Η CIA ή το STRATFOR είναι πίσω από όλες αυτές τις εξελίξεις!!!

Αγαπητοί μου αναγνώστες δεν ξέρω αν ο μεσαίωνας που υπάρχει στην Ελλάδα μου επιτρέψει να σας ενημερώνω, αλλά ένα να ξέρετε ότι αν δεν αντιδράσουμε όχι για τον Μιχαλολιάκο, αυτός είναι Φασίστας όπως και να το ζυγησης, απλά τον άφηναν να κάνει τη δουλειά τους οι δάσκαλοι του φασισμού ξένοι και ντόπιοι.Ο Σαμαράς, Ο Βενιζέλος, και ο μεγάλος Αβραμόπουλος ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, αποδείχτηκαν πράγματι μεγάλοι πράκτορες δολιοφθορείς!
Στο παιχνίδι δεν είναι μόνο όλα τα κόμματα αλλά πιθανών να είναι σε πλήρη συνεργασία και ο πολύς Τσίπρας;


Αν ο Τσίπρας δεν θέλει ακόμα να κυβερνήση διότι του ζήτησαν επιτακτικά και εκβιαστικά τα ξένα συμφέροντα, απλά την πάτησε την πεπονόφλουδα που του έριξε ο ξενόδουλος Σαμαράς!!!

Ο μεγάλος ηλίθιος αποδείχτηκε Ο Μιχαλολιάκος!!!

Τον έβαλε το βρόμικο πολιτικό σύστημα με καλά οργανωμένη εκστρατεία από τη CIA με τον Σαμαρά να σιγοντάρει την χρυσή αυγή από το παρασκήνιο να βγάλει τα κάρβουνα από την φωτιά με τραμπουκισμούς και άλλα, ήταν το ποιο κατάλληλο πρόσωπο με ρίζες ναζιστικές και φασιστικές τους έκανε την δουλειά με τον καλύτερο τρόπω!
Την άφησε να μαντρώσει όλα τα μαύρα παραστρατειμένα κομματόσκυλα φασιστικά και δυσαρεστημένα που δεν είναι μόνο από τις τάξεις της δεξιάς και τώρα με ένα σπάρο δυο τρυγόνια!!!
Ένα έβαλε ταφόπλακα στον Σύριζα, δυο όλα τα μπουμπούκια του Μιχαλολιάκου που ήταν από το ίδιο βαρέλι κρασί με την δεξιά τώρα ορφανά θα γυρίσουν στο μαντρί τους!!!

Μου αρέσει που φώναζαν ότι Ο Γιωργάκης ήταν ο μεγαλύτερος προδότης!!!!
Σαν τον Σαμαράς δεν νομίζω στην ιστορία να υπάρχει μεγαλύτερος προδότης!!!
Και να μην ξεχνάμε ότι και οι δυο ήταν μαζί και σπουδάσουν προδοσία και πουστιά!!!...

Προανήγγειλαν την εγκαθίδρυση ΟΛΟΦΑΝΕΡΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ για την 8η Οκτωβρίου του 2013 - Θα εξαγγελθή, επισήμως, από το Τελ Αβίβ, σε “Διακυβερνητική Σύσκεψη” Ελλάδος – Ισραήλ !!!Προανήγγειλαν την εγκαθίδρυση ΟΛΟΦΑΝΕΡΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ για την 8η Οκτωβρίου του 2013 
 

- Θα εξαγγελθή, επισήμως, από το Τελ Αβίβ, σε “Διακυβερνητική Σύσκεψη” Ελλάδος – Ισραήλ !!!

Στη Μπενέ Μπερίτ υποσχέθηκε ο Βενιζέλος, να “ενισχύσει” την "Αντιρατσιστική" Νομοθεσία…. 


Πάνε ΟΛΟΤΑΧΩΣ για Εβραϊκή Χούντα: 

Το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο…

Με τα φιλαράκια του, Μπενέ Μπερίτ, καi όλες τις Εβραϊκές Οργανώσεις –Εργάτες του Διεθνούς Σιωνισμούσυναντήθηκε ο Βενιζέλος στο ταξίδι του στην Αμερική….


Benizelos-bene berit


κλικ στη φωτό 

Έταξε στους Εβραίους της ΑΜΕΡΙΚΗΣ "αντιρατσιστική" Νομοθεσία ο Βενιζέλος… 


Παράλληλα, ο Υπουργός – “Δικαιοσύνης” Αθανασίου, 

(ο ίδιος ΠΡΟΔΟΤΗΣ που πρότεινε την ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για το ξέπλυμα ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ από τους Εφοπλιστές)……
  
….ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ στη ΒΟΥΛΗ….

  
ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ (χούντα) στον Τύπο, Στη Δημόσια ζωή, στο Διαδίκτυο, στις Εκδόσεις Βιβλίων, στην Πνευματική ζωή του Τόπου γενικότερα.. ακόμα και ΜΕΣΑ στη Βουλή…. 


Στην τελευταία παράγραφο της εικόνας επάνω, διαβάζουμε ότι θα γίνειΔιακυβερνητική Σύσκεψη” Ελλάδας – Ισραήλ, στις 8 Οκτωβρίου, και θα λάβει χώρα ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ... 

Για να γίνει περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρων και της συνεργασίας τους”…. 

Τι είδους Σύσφιξη; 

Ήδη κοντεύουμε να πάθουμε ΑΣΦΥΞΙΑ με τις Σιωνιστικές μεθοδεύσεις τους.

Δηλαδή, τι θα γίνει στις 8 Οκτώβρη 
ΘΑ τους ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ και τα ΚΛΕΙΔΙΑ της ΧΩΡΑΣ;;;

 
Τι Εστί Μπενέ Μπερίτ;

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ που 
ΑΝΕΒΑΖΕΙ (και ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ) Κυβερνήσεις 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…….

(Διαβάστε περισσότερα στο έγγραφο του Μ.Μαλακού στο scribd, πατώντας τον ανωτέρω σύνδεσμο )

Ο Παπαδόπουλος με τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πρόεδρο της Μπενε Μπερίτ, W.A.Wexlel, φωτογραφίζονται (2) ΔΥΟ μόλις ημέρες μετά την έλευση της Δικτατορίας… 


(καταλαβαίνουμε γιατί κ…..τρίβεται μαζί τους ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;;;) 


Αλλά ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….: 


Νίκη των Σιωνιστών στη Γερμανία: Με τις ευλογίες της ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ και της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ, επανεξελέγει η Μέρκελ….
Η Νεοεκλεγείσα Μέρκελ, μιλάει στη ΣΤΟΑ της Μπενέ Μπερίτ…. δείτε πίσω της, την ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ, και τα ΑΣΤΕΡΙΑ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ γύρω γύρω…. 


Δηλαδή, ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ την ΕΥΡΩΠΗ.… Μας το λένε ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ…. 

astikosmythos

Κάτι βρωμάει ... Το μυρίζετε και σεις;

Πολύ χαλαροί είναι όλοι... και φιλάκια και αγκαλίτσες και χαμόγελα...

Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/09/blog-post_8256.html#ixzz2gDNPMTHE
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Ενα ανέκδοτο σχετικό με τις καταστάσεις που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες...Μιά νύχτα πήγε ο Χότζας στην αγορά του Ακ – Σεχίρ, και πλησιάζοντας με προσοχή ένα κοσμηματοπωλείο  άρχισε  με ένα πριόνι να κόβει την κλειδαρία του μαγαζιού.

Αλλά κάποια στιγμή, κάποιος περαστικός αντιλήφθηκε ότι κάποιος εκεί στο σκοτάδι κάτι έκανε που δεν καταλάβαινε τι ήταν.
Αμέσως όμως αναγνώρισε τον Χότζα, που ήταν βέβαια πασίγνωστος στην πόλη αυτή.

« Βρε Χότζα , τι κάνεις εκεί τέτοια ώρα ; ».

« Παίζω βιολί », αποκρίθηκε ο Χότζας.
« Βιολί ; Μά δεν ακούω τίποτε », είπε ο διαβάτης.
Και ο Χότζας : « Αύριο θα την ακούσεις!»

«Ποινικοποιούν» την ατομική ιδιοκτησία! Η μεγάλη απάτη με τον Φόρο Ακινήτων…


presstime


Με «κρυφά κόλπα» υπερχρεώνουν τη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία με επιπλέον 800 εκατ. ευρώ
Διώκουν την ατομική ιδιοκτησία
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μνημονιακή εξαπάτηση. Πολιτική και οικονομική. 

Πολιτική, διότι υπό το πρόσχημα της δήθεν «κοινωνικής δικαιοσύνης», η κυβέρνηση και ειδικότερα οι «φωστήρες» του οικονομικού επιτελείου επιτίθενται με αγριότητα στην μικροϊδιοκτησία και την καλεί «να πληρώσει τα σπασμένα» της ανικανότητας της φορολογικής διοίκησης να εισπράξει τα οφειλόμενα των μεγαλοϊδιοκτητών ακίνητης περιουσίας. 

Οικονομική, διότι ακριβώς στο όνομα της δίκαιης διεύρυνσης της φορολογικής βάσης, καλούνται οι φτωχοί και μικρομεσαίοι ιδιοκτήτες να βγάλουν από την τσέπη τους ό,τι τους έχει απομείνει για να κρατήσουν μια «νεκρή» ή απαξιωμένη σε πολλές περιπτώσεις περιουσία, ώστε να ελαφρυνθεί ο οβολός που καταβάλουν οι ισχυροί «έχοντες και κατέχοντες».
Το τεχνικό μέρος της εξαπάτησης των φορολογουμένων είναι απλό. Στο βωμό της παραπάνω επιλογής, η κυβέρνηση προσφέρει στην Τρόικα ό,τι επιθυμεί.
 Όπως το να βεβαιωθούν με το νέο σύστημα φόροι ύψους 4,2 δισ. ευρώ για να εισπραχθούν τα 2,9 του στόχου, την ώρα που με το ΕΕΤΗΔΕ κατάφερνε να εισπράττει το 2012 2,6 – 2,8 δισ. έναντι βεβαιωμένων φόρων 3,2 δισ. 

Επιβάλλει δηλαδή, θεωρητικά, πρόσθετη φορολογία 1 δισ. για να εισπράξει μόνο ακόμα 300 εκατ. Εκεί είναι και το κλειδί. Διότι από το πρόσθετο 1 δισ. λόγω εφαρμογής του ΕΝΦΑ, ο πρώτος υπολογισμός είναι ότι το συντριπτικό τμήμα, περίπου τα 800 εκατ., θα πληρωθεί και θα πληρωθεί από τη μικροϊδιοκτησία, για την οποία δεν ισχύει πλέον η απαλλαγή από το όριο των 200.000 ευρώ αφορολόγητης συνολικής ακίνητης περιουσίας. Ενώ οι «μεγάλοι» μένουν απείραχτοι.........

Παίζουν με την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων...Χημική επίθεση στις 26-9-2013 στην Ελλάδα - H απάντηση του ΓΕΑ; 'Στρατιωτικό απόρρητο και καυσαέρια'!


Η ημέρα ξημέρωσε χαραγμένη από ουρές αεροπλάνων. Σου κοβόταν η αναπνοή βλέποντας την τρέλα που επικρατούσε στον ουρανό. Το ένα αεροπλάνο μετά το άλλο και, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι όλα αυτά ήταν απλή 'κίνηση' αεροπορικών γραμμών;

Στο Βόλο ζούμε, όχι σε κάποιο μεγάλο διεθνές αεροδρόμιο!
Τα αεροπλάνα πετάγονταν από παντού, είτε σε παράλληλες πτήσεις, είτε το ένα μετά το άλλο είτε διασταυρώνοντας τις πτήσεις τους.

Για μια ακόμα φορά τηλεφώνησα στο ΓΕΑ και ζήτησα να μιλήσω με κάποιον αξιωματικό. Δυστυχώς δεν κατέγραψα την συνομιλία, αλλά αν την κατέγραφα θα έπρεπε να το πω και ίσως να μην άκουγα αυτό που άκουσα. Με ρώτησαν για ποιο θέμα πρόκειται κι απάντησα, θέμα εθνικής ασφάλειας.

Με συνέδεσαν με το τμήμα 'ασφάλειας'. Μόλις ρώτησα τι είναι όλα αυτά τα αεροπλάνα που πετούν κι αφήνουν πίσω τους ουρές, ο υπεύθυνος αυθόρμητα απάντησε "Δεν μπορώ να το συζητήσω, είναι στρατιωτικό απόρρητο"!!!
Του είπα ότι δεν με ενδιαφέρουν τα στρατιωτικά απόρρητα αλλά με ενδιαφέρει ΑΥΤΟ γιατί είμαι από κάτω από τα αεροπλάνα που περνούν και με ψεκάζουν.

Εκεί ακριβώς ο χορός γύρισε σε καλαματιανό... Όχι, μου λέει, δεν ψεκάζουν, είναι τα καυσαέρια που υγροποιούνται.... 
Τον διέκοψα και του είπα ότι έχουμε τελειώσει με αυτό, γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν ουρές από την μια άκρη του ορίζοντα στην άλλη και να μένουν για ώρες και να γίνονται σύννεφα, ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! Κι ύστερα, που στο καλό βρέθηκαν πάνω από το Βόλο τόοοοσα αεροπλάνα να πετούν και μάλιστα εκτός αεροδιαδρόμων;

Στο τέλος μου είπε να πάρω το υπουργείο Άμυνας και να ρωτήσω τι συμβαίνει. 
Απάντησα ότι αυτοί είναι πολιτικοί που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και δεν είναι αξιόπιστοι, ΕΣΕΙΣ είστε εκείνοι που οφείλετε να μιλήσετε και να μας πείτε τι γίνεται. Τελικά μου είπε ότι δεν είχε κάτι άλλο να μου πει και μου το έκλεισε.

Κρατάω, λοιπόν, από το 'στρατιωτικό απόρρητο' το 'στρατιωτικό' και λέω σε όλους τους αμνούς που σιωπούν ότι δεν είναι πλέον 'απόρρητο', όλος ο κόσμος τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Στρατιωτική τεχνολογία ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ με την ΑΝΟΧΗ των πουλημένων πολιτικών μας,ψεκάζουν τους Έλληνες, όπως και όλον τον πλανήτη, καταργώντας

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Η σιωπή είναι συνωμοσία και συνενοχή!
Δείτε το βίντεο και ζητώ συγνώμη....

Μην τρελαίνεσαι άλλος είναι ο στόχος, η Χ.Α "ακροδεξιά" ήταν πάντα η χρυσή εφεδρία του συστήματος....... Ο Χρυσοχοιδης προαναγγέλει διώξεις για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με παραλήρημα στο Μέγκα!

20130928-192006.jpgΑπίστευτες δηλωσεις Χρυσοχοΐδη αυτη την στιγμη στο Μέγκα! Παραλλήλισε την δράση της ΧΑ με τις διαμαρτυρίες μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε τ. Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και στις παρελάσεις, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά, καθώς οι δηλωσεις περι δυο άκρων του Χ. Λαζαρίδη είναι ακόμη νωπές! 
“Καποιοι που θέλουν να μετατρέψουν τις συλλήψεις σε δημοψήφισμα”!
 Είπε απερίφραστα ενώ δεν απέφυγε την ασέβεια στην μνήμη του βαριά τραυματισμένου αστυνομικού απο επίθεση που δέχτηκε στο Ελληνικό πριν απο χρόνια που τον παρουσίασε ως
νεκρό!
Να σημειωθει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ακομα δεν εχει ζητήσει εξηγήσεις για τυχόν παρακολουθήσεις βουλευτών του για λόγους “Εθνικής ασφάλειας”. Αναμένουμε να δουμε αν θα αντιδράσει απεναντι σε αυτο που προανήγγειλε στην ουσία ο τ. Υπουργός…

Ομπάμα: "Η αυτοκρατορία των ΗΠΑ δεν υπάρχει πλέον"

ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΕΝΟ ΗΓΕΣΙΑΣ
Μπροστά τους ηγέτες του κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί στα Ηνωμένη Εθνη, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε τη χώρα του ως μια υπερδύναμη έτοιμη να αντιμετωπίσει τα χημικά του Ιράν και να σκοτώσει τους εχθρούς της αλλά και ως μια χώρα που 
δεν επιθυμεί πλέον να εμπλέκεται σε ατέλειωτες στρατιωτικές επεμβάσεις, όπως στη Συρία.

Και αυτό, όπως είπε, πρέπει να ανησυχήσει τον υπόλοιπο κόσμο.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έμαθαν την ταπεινότητα μέσα από μεγάλες δυσκολίες σε ό,τι αφορά την ικανότητά μας να καθορίζουμε την πορεία των γεγονότων σε άλλες χώρες» ομολόγησε ο Ομπάμα ενώπιον των 193 μελών του ΟΗΕ.

«Η ιδέα μιας αμερικανικής αυτοκρατορίας είναι ίσως μια χρήσιμη προπαγάνδα αλλά δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πολιτική που ακολουθεί η Αμερική και στο τι επιθυμεί η κοινή γνώμη» πρόσθεσε.

Ο Ομπάμα εξήγησε ότι...

Τα περί ενταλμάτων σύλληψης για δημοσιογράφους, δεν επιβεβαιώνονται…

20130928-143915.jpg

Assad: «Έχουμε όπλα που μπορούν να τυφλώσουν το Ισραήλ σε λίγα δευτερα»!assad-ehoume-opla-pou-mporoun-na-tyflosoun-to-israil
ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΝΙΚΑ: ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Την ύπαρξη μυστικών όπλων στη Συρία αποκάλυψε ο πρόεδρος της χώρας Bashar Al Assad, όπλων τα οποία καμία σχέση με τα χημικά έχουν, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο σχεδόν… περιχαρής Assad, γιατί «ξεφορτώνεται»  ένα μεγάλο φορτίο που είχε αυτό των χημικών(!) σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην εφημερίδα του Λιβάνου Al-Akhbar ανέφερε την ύπαρξη άλλων όπλων πιο ισχυρών από τα χημικά.
Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Συρίας είπε πως η ύπαρξη των χημικών όπλων έχει χάσει πλέον την αξία της ως στρατηγικό όπλο  και ότι η χώρα του «διαθέτει πιο προηγμένο οπλοστάσιο, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως αποτρεπτικό όπλο και που είναι σε θέση να τυφλώσει το Ισραήλ μέσα σε δευτερόλεπτα»!
Ο ίδιος δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το είδος των όπλων αυτών περιορίστηκε μόνο να πει πως θα ήταν καλύτερα για το Ισραήλ να μη δοκιμάει την ισχύ τους.
Σε ότι αφορά τα χημικά ο Assad εμφανίστηκε και δήλωσε  χαρούμενος γιατί ξεφορτώνεται το βάρος αυτό:
«Θα απαιτήσει  μεγάλα ποσά χρημάτων και θα πάρει χρόνια σκληρής δουλειάς έτσι ώστε να ξεφορτωθούμε αυτά τα χημικά υλικά και θα υπάρξουν επιπτώσεις για το περιβάλλον. Έτσι και σε ότι αφορά εμάς θα ήταν καλύτερο τα όπλα αυτά απλά  να μας τα πάρουν από εδώ».....

Η Χρυσή Αυγή πιάστηκε το πλεόνασμα απέδρασε! Μαύρα μαντάτα από τρόϊκα και για στρατιωτικούς

Η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής και οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών και βουλευτών της επισκίασαν τη συνάντηση της τρόϊκας με τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο.

Τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Το πλεόνασμα στο οποίο πόνταρε η κυβέρνηση και το οποίο υπολόγιζε σε 2,8 δις σύμφωνα με την τρόϊκα θα είναι από 80 ως 100 εκατομμύρια ευρώ!

Που σημαίνει για να το πούμε απλά ότι δεν φθάνει “ούτε για ζήτω”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν οικονομικοί συντάκτες για το 2013αναμένεται ύφεση 4% (για το 2014 εκτιμάται οριακή αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,6%), ενώ, το πρωτογενές πλεόνασμα αναμένεται, με τις έως τώρα πληροφορίες, να διαμορφωθεί στα 100 εκατ. ευρώ. 


Το ζήτημα αφορά άμεσα τους ένστολους οι οποίοι είχαν ακούσει το πρωθυπουργό από το βήμα της ΔΕΘ να τους υπόσχεται ότι από το πλεόνασμα ...κάτι θα πάρουν. Στους ένστολους είχε συμπεριλάβει και τους στρατιωτικούς όπως εξήγησαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Με πλεόνασμα 80 ή και 100 εκατομμύρια μάλλον κανείς δεν μπορεί να ελπίζει στην ανακούφιση που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός.

Με λίγα λόγια φαίνεται ότι πιάσαμε τη Χρυσή Αυγή αλλά απέδρασε το πλεόνασμα. 

Λ.Ιβατσόφ: "Οι ΗΠΑ επεμβαίνουν και αλλάζουν το κλίμα"

"TO HAARP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γεωπολιτικής Ακαδημίας της Ρωσίας, αντιστράτηγο εν αποστρατεία Λεονίντ Ιβατσόφ, "οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ ότι το σχέδιο HAARP μελετά το Βόρειο Σέλλας, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα".
«Γνωρίζω με ακρίβεια, ότι οι αμερικανοί έχουν δημιουργήσει ένα πανίσχυρο σύστημα και ασχολούνται με την επίδραση στο κλίμα. Έχουν καταφέρει πάρα πολλά, έχουν κάνει πειράματα. Εμείς είχαμε μονάδες, οι οποίες παρακολουθούσαν τα πάντα, στη συνέχεια όμως τις καταργήσαμε».
Εκτός από αυτό ο Λεονίντ Ιβαστσόφ, πρόσθεσε ότι "το HAARP δεν είναι είναι πρόγραμμα για ειρηνικούς σκοπούς".

Υπό επιτήρηση η Τουρκία για την κρατική βία κατά διαδηλωτών....Εδώ γιατί δεν επεμβαίνουνΟι τουρκικές αρχές καλούνται να μην χρησιμοποιούν στη διάλυση συγκεντρώσεων διαδηλωτών σπρέι πιπεριού και να τιμωρούν τους παραβάτες των εντολών της

Με απόφαση της σήμερα η επιτροπή υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης έθεσε την Τουρκία υπό καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας στο θέμα της αντιμετώπισης των ειρηνικών διαδηλώσεων.

Στην απόφαση σημειώνεται ότι, μετά την οριστική καταδίκη της Τουρκίας στην υπόθεση Ογιά Αταμάν και παρά τις διαβεβαιώσεις των τουρκικών αρχών ότι δεν χρησιμοποιείται πλέον υπέρμετρη βία κατά των ειρηνικών διαδηλωτών, χρειάζονται πρόσθετα μέτρα ώστε να εξασφαλισθεί ότι οι τουρκικές αρχές θα έχουν την υποχρέωση να λειτουργούν, κατά τη διάρκεια επέμβασης για την διάλυση ειρηνικών διαδηλώσεων, με σεβασμό στην ελευθερία του συνέρχεσθαι.
Με την ίδια απόφαση καλούνται ακόμη οι τουρκικές αρχές να μην χρησιμοποιούν στη διάλυση συγκεντρώσεων διαδηλωτών σπρέι πιπεριού και να τιμωρούν τους παραβάτες των εντολών της.

Απαγορεύεται η σκέψη και η ελεύθερη έκφρασή της

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Γκουτζαμάνη διέταξε με παραγγελία της την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Παναγιώτα Φάκου να διεξάγει προκαταρκτική εξέταση για την ανάρτηση στον ιστότοπο της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ), που καλούσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί. 
Αντικείμενο της έρευνας θα είναι ο συντάκτης του κειμένου, το εάν προσβάλλεται το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα και οι τυχόν πολιτικές κινήσεις εφέδρων. 

Στην ανάρτηση στον ιστότοπο http://keed-hellas.blogspot.com δημοσιεύτηκε η «Διακήρυξη Κ.Ε.Ε.Δ της 28ης Σεπτεμβρίου 2013», την οποία δεν την γνώριζα αλλά την έμαθα από το ΒΗΜΑ μετα την έρευνα της κας Ευτέρπης Γκουτζαμάνη που συνέβαλε στην διάδωση της. Με τη διακήρυξη ζητείται:.........

Και ένα ευρώ για κάθε συνταγή από Νοέμβριο.

σχ Λ.Π... Είναι απορίας άξιο το γιατί θα πρέπει εγώ να εξακολουθώ να είμαι συνεπής, όσον αφορά τις ταμειακές  υποχρεώσεις απέναντι στον ασφαλιστικό μου φορέα ...
Δεν τους λέω γκακστερ γιατί και αυτοί έχουν κάποιους κανόνες ηθικής δεν κλέβουν ποτέ γέρους ανήμπορους και οικονομικά εξαθλιωμένους πολίτες. Ετούτοι εδώ δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό.....ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΜΝΗ ΦΩΤΟ
«Καπέλο» ένα ευρώ σε κάθε συνταγή βάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση των αυξήσεων στα εισιτήρια των νοσοκομείων από 5 στα 25 ευρώ.
Το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή από τον ερχόμενο Νοέμβριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Φαρμακευτικού συλλόγου Αθηνών και οι ασφαλισμένοι θα καταβάλλουν ένα ευρώ για κάθε ιατρική συνταγή που θα εκτελείται στα φαρμακεία.
«Πρόκειται για ένα μέτρο που, εκτός όλων των άλλων επιπτώσεων που έχει, καθιστά τους φαρμακοποιούς και… εισπράκτορες των χαρατσιών του ΕΟΠΥΥ« σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση ο κ. Λουράντος.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο «χαράτσι» αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης από το 2011, καθώς έκτοτε υπήρχε νομοθετική πρόβλεψη. 
Ωστόσο αν και είχε τεθεί ως προϋπόθεση η έκδοση σχετικής Υπουργικής Απόφασης, με πρόσφατο νόμο το συγκεκριμένο εδάφιο «εξαφανίστηκε». Από την πλευρά τους οι φαρμακοποιοί κάνουν λόγο για τέχνασμα της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου για να εξασφαλιστεί εκ των προτέρων ότι...

Blackstone: Μια επικών διαστάσεων πιστωτική φούσκα απειλεί την παγκόσμια οικονομία - Έχει ήδη ξεκινήσει - Υπερβολικά υψηλή η μόχλευση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματοςΣτο κατώφλι μιας... "επικής πιστωτικής φούσκας" βρίσκεται η παγκόσμια οικονομία, όπως προειδοποιεί η Blackstone, μια από τις μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες του κόσμου.

Σύμφωνα με τη Βlackstone, μια επικών διαστάσεων πιστωτική φούσκα απειλεί την παγκόσμια οικονομία, αφού, όπως εκτιμά, το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα χαρακτηρίζεται από τα υπερβολικά επίπεδα μόχλευσης.
"Βρισκόμαστε στο μέσον μιας επικής πιστωτικής φούσκας. Παρόμοιά της δεν έχω συναντήσει άλλη φορά όσο δραστηριοποιούμαι στον κλάδο του private equity", δηλώνει ο Joseph Baratta, κορυφαίο στέλεχος της Blackstone.
Όπως εξηγεί ο Baratta, η Blackstone παραμένει αισιόδοξη (bullish) για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας, ωστόσο οι αποτιμήσεις των αμερικανικών μετοχών δεν εμφανίζονται ελκυστικές στην τρέχουσα συγκυρία. Αιτία, οι χαμηλές προοπτικές για την ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας.
"Η αμερικανική οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με ξεκάθαρες προκλήσεις. Η ανάπτυξή της θα κινηθεί εντός του εύρους του 1% με 3%", σχολιάζει ο ίδιος.
Να σημειωθεί εδώ.....

ΒOMBA ΣτΕ No2! Αντισυνταγματική η εφεδρεία του πρώτου Μνημονίου


dimosio613_943682943[1]

Αντισυνταγματική κρίθηκε, με την υπ’ αριθμ. 3354/2013 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η πρώτη εφεδρεία στον δημόσιο τομέα που προβλέφθηκε το 2011 με το Μνημόνιο Ι (Ν. 4024/2011) και την υπουργική απόφαση ΔΙΔΑΔ/Φ.26.14/56/ ΟΙΚ.1872/8.11.2011.
Οι σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν αντισυνταγματικό το μέτρο της προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας (εφεδρεία) για τους υπαλλήλους του αμιγούς δημόσιου τομέα που απασχολούνται καθαρά με σχέση Δημοσίου Δικαίου.
Ειδικότερα, οι δικαστές του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου, έκριναν ότι......

Έφυγε από τη ζωή η Πόλυ ΠάνουΜία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, η Πολύ Πάνου, «σώπασε» για πάντα σε ηλικία 73 ετών, σήμερα, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας
Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός της από τις 9.30πμ το πρωϊ της Δευτέρας(30/9) στο παρεκκλήσι του Α΄Νεκροταφείου ενώ στις 15:00, στην εκκλησία του ίδιου χώρου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου όπου και θα ταφεί σε οικογενειακό τάφο.

Η Πολυτίμη Κολιοπάνου -όπως ήταν το πραγματικό της όνομα-, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου 1940, μεγάλωσε όμως.....

BOMBA ΣτΕ! Αντισυνταγματική η τακτοποίηση των αυθαιρέτων νέας γενιάς. Μαζί και το “Πράσινο Ταμείο”!


ste-sumboulio-epikrateias-ktirio


Αντισυνταγματική έκρινε την τακτοποίηση των αυθαιρέτων νέας γενιάς με «πάγωμα» της κατεδάφισής τους για 30 χρόνια αφού καταβληθεί το σχετικό πρόστιμο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Επίσης, το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό στο σύνολό του τον νόμο 4014/2011, στον οποίο περιλαμβάνονται η περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων και η δημιουργία του «Πράσινου Ταμείου».
Όπως επισημαίνεται, «με νεότερο νόμο επήλθαν τροποποιήσεις στο καθεστώς των αυθαιρέτων (ν4014/2011). Επίσης, κατά το πρόσφατο παρελθόν η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει κρίνει αντισυνταγματική την παλαιότερη προσπάθεια (παλαιό νομοθετικό πλαίσιο) νομιμοποίησης των αυθαιρέτων» .
Ειδικότερα, η Ολομέλεια των συμβούλων της Επικρατείας (πρόεδρος ο Κ. Μενουδάκος και εισηγήτρια η σύμβουλος Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου) έκρινε κατά πλειοψηφία ότι ο Ν. 4014/2011 είναι αντίθετος στο άρθρο 24 παράγραφος 2 του Συντάγματος που προστατεύει το περιβάλλον, τον ορθολογικό πολεοδομικό σχεδιασμό, το οικιστικό περιβάλλον, κ.λπ.
Οι δικαστές έκριναν ότι.....

Καναδάς: Δημόσια επιστολή-«φωτιά» για τους αεροψεκασμούς από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανικής Κολούμπια

....ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....


Ο Bill Vander Zalm, πρώην πρωθυπουργός της επαρχίας της Βρετανικής Κολούμπια, απέστειλε δημόσια επιστολή σε δεκάδες πολιτικούς στην συγκεκριμένη επαρχία αλλά και σε ολόκληρο τον Καναδά κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το ζήτημα των αεροψεκασμών:
Η επιστολή έχει ως εξής:Μας λένε ότι η “Υπερθέρμανση του Πλανήτη”, που τόσο εύκολα «μεταλλάχθηκε» στον γενικό όρο “Κλιματική Αλλαγή”, αποτελεί σοβαρή απειλή για την Γεωργία και κατά αυτόν τον τρόπο αποτελεί ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας. 

Ως ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας, οτιδήποτε κάνουν για να καταπολεμήσουν την «κλιματική αλλαγή», μπορεί να μείνει εκτός του πλαισίου της δημόσιας σφαίρας.

Εδώ και χρόνια, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι “Con-Trails”,
(σ.σ. pentapostagma.gr ουρές συμπύκνωσης από τις μηχανές των αεροσκαφών)
αν και είναι διαφορετικές από τις ουρές συμπύκνωσης όπως είχαμε συνηθίσει να παρατηρούμε. 

Αντί να διαλύονται γρήγορα στην ατμόσφαιρα, επεκτείνονταν και παρέμεναν σε αυτήν για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και πολλές εξ’αυτών δημιουργούσαν χιαστί σχήματα δημιουργώντας μεγαλύτερη συγκέντρωση σύννεφων στον ουρανό.
Στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό τα σύννεφα που συγκεντρώνονται στην ατμόσφαιρα αποτελούν ένδειξη της επίδρασης των chemtrails, δηλαδή από ίχνη που δεν προκαλούνται από τη συμπύκνωση του νερού αλλά από τοξικές ουσίες, με υποτιθέμενο στόχο την καταπολέμηση της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη.

Στους κυβερνητικούς κύκλους τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ως Γεω-μηχανική, η τροποποίηση δηλαδή του καιρικού συστήματος της Γης. 

Είναι τρομακτικό, ειδικότερα αν σκεφτούμε τις τεράστιες δυνατότητες της τεχνολογίας HAARP
Για τους σκοπούς της παρέμβασής μας, και για να επιζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες, η Γεωμηχανική και τα Chemtrails ορίζονται ως τα σύνθετα προγράμματα του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος σε συνεργασία με ιδιωτικούς εργολάβους και πιθανόν μεγάλους προμηθευτές καυσίμων και αεροπορικές εταιρίες, όπου τα αεροπλάνα ψεκάζουν σωματιδιακή ύλη στην ατμόσφαιρα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα συγκεντρωνόταν σε αυτήν.

Μπορεί να ακούγεται «υπερβολικό» για ορισμένους, αλλά μόλις πρόσφατα μάθαμε ότι ένα μη-επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) μπορεί να εντοπίσει ένα πρόσωπο με απόλυτη ευκρίνεια από ύψος 10.000 ποδιών, ότι η κυβέρνηση μπορεί να παρακολουθεί κάθε τηλεφώνημά μας και κάθε e-mail που αποστέλλουμε και ένας τρομοκράτης μπορεί να πυροδοτήσει μία βόμβα χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο από απόσταση πολλών μιλίων.

Τα Chem-Trails αποτελούνται από μικροσκοπικά σωματίδια εξαιρετικά βλαβερών τοξικών στοιχείων, όπως το Αλουμίνιο και το Βάριο. 
Είναι τοξίνες που αναπνέουμε, που δηλητηριάζουν τα ύδατα και καταστρέφουν την καλλιεργήσιμη γη. 
Μπορούμε να αποφύγουμε το καρκινογόνο παθητικό κάπνισμα αλλά δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε τα ακόμη πιο τοξικά σωματίδια που ψεκάζονται στον ουρανό. 
Ήδη παθήσεις όπως ο Καρκίνος, η Νόσος του Alzheimer, η νόσος Lou Gehrichs, Huntingtons, Parkinsons, ο Αυτισμός και οι Παθήσεις των Οστών βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. 
Όλες αυτές οι παθήσεις μπορούν να συσχετιστούν άμεσα με το Αλουμίνιο.
Οποτεδήποτε ο άνθρωπος χειραγωγεί την φύση, είτε προσπαθώντας να αποκομίσει οικονομικό ή πολιτικό κέρδος, το κόστος και οι συνέπειες είναι καταστροφικές
Γεγονότα όπως........

Άδωνις Γεωργιάδης στο BBC: «Η Άνγκελα Μέρκελ και οι Γερμανοί είναι σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας»!!!! (βίντεο)

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ;
Την εκτίμηση ότι ο Γερμανικός λαός και η Άνγκελα Μέρκελ είναι “σπουδαίοι φίλοι της Ελλάδας”, εξέφρασε ο Γεωργιάδης σε σημερινή συνέντευξή του στο Βρετανικό BBC!
“Θα τους επιστρέψουμε τα δανεικά, όταν μπορέσουμε”, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι έπειτα από τρία χρόνια περικοπών και λιτότητας, η Ελληνική κοινωνία έφτασε στα όριά της και δεν αντέχει άλλο!
Ο συντάκτης του βρετανικού δικτύου σχολιάζει ότι η χώρα μας δοκιμάζεται από κινητοποιήσεις στον δημόσιο τομέα, την ώρα που οι δανειστές της αξιολογούν την επάρκεια των μέτρων που έχουν ληφθεί. .....

Η 6η χώρα της Ευρωζώνης με μνημόνιο είναι… γεγονός! - Στον… χορό της τρόικα και η Σλοβενία

Η 6η χώρα της Ευρωζώνης με μνημόνιο είναι… γεγονός! - Στον… χορό της τρόικα και η Σλοβενία

Μετά τις Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Κύπρο, η Σλοβενία αναμένεται να αποτελέσει την 6η χώρα της Ευρωζώνης, η οποία θα προσφύγει στην βοήθεια της τρόικα…

Ειδικότερα, ενώ μέσω των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τραπεζικός τομέας της χώρας, η Σλοβένος Πρωθυπουργός, Alenka Bratusek, χαρακτήρισε «πιθανό» το ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας σε διεθνή βοήθεια, σηματοδοτώντας επί της ουσίας, την έλευση την τρόικαστην Μπρατισλάβα.

Η Σλοβένος Πρωθυπουργός προβαίνει για πρώτη φορά, στις άνωθεν αποκαλύψεις, καθώς μέχρι στιγμής, απέφευγε να προϊδεάσει τους Σλοβένους για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
«Το αίτημα προσφυγής ενδέχεται να κατατεθεί αργότερα, είτε το 2013 είτε στις αρχές του 2014» εξήγησε χαρακτηριστικά, η Alenka Bratusek.
Βέβαια, ως καταλύτη εξελίξεων, η Alenka Bratusek χαρακτήρισε τα stress test των σλοβενικών τραπεζών, καθώς όπως ξεκαθάρισε «τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί πριν την ολοκλήρωση των stress test»......

Θα δούμε πράγματα που ούτε μας πάν στο μυαλό και ούτε τα έχουμε διαβάσει πουθενά.


Πόπη Σουφλή
Ξέρω, πως αν ζητούσα την άδειά του να δημοσιεύσω αυτή την προσωπική επιστολή που μου έστειλε, δεν θα μου το αρνιόταν.
Ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας, για να σας δώσω έστω και λίγη από την δύναμη που μου έδωσε... έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και μοναδική σωτηρία μας, θα είναι η μετάνοια και η Πίστη μας.
Είναι ΙΕΡΕΑΣ... απ' αυτούς τους ΙΕΡΕΙΣ που μόνο με κεφαλαία γράμματα μπορείς να γράψεις την ιδιότητα του ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ του, γιατί είναι ΕΛΛΗΝΑΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!
Σας παρακαλώ, να διαβάσετε την επιστολή του.
Εύχομαι ο λόγος του, να δώσει και σ' εσάς την ίδια δύναμη που έδωσε και σ'εμένα.. και τον ευχαριστώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.
Να είσαι προσεκτική.
Άνθρωποι με την δική σου καρδιά και την δική σου πένα χρειάζονται και τώρα και μετά.
Το βλέπω και το ξέρω πως αυτό που ζούμε είναι μια χούντα.
Να έχεις υπομονή και όλα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν.......

Κίνηση εφέδρων. «Δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση».

Σε πλήρη διάψευση των δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία επίκειται πραξικόπημα προχώρησε η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση που διαψεύδει τις καταγγελίες σε βάρος της.

Στην ανακοίνωση της, η ΚΕΕΔ κάνει λόγο για «αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από...
την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία τους», ενώ διευκρινίζει πως τα μέλη της δεν είναι ούτε Αριστεροί ούτε Δεξιοί και σε καμία περίπτωση υπέρμαχοι του ναζισμού.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ....

Καταδρομικη επίθεση τριάντα ατόμων κατα του Πρώτου Θέματος!

Έκαναν ντου με πέτρες και μπογιές στα γραφεία της εφημερίδες, χωρις να υπάρξουν θύματα.

20130926-204809.jpg

Ένα πραξικόπημα στο τέσσερα! Απο πιτσιρίκο
Συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλούσε σε πραξικόπημα. Σε στρατιωτικό πραξικόπημα γιατί το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα έχει γίνει ήδη, με μεγάλη επιτυχία. Η ανάρτηση έγινε σε μπλογκ της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», ενώ εντοπίστηκαν και δυο ύποπτα tweet από τον χρήστη eimai_gynaika_tou_glentiou_kai_den_ypologizw.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από πραξικόπημα, στην χώρα μας θα προσγειωθεί και ιπτάμενος δίσκος με εξωγήινους.
Παρακαλείστε να τους φέρεστε ευγενικά, μέχρι να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Μπορεί να έρχονται για επενδύσεις.
Το πραξικόπημα είναι προγραμματισμένο με μεγάλη μυστικότητα για τις 28 Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα στις 4 το απόγευμα.
Υπάρχει η σκέψη το πραξικόπημα να γίνει στο πεζοδρόμιο, ώστε να μην διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.
Αν βρέχει, το πραξικόπημα θα γίνει σε κλειστό χώρο.
Στόχος του πραξικοπήματος είναι η ανατροπή της κυβέρνησης, επειδή ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μαζί με τον Μάκη Βορίδη, τους νταβατζήδες της διαπλοκής, τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου κάνουν αντιφασιστικό αγώνα.
Πάρτε κι εσείς μέρος στον αντιφασιστικό αγώνα. Θα κερδίσετε πλούσια δώρα.
Πάντως, προλαβαίνουμε να κάνουμε αύριο εκείνη την επανάσταση που κάνουμε τρεις Σεπτέμβρηδες τώρα -μετά τις καλοκαιρινές διακοπές-, ώστε να προλάβουμε το μεθαυριανό πραξικόπημα.

“Βόμβα” Ρεν σε Χουντή: • Κυβέρνηση και Τρόϊκα αλλάζουν το νόμο περί ομαδικών απολύσεων για να «διευκολύνουν» την αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων


olli-rehn_530_355

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
 ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΓΔΟΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΑΔΑ


Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου ότι η Τρόικα ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να αλλάξει το νομικό πλαίσιο που διέπει τις ομαδικές απολύσεις προκειμένου να μην απαιτείται έγκριση των ομαδικών απολύσεων από τον Υπουργό Εργασίας ή τον Περιφερειάρχη, ώστε επιχειρήσεις που βρίσκονται στη φάση της αναδιάρθρωσης να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στη λήψη σχετικών αποφάσεων.
Αυτό προκύπτει από απάντηση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Όλι Ρέν, σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, ο οποίος ρωτούσε αν θα υπάρξουν αλλαγές στο σχετικό «νομικό πλαίσιο που διέπει τις ομαδικές απολύσεις, στην κατεύθυνση της αύξησης του ορίου που υπάρχει για τον αριθμό των ομαδικών απολύσεων ανά μήνα, αλλά και της κατάργησης του δικαιώματος βέτο των αρμόδιων αρχών» (δηλαδή της κατάργησης της υποχρέωσης να απαιτείται η έγκριση του Υπουργείου Εργασίας για ομαδικές απολύσεις από επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 150 εργαζόμενους).

Στην απάντησή του ο ευρωπαίος Επίτροπος, κ. Ρέν, επιβεβαιώνει ότι....

O BD Foxmoor, ο Μάλαμας και οι «έντεχνοι»

Ο ιδρυτής των Active Member, το hip hop συγκρότημα που δεκαετίες πριν τόλμησε με τον κοινωνικοπολιτικό του στίχο να χαράξει τον δρόμο για το συγκεκριμένο είδος μουσικής στην Ελλάδα, έδωσε μια συνέντευξη στο «Lifo», που έμοιαζε περισσότερο με μανιφέστο.


Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Σωκράτη Μάλαμα, η μπάλα πήρε όλους τους «έντεχνους»: «Δε θα ξανασυνεργαστώ με τον Μάλαμα. Με δειλούς εγώ δε θέλω νταραβέρια. Θέλω ανθρώπους που να σέβονται τον κόσμο τους. Του έλεγα ''Σωκράτη, κοίτα ποιους έχεις από κάτω σου, σαν υπουργικό συμβούλιο είναι αυτοί. Σ’ αρέσει να παίζεις σ’ αυτούς; Πες κάτι, ρε μαλάκα, για τη γενιά σου! Ποιος θα τα πει, εγώ; Εσύ έχεις κερδίσει αυτή την επικοινωνία. Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει ακίνδυνος; Ένα διάλειμμα από σκατά είσαι!''».

Και δεν σταμάτησε εκεί, με πείρα πολλών ετών στην πλάτη του μπορεί να κρίνει το καλλιτεχνικό στερέωμα με τη ματιά του «απ’ έξω», αφού δεν άλλαξε ποτέ και δεν συμβιβάστηκε: «Όταν το έντεχνο ακόμα απευθύνεται σε κόσμο, εγώ ανησυχώ πολύ. Όλη αυτή η μεσοβέζικη μαλακία του ότι παίρνουμε ρανίδες ελευθερίας και μετά επιστρέφουμε στο ξεμπουρδέλιασμα που ζούμε καθημερινά μου κάνει κάτι σαν πρέζα. Σαν έντεχνο εγώ βάζω τον Μάλαμα, τον Χατζηγιάννη, τους Locomondo, τη Μόνικα, τον Πλιάτσικα. Τον ίδιο κόσμο έχουν όλοι αυτοί».

Φθινόπωρο η καλύτερη εποχή για πραξικοπήματα....Το πραξικόπημα που δεν έγινε «Το Βήμα» φέρνει στο φως παρασκηνιακές διεργασίες, πρόσωπα, ονόματα και επιδιώξεις ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/09/2012 05:45
ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Διαβάζουμε απο το βήμα 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  30/09/2012 05:45

Η ελληνική ιστορία βρίθει στρατιωτικών κινημάτων και επαναστάσεων παντός είδους. Κίνημα ήταν η απελπισμένη στάση των Βενιζελικών του 1935 που κατέληξε στη δικτατορία του Ι. Μεταξά. Πραξικόπημα ήταν η αποκαθήλωση του Γ. Παπαδόπουλου από τον ταξίαρχο Δ. Ιωαννίδη που τελείωσε με την κατάρρευση της απριλιανής χούντας το θέρος του 1974. 

Επανάσταση έγινε το 1909 (Γουδί) όταν αξιωματικοί κατέλυσαν την «έννομη τάξη» της μοναρχίας και έφεραν τον Ελευθέριο Βενιζέλο στην εξουσία. Επανάσταση θέλησε να αποκαλείται και η στρατιωτική συνωμοσία του 1967 που κατέλυσε το κοινοβουλευτικό πολίτευμα το οποίο προηγουμένως είχαν τραυματίσει οι αυθαιρεσίες των ανακτόρων. Αγνωστο είναι πώς θα αποκαλούσαν «το πραξικόπημα που δεν έγινε» τον περασμένο Νοέμβριο αυτοί που προφανώς  γνωρίζουν αυθεντικά τα γεγονότα εκείνης της εποχής.Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή:.......

Η δημοκρατία, σας μάρανε!..Πού είναι η Δημοκρατία;

   Ώστε κινδυνεύει η Δημοκρατία; 
Από ποιούς Αντωνάκη; 
Από ποιούς Βαγγελάκη;
 
Από μερικούς γραφικούς νεοναζιστές; 
Μα αυτούς τους ξεχωρίζει κανείς αμέσως κι από μακριά: ξυρισμένα κεφάλια, φόρμες παραλλαγής, μαύρες μπλούζες.

Όσο επικίνδυνοι κι αν είναι, τους βλέπεις και τους αποφεύγεις.
Η δικιά σας η μαύρη ψυχή είναι αυτή που είναι καλά κρυμμένη και δεν φαίνεται! 
Γιατί εσείς είσαστε ο πραγματικός κίνδυνος για την Δημοκρατία! 
Ψάχνετε να βρείτε, τάχα, από ποιούς κινδυνεύει η Δημοκρατία. 
Αυτό σας μάρανε.. 
Ότι δεν υπάρχει Εθνική Ανεξαρτησία, δεν σας πειράζει! 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, Ω ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ;;; 
Αποφασίζετε μόνοι σας χωρίς ξένες παρεμβάσεις σαν κυρίαρχη κυβέρνηση κυρίαρχου κράτους;
Πού είναι η Δημοκρατία; 

Νομοθετείτε
 μέσα στην Βουλή, ή με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου; 
Πού είναι η Δημοκρατία; 

Ενημερώνετε τον ελληνικό λαό ή συσκοτίζετε τα πάντα; 
Γι αυτό δεν έχετε ξαμολύσει τους νέους ''γκοτζαμάνηδες''; 
Γι αυτό δεν έχετε δώσει εντολή στα κανάλια σας, να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο; Παρά μόνον πώς θα ρίχνουν ''νεοναζιστική στάχτη στα μάτια'' του λαού; 
Πού είναι η Δημοκρατία; 

Γιατί δεν αφήνετε τον κόσμο να ενημερωθεί για τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ που αυτή τη στιγμή συνυπογράφετε με τα αφεντικά σας τους δανειστές-τοκογλύφους; 
Γιατί δεν θέλετε να ενημερώνεται ο λαός......

Τόσους ναζιστοφάγους γεμίσαμε ξαφνικά. Για τις θηριωδίες του ναζισμού γιατί δεν ακούμε κουβέντα; Το Βασίλισσα Όλγα το ξέρετε;
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέπτεται τη Λέρο, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τη βύθιση του αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Τιμάμε τους νεκρούς, τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους διόπους του «Βασίλισσα Όλγα» που έπεσαν από εχθρικά πυρά, από τα πυρά του φασισμού και του ναζισμού. Έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, μαχόμενοι για την ελευθερία των Ελλήνων, μαχόμενοι μαζί με τους συμμάχους απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα, που δυστυχώς επανήλθαν στην πατρίδα μας με δύο πρόσωπα.
Το ένα πρόσωπο είναι των νεοναζιστών, οι οποίοι υιοθετούν ως πρότυπά τους εκείνους που κατέσφαξαν τους........

Ντοκουμέντο ψεκασμού- Ταυτόχρονα πετούν 2 αεροπλάνα- Δείτε την ΔΙΑΦΟΡΑ!!!


Από τον Βασίλη Νούση
Βίντεο ντοκουμέντο που καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι οι γραμμές που παραμένουν στον ουρανό μετά από πτήση αεροπλάνων, οφείλονται στα καυσαέρια που δημιουργούνται και ότι η μεγάλη χρονική διάρκεια ύπαρξής τους, ορισμένες φορές, οφείλεται στις καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν. 
Στο βίντεο φαίνονται να πετούν την ίδια χρονική στιγμή 2 αεροπλάνα το ένα αφήνει γραμμές πολλών χιλιομέτρων ενώ το άλλο αφήνει τις μικρές γραμμές που όλοι μας έχουμε δει και γνωρίζουμε… 
Μπορεί να υπάρξει επιστημονική απάντηση σε αυτό;
 Η βιντεοσκόπηση έγινε στο ΟΑΚΑ στις 26.9.2013, ώρα 11:50


ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Η ΝΔ... ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ:
«Τα κωλοδημοσκοπάκια της μπριζόλας που έχουν κι αυτοί το σεβαστό μερίδιο που τους αναλογεί όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην ισχυροποίηση του μορφώματος της Χρυσής Αυγής, ετοιμάζονται για το δεύτερο γύρο της βρομιάς και ακονίζουν τα σκουριασμένα σπαθιά τους!

Μεγαλύτερη αβάντα δε θα μπορούσε να δοθεί στη συμμορία με τις «ακονισμένες στα πεζοδρόμια ξιφολόγχες» που ξεδιάντροπα την εμφάνιζαν στις δημοσκοπήσεις τους από το 7 μέχρι και το 15%!!!
Μετά τα τραγικά γεγονότα της 19ης Σεπτεμβρίου το σενάριο αλλάζει, αλλά ο αντικειμενικός ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ σκοπός τους παραμένει ακέραιος! «ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ…»

Ετοιμασθείτε να δείτε στα ΜΜΕ αυτά που θα σας πω:
Στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα εμφανίσουν.......

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

ΤΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

“Από μόνοι μας έπρεπε να φέρουμε το μνημόνιο” δήλωσε ο ανεκδιήγητος δήμαρχος, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά, πόσο δόλια τοποθετήθηκαν ορισμένες φιγούρες σε ποστα εξουσίας. 
Από τα ίδια συμφέροντα που σήμερα διχάζουν, επωάζουν δολοφόνους, λυμαίνονται την πατρίδα.
Να τον χαίρεστε.