Μοτοπορεία – Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας – Αττική [52η] – 12/01/2013


Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν το Σάββατο 12/01/2013 την 52η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.
Θα ενωθούμε με τους κατοίκους της Χαλκιδικής που θα φτάσουν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν για την καταστροφή των δασικών οικοσυστημάτων, ρύπανση του υδροφορέα, της ατμόσφαιρας και του εδάφους, υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, εξαφάνιση των ήπιων οικονομικών δραστηριοτήτων και της προοπτικής αειφόρου ανάπτυξης, διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, υποθήκευση του μέλλοντος και των επερχόμενων γενεών από την επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων της Ελληνικός
Χρυσός Α.Ε. των Μπόμπολα και Κούτρα και της καναδικής Eldorado Gold Corp., στη Χαλκιδική.
Όλα αυτά στο βωμό του κέρδους μεγαλοεργολάβων και πολυεθνικών, κατά παράβαση της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Όλα αυτά στο όνομα της “ανάπτυξης” και των μεγάλων επενδύσεων που αποφέρουν ασύλληπτα κέρδη... σε λίγους και επιβαρύνουν τους πολλούς με το κόστος.
Όταν ένα δάσος χάνεται από πυρκαγιά, το λέμε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ… Όταν όμως ένα δάσος χάνεται για το συμφέρον του Μπόμπολα, τότε το ονομάζουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ…
Θα συγκεντρωθούμε στις 09:30 στον κόμβο Μεταμόρφωσης και θα αναχωρήσουμε στις 10:00 για τα Προπύλαια για να συμμετάσχουμε στην διαμαρτυρία μαζί τους http://tiny.cc/nbylqw .
Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.
ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: http://goo.gl/maps/pn4kH
ΧΑΡΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: http://goo.gl/maps/mA9No

Σχόλια