν δοθεί μόλις 40 εκατομμύρια, ενώ στις αρχές του μήνα τα προγράμματα για Κεφάλαιο Κίνησης και δανείων μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων είχαν μηδενική απορρόφηση από τα συνολικά 1.5 δισ. ευρώ που υπάρχουν προς διάθεση.

Η λύση που προτείνει η τρόικα αλλά και η ομάδα Ράιχενμπαχ, είναι η δημιουργία ενός.............

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: ΕΔΩ "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ... (Ντοκουμέντο) - Διαδώστε το παντού για να δουν την κατάντια της Ελλάδας των Μνημονίων..Εικόνες εξαθλίωσης, πόνου, μιζέριας και πείνας. Άνθρωποι "σκιές", άνθρωποι χωρίς αύριο, χωρίς ταυτότητα. Πόνος, πόνος, πόνος. Έτσι μας κατάντησαν... έτσι είναι..............

Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσουν 206.000 δημόσιοι υπάλληλοι


Τις επόμενες μέρες οι δημόσιοι υπάλληλοι θα λάβουν ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο θα πρέπει να αναλύσουν τη θέση εργασίας τους, ενώ θα κληθούν να περιγράψουν τη φύση και το σκοπό της εργασίας τους. 
Το ερωτηματολόγιο θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε 206.000 υπαλλήλους, που αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την κινητικότητα και τη διαθεσιμότητα που προωθεί η κυβέρνηση προς 25.000 υπαλλήλους μέχρι το τέλος του έτους, ενώ 12.500 θα πρέπει να μπουν στο πρόγραμμα έως τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι υπάλληλοι θα κληθούν να απαντήσουν για το ποιος πιστεύουν ότι είναι ο σκοπός που υπηρετεί η θέση εργασίας τους, αλλά και εάν η εργασία που εκτελούν έχει εποπτικό ή ελεγκτικό ρόλο.
Υπάρχουν ερωτήσεις όπως με ποιον τρόπο επιλύουν κάποιο πρόβλημα και καλούνται να απαντήσουν με βάση προκαθορισμένες απαντήσεις, αλλά και ερωτήσεις για το εάν η εργασία απαιτεί νέες μεθόδους διαδικασίες και εγχειρίδια.
Οι υπάλληλοι θα κληθούν να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις όπως για το ποιες πιστεύουν ότι θα πρέπει να είναι οι συνέπειες για όσους κάνουν λάθη, αλλά και ποιο είναι το ελάχιστο αποδεκτό επίπεδο γνώσεων για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

ΦΙΑΣΚΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ..


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ  ΤΟΥΣ... 
Διαβάστε τι έλεγαν πριν λίγες ημέρες για την “τιτάνια προσπάθεια”:
Το επόμενο «σημαντικό» γκρουπ περιουσιακών στοιχείων που θα μπει στη διαδικασία της αποκρατικοποίησης εντός του 2013 είναι στον τομέα των υποδομών.
Μάλιστα, η περίπτωση του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» εκτιμάται ότι βρίσκεται αρκετά ψηλά στις προτεραιότητες του ΤΑΙΠΕΔ. Η διαδικασία.....

ιδιωτικοποίησης του ΔΑΑ αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι τον Ιούνιο και περιλαμβάνει την επέκταση της σύμβασης παραχώρησης που λήγει το 2026, αλλά και την πώληση ποσοστού συμμετοχής του Δημοσίου που ανέρχεται στο 55%.
Για το ΔΑΑ υπάρχει δεδηλωμένο ενδιαφέρον από τους κινεζικούς ομίλους Shenzhen Airport και Friedmann Pacific Asset Management, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν, μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα!!!
Καταλαβαίνετε τον διεθνή διασυρμό, ειδικά στα μάτια των σοβαρών επενδυτών που νόμιζαν ότι στην Ελλάδα κάνει κουμάντο η …κυβέρνηση!
Μιλούσαν με τα δεδομένα της προγενέστερης κατάστασης την ώρα που οι Γερμανοί.......

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.


Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου.
.....Ἡ εἰκόνα τῆς ζωῆς μας μοιάζει μὲ μιὰ ἀτελείωτη Μεγάλη Ἑβδομάδα καὶ ἡ παροῦσα ἐμπειρία μας μὲ μιὰ ἀπαράκλητη Μεγάλη Παρασκευή. 
Γύρω μας σταυρωτὲς μὲ ἀσύλληπτο μῖσος, ὄχλοι μὲ ἀδιακαιολόγητη πνευματικὴ ἐπιπολαιότητα.......
-----------------------------------------
Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί,
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
«Ἀνέστη Χριστὸς ἐκ νεκρῶν, λύσας θανάτου τὰ δεσμά∙ (αἶνοι, ἦχος βαρύς)
ἐν τῇ ἐγέρσει Του χαρᾶς τὰ πάντα ἐπλήρωσε καὶ (αἶνοι, ἦχος δ΄)
ἐν τῇ ἀναστάσει Του τὰ σύμπαντα ἐπλούτισε» (αἶνοι, ἦχος πλ. α΄)
Γιὰ μιὰ ἀκόμη χρονιὰ ἀξιωνόμαστε νὰ γιορτάσουμε τὴν Ἀνάσταση τοῦ Κυρίου καὶ Θεοῦ
καὶ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ.
 Ἀπὸ τὴν πρώτη κιόλας ἀκολουθία τῆς Σαρακοστῆς, ἡ Ἐκκλησία μας μᾶς ἔβαλε ὡς στόχο τὸ νὰ ἀξιωθοῦμε «κατιδεῖν τὸ ἅγιον Πάσχα, πνευματικῶς ἐναγαλλιώμενοι» (Στιχηρὸν Κατανυκτικόν, Κυριακὴ τῆς Τυρινῆς, Λυχνικόν). Ζήσαμε τὸν ἀγῶνα τῆς νηστείας, περάσαμε ἀπὸ τὴν περιγραφὴ τῶν γεγονότων τῆς Μεγάλης Ἑβδομάδος, συμπορευθήκαμε μὲ τὸν Κύριο στὸ πάθος Του καὶ σήμερα χαιρόμαστε τὸν θρίαμβο τῆς Ἀναστάσεως, τὴν ὑπὸ τοῦ Κυρίου συντριβὴ τοῦ θανάτου, τὴν κατάργηση τοῦ κράτους τοῦ διαβόλου.
Μέσα στὴ Μεγάλη Ἑβδομάδα ἀντικρύσαμε μὲ ἀπορία τὸν ἄνθρωπο νὰ σταυρώνει τὸν Θεό του, μὲ ἔκπληξη τὸν Θεάνθρωπο ἑκουσίως νὰ σταυρώνεται καὶ «ἐν νεκροῖς νὰ λογίζεται», τὴν πραγματικότητα τῆς ἀνθρώπινης προδοσίας, πτώσεως καὶ πνευματικῆς αὐτοκαταστροφῆς καὶ τὴν ἀλήθεια τῆς ἄπειρης ἀγάπης καὶ μακροθυμίας τοῦ Θεανθρώπου Κυρίου. 
Σήμερα ζοῦμε τὴ χαρὰ τοῦ θεϊκοῦ θριάμβου, τὴν ἀπόδειξη τοῦ κενοῦ μνημείου, τὴ λάμψη τῆς θεότητος τοῦ Κυρίου, τὴν ἐλπίδα καὶ τῆς δικῆς μας ἀναστάσεως. Γι’ αὐτὸ καὶ ψάλλουμε ἀκατάπαυστα «Χριστὸς Ἀνεστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος».
Κι ἐφέτος ὅμως, ζοῦμε τὸ Πάσχα μέσα στὴν ἀποπνικτικὴ ἀτμόσφαιρα μιᾶς κρίσης ποὺ καταστρέφει περιουσίες καὶ κόπους μιᾶς ὁλόκληρης ζωῆς, ποὺ ἀνακατεύει λαοὺς καὶ θρησκεῖες, ποὺ ἰσοπεδώνει ἱστορίες καὶ παραδόσεις, ποὺ καταργεῖ ἱερὲς ταυτότητες, ποὺ αἰφνιδιάζει μὲ ἀλλεπάλληλα ἀδιέξοδα καὶ ἐκβιάζει μὲ παράλογες ἀπαιτήσεις, πού, ἐνῷ ἐμφανίζει τοὺς ὑπεύθυνους, κρύβει τοὺς πραγματικοὺς ὑπαίτιους, ποὺ ἀπομακρύνοντας διαρκῶς τὸ φῶς μᾶς βυθίζει ὅλο καὶ περισσότερο στὸ σκοτάδι. 
Κυρίως ὅμως μιᾶς κρίσης ποὺ ἔχει σταυρώσει τὸν Θεὸ καὶ ὡς πρόσωπο καὶ ὡς ἐλπίδα καὶ ἐπιδιώκει ἢ νὰ Τὸν ἀγνοεῖ ἢ περισσότερο νὰ Τὸν ἐξαφανίσει.
Ἡ εἰκόνα τῆς ζωῆς μας μοιάζει μὲ μιὰ ἀτελείωτη Μεγάλη Ἑβδομάδα καὶ ἡ παροῦσα............

Έκαψαν τον Παπανδρέου στην Μυτιλήνη...Ο Ιούδας είχε στις τσέπες του ευρώ το πρόσωπο του Παπανδρέου.ΓΑΠΤο έθιμο του καψίματος του Ιούδα ανάβιωσε το βράδυ της ανάστασης στον Αφαλωνα της Μυτιλήνης.
Ο Ιούδας είχε στις τσέπες του ευρώ το πρόσωπο του Παπανδρέου.
Όλα έγιναν σύμφωνα με το έθιμο καραμπίνες πυροβολισμοί βαρελότα φωτιά κλπ. 
δείτε το video:

Η απάντηση του Α/ΓΕΕΘΑ στο θέμα του Εθνικού ύμνου την Ανάσταση...
12h 
Συγχαρητήρια στα τμήματα των Στρατιωτικών Σχολών που έψαλλαν λεβέντικα τον Εθνικό Υμνο χθες το βράδυ στην Ανάσταση στην Αθήνα

ΤΟ ΑΓΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΨΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!! !

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

SND.png


ΕΝΩ ΕΨΑΛΕΤΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΨΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΩΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΒΙΝΤΕΟ
Την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και οι Επίσκοποι Φαναρίου Αγαθάγγελος και Διαυλείας Γαβριήλ στο Κολωνάκι έψαλlαν το “Χριστός Ανέστη”,ξαφνικά το άγημα της ΣΝΔ
άρχισε να ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο και να συμπαρασύρει ολόκληρο το πλήθος των πολιτών,ενώ ακόμα και οι ιερείς σταμάτησαν να ψέλνουν φού η βροντερή φωνή Ευέλπιδων και Δοκίμων κάλυψαν τις ψαλμωδίες.
Αποσβολωμένοι έμειναν οι πολιτικοί που παρακολουθούσαν τις λειτουργίες από την αντίδραση των Δοκίμων. 
Τόσο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Ι.Τραγάκης, όσο και ο υφυπουργός Οικονομικών Ν. Μυταράκης, σιωπηλοί παρακολουθούσαν την επίδειξη εθνικου φρονήματος των ελπίδων του Έθνους.
Η ενέργεια αυτή των δοκίμων μας, καλύφθηκε σε ζωντανή μετάδοση και από την κρατική τηλεόραση, όσο και αν έγινε προσπάθεια να χαμηλώσει ο ήχος που μετέδιδε το εθνικό μήνυμα και να προταχθεί η ψαλμωδία.


 
Romanos