Ο Δρ.ΑΘ.ΔΡΟΥΓΟΣ(Στρ.αναλυτής) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Στέλνουν 4ο Ράιχ στην Ελλάδα - Γερμανικός στρατός για τον... κίνδυνο αναταραχών

Ας κοπιάσουν! Το έχουν κάνει και οι αμερικάνοι σε πολλές χώρες, αλλά γύρισαν πίσω σε σακκούλες..
ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 

O αναλυτής του κόμματος της Μέρκελ, Ρόμπερτ Σρέντερ, μαζί με το Πανεπιστήμιο του Κιέλου ''αξιολόγησαν'' ότι το Βερολίνο
πρέπει να υιοθετήσει την ανάπτυξη του Μπούντεσβερ σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία.
''Να αναλάβουμε την πειθαρχία της Ευρώπης όπως οι ΗΠΑ κάνουν με τους άλλους''.
ΠΗΓΗ:http://www.press-time.gr/

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΝ;
    Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθώ πολλά σάϊτς να υποστηρίζουν τον Πήτερ Πάν.
    Διαβάζω τα θέματά τους και παραξενεύομαι. Μόνο βρισιές , κατηγορίες, άθλια σκευάσματα και προπαγάνδα εναντίον ΟΛΩΝ των πολιτικών παρατάξεων, υπάρχει. Το είδα πολλές φορές μέχρι που πείστηκα ότι δεν κάνω λάθος και μεταφέρω και σε σας την απορία μου.
    Όλοι ξέρουμε ,λίγο πολύ, ότι ο Πάνος είναι μια ..δωρεά, ή μία αντιδωρεά κομματική του Μητσοτακέϊκου. Παρουσιάστηκε σαν κομήτης ερχόμενος από τις Γαλλικές σπουδές του. Σπούδασε στη Γαλλία και κατάφερε(;) να γίνει και ενεργό μέλος του ‘’ Φίλο ΣΑΡΚΟΖΙΚΟΥ’’ σωματείου ‘’ ΕΛΛΑΣ-ΓΑΛΛΙΑ ..συμμαχία;’’
    Έτσι σήμερα, αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ‘’κρόκο φιλίας’’ με το περιβάλλον του Σαρκοζί και τους ανθρώπους του. Εκείνο που δεν έχω καταλάβει, πιστεύω και άλλοι πολλοί, είναι : σε πιο χώρο ιδεολογικοπολιτικά ανήκει ο Πάνος; Ποια είναι η θεωρία του, το πιστεύω του , το πρόγραμμά του; Εγώ ομολογώ, ότι δεν έχω καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ! Τι θέλουμε: μέσα στην Ευρώπη ή , έξω από την Ευρώπη και το ευρώ; Να αλλάξει η δομή της φορολογικής και φοροδοτικής υποδομής στην Ελλάδα ή όχι; Να πληρώσουν όλοι όσοι πρέπει ή όχι να συνεχίσουμε την παλιά ιστορία.
    Ποιες είναι οι απόψεις του για την τρομοκρατία; Έπιασε κάποιον ώστε να ‘’δικαιολογήσει’’ τον μισθό του επί 20 χρόνια;
    Καταρχήν ο κ. Καμμένος είναι άνθρωπος αυτό που λέμε "συστημικός ".
    19 χρόνια βουλευτής!!!! δεν άλλαξε και πολλά από τις θέσεις που υπηρέτησε αν και ενδεχομένως είχε καλές προθέσεις! Βέβαια τον πληρώσαμε λίγο πάρα πάνω αλλά μερικές φορές ..το άξιζε.
    Απέτυχε στην προσπάθειά του να..συλλάβει τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη και έκτοτε παραμιλά μόνος αλλά και με ..παρέα.
    Οργώνει τη θάλασσα και ψαροτουφεκίζει τα κύματα , νομίζοντας ότι κάπου εκεί πιθανόν να ‘’κρύβεται’’ η γοργόνα, η δίδυμη αδελφή της 17ης του Νοέμβρη.
    Σπούδασε στην Γαλλία και την Ελβετία(!).
    Έχει τιμηθεί: (...) και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας
    από τον πρόεδρο της Γαλλίας,
    Νικολά Σαρκοζί .(Για ποιο λόγο άραγε;)
    Πολλοί, κυρίως νέοι άνθρωποι που ενημερώνονται μέσα από το ιντερνέτ έχουν κάνει "ήρωά " τους ίδιο φανταστικό ήρωα ‘’τον Σπίθα’’ από το περιοδικό «Μικρός ήρως », με τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο . Και μπορεί οι καταγγελίες του για όλους τους ‘’εχθρούς του πνεύματος’’ να έχουν ενδιαφέρον, όμως το παρελθόν του κ. Καμμένου δεν είναι ούτε επαναστατικό ούτε και με μεγάλες επιτυχίες ως προς αυτά που κατά καιρούς παρουσίαζε για "μεγάλες αποκαλύψεις".
    Γιατί ο πάνος δεν βρίσκεται ΠΟΤΕ στην ίδια θέση. Είναι πολυταξιδεμένος και αεικίνητος.
    Είναι ο Παν της Ελλάδας. Ο πολιτικός που πάντα αιωρείται και υπερίπταται των ..κοινών θνητών πολιτικών.
    Και είναι τόσο κουρασμένος να περιμένει στην ουρά να βγάλει βιβλιάριο …ενσήμων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φαινόμενο Πάνος Καμμένος
    Στην εποχή της κρίσης (μετακαστελόριζο εποχή), έχουν ξεπηδήσει κάποιοι νέοι πρωταγωνιστές. Άτομα που έχουν τους υποστηρικτές τους και που κινούνται σε συγκεκριμένα πλαίσια. Βαρουφάκης, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας και φυσικά ο Πάνος Καμμένος μερικοί από αυτούς. Πάνω στον τελευταίο θέλω να σταθώ.
    Τον Πάνο Καμμένο, τον άκουσα πρώτη φορά για το κιτς μπλουζάκι του. Από τότε όμως έχει απασχολήσει πολλές φορές το χώρο του διαδικτύου, σχετικά με δηλώσεις του, αντιμνημονιακού και εθνοσωτηριακού περιεχομένου.
    Διαβάζοντας το βιογραφικό του, μένω εντυπωσιασμένος, όχι μόνο από τις σπουδές του στην Ελβετία, αλλά κυρίως με το γεγονός πως έχει τιμηθεί με το Μεγαλόσταυρο της Τιμής από το Πατριαρχείο Τσεχίας, με το Παράσημο της Τιμής από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.
    Θα σας εξηγήσω γιατί είμαι προκατειλημμένος και πού θέλω να καταλήξω. Ο κ. Καμμένος, ήταν στην επιτροπή για την υπόθεση Siemens. Που όλοι ξέρουμε πως δεν κατέληξε πουθενά. Ο κ. Καμμένος, ήταν επίσης μεγάλο υποστηρικτής του υπερνομάρχη κ. Ψωμιάδη. Που ξέρουμε πως κατέληξε. Υπήρξε υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή, που όλοι επίσης, ξέρουμε που οδήγησε. Μπορώ όμως να είμαι σίγουρος πως όσα ισχυρίζεται είναι αληθή; Δεν είναι η δουλειά μου. Δυστυχώς όμως, ζούμε σε περιόδους που ούτε στη δικαιοσύνη μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.
    Καταλήγοντας. Ο Πάνος Καμμένος, είναι και αυτός, σημάδι των καιρών. Δεν ξέρω αν προσπαθεί, να σώσει το τομάρι του ρίχνοντας λάσπες (σε περίπτωση που το δικαστήριο δεν δεχθεί τις καταγγελίες του) ή αν σώζει το τομάρι του. Ξέρω όμως, πως δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες. Καλό είναι να ακούμε τους πάντες και ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Που ξέρεις…
    ΥΓ: Το βίντεο, αφορά τις καταγγελίες του για την οικογένεια Παπανδρέου. Συνέντευξη στο Κουτί της Πανδώρας. Αφιερώστε 10 λεπτά να τη δείτε, έτσι για το γαμώτο…
    ΥΓ2: Για να ξεκαθαρίσω κάτι. Και τη ζωή να μου έσωζε ο κ. Καμμένος, δεν θα τον εμπιστευόμουν, ούτε θα τον συμπαθούσα. Λέω απλώς, πως καλό είναι να ακούμε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου