ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! BOB MANDEL Ο εμπνευστης του ΕΥΡΩ δηλωσε πως ο στοχος απο την αρχη ηταν να πουληθει η κρατικη περιουσια της Ελλαδας..

Η δημιουργια του ευρω ειχε σαν στοχο να υποδουλωσει τις εκλεγμενες κυβερνησεις σε μια οικονομικη φορμουλα.
Η οικονομικη αυτη φορμουλα λεγεται ο κανονας του3% και ο τελικος σκοπος ηταν να δημιουργηθει
κατι που θα αντικαταστησει την δημοκρατια.

Δειτε το βιντεο.
Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας 
χώσουν

.


Σχόλια

  1. «Ήμουν κι εγώ στο κότερο»
    Ανέκρουσεν πρύμναν ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Καμμένος ο οποίος αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του και να κατέβει από το βήμα εξαιτίας της συμπεριφοράς του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέβηκε στο βήμα αλλά έκανε το λογαριασμό χωρίς τον ξενοδόχο ,αφού από κάτω ο Άδωνις Γεωργιάδης κρατούσε στα χέρια ένα μεγάλο χαρτί και το έδειχνε προς τον Παναγιώτη Καμμένο.

    Κάποια στιγμή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άρχισε να γελάει ασταμάτητα με αποτέλεσμα ο Πάνος Καμμένος να διακόψει την ομιλία του.

    «Τι είναι αυτό που κρατάς σαν πάπυρο στα χέρια σου,Άδωνι;» ρώτησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
    «Είναι τα χαρτιά της θαλαμηγού του Παναγιώτη Καμμένου που το έχει γραμμένο σε offshore εταιρεία» απάντησε εκείνος και στην αίθουσα έγινε της κακομοίρας.

    Ο Παναγιώτης Καμμένος πήρε τους βουλευτές του και αποχώρησε παρά τις συμβουλές του Αντιπροέδρου της Έδρας Γιώργου Καλαντζή να παραμείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου