ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14/01/13 ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ!!
Ἄλλως θὰ θεωρηθῆτε ἠθικοὶ αὐτουργοὶ!
Τὴν Δευτέρα 14-1-13, ψηφίζεται ἡ διάταξις, ἡ ὁποῖα παρέχει τὴν δυνατὸτητα στοὺς δανειστὲς (Τρόϊκα, τοκογλύφους), νὰ κατὰσχουν κάθε περιουσιακὸ στοιχεῖο τῆς Ἑλλάδος, ἐφ’ ὅσον ἀδυνατοῦμε νὰ πληρώσωμε ὡς Κράτος κάποια δόσι τῶν δανείων!!!!

«Οὔτε τὸ δικαιοῦχο κράτος, οὔτε ἡ Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος (;;!!), οὔτε κανένα ἀπὸ τὰ περιουσιακὰ των στοιχεῖα ἐξαιροῦνται, λόγω ἐθνικῆς κυριαρχίας ἤ γιὰ ἄλλον λόγο, τῆς δικαιοδοσίας κατασχέσεως – συντηρητικῆς ἤ ἀναγκαστικῆς ἐκτελέσεως ἐν σχέσει πρὸς οἱοδήποτε ἔνδικο βοήθημα ἤ διαδικασία σχετικῶς μὲ τὴν σύμβασι τροποποιήσως» (ΦΕΚ 240/2012).!!!
Ἡ ΜΟΝΗ λύσις ἡ ὁποῖα ἀπομένει εὶς τὰ ἐκτὸς κυβερνήσεως κόμματα (οἱ ἀρχηγοὶ καὶ οἱ βουλευτὲς τῶν ὁποίων ἔχουν ἤδη καὶ αὐτοὶ μηνυθεῖ γιὰ Ἐσχάτη προδοσία καὶ Παράβασι καθήκοντος, μὲ τὴν ἀπὸ 29ης Νοεμβρίου μήνυσι τοῦ Ἀρτεμίου Σῶρρα), εἶναι ἡ ὁμαδικὴ καὶ «βροντερὴ» παραίτησις ἀπὸ τὸ ἀξίωμὰ των!! Ἄλλως θὰ ἀποτελοῦν ἕνα «δημοκρατικὸ» ἄλλοθι γιὰ τοὺς ἐθνοπροδότες!!
Του Στέφανου Βαβούρα


Πηγή 

Καινούριο ΣΟΚ από τη ΔΕΗ.........

dei-logariasmoi

Μεσοσταθμική αύξηση της τάξης του 24% στο Ειδικό Τέλος για τη Μείωση των Εκπομπών Αερίων Ρύπων για το α’ εξάμηνο του 2013 αποφάσισε χθες η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε τη μεσοσταθμική αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ στα 9,3

ευρώ ανά μεγαβατώρα από 7,5 ευρώ που ίσχυε και αφορά όλες τις χρήσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε υψηλή, μέση και χαμηλή τάση.


Ελεύθερος Τύπος

Τζ. Ζακς: Η Ελλάδα είναι ήδη χρεοκοπημένη και χρειάζεται κούρεμα χρέουςΧρεοκοπημένη είναι στην πραγματικότητα η Ελλάδα και χρειάζεται μεγάλη διαγραφή του χρέους της, υποστηρίζει ο Αμερικανός οικονομολόγος Τζέφρι Ζακς, σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα «Die Zeit». «Δεν έχει νόημα να ζητούν από τους Έλληνες...
περισσότερα χρήματα από όσα μπορούν να δώσουν», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζακς επισημαίνει, ότι «για τον Γερμανό φορολογούμενο αυτό θα σημάνει απώλειες, αλλά η Γερμανία θα πρέπει να το υποστεί, διαφορετικά δεν θα επιλυθούν τα προβλήματα της Ελλάδας», συγκρίνει την κατάσταση των Ελλήνων με αυτήν που επικρατούσε στην Λατινική Αμερική πριν από 30 χρόνια και εξηγεί: 

«Στην δεκαετία του '80 η Λατινική Αμερική υποβλήθηκε στα ίδια προγράμματα όπως σήμερα η Ελλάδα. Οι χώρες εκεί είχαν αποτύχει, η μια μετά την άλλη. Το αποτέλεσμα: λαϊκισμός, ταραχές, οικονομική κατάρρευση. Η Λατινική Αμερική ανέκαμψε, όταν οι ΗΠΑ, ως ο μεγαλύτερος πιστωτής, διέγραψαν ένα μεγάλο μέρος του χρέους. Ακριβώς αυτό θα πρέπει να κάνει τώρα και η Γερμανία, ως ο μεγαλύτερος πιστωτής της Ελλάδας. Δεν έχει κανένα νόημα να ζητούν από τους Έλληνες περισσότερα χρήματα από όσα μπορούν να δώσουν». 

Ο Αμερικανός οικονομολόγος αναγνωρίζει ωστόσο, ότι.......

Δημαροτσολιάδες.... Η αριστερά που την φτύνεις......
Δεν μπορείς να αρνηθείς σε μία νύχτα...
...αυτά που θερμά υποστήριζες χρόνια.

Δεν είσαι απλός "φίλαθλος" για να...αλλάξεις ομάδα.
Δεν διακονείς κάποιον Δία για να αλλάξεις Θεό.

Δεν γίνεσαι εύκολα από..."επαναστάτης"...γερμανοτσολιάς.
Δεν γίνεσαι εύκολα από "επαναστάτης"...
...πατριώτης υποταγμένος.
Δεν γίνεσαι καθόλου εύκολα, από "σοσιαλιστής"...
...τίγκα νεοφιλελεύθερος.

 Δεν μπορείς να αρνηθείς σε μία νύχτα έναν ολόκληρο Λαό.
Δεν μπορείς να αρνηθείς τη Δικαιοσύνη, τη Ζωή
 και το Μέλλον ενός Λαού.

Μόνο αν είσαι Δημαροτσολιάς...Επίθεση του Ζ. Κλ. Γιούνκερ στους πλούσιους Έλληνες που βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.


Κριτική στους Έλληνες που έχουν φυγαδεύσει τα χρήματά τους στο εξωτερικό άσκησε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κάνοντας λόγο για «μη πατριωτική στάση». Παράλληλα κάλεσε τους ευρωπαίους εταίρους να συνεργαστούν με την ελληνική κυβέρνηση ώστε να...χυθεί φως στην φυγή κεφαλαίων.
Ειδικότερα, μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε πως ενθαρρύνει με όλη του τη δύναμη τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης να εμποδίσει τη φυγή κεφαλαίων προς το εξωτερικό.

Κάλεσε επίσης τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να συνεργαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να βοηθήσουν τις ελληνικές αρχές να ξεσκεπάσουν «αυτή τη μη πατριωτική στάση ορισμένων εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων Ελλήνων»…..

Από: e-typos.com

ΗΠΑ: Δικαστήριο διέταξε να φύγει από το σχολείο μαθήτρια που αρνήθηκε να βάλει ταυτότητα με τσιπ παρακολούθησης, λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων.


San Antonio, Τέξας –
Σύμφωνα με μια απόφαση ομοσπονδιακού δικαστή, η σχολική περιφέρεια του Τέξας μπορεί να μεταφέρει σε άλλο σχολείο μία μαθήτρια, η οποία επικαλούμενη θρησκευτικούς λόγους αρνείται να φορέσει μια κάρτα αναγνώρισης με τσιπ RFID, που αποτελεί μέρος ενός ηλεκτρονικού συστήματος παρακολούθησης.


Οι γονείς της 15χρονης Andrea Hernandez είχαν ζητήσει την έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να αποτραπεί η μεταφορά της κόρης τους σε άλλο σχολείο από το Γυμνάσιο του Σαν Αντόνιο και η υπόθεση για το αν είναι αναγκασμένη να φορά το σήμα εντοπισμού εξετάσθηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο . 

Το περασμένο φθινόπωρο, η σχολική περιφέρεια του Northside άρχισε να πειραματίζεται με τσιπ "εντοπισμού" σε ταυτότητες μαθητών σε δύο σχολεία, επιτρέποντας στους διαχειριστές να παρακολουθούν 4.200 μαθητές με GPS.
Οι διαχειριστές λένε ότι τα τσιπ κάνουν τους μαθητές «πιο ασφαλείς» και ότι θα συμβάλουν στην ενίσχυση εγγραφών συμμετοχής που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της απαιτούμενης κρατικής χρηματοδότησης. 

Η αγωγή της Hernandez εναντίον της σχολικής περιφέρειας του Northside – που είναι η τέταρτη μεγαλύτερη περιφέρεια στο Τέξας - υποστηρίζει ότι ο κανονισμός για τις ταυτότητες παραβιάζει τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις.

Η οικογένειά της θεωρεί ότι το σήμα είναι το "χάραγμα του θηρίου" και έρχεται σε...

Πούτιν: “Εγγυητής της παγκόσμιας ισορροπίας δυνάμεων ο ρωσικός πυρηνικός στόλος”


Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης αφιερωμένης στην ένταξη του υποβρυχίου στο Πολεμικό Ναυτικό της ΡΟ, δήλωσε ότι τα πυρηνικά υποβρύχια της κλάσης «Γιούρι Ντολγκορούκι» θα γίνουν εγγυητές της παγκόσμιας ισορροπίας δυνάμεων, της ασφάλειας της Ρωσίας και των συμμάχων της.
Το «Γιούρι Ντολγκορούκι» φέρει16 διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους «Μπουλαβά» με βεληνεκές πτήσης άνω των 8000 χλμ. Τα υποβρύχια της κλάσης αυτής θα γίνουν η βάση των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας τα επόμενα δέκα χρόνια.

Γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων

Βαρέα μέταλλα στο νερό της βροχής...


Το νερό της βροχής ήταν γεμάτο από βαρέα μέταλλα.
Ανιχνεύθηκαν επιμήκη σωματίδια από σίδηρο, κράματα από ψευδάργυρο και νικέλιο, αντιμόνιο και βισμούθιο, τα οποία είναι τοξικά βαρέα μέταλλα. Το αντιμόνιο, το βισμούθιο και το νικέλιο δεν προέρχονται από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων ούτε από το ρυπογόνο φορτίου που μεταφέρει συχνά η σκόνη της Σαχάρας
Χρησιμοποιώντας αυτό το γράφημα, οι επιστήμονες μας δείχνουν την αφθονία των μετάλλων που υπάρχουν στο νερό της βροχής μετά από αρκετά δείγματα που εξετάστηκαν για την περίοδο από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Νοέμβριο του 2012 στην Γερμανία, στη Γαλλία και στην Αυστρία.

Το αλουμίνιο και τα μέταλλα όπως βάριο μελετήθηκαν και βρέθηκαν σε........

Οι εξελίξεις «τρέχουν» αθόρυβα…


Η Ρωσία, για δικά της συμφέροντα, συνεχίζει να προβάλλει εμπόδια στην πολιτική της παγκοσμιοποίησης. Μάλιστα, τώρα, αποτελεί θέρετρο για όσους πλούσιους δεν αντέχουν την βαριά φορολογία σε κράτη της Δύσης, κάτι που εξοργίζει τους εμπνευστές του παγκόσμιου συγκεντρωτισμού

Τα περί αποβιομηχανοποίησης της Ρωσίας, όπως έχει συμβεί σε μεγάλο βαθμό στην Ευρώπη, τα έχει αποκλείσει εδώ και καιρό το Κρεμλίνο.

Η διπλωματία συνεχίζεται σε γεωστρατηγικό και γεωοικονομικό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε τις
επισκέψεις Κίσινγκερ στην Μόσχα, αλλά και τα ταξίδια του Ρώσου Προέδρου σε πολλές και διάφορες χώρες.
Γεγονός είναι ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ούτε στις Η.Π.Α. τα πράγματα είναι εύκολα, με την βιωσιμότητα του αμερικανικού χρέους να τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση. Κατά τα φαινόμενα προχωράμε στην διατλαντική ένωση (TranceatlanticUnion), δηλαδή σε μία ενιαία οικονομική κοινότητα, ως λύση στο πρόβλημα που τεχνηέντως δημιουργήθηκε. Θα κοπεί και καινούριο νόμισμα;
Πέραν των δυτικότροπων χωρών που θα συμμετέχουν στο όλον εγχείρημα, εκκρεμεί το θέμα της Ευρώ-Μεσογειακής Ένωσης. Μάλιστα σχετικές μελέτες βγαίνουν σιγά-σιγά στοφως. Ρωσία και Κίνα θα μείνουν εκτός, όπως είχαμε γράψει, με την οικονομική Ευρασιατική Ένωση του Πούτιν να βρίσκεται προ των πυλών.
Ταυτόχρονα οι προετοιμασίες σε στρατιωτικό επίπεδο συνεχίζονται. Ρωσία και Κίνα αναβαθμίζουν τα οπλικά τους συστήματα, ενώ στην Συρία έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση των Patriot. Παράλληλα διεξάγονται μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις σε διάφορα σημεία.
Τα πάντα μεθοδεύονται προσεκτικά και όσο το δυνατό αθόρυβα.
Απ’ ότι φαίνεται το οικονομικό κραχ δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, κάτι που θα δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις. Τα τωρινά δεδομένα θ’ αλλάξουν άρδην γι’ αυτό απαιτείται γενικά ψυχραιμία στις όποιες εκτιμήσεις και όχι δογματικές δεσμεύσεις.


pygmi
http://www.kalyterotera.gr

Anonymous - μήνυμα για τους αφυπνισμένους


Νέο βίντεο των Anonymous όπου προτρέπουν τους αφυπνισμένους να μοιράζονται την πληροφορία όχι μόνο στις ομάδες τους αλλά σε όλο το ίντερνετ, παντού.

 Η πληροφόρηση περί της παγκόσμιας συνωμοσίας θα πρέπει να εξαπλώνεται παντού. Αφυπνίστε με τη σειρά σας τους συνανθρώπους σας που διακατέχονται ακόμα από την ύπνωση της τηλεόρασης και των κουτσομπολιών περί διασήμων, δείξτε τους την πραγματικότητα, εξαπλώστε την γνώση για να πολεμήσετε την σκλαβιά της NWO .


Δείτε το βίντεο:.....

ΕΛΑΣ : “ΕΜΦΑΝΙΣΕ” ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ


Ρεπορτάζ : Βασίλης Γ. Λαμπρόπουλος
Περίπου 130 όπλα, που εκτοξεύουν σφαίρες από καουτσούκ φέρεται να έχει στην διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. και ήδη εμφάνισε ένα από αυτά την Τετάρτη, κατά τις επιχειρήσεις σε καταλήψεις κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας. 
Φωτογραφία άνδρα των ΕΚΑΜ, ενώ βρίσκεται έξω από τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ κατά την επιχείρηση απομάκρυνσης των καταληψιών που διαμαρτύρονταν για την επέμβαση στη Βίλα Αμαλία, με ένα τέτοιο όπλο ανά χείρας, αναρτήθηκε την Πέμπτη σε διάφορους δικτυακούς τόπους.

Το νέο όπλο λέγεται Manuhrin MR-35 Punch Gun («Όπλο Γροθιά» δηλαδή) και ξεκίνησε να κατασκευάζεται την δεκαετία του ’90.

Πρόκειται για όπλα γαλλικής κατασκευής που κοστίζουν περίπου 700 έως 800 ευρώ και τα οποία μπορεί να εκτοξεύσουν σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, πέντε σφαιρίδια καουτσούκ, τα οποία κτυπούν τους ανθρώπινους στόχους, με ταχύτητα περίπου 112 μέτρων το δευτερόλεπτο.

Το κτύπημα από σφαίρα καουτσούκ προκαλεί σοκ και έντονο πόνο. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο εγχειρίδιό του, ειδικά αν η ρίψη της πλαστικής σφαίρας γίνει από μακριά, ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος ο στόχος να κτυπηθεί στο κεφάλι ή σε άλλο ευαίσθητο σημείο και να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός, ακόμη και θάνατος!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σχετικό έγγραφο προσδιορίζεται ως «ελάττωμα» του εκτοξευτήρα σφαιρών καουτσούκ αν επιχειρείται η βολή να γίνει σε απόσταση από τον «στόχο» μεγαλύτερη από επτά μέτρα.

Κι αυτό γιατί, όπως εξηγούν οι κατασκευαστές, η σχετικά ελαφριά αυτή σφαίρα μπορεί να επηρεασθεί από …

"ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΑ"


Απάντηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, στην τοποθέτηση του ομολόγου του της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη κατά τη διάρκεια της σημερινής (10.01.2013) Ολομέλειας της Βουλής, περί «δικαιωμάτων» των Βουλευτών Επικρατείας:

«Κύριε Πρόεδρε του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πριν από λίγο αποκάλεσα διορισμένο τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο ομόλογός μου Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης, απαντώντας άμεσα, μου αμφισβήτησετο δικαίωμα του χαρακτηρισμού και της κριτικής στο πρόσωπο του κ. Στουρνάρα, επειδή - όπως είπε μέσα σε αυτή την αίθουσα- είμαι Βουλευτής Επικρατείας και δεν εξελέγην Βουλευτής... σταυροδοτούμενος!

Απορώ, κύριοι συνάδελφοι! Εξελέγην Βουλευτής με βάση το Σύνταγμα! Το Σύνταγμα το οποίο προβλέπει και έναν ελάχιστο αριθμό Βουλευτών Επικρατείας, με βάση τη δύναμη των κομμάτων.

Εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάτι......

Φονική επιδημία γρίπης στις ΗΠΑ


Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν  την πιο θανατηφόρα επιδημία γρίπης της δεκαετίας, με αποτέλεσμα η πόλη της Βοστώνης για κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης  στη δημόσια υγεία αφού ο ιός σκότωσε πάνω από μια ντουζίνα ανθρώπους και εκατοντάδες αλλού αγωνίζονται για να νικήσουν την ασθένεια.
Από Φλώριδα  ως στο Μαίην, τα δωμάτια έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα γέμισαν με ασθενείς που εμφανίζουν τα συμπτώματα της γρίπης. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Βοστώνηείχε  μόνο 70 περιπτώσεις της γρίπης. Φέτος, οι ασθενείς έχουν φθάσει τους  700, με τουλάχιστον 18 νεκρούς στη Μασαχουσέτη – και ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει
“Στις τελευταίες δύο εβδομάδες μόνο έχουν  διπλασιαστεί τα κρούσματα”  αναφέρει η Δρ Barbara Ferrer,διευθυντρια της Δημόσιας Επιτροπής Υγείας , Βοστώνης  στο  CBS News. Έτσι, αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, θα έχουμε  έκρηξη της γρίπης στην πόλη της Βοστώνης. Πρέπει πραγματικά να το προλάβουμε  αυτό άμεσα. “
Οι  περισσότερες πολιτείες  δεν έχουν...........

Συνεργάτης Παπακωνσταντίνου:Εγώ εκτύπωσα το cdΠαραδέχθηκε ότι πήρε στα χέρια του και επεξεργάστηκε την «λίστα Λαγκάρντ», στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κατέθεσε σήμερα στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Ο μετακλητός υπάλληλος του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, το όνομα του οποίου υπέδειξε πριν από δυο μέρες η διευθύντρια του γραφείου, κατέθεσε, σύμφωνα με τον ALPHA, ότι σε εκείνον δόθηκε το cd από τον πρώην Υπουργού Οικονομικών, το φθινόπωρο του 2010.

Σύμφωνα με τον ALPHA, είπε στους οικονομικούς εισαγγελείς ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου του ζήτησε να ανοίξει τα αρχεία και να τον ενημερώσει για το συνολικό ποσό των καταθέσεων.

Ο συνεργάτης του πρώην Υπουργού Οικονομικών, ανέφερε επίσης, σύμφωνα με τον ALPHA, ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου του έδωσε εντολή να εκτυπώσει τα ονόματα και τα ποσά των δέκα μεγαλύτερων καταθέσεων. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα εκτύπωσε, τα έβαλε σε ένα φάκελο μαζί με το cd και το παρέδωσε στον πρώην υπουργό.

“ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ” ΙΔΕΑ: Δεν ξοδεύεις; – Φορολογείσαι με 22% επιπλέον!


Με φόρο “τιμωρία” 22% επιπλέον θα καταδικάζονται οι Έλληνες πολίτες είτε είναι άνεργοι (αφού θα έχουν φανταστικό τεκμαρτό εισόδημα) είτε απλά δεν έχουν να ξοδέψουν, αφού οι αποδείξεις λογαριασμών που αφορούν στην επιβίωσή μας δεν θα προσμετρούνται. 
Σου λένε απλά “γέννα λεφτά να ξοδέψεις”, άλλος ένας καταπληκτικός φορολογικός σχεδιασμός, που αποδεικνύει ότι μάλλον ο σκοπός του νέου φορολογικού δεν είναι η συγκέντρωση εσόδων αλλά η εκκαθάριση της ελληνικής κοινωνίας έτσι ώστε όταν έρθουν οι ξένοι “επενδυτές” να μας βρουν με άδειες τσέπες, χωρίς σπίτι, με παιδιά που πεινάνε, και φυσικά έτοιμους για όλα.
Μπορεί οι Έλληνες φορολογούμενοι να μην έχουν λεφτά να βγουν να ψωνίσουν στα μαγαζιά που κλείνουν το ένα μετά το άλλο, υποχρεούνται όμως και το 2013 να συλλέγουν αποδείξεις για να μην πληρώσουν «πρόστιμο» 22% στην εφορία.
 Ωστόσο μπορούν να αισθάνονται περισσότερο … ευρωπαίοι, αφού εκτός από τις αποδείξεις που εκδίδονται με το ελληνικό σύστημα, η εφορία θα κάνει δεκτές και τις αποδείξεις αγορών από καταστήματα άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που εκδίδονται με το ισχύον στις χώρες αυτές καθεστώς.
Οι τροπολογίες που καταθέτει σήμερα ή αύριο ο κ. Γιάννης  Στουρνάρας στο φορολογικό νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, επιφέρει σωρεία αλλαγών στον αρχικό σχεδιασμό του υπουργείου, αλλά και στη ζωή εκατομμυρίων φορολογουμένων.
Με τις τροπολογίες που κατετέθησαν, η έκπτωση φόρου που υποκαθιστά εν μέρει την κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των αφορολογήτων ορίων, δεν θα παρέχεται τελικά «άνευ όρων» τους μισθωτούς και συνταξιούχους. Συγκεκριμένα:..........

Υποχρεωτικό τσιπ στο χέρι για τους Αμερικάνους..Σιωπή ιχθύος απο τα εδώ διαπλεκόμενα ΜΜΕ....

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΖΩΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ

RFID_hand_1[1]

Τελικά πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.

O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομος και θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί. Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δε μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις. 
O Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης στην Αμερική (Social Security Number), είναι ουσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός.

Επίσης, επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο «χειρισμό» ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και «καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως». 
Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιoθέτηση της «υγιεινής διατροφής». Τι είναι αυτό; 
Οι κρεατόμαζες και τα εγγεκριμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS. 
Μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και το θέμα της φοροδιαφυγής.
 Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου. 
Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δε θα μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.

Τι είναι το μικροτσιπ, VeriChip, RFID chip.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ"

Πόλεμος ή απαλλοτρίωση των καταθέσεων των Ελλήνων όπου γης, τα εφιαλτικά σενάρια του "τέλους" της κρίσης!

Από τον Βασίλη Μπόνιο


Mόνο αν είναι κανείςηλίθιος η αρρωστημένα διαπλεκόμενος και έχει εξασφαλίσει άνετη ζωή στο εξωτερικό, δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει το γεγονός ότι το TAIΠΕΔαποτιμά τα έσοδα από την πώληση της Δημόσιας Περιουσίας μόλις στα 2 δις.
Τα 2 δις είναι σαν να αγοράζει τσίχλες από περίπτερο της Κηφισιάς κακομαθημένο τεκνό βορείων προαστείων.
Μόνο τρόμο για τα μελλούμενα προκαλεί αυτός ο αριθμός-γαμώ την κατάντια μας.
Τι είναι τα 2 δις μπροστά στα 500 δις και βάλε του δημόσιου χρέους; Είναι ένα τίποτα.Και αντί αυτοί οι αριθμοί να αρκούν για να τρομοκρατηθούν οι αργόσυρτοι και ανερμάτιστοι πολιτικοί κηφήνες όλως των κομμάτων, ασχολούμαστε με τον πλαστογράφο της λίστας Λαγκάρντ την στιγμή που έχουμε παραλάβει εκ νέου, αυτή τη φορά την έγκυρη λίστα, τη πουτάνα. Κι όμως για την διερεύνηση των εμπλεκομένων τόσο στη συγκεκριμένη λίστα όσο και στις υπόλοιπες δεν υπάρχει γραπτή υπουργική η πρωθυπουργική εντολή, σ΄ένα κράτος που βουλιάζει στην ηφαιστειακή λάβα.
Πράγματι, για να βγει αυτό το χρέος πριν εξαφανισθεί ολότελα η μπάσταρδη ελληνική φυλή από προσώπου γης, πρέπει να βγουν αληθινά τα σενάρια για την ύπαρξη τωνκοιτασμάτων πετρελαίου. 
Διαφορετικά πριν την λύση δώσει ένας πόλεμος –τοπικός στα Βαλκάνια η Παγκόσμιος-ετοιμαστείτε για την μέρα που οι δανειστές με την άδεια της όποιας "ελληνικής" κυβέρνησης σηκώσουν όλες τις καταθέσεις των Ελλήνων, από τις εντός και εκτός της χώρας, τράπεζες. 
Αυτά είναι τα δύο, εφιαλτικά μεν υπαρκτά δε, σενάρια για το «τέλος» της ελληνικής κρίσης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ...ΑΛΗΘΙΝΟ! Έλληνες αθλητές πάνε για προπόνηση από την Ορεστιάδα στη Τουρκία!  
  
     Οι αθλητές του κολυμβητικού ομίλου Ορεστιάδας προπονούνται πλέον στην Ανδριανούπολη! 

Η φωτογραφία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Birlik συνοδευόμενη από “δηκτικά” σχόλια θα πρέπει κανονικά να κάνει όσους είναι υπεύθυνοι για το γεγονός να αισθάνονται τουλάχιστον ντροπή. 
Αλλά σιγά μην αισθανθούν.

Γράφουν λοιπόν, σύμφωνα με τη μετάφραση από τα tourkikanea: 
“Αθλητές του κολυμβητικού ομίλου Ορεστιάδας μετά από την προσφυγή τους στην νομαρχία Αδριανούπολης, άρχισαν να προπονούνται στην Αδριανούπολη καθώς λόγω φτώχειας έκλεισε το μοναδικό κολυμβητήριο της πόλης τους. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου Οδυσσέας Ρετσίδης ανέφερε πως το δημοτικό κολυμβητήριο που χτίστηκε στην Ορεστιάδα το 2010 έκλεισε καθώς δεν μπορούν να καλυφθούν τα έξοδα για να ζεσταθεί το χειμώνα, και ότι εξαιτίας τούτου οι αθλητές που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, θα συνεχίσουν μέχρι το καλοκαίρι τις προπονήσεις τους στην Αδριανούπολη.
Ο Ρετσίδης ανέφερε πως οι ομόλογοι του που τους γνώρισε σε αγώνες κολύμβησης το 2010 πρότειναν να τον βοηθήσουν και πως ¨Δυστυχώς υποχρεωθήκαμε.........

Ο Βαξεβάνης έδωσε το στικάκι για ανάλυση – Τι βρήκε


Εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών δείχνουν τα αποτελέσματα του «εργαστηριακού ελέγχου» των αρχείων της λίστας Λαγκάρντ που περιλαμβάνονται στο USB stick του Κώστα Βαξεβάνη, γράφει σήμερα το περιοδικό Hot Doc.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο έλεγχος έγινε από ειδικό πραγματογνώμονα τόσο στο ίδιο το στικάκι όσο και στα 2.059 μεμονωμένα αρχεία Excel που περιέχονται σε αυτό. Η πραγματογνωμοσύνη αυτή έδειξε, γράφει ο κ.Βαξεβάνης, ότι το στικάκι που έχει στην κατοχή του «προέρχεται από αντιγραφές που δεν γνωρίζουμε» ενώ δεν υπάρχουν σε αυτό ίχνη διαγραφής αρχείων.
Όσον αφορά τα ίδια τα 2.059 αρχεία, ο έλεγχος του πραγματογνώμονα του Hot Doc έδειξε ότι αυτά πρωτοδημιουργήθηκαν σε μορφή Excel στις 15 Απριλίου 2009. Στη συνέχεια, υποστηρίζει το δημοσίευμα, οι πληροφορίες (μεταδεδομένα) που διατηρούν τα ίδια αρχεία Excel δείχνουν ότι αυτά τυπώθηκαν σε δύο μαζικές «εκτυπώσεις» στις 13 Οκτωβρίου 2009: τα πρώτα 515 αρχεία σε έναν εκτυπωτή Ricoh και μετά τα υπόλοιπα 1544 αρχεία μετασχηματίστηκαν σε μορφή PDF. Όπως γράφει, αυτό δείχνει ότι πιθανότατα οι Γάλλοι δημιουργοί των αρχείων Excel τα τύπωσαν πριν τα παραδώσουν στην Ελλάδα.
Το ενδιαφέρον σημείο του άρθρου είναι όμως στην ημερομηνία αντιγραφής και στα ονόματα των αρχείων στο USB stick που έχει στην κατοχή του ο κ.Βαξεβάνης. Όπως γράφει, η ημερομηνία αντιγραφής/δημιουργίας θα έπρεπε να είναι κάποια ημέρα του Οκτωβρίου του 2010, οπότε εξ όσων γνωρίζουμε ο συνεργάτης του κ.Παπακωνσταντίνου αντέγραψε τα αρχεία από το αρχικό CD που χάθηκε στο USB stick.
Ο κ.Βαξεβάνης όμως υποστηρίζει ότι η πραγματογνωμοσύνη του δείχνει πως τα αρχεία στο δικό του στικάκι έχουν ημερομηνία 4 και 5 Αυγούστου 2010. «Περίοδο κατά την οποία όσοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση Λαγκάρντ διαβεβαιώνουν πως δεν είχαν καν τη λίστα». Αυτό σημαίνει, συνεχίζει το δημοσίευμα, πως είτε ο κ.Παπακωνσταντίνου ψεύδεται για την ημερομηνία που παρέλαβε το CD και έκανε την αντιγραφή είτε «πρόκειται για λίστα από δύο διαφορετικές παραδόσεις».
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, όπως είχε αναφέρει το iefimerida.gr, ότι η ημερομηνία αντιγραφής ενός αρχείου μπορεί εύκολα να αλλοιωθεί με απλή αλλαγή της ημερομηνίας του υπολογιστή όπου γίνεται η αντιγραφή.
Ωστόσο, ο κ.Βαξεβάνης γράφει πως το σενάριο της ύπαρξης δύο διαφορετικών λιστών ενισχύεται από το γεγονός ότι.....

Αρπαξε την ευκαιρία ο τσάτσος....Επιστρέφει ο Σκανδαλίδης


Θετικός στο κάλεσμα συσπείρωσης που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, δηλώνει ο Κώστας Σκανδαλίδης.

“Θεωρώ εξαιρετικά αναγκαίο και θετικό το κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την επανασυσπείρωση χωρίς προαπαιτούμενα όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στηνπροοπτική της παράταξής μας εν όψει του κρίσιμου Συνεδρίου. Είναι χρέος μας να οργανώσουμε ένα γνήσιο, ανοιχτό, αντιπροσωπευτικό και δημοκρατικό Συνέδριο που θα γίνει αφετηρία για την ανασύνταξη του ευρύτερου δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. Είναι αυτονόητη η ενεργός συμμετοχή και συμβολή μου, με τις προτάσεις και τις θέσεις μου σ’ αυτή την πορεία”.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σκανδαλίδης διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την καταψήφιση του τρίτου Μνημονίου.

Ωμή παρέμβαση ΗΠΑ μέσα στη νύχτα για να μην πουληθούν ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ σε ρωσικές εταιρείες!Με μία χονδροειδή, όσο και αναμενόμενη παρέμβαση στα εσωτερικά πράγματα της χώρας, ανάλογη με αυτές που συνήθιζαν στις δεκαετίας του '50 και του '60, οι Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στη νύχτα, έλαβαν επίσημα θέση κατά του ενδεχομένου πώλησης των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ σε μία εκ των....ρωσικών εταιρειών Gazrpom και Sintez!

Επιβεβαιώνοντας αυτούς που υποστήριζαν ότι η διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων μπορεί να αναδειχθεί σε "γεωστρατηγικό ναρκοπέδιο" για την κυβέρνηση.
Και αυτό γιατί και η Μόσχα έχει διαμηνύσει στην κυβέρνηση ότι "Αν δεν τηρηθούν οι δεσμευτικές πλειοδοτικές διαδικασίες της προκήρυξης του διαγωνισμού των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ οι σχέσεις των δύο χωρών θα υποστούν καίριο πλήγμα" αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα γίνει δεκτός στην Μόσχα ο Α.Σαμαράς!
Εκτός του ότι θα "παγώσει" συνολικά το ρωσικό επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα που με εξαίρεση κάποιες αραβικές χώρες είναι το μοναδικό που προσφέρει άφθονο "ζεστό" χρήμα στις ελληνικές αποκρατικοποιήσεις.
Ιδού τα όσα πρωτοφανή διατυπώθηκαν από τις ΗΠΑ, διά της εκπροσώπου, μάλιστα, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νούλαντ (φωτό) η οποία απαντώντας σε ερώτηση όσον αφορά την απόφαση της Ελλάδας για την πώληση της ΔΕΠΑ, το ενδιαφέρον της Ρωσίας να αγοράσει την εν λόγω εταιρεία και κατά πόσον η αμερικανική κυβέρνηση είναι επιφυλακτική σ' αυτή την προοπτική, είπε:..........

«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη παραδίδει μία - μία τις μαρίνες της Ελλάδας στα χέρια των Τούρκων.


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη παραδίδει μία - μία τις μαρίνες της Ελλάδας στα χέρια των Τούρκων.


Μετά τη μαρίνα της Μυτιλήνης και μετά τη μαρίνα του Φλοίσβου μόλις πριν από λίγες μέρες, σήμερα έγινεγνωστό ότι η Άγκυρα κατάφερε να βάλει στο χέρι και τις μαρίνες της Ζέας, της Κέρκυρας και της Λευκάδας.
Η εξαγορά έγινε από τον τουρκικό όμιλο Dogus με τη θυγατρική D-Marin, στο 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής εταιρίας MedMarinas.

Και μια «μικρή» λεπτομέρεια: η D-Marin είναι η εταιρία στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας μετέχει το Μετοχικό Ταμείο του στρατού της Τουρκίας!Υπενθυμίζω ότι πρόσφατα σε web τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, μου είχε πει χωρίς περιστροφές ότι το κόμμα του δεν έχει καμία αντίρρηση οι Τούρκοι να πάρουν στα χέρια τους την όποια μαρίνα θέλουν.
Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε ότι είμαστε κοντά στο να μας τοποθετήσουν και Τούρκο Υπουργό Θαλασσίου Τουρισμού;»

ΠΗΓΗ

Έρχονται και άλλες επενδύσεις....Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 από Sprider Stores και Χατζηϊωάννου

Αυτή η τραγωδία θα συνεχιστεί καθ ως την έχουμε απαντήσει λάθος μεχρι που δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα!


Αίτηση υπαγωγής στη Διαδικασία εξυγίανσης και λήψης προληπτικών μέτρων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 99 επομ. του Ν.3588/2007, υπέβαλε χθες η Sprider Stores ΑΕ και σήμερα το πρωί η Χατζηϊωάννου ΑΒΕΕ, ενώπιον του αρμοδίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sprider Stores ΑΕ, η υποβολή της αίτησης κρίθηκε αναγκαία για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρείας, την εξασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων της και την προστασία της έναντι των πιστωτών της.

Η διοίκηση εκτιμά ότι, μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης, η εταιρεία θα πετύχει την αναδιάρθρωση των οφειλών της και την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της.

Η εισηγμένη εταιρεία Χατζηϊωάννου ΑΒΕΕ επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ότι......

Παρανοϊκό: Θα πληρώνουμε για ηθική βλάβη του δημοσίου!!!


ΣΧ.Λ.Π...ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ...

Εντολή στους εφόρους να στέλνουν τους υπαλλήλους τους στα δικαστήρια για να παρίστανται ως πολιτικοί ενάγοντες και να ζητούν την ποινική δίωξη και την καταβολή αποζημίωσης προς το Δημόσιο για υποθέσεις ληξιπρόθεσμων χρεών προς
την Εφορία δίνει με εγκύκλιο που εξέδωσε η Διεύθυνση Αναγκαστικής Είσπραξης του υπουργείου.

Με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών, ορίζεται επί λέξει ότι οι έφοροι καλούνται «να δίνουν εντολή σε υπάλληλο της υπηρεσίας τους να εκπροσωπήσει το Δημόσιο σε παράσταση πολιτικής αγωγής, ζητώντας από το δικαστήριο να επιδικάσει σε βάρος του κατηγορουμένου και υπέρ του Δημοσίου ποσό ως χρηματική αποζημίωση από την ηθική βλάβη που υπέστη το Δημόσιο λόγω της προσβολής του κύρους του από τη συμπεριφορά του φορολογουμένου»!

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, αντί οι πολίτες να ζητούν «αποζημίωση» για τον ισχυρό κλονισμό και την ψυχική οδύνη που υφίστανται από την άνευ προηγουμένου φορολαίλαπα σε εποχές κρίσης, το Ελληνικό Δημόσιο εμφανίζεται να ζητάει και τα ρέστα, ακόμα και από φορολογουμένους που δεν μπορούν να πληρώσουν χρέη από ΦΠΑ της τάξεως των 20.000 ευρώ!

Το όριο αυτό μάλιστα ορίζεται σχηματικά από το υπουργείο, δίνοντας εμμέσως στους εφόρους το δικαίωμα να ενεργοποιούν το μέτρο (με βάση νόμους από το 1953) εν λευκώ ακόμα και για χαμηλότερες φορολογικές διαφορές και παραβάσεις.

Από:  epikaira.gr

Ένταση και επεισόδια στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ

'Απολογία' Παπακωνσταντίνου.

Την όρθια γαλάζια παράταξη την έριξαν στα τέσσερα....

Σοκ από Όλι Ρεν> 70 χιλ. επιπλέον υπάλληλοι πρέπει να φύγουν από το ΔημόσιοΤις διαβεβαιώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι «δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις στο δημόσιο» και ότι «η διαθεσιμότητα δεν οδηγεί σε απολύσεις, αλλά σε μετακινήσεις» διέψευσε ο ευρωπαίος Επίτροπος Όλι Ρεν, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντή.
Όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής, απαντώντας σε ερώτησή του σχετικά με τον αριθμό και το χρονοδιάγραμμα «αποχωρήσεων» από το δημόσιο, ο κ. Ρεν επισήμανε ότι ισχύει η δέσμευση της κυβέρνησης στο Πρόγραμμα Οικονομικής Προσαρμογής τον Μάρτιο του 2012 που «προέβλεπε ότι 15.000 πλεονάζοντες εργαζόμενοι θα ετίθεντο, έως το τέλος του 2012, σε εργασιακή εφεδρεία, ανάλογα με τους φορείς ή τις μονάδες οι οποίες επρόκειτο να καταργηθούν ή να συρρικνωθούν».
Σύμφωνα με την απάντηση του κ. Ρεν, η τρόικα θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει μέχρι το 2015 νέα μείωση προσωπικού κατά 70.000 άτομα και ότι «αυτή η μείωση προσωπικού θα πρέπει να είναι στοχευμένη και όχι οριζόντια».
Ο ευρωπαίος Επίτροπος διευκρίνισε ακόμη ότι η μείωση των δημοσίων υπαλλήλων θα «βασίζεται στην τρέχουσα κατάρτιση των οργανογραμμάτων και θα διευκολυνθεί από την πρόσφατη νομοθεσία η οποία επιτρέπει τις υποχρεωτικές απολύσεις».
Σημείωσε τέλος ότι..........

Εποχές χούντας-Ο Δένδιας ρε ρόλο Μανιαδάκη (Βίντεο)


Η αστική δικτατορία, με κοινοβουλευτικό μανδύα που βιώνουμε, έδειξε και σήμερα το δόγμα «μηδενικής ανοχής» -με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει, την κρατική καταστολή- σε όσους/ες επιμένουν να αντιστέκονται στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Αυτή την φορά στοχοποίησε ένα κομμάτι της νέας εργατικής βάρδιας, της νεολαίας που επιμένει να αντιδρά –με μορφές πάλης που επιλέγει η ίδια- σε όσους της κάνουν ζοφερά σχέδια γ’ αυτή, χωρίς αυτήν και εναντίον της.

Τα όσα συνέβησαν σήμερα με επίκεντρο την βίλα Αμαλίας είναι χαρακτηριστικά. Και δεν θα συμφωνήσουμε με τον αρθρογράφο της «Αυγής» Θ. Καρτερό που πριν μερικές μέρες απέδιδε το όργιο καταστολής στον υπουργό προστασίας του συστήματος, γράφοντας προσπαθώντας να κάνει το «ψυχογράφημά» του «Τι γίνεται με τον Δένδια; Το γαρ πολύ της Τάξεως γεννά παραφροσύνη; Ονειρεύεται πάγο και ρετσινόλαδο για τους αντιφρονούντες; Τον κινεί ο ναρκισσισμός του χωροφύλακα και το μεγαλείο του Μανιαδάκη; Άντε να βρεις άκρη, αν δεν είσαι ειδικός».

Τι νόημα έχει να αποδώσεις προσωπικές ευθύνες στον πολιτικό προϊστάμενο Μπάτσων και καταστολής αφού ο ίδιος το μόνο που κάνει είναι να προΐσταται ενός μηχανισμού στον  οποίο έχει ανατεθεί από το σύστημα ένας συγκεκριμένος ρόλος;............

Που διόρισε την κόρη του ο Φώτης Κουβέλης


Α ρε ταλαίπωρε λαέ περιμένεις από τα λιγούρια να σε σώσουν!!Την πάρτη τους κοιτάνε ξύπνα ρεεεεεεεεεεεεε..                Θεωρούν την πατρίδα μαγαζάκι τους ,καμία αξιοπρέπεια. Εμπρός στο χρήμα δεν κρατανε ούτε τα προσχήματα…
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διόρισε την κόρη του ως ....
εκπρόσωπο του κόμματος σε επιτροπή του δημοσίου!
Όπως προκύπτει από το έγγραφο ο Φ. Κουβέλης στις 29 Οκτωβρίου 2012 πρότεινε στον Πρωθυπουργό να διοριστεί η κόρη του Μαρία ως τακτικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Και στις 5 Νοεμβρίου ο Α. Σαμαράς προχώρησε στον σχετικό διορισμό, που περιλαμβάνει και άλλους εκπροσώπους φορέων και κομμάτων.
Σημειώνεται ότι η θέση του τακτικού μέλους της Επιτροπής είναι αμειβομένη. Σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο 2667/1998: «Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομικών καθορίζεται η αποζημίωση των μελών της Επιτροπής, κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων περί αμοιβής ή αποζημίωσης λόγω συμμετοχής σε συμβούλια και επιτροπές του δημόσιου τομέα». Σήμερα η αποζημίωση είναι 70 ευρώ για κάθε συνεδρίαση.
Βεβαίως δεν είναι οικονομικό θέμα. Ζήτημα νεποτισμού υφίσταται…

ΠΗΓΗ

WSJ: Σύμβολο εθνικής απελπισίας η πλατεία Ομονοίας


Η πλατεία Ομονοίας ήταν κάποτε η καρδιά του εμπορίου της Αθήνας, ενώ τώρα έχει μεταβληθεί σε ένα εθνικό σύμβολο απελπισίας και κοινωνικής κατάρρευσης, περιτριγυρισμένη από εγκαταλελειμμένα κτήρια, άδεια καταστήματα, ναρκομανείς και πόρνες.

Την θλιβερή όψη της πλατείας Ομονοίας καταγράφει σήμερα η Wall Street Journal σε ένα εκτενές ρεπορτάζ όπου δίπλα στις εικόνες τις υποβάθμισης έρχονται να προστεθούν και οι καταγγελίες μεταναστών ότι οι αστυνομικοίτους κλέβουν χρήματα και κινητά.
Οι μετανάστες δε ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες και συχνά έχουν προβλήματα με την αστυνομία. «Τις προάλλες ένας αστυνομικός μου άδειασε ένα κουτί γάλα στο κεφάλι», λέει ο Τανίμ, ο οποίος ήταν ξενοδοχοϋπάλληλος στο Μπαγκλαντές. «Δεν υπάρχουν δουλειές, έχουμε προβλήματα με την αστυνομία. Αν ήξερα την πραγματική κατάσταση δεν θα ερχόμουν ποτέ».

Το δημοσίευμα περιγράφει την πλατεία ως παρακμιακή αρένα συγκρούσεων μεταξύ ακροδεξιών και παράνομων μεταναστών ενώ θλιβερές είναι και πάλι οι καταγγελλόμενες αστυνομικές αυθαιρεσίες εις βάρος μεταναστών.

Η WSJ παραθέτει δηλώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστου Μανούρα, ο οποίος αναφέρει: «Κύριο μέλημά μας είναι ο σεβασμός των ανθρωπίνων και των πολιτικών δικαιωμάτων των ανθρώπων στην Ελλάδα, ανεξαρτήτου χρώματος. Δεν έχουμε το μαγικό ραβδί να το κουνήσουμε και να γίνουν όλα, παντού και πάντα σωστά. Αλλά έχει σημειωθεί πρόοδος στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης. Η εισροή έχει μειωθεί», πρόσθεσε ο κ.Μανούρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία από τον Αύγουστο έχουν σταματήσει και ελέγξει περισσότερους από 65.000 μετανάστες και έχουν συλλάβει περίπου 4.000 που δεν είχαν τα απαιτούμενα έγγραφα. Περισσότεροι από 6.000 έχουν επαναπροωθηθεί στις χώρες καταγωγής τους.

«Είναι επικίνδυνο. Φοβόμαστε τις ασθένειες», είπε ένας 19χρονος αστυνομικός από τη βόρεια Ελλάδα, που βρίσκεται εδώ και τέσσερις μήνες στην Αθήνα. «Σοκαρίστηκα. Δεν είχα δει πριν παρόμοιες καταστάσεις. Η χρήση ναρκωτικών είναι τρομερή», προσθέτει.

“Ήταν η δική μας Times Square, και τώρα μοιάζει με τη Βαγδάτη”, αναφέρει ο Γιάννης Πολίτης, ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου κοντά στην Ομόνοια. Για τους Αθηναίους και τους άλλους Έλληνες, ο θάνατος της Ομόνοιας, της οποίας τα........

Αναπόγραφοι περίπου 65.000 συνταξιούχοι..Κινδυνεύουν με προσωρινή διακοπή καταβολής της σύνταξης..Ερώτηση άσχετη. έτσι για να περνά η ώρα…

 Εχει σταλεί επιστολή στον κάθε συνταξιούχο με την οποία να  ενημερώνετε για την υποχρέωση του να απογραφεί; 
H την ενημέρωση την άφησαν στα ΜΜΕ και μόνο και ποιος νομός υποχρεώνει τον  πολίτη να αφουγκράζεται τα ΜΜΕ;  
Είναι η δεν είναι δικαίωμα του κάθε ενός να επιλέγει από μόνος του εάν θέλει να παρακολουθεί τα ΜΜΕ; 
Εάν η ενημέρωση των συνταξιούχων στην προκειμένη περίπτωση  έχει αφεθεί στα ΜΜΕ και μόνο και δεν έχει αποσταλεί προσωπική επιστολή στον κάθε ένα ξεχωριστά για την απόφαση των ταμείων να διεξάγουν απογραφή, τότε δεν έχει δικαίωμα κανένα ταμείο να κόψει την σύνταξη  σε κανένα μη απογραφέντα..
Ας τους κάνουμε λίγο δύσκολη την ζωή, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε τα ΜΜΕ και να εφαρμόζουμε μέσω αυτών τις εντολές της κατοχικής κυβέρνησης. 
Η κατοχικη κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους πολίτες για θέματα που τον αφορούν με προσωπική επιστολή και κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τον πολίτη να παρακολουθεί τα ΜΜΕ και να κυβερνάται μέσα απο αυτά.......

Εντολή Σαμαρά: Ούτε ένας βουλευτής της ΝΔ να μην παραπέμψει Βενιζέλο


Δηλαδή έδωσε χάρη ο Σαμαράς στο Βενιζέλο;
Ο τρόπος που το χειρίζονται στην ΝΔ το όλο θέμα είναι τουλάχιστον προβληματικός…
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαμαράς έχει ζητήσει από τους επιτελείς του να εξηγήσουν με τον πειστικότερο τρόπο στους επίφοβους βουλευτές πόσο κακό θα προκαλέσουν στην κυβέρνηση αν ψηφίσουν με βάση τις… παρορμήσεις τους και όχι τη «λογική» Στην περίπτωση Βενιζέλου.

Για το σκοπό αυτό εξετάζονται και όλοι οι δυνατοί κλασσικοί τρόποι ελέγχου των επίφοβων «ανταρτών». Δηλαδή, ο ακροβολισμός σε καίρια σημεία στην αίθουσα της Ολομέλειας έμπιστων βουλευτών που θα παρακολουθούν διακριτικά τους συναδέλφους τους την ώρα που θα διπλώνουν τα ψηφοδέλτια,πριν τα ρίξουν στην κάλπη.

Αντίθετα, στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο η κάλπη για τον κ. Παπανδρέου να λειτουργήσει εκτονωτικά για την περίπτωση του κ. Βενιζέλου. 
Οτι δηλαδή, οι περισσότεροι από τους περίπου 20 βουλευτές του κόμματος που ευχαρίστως θα ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του κ. Βενιζέλου θα αρκεστούν να ψηφίσουν μόνον για τον κ. Παπανδρέου.

Σε κάθε περίπτωση η αναβολή κατά μερικές ημέρες της συζήτησης στη Βουλή και της μυστικής ψηφοφορίας δίνει μεγαλύτερη άνεση χρόνου για ζυμώσεις και…

Η απομυθοποίηση του €υρώ. Από τον παράδεισο στην κόλαση! (video)


πηγη

Μοτοπορεία – Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας – Αττική [52η] – 12/01/2013


Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν το Σάββατο 12/01/2013 την 52η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.
Θα ενωθούμε με τους κατοίκους της Χαλκιδικής που θα φτάσουν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν για την καταστροφή των δασικών οικοσυστημάτων, ρύπανση του υδροφορέα, της ατμόσφαιρας και του εδάφους, υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, εξαφάνιση των ήπιων οικονομικών δραστηριοτήτων και της προοπτικής αειφόρου ανάπτυξης, διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, υποθήκευση του μέλλοντος και των επερχόμενων γενεών από την επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων της Ελληνικός
Χρυσός Α.Ε. των Μπόμπολα και Κούτρα και της καναδικής Eldorado Gold Corp., στη Χαλκιδική.
Όλα αυτά στο βωμό του κέρδους μεγαλοεργολάβων και πολυεθνικών, κατά παράβαση της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Όλα αυτά στο όνομα της “ανάπτυξης” και των μεγάλων επενδύσεων που αποφέρουν ασύλληπτα κέρδη...

Κοινωνική Δράση Αγανακτισμένων Μοτοσικλετιστών Ελλάδας – Αττική [12η] – Παράδοση ειδών

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας, καλούμε όσους μπορούν να μας συναντήσουν το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2013 στον Πειραιά στις 20:00, στην έδρα μας στην οδό Βάμβα 7, Πειραιά (κάθετος της Τζαβέλλα).
Συναισθανόμενοι την επιτακτική ανάγκη κάποιων συνανθρώπων μας για μια κουβέρτα ή ένα μπουφάν για τις παγωμένες μέρες και νύχτες του χειμώνα, οργανώνουμε άλλη μια νυχτερινή εξόρμηση στους δρόμους της Αθήνας.
Έχουμε μαζέψει κουβέρτες και μπουφάν που θα διανείμουμε στους άστεγους της περιοχής.
Αν έχετε κάποια κουβέρτα, μπουφάν, κάλτσες ή ξηρά τροφή (κρουασάν, μπισκότα, κράκερς, Fiesta Frape, σοκολάτα ή κονσέρβες έτοιμου φαγητού όπως ντολμαδάκια ή φοσόλια κλπ) μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας ώστε να τα δώσουμε όλοι μαζί στους συνανθρώπους μας που η σημερινή πολιτικοοικονομική κατάσταση τους έχει κυριολεκτικά αφήσει στον δρόμο…
Σας περιμένουμε λοιπόν στην έδρα μας την Πέμπτη το βράδυ.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο του λαού!!
Ευχαριστούμε όλους για την συνεχιζόμενη προσφορά τους!
Πάντα όρθιοι!
Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας
ΧΑΡΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: http://goo.gl/maps/VJn0n

Τσίπρας:Ομερτά ο Σαμαράς – Μία παρέα 100 ατόμων διαχειρίζονται τη χώρα.....


Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο κατηγόρησε για συγκάλυψη στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» και ότι «δεν θέλει, ούτε κάθαρση, ούτε δικαιοσύνη», εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σήμερα σε κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα περιμέναμε από τον πρωθυπουργό, αντί να επιδίδεται σε πολιτικά τεχνάσματα συγκάλυψης, να μας ενημερώσει πλήρως για τις επτά λίστες με μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού»
 είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά, κατά τη σημερινή συνάντησή του με την κ. Μέρκελ, να ζητήσει τη λίστα Χριστοφοράκου, καθώς και τη λίστα των Ελλήνων καταθετών, στις γερμανικές τράπεζες.

Αλλά, πρόσθεσε, ο κ. Σαμαράς «δεν θέλει ούτε κάθαρση, ούτε δικαιοσύνη, ομερτά και συγκάλυψη θέλει, για να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός στη χρεοκοπημένη Ελλάδα των σκανδάλων και της διαπλοκής».

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέστησε σαφές ότι......

Εθνική αναξιότης.Προβλεπόμενες ποινές..ΘΑΝΑΤΟΣ.......


wikipedia
   
Γενικά ο όρος Εθνική αναξιότης (ή "εθνική αναξιότητα") αφορά συμπεριφορά πολίτη μιας χώρας που στρέφεται ενάντια της πατρίδας του, της εθνικής αξιοπρέπειας ή θίγει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο αυτή
Ειδικότερα όμως αυτός ο όρος για τα ελληνικά δεδομένα απετέλεσε "ιδιότυπο αδίκημα" που προσδιορίστηκε με Συντακτική Πράξη του 1945 με την οποία επιβάλλονταν ποινικές κυρώσεις στους συνεργασθέντες με τον εχθρό.

Ιστορία του (νομικού) όρου 

Αμέσως μετά την απελευθέρωση της Ελλάδος το 1944, η Ελληνική ελεύθερη πλέον Πολιτεία μεταξύ των πολλαπλών και ποικίλλων προβλημάτων που αντιμετώπισε τότε, ήταν και το ζήτημα του κολασμού όλων εκείνων των ανάξιων Ελλήνων που κατά τη διάρκεια της κατοχής της Ελλάδος από τους Ιταλούς Γερμανούς και Βουλγάρους, είτε ετέθησαν στις υπηρεσίες των κατακτητών γενόμενοι όργανά τους, διευκολύνοντας έτσι τους κατακτητές στο ολέθριο κατά της Χώρας έργο τους, είτε ακόμη χειρότερα με τις ενέργειές τους και τη συμπεριφορά τους έθιξαν την εθνική αξιοπρέπεια, καθιστάμενοι ανάξιοι της ελληνικής πατρίδος.
Έτσι διαμορφώθηκε το ιδιότυπο αδίκημα της εθνικής αναξιότητας προκειμένου να δοθεί στις επερχόμενες γενεές το παράδειγμα ότι δεν μπορεί κανείς να μένει ατιμώρητος όταν προσφέρει τις υπηρεσίες του στον εχθρό της Πατρίδας του, αλλά και ακόμη περισσότερο προς φρονηματισμό και υπόδειξη του εθνικού τους καθήκοντος σε στιγμές δοκιμασίας.
Επί τούτου, η πρώτη ενέργεια της ελεύθερης επί ελληνικού εδάφους κυβερνητικής εξουσίας ήταν η ψήφιση της με αριθμό 1 Συντακτικής Πράξης της 6ης Νοεμβρίου 1944 με την οποία επιβάλλονταν ποινικές κυρώσεις στους συνεργασθέντες με τον εχθρό. 
Επειδή όμως αυτή η Πράξη ήταν πολύ γενικόλογη με κίνδυνο δημιουργίας σχετικού χάους αντικαταστάθηκε δύο μήνες αργότερα με την 6η Συντακτική Πράξη του Ιανουαρίου 1945 μετά την οποία όμως εκδόθηκε ο Α.Ν. 5333/1945 με τον οποίο τροποποιήθηκε συμπληρώθηκε και κωδικοποιήθηκε η παραπάνω πράξη, όπως και αυτή τελικά τροποποιήθηκε με την με αρθμ. 12 του 1945 Συνταγματική Πράξη και των νόμων 217, 271, 295 και 332 του 1945 με τους οποίους και προσδιορίζονταν επακριβώς τα στοιχεία εκείνα τα οποία και συγκροτούσαν την υπόσταση των εγκλημάτων συνεργασίας με τον εχθρό και της εθνικής αναξιότητας καθώς και τον τρόπο κολασμού αλλά και την έκταση των ποινών.

Υπόσταση (στοιχεία) αδικήματος 

Σύμφωνα με το 2ο νομοθέτημα διώκονταν και τιμωρούνταν:
 1. Όσοι διαρκούσης ξένης κατοχής ανέλαβαν σχηματισμό Κυβέρνησης, (δηλαδή πρωθυπουργοί) με την συγκατάθεση των εχθρών της πατρίδος.
 2. Όσοι διατέλεσαν κατά παραπάνω περίοδο Υπουργοί και υφυπουργοί, (δηλαδή των κατοχικών κυβερνήσεων).
 3. Όσοι κατέχοντες δημόσια θέση, (δημόσιοι υπάλληλοι και στρατιωτικοί) έγιναν συνειδητά όργανα του εχθρού ή διευκόλυναν το έργο του.
 4. Όσοι ανέλαβαν υπηρεσία πλησίον αρχών κατοχής και ενήργησαν κατά τρόπο πιεστικό για τον λαό.
 5. Όσοι έγιναν συνειδητά όργανα του εχθρού προς διάδοση της προπαγάνδας αυτού.
 6. Όσοι κατέδωσαν στον εχθρό Έλληνες ή συμμάχους, εργαζόμενους χάριν του εθνικού ή συμμαχικού αγώνα και βοήθησαν στην ανακάλυψη και σύλληψη αυτών.
 7. Όσοι προέβησαν σε πράξεις βίας συμπράττοντας ή όχι μετά των οργάνων κατοχής κατά Ελλήνων ένεκα δράσης αυτών κατά του εχθρού.
 8. Όσοι παρέσχον στον εχθρό συστηματικά πληροφορίες περί των κινήσεων και των εργαζομένων για τον εθνικό ή συμμαχικό αγώνα.
 9. Όσοι παρεμπόδισαν ελληνική ή συμμαχική ενέργεια.
 10. Όσοι διετέλεσαν αρχηγοί ή οδηγοί κινήσεων κατά της ακεραιότητας της χώρας.
 11. Όσοι δια της οικονομικής τους συνεργασίας με τον εχθρό προκάλεσαν ζημιές στον ελληνικό λαό, ή σε Έλληνες πολίτες, ή σε πολίτες συμμάχων χωρών, ή υποβοήθησαν την πολιτική του εχθρού προσπάθεια, ή αποκόμισαν εξ αυτού οικονομικά οφέλη.
 12. Έτι δε, όσοι συνεργάσθηκαν με τον εχθρό κατά τρόπο ανάξιο Έλληνος πολίτη και έθιξαν την εθνική αξιοπρέπεια, διευκολύνοντας το έργο των αρχών κατοχής.

ΠΟΙΝΈΣ ..........