Η CIA ή το STRATFOR είναι πίσω από όλες αυτές τις εξελίξεις!!!

Αγαπητοί μου αναγνώστες δεν ξέρω αν ο μεσαίωνας που υπάρχει στην Ελλάδα μου επιτρέψει να σας ενημερώνω, αλλά ένα να ξέρετε ότι αν δεν αντιδράσουμε όχι για τον Μιχαλολιάκο, αυτός είναι Φασίστας όπως και να το ζυγησης, απλά τον άφηναν να κάνει τη δουλειά τους οι δάσκαλοι του φασισμού ξένοι και ντόπιοι.



Ο Σαμαράς, Ο Βενιζέλος, και ο μεγάλος Αβραμόπουλος ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, αποδείχτηκαν πράγματι μεγάλοι πράκτορες δολιοφθορείς!
Στο παιχνίδι δεν είναι μόνο όλα τα κόμματα αλλά πιθανών να είναι σε πλήρη συνεργασία και ο πολύς Τσίπρας;


Αν ο Τσίπρας δεν θέλει ακόμα να κυβερνήση διότι του ζήτησαν επιτακτικά και εκβιαστικά τα ξένα συμφέροντα, απλά την πάτησε την πεπονόφλουδα που του έριξε ο ξενόδουλος Σαμαράς!!!

Ο μεγάλος ηλίθιος αποδείχτηκε Ο Μιχαλολιάκος!!!

Τον έβαλε το βρόμικο πολιτικό σύστημα με καλά οργανωμένη εκστρατεία από τη CIA με τον Σαμαρά να σιγοντάρει την χρυσή αυγή από το παρασκήνιο να βγάλει τα κάρβουνα από την φωτιά με τραμπουκισμούς και άλλα, ήταν το ποιο κατάλληλο πρόσωπο με ρίζες ναζιστικές και φασιστικές τους έκανε την δουλειά με τον καλύτερο τρόπω!
Την άφησε να μαντρώσει όλα τα μαύρα παραστρατειμένα κομματόσκυλα φασιστικά και δυσαρεστημένα που δεν είναι μόνο από τις τάξεις της δεξιάς και τώρα με ένα σπάρο δυο τρυγόνια!!!
Ένα έβαλε ταφόπλακα στον Σύριζα, δυο όλα τα μπουμπούκια του Μιχαλολιάκου που ήταν από το ίδιο βαρέλι κρασί με την δεξιά τώρα ορφανά θα γυρίσουν στο μαντρί τους!!!

Μου αρέσει που φώναζαν ότι Ο Γιωργάκης ήταν ο μεγαλύτερος προδότης!!!!
Σαν τον Σαμαράς δεν νομίζω στην ιστορία να υπάρχει μεγαλύτερος προδότης!!!
Και να μην ξεχνάμε ότι και οι δυο ήταν μαζί και σπουδάσουν προδοσία και πουστιά!!!...

Αγαπητοί μου αναγνώστες δεν ξέρω αν ο μεσαίωνας που υπάρχει στην Ελλάδα μου επιτρέψει να σας ενημερώνω, αλλά ένα να ξέρετε ότι αν δεν αντιδράσουμε όχι για τον Μιχαλολιάκο, αυτός είναι Φασίστας όπως και να το ζυγησης, απλά τον άφηναν να κάνει τη δουλειά τους οι δάσκαλοι του φασισμού ξένοι και ντόπιοι!

Δεν υπάρχει ούτε υπήρχε περίπτωση αυτό το φασιστικό μόρφωμα να εκπροσωπήσει τους αληθινούς αγωνιστές πατριώτες με εθνική συνείδηση!
Απλά πρέπει να αντιδράσουμε έξω από κόμματα και ιδεολογίες διότι η πατρίδα μας και οι Έλληνες δένονται σιδηροδέσμιοι για την μεγάλη σφαγή και γενοκτονία των Ελλήνων και γενικά του ελληνισμού!

Αυτά προς το παρόν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


Σχόλια