Τόσους ναζιστοφάγους γεμίσαμε ξαφνικά. Για τις θηριωδίες του ναζισμού γιατί δεν ακούμε κουβέντα; Το Βασίλισσα Όλγα το ξέρετε;




Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέπτεται τη Λέρο, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τη βύθιση του αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Τιμάμε τους νεκρούς, τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους διόπους του «Βασίλισσα Όλγα» που έπεσαν από εχθρικά πυρά, από τα πυρά του φασισμού και του ναζισμού. Έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, μαχόμενοι για την ελευθερία των Ελλήνων, μαχόμενοι μαζί με τους συμμάχους απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα, που δυστυχώς επανήλθαν στην πατρίδα μας με δύο πρόσωπα.
Το ένα πρόσωπο είναι των νεοναζιστών, οι οποίοι υιοθετούν ως πρότυπά τους εκείνους που κατέσφαξαν τους........

Έλληνες, εκείνους που δολοφόνησαν τους πατεράδες μας, εκείνους που τους στέρησαν την ελευθερία για αρκετά χρόνια στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το άλλο πρόσωπο του ναζισμού είναι το πρόσωπο του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, το πρόσωπο του οικονομικού Γερμανικού Ράιχ που έρχεται, όχι με όπλα, αλλά με οικονομικά μέσα, να κατακτήσει την πατρίδα μας.
Και οι δύο αυτές μορφές του ναζισμού έχουν το ίδιο πρόσωπο. Οι Έλληνες σύσσωμοι, αγαπημένοι, ενωμένοι, θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα δύο πρόσωπα του ναζισμού, το ναζισμό του Γ’ Ράιχ, που αναβιώνει από εκείνους που ξεχνούν την ιστορία και νομίζουν ότι θα επαναφέρουν στη χώρα της Δημοκρατίας αυτή την ιδεολογία του μίσους, αλλά και το πρόσωπο του ναζισμού του οικονομικού πολέμου, που θέλει να σκλαβώσει την εθνική κυριαρχία της χώρας. Θα προχωρήσουμε χωρίς διχόνοια, ενωμένοι, και θα νικήσουμε ακόμα μια φορά, όπως στον Α’ και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνόδευε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη. Ο Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί επίσης, το Αγαθονήσι, τους Αρκιούς, το Μαράθι και τους Λειψούς.

Σχόλια

  1. Μόνο ο Πάνος,
    που συνάντησε και συνομίλησε με την γοργόνα, την αδελφή του Μεγαλέξανδρου, στο τελευταίο ταξίδι στο κέντρο της γης, θα μπορούσε, και λόγω επιστημονικής κατάρτισης, να μας απαντήσει αν ο Ανδρέας Παπανδρέου, είχε συνουσιαστεί με την γοργόνα, που έφερε τον κωδικό όνομα : " Δεν το τρώω το φαϊ μου" !
    Πάντως η άγκυρα που βρέθηκε πάνω στο Αραράτ, πιθανολογείται, σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις του Πάνου, ότι αποτελούσε το παλαμάρι του.."Βουκεφάλα" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικός μαλάκας ‘Αδωνις
    Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εθνικός μαλάκας ‘Αδωνις!

    Μία ερώτηση από φίλο του προέδρου των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένου προκάλεσε την προσβλητική απάντηση του τελευταίου.

    Η αφορμή ήταν φυσικά η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι ο Πάνος Καμμένος είναι "ο μεγαλύτερος καραγκιόζης των τελευταίων δέκα χρόνων στην πολιτική".

    Ο διαδικτυακός φίλος του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον ρωτά στο twitter "τι θα κάνεις με αυτό το καθήκι τον Άδωνι".

    Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε έναν ανάλογο χαρακτηρισμό για να του απαντήσει:

    "Μην ασχολείστε είναι προστατευόμενος είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ".


    Απάντηση από τον Άδωνι

    Στον κ. Καμμένο, όπως ήταν αναμενόμενο, ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδη.

    "Φυσικά αυτά δεν τολμάει να μου τα πει κατά πρόσωπο. Με βλέπει και τρέχει..."!

    Αυτά είπε ο κ. Άδωνις και τώρα - λογικά - θα υπάρξει και συνέχεια.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι θα πολεμήσει ο Καμμένος τους τοκογλύφυς . . ! ! !
    Χέρι-Χέρι οι “ανεξάρτητοι” με τον αντιπρόσωπο της τράπεζας των Rothschild στην Ελλάδα – Στην φωτογραφία ο “ανεξάρτητος” Πάνος(που θα… πολεμήσει τους τοκογλύφους!!!) με τον Ίωνα Στεριώτη της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)
    Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα....
    είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως…
    Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του . Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;
    Ας δούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το στέλεχος των Α.Ε. Είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Πάνο Καμμένο, τον άκουσα πρώτη φορά για το κιτς μπλουζάκι του. Από τότε όμως έχει απασχολήσει πολλές φορές το χώρο του διαδικτύου, σχετικά με δηλώσεις του, αντιμνημονιακού και εθνοσωτηριακού περιεχομένου.
    Διαβάζοντας το βιογραφικό του, μένω εντυπωσιασμένος, όχι μόνο από τις σπουδές του στην Ελβετία, αλλά κυρίως με το γεγονός πως έχει τιμηθεί με το Μεγαλόσταυρο της Τιμής από το Πατριαρχείο Τσεχίας, με το Παράσημο της Τιμής από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.
    Θα σας εξηγήσω γιατί είμαι προκατειλημμένος και πού θέλω να καταλήξω. Ο κ. Καμμένος, ήταν στην επιτροπή για την υπόθεση Siemens. Που όλοι ξέρουμε πως δεν κατέληξε πουθενά. Ο κ. Καμμένος, ήταν επίσης μεγάλο υποστηρικτής του υπερνομάρχη κ. Ψωμιάδη. Που ξέρουμε πως κατέληξε. Υπήρξε υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή, που όλοι επίσης, ξέρουμε που οδήγησε. Μπορώ όμως να είμαι σίγουρος πως όσα ισχυρίζεται είναι αληθή; Δεν είναι η δουλειά μου. Δυστυχώς όμως, ζούμε σε περιόδους που ούτε στη δικαιοσύνη μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.
    Καταλήγοντας. Ο Πάνος Καμμένος, είναι και αυτός, σημάδι των καιρών. Δεν ξέρω αν προσπαθεί, να σώσει το τομάρι του ρίχνοντας λάσπες (σε περίπτωση που το δικαστήριο δεν δεχθεί τις καταγγελίες του) ή αν σώζει το τομάρι του. Ξέρω όμως, πως δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες. Καλό είναι να ακούμε τους πάντες και ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Που ξέρεις…
    ΥΓ: Το βίντεο, αφορά τις καταγγελίες του για την οικογένεια Παπανδρέου. Συνέντευξη στο Κουτί της Πανδώρας. Αφιερώστε 10 λεπτά να τη δείτε, έτσι για το γαμώτο…
    ΥΓ2: Για να ξεκαθαρίσω κάτι. Και τη ζωή να μου έσωζε ο κ. Καμμένος, δεν θα τον εμπιστευόμουν, ούτε θα τον συμπαθούσα. Λέω απλώς, πως καλό είναι να ακούμε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κ(Β)ΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΘΑ ..ΑΡΑΖΕΙ;
    Το βίντεο με τον Καμμένο να βγαίνει από τον offshore «Ηλιάτωρα» και να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο

    Ενα βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να φτάνει με το σκάφος του σε ένα λιμανάκι με το σκάφος «Iliatoras» και στη συνέχεια να φτιάχνει σούσι κάνει το γύρο του Διαδικτύου...

    Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης με τον οποίο ο κ. Καμμένος είχε έντονη αντιπαράθεση την προηγούμενη Κυριακή στο κοινοβούλιο, το βίντεο χρονολογείται από το 2010 και αποτελεί μέρος από ένα dvd ντοκιμαντέρ που δόθηκε με το περιοδικό Thalassa.

    Σ' αυτό φαίνεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δένει το σκάφος, που όπως υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία των Παρθένων Νήσων, σε λιμανάκι της Κύθνου.

    Στη συνέχεια του ντοκιμαντέρ -απόσπασμα του οποίου έχει ανέβει στο YouTube- και σύμφωνα με το dete.gr είχε δοθεί με το φαίνεται ο Πάνος Καμμένος να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο στην κουζίνα του δημιουργού του ντοκιμαντέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου