ΠΑΣΟΚ: Αν θίγεται ο Παπανδρέου να πάει στην δικαιοσύνη (video)


ΒΙΝΤΕΟ - Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ
ΒΙΝΤΕΟ – “Εμφύλιος” στο ΠΑΣΟΚ
Νέες βολές κατά του Γιώργου Παπανδρέου εκτόξευσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τη μαύρη τρύπα στα ταμεία του κόμματος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προέτρεψε τον Γιώργο Παπανδρέου να προσφύγει στη δικαιοσύνη, αν θεωρεί ότι θίγεται από τα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι το κόμμα έμπαινε μέσα δέκα εκατομμύρια ευρώ…
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha..........

Σχόλια

  1. Μικρό απόσπασμα από αυτά που ‘’ ισχυρίζεται’’ ο εθνικός μεταφορέας.
    ================================
    [[[Η « μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα πάντα με το Πρώτο Θέμα της Κυριακής, δημιουργήθηκε γιατί δαπανήθηκαν:
    - 53 εκατ. ευρώ για ταξίδια σε διάστημα 8 ετών
    - 662.000€ για ταξίδια πέντε ημερών του προέδρου του κόμματος και των συνεργατών του, τον
    -----------------------------------------------
    Ιανουάριο του 2010
    Αλήθεια ..ποιος τα επιβεβαιώνει; Που τα βρήκε ο Θέμος;
    Γιατί ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ τα έχει βάλλει τόσο με το Πασόκ; Τι είναι εκείνο που τον κάνει να βάζει το κεφάλι του στη φωτιά;
    Ξέρει ότι θα πάει φυλακή και θα κάνει παρέα με τον Άκη, ωστόσο αντί να φοβάται , βγαίνει και στην επίθεση και ψευδολογεί ασύστολα. Ποιος το καλύπτει και γιατί;
    Ο Θέμος ΗΘΙΚΟΣ παιδαγωγός και εθνικό παράδειγμα;
    Διαβάστε και σκεφτείτε ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΠΑΤΗ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!
    α) 132.456 ευρώ για ταξίδι στη Σερβία στις 4 Ιανουαρίου 2010
    β) 125.789 ευρώ για ταξίδι στη Μυτιλήνη στις 5 Ιανουαρίου 2010
    ***γ) 106.963 ευρώ στις 7 Ιανουαρίου 2010
    ------------------------------------------
    ***δ) 137.896 ευρώ στις 7 Ιανουαρίου 2010
    --------------------------------------
    ε) 119.340 ευρώ στις 8 Ιανουαρίου 2010]]]
    Τι μας ‘’γράφει’’ ο ψευτοθέμος : σε συνεχόμενες 4 ημέρες {{ 4,5,7, και 8 Ιανουαρίου του 2010]] ο πρόεδρος του Πασοκ και πρωθυπουργός της Ελλάδας χάλασε από το..ταμείο του… Πασόκ 650.000 Ευρώ. Είναι δυνατόν;
    Τα έξοδα μετακινήσεων του Πρωθυπουργού τα πληρώνει το…κόμμα;
    Καλά για τόσο μαλάκες μας θεωρεί ο ψευδότραυλος;
    ΥΓ
    Τελικά σαν κοινωνία δημιουργήσαμε αυτό που μας αντιπροσωπεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ότι δεν υπάρχει "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά του
    Μετά από αρκετές μέρες συγκρούσεων, διαρροών και ανταλλαγής ανακοινώσεων, σχετικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος... αποφάσισε ότι δεν υπάρχει "μαύρη τρύπα" 110 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά πρόκειται για το....
    χρέος του κόμματος.

    Αυτό αναφέρουν πηγές της Ιπποκράτους, σημειώνοντας ότι από το ποσό αυτό είναι πολύ λίγες οι δαπάνες εκείνες που δεν συνοδεύονται από παραστατικά.

    Επιπλέον, ανέφεραν ότι υπάρχει θέμα χρέους και ελλείμματος στο ΠΑΣΟΚ, "όπως και σε όλα τα κόμματα, αλλά το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτό το ζήτημα".

    Νωρίτερα είχε προκαλέσει αίσθηση η τοποθέτηση του προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος προέτρεψε τον Γ. Παπανδρέου, αν θίγεται να πάει στη δικαιοσύνη.

    Επίσης, τόνισε ότι από το 2003 μέχρι το 2011, το ΠΑΣΟΚ έμπαινε μέσα 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

    Το Πολιτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του γενικού διευθυντή του Κινήματος Νίκου Σαλαγιάννη αφενός για την παραδοχή του οικονομικού προβλήματος "που δεν το κρύβουμε κάτω απ' το χαλί, αλλά το αντιμετωπίζουμε θεσμικά στα όργανα με διαφάνεια" και, αφετέρου, για την πρόταση εξόδου από αυτό.

    Η απόφαση για την έξοδο από το οικονομικό πρόβλημα περιλαμβάνει τον "δραστικό περιορισμό των λειτουργικών δαπανών", την πολύ λιτή διαχείριση σε κεντρικό επίπεδο, καθώς επίσης και την αυτοχρηματοδότηση των τοπικών οργανώσεων.

    Κατά τις ίδιες πηγές, τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου συμφώνησαν ότι οι διαρροές σχετικά με τα οικονομικά του κόμματος προκάλεσαν μεγάλη ζημιά στο Κίνημα.

    Ακόμη, δεν έγινε συζήτηση για επιστροφή στα ιστορικά γραφεία της Χ. Τρικούπη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον αυτή αποκλείεται ενώ αντίθετα δεν αποκλείεται η παραμονή στα γραφεία της Ιπποκράτους εφόσον συμφωνηθεί μειωμένο μίσθωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου