Μήπως ξεχάσαμε πως είναι κλέφτες και πρέπει να μπούνε φυλακή;


Το «για να πάμε σε εκλογές πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε μισθούς και συντάξεις» μεταφράζεται σε «για να εξασφαλίσουμε μισθούς και συντάξεις πρέπει να παραχωρήσουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της χώρας». Τουλάχιστον, γι αυτό θέλουν να μας πείσουν όσοι ισχυρίζονται πως… «μαζί τα φάγαμε»!

Το θέμα λοιπόν δεν είναι πως θα εξασφαλίσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις. Ας τελειώνει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Το θέμα είναι κυρίως και πρωτίστως το πως θα εξασφαλίσουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας! Και δευτερευόντως(;) να εξετάσουμε ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ φτάσαμε στο να αναγκαζόμαστε να παραχωρήσουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας για να εξασφαλίσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις και ΠΟΙΌΣ φταίει για αυτήν την κατάντια!

Ξεκάθαρες κουβέντες, λοιπόν.

Γίνεται να συνεχίσουμε προς τα εμπρός, αν δεν ξεκαθαρίσουμε ποιοι έφταιξαν για το σημερινό χάλι;
Γίνεται να πάμε στο αύριο εάν δεν εξασφαλίσουμε το ότι δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο της μαζικής κλοπής του πλούτου της χώρας; ΔΕΝ γίνεται!

ΔΕΝ είναι δυνατόν να έχει φτάσει εδώ που έφτασε η χώρα και να ΜΗΝ έχει πάει ΟΎΤΕ ΈΝΑΣ στην φυλακή!

Πουθενά στον κόσμο δεν γίνονται αυτά, παρά μόνο στην Ελλάδα...!

Και αν συμβιβαστούμε τώρα και παραχωρήσουμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας για να εξασφαλίσουμε μισθούς / συντάξεις και για να πάμε εκλογές, ποιός μας εγγυάται πως δεν θα παραχωρήσουμε και αύριο την υπόλοιπη εθνική μας κυριαρχία –εάν έχει μείνει κάτι απ' αυτό το είδος μέχρι τότε– για να εξασφαλίσουμε μισθούς και συντάξεις και για να ξαναπάμε σε εκλογές;

Αυτά είναι μούφα διλήμματα!

Ας μην ξεχνάμε ότι...

Στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό!


Στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό. Η εικόνα που μέχρι πρότινος χαρακτήριζε την Αργεντινή, πλέον χαρακτηρίζει και την Ελλάδα.

Χιλιάδες συνάνθρωποι μας στέκονται στην ουρά καθημερινά προκειμένου να πάρουν ένα πιάτο φαγητό, μία φέτα ψωμί και ένα μπουκάλι νερό. Και ενώ μέχρι πρότινος η πλειοψηφία -αν όχι όλοι- των απόρων ήταν άστεγοι, ναρκομανείς και αλλοδαποί, ανάμεσά τους πλέον συναντά κανείς απλήρωτους υπαλλήλους, συνταξιούχους και άνεργους κάθε ηλικίας.

"Συγκριτικά με πέρυσι, παρατηρείται μια αύξηση της τάξης του 20% στους ανθρώπους που έρχονται στο συσσίτιο καθημερινά. Από τα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων και της Εκκλησίας, περνούν καθημερινά περίπου 2500 άτομα", λέει στο ΘΕΜΑ ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Αστέγων του Δήμου Αθηναίων κ. Γιώργος Αποστολόπουλος ενώ κάνει τονίζει πως η κατάσταση θα χειροτερέψει τους προσεχείς μήνες.

"Το κράτος πρέπει να δραστηριοποιηθεί άμεσα. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη από είδος και όχι από χρήματα. Πρέπει επιτέλους οι έχοντες να σκεφτούν και όσους δεν έχουν. Και αν τώρα είναι πολλοί, σε λίγο καιρό θα γίνουν πάρα πολλοί".
Πηγή 

Πάνος Καμμένος: H κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι προιόν επεξεργασίας της Γερμανίας!!!


Παρακολουθήστε την ομιλία και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο 2.38' και μετά όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ο Πάνος Καμμένος καταγγέλει πως η Γερμανία επεξεργάζεται την ιδέα της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, μοιράζοντας υπουργεία δεξιά και αριστερά!!

"Κανείς δεν θέλει τον Βενιζέλο..."


Έχουμε όλοι ακούσει το σενάριο που θέλει τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλαμβάνει πρωθυπουργός, αν και οι περισσότεροι σεναριογράφοι παραλείπουν να μας ενημερώσουν για τη μορφή του κυβερνητικού σχήματος του οποίου θα ηγηθεί.
Με τα σημερινά δεδομένα, κυβέρνηση συνεργασίας...
δεν θα υπάρξει κι αν υπάρξει κανείς δεν θα δεχθεί ένα τόσο "πράσινο" στέλεχος στη θέση του πρωθυπουργού. Τι μένει λοιπόν; Μια μονοκομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Είναι δυνατόν να στηρίξει αυτή η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ τον Βενιζέλο;
Εξάλλου, θέτω ακόμα μια διάσταση. Ίσως και ο ίδιος ο Βενιζέλος, παρά την αμετροεπή φιλοδοξία του, να μην δεχθεί να γίνει ο πρώτος πρωθυπουργός θητείας 8-10 ημερών.


πηγη

Θα μείνει ατιμώρητος ο ΓΑΠ...;


Ήταν πάντα εντολοδόχος και «προϊόν» των δημιουργών της κρίσης.
Ήταν υπουργός των κυβερνήσεων που ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος των μεταπολιτευτικών εγκλημάτων κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Μισεί την ελληνική προσφορά στην Ανθρωπότητα και ΕΙΔΙΚΑ στην Ευρώπη θανάσιμα(εξίσου ή και χειρότερα και από σκληροπυρηνικό Τούρκο εθνικιστή!).
Η νίκη του σκηνοθετήθηκε από τα αφεντικά του και βόλευε τον «ισχυρό» βορρά της Ευρώπης. Με άλλες προεκλογικές εξαγγελίες επελέγη(λέμε τώρα) από το 43,92% των Ελλήνων(ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).

Αρνιόταν, μιλούσε και για καταστροφική συνταγή, και την νύξη στο ΔΝΤ, ενώ ήξερε το...
χάλι με το χρέος και το έλλειμμα και τα στατιστικά τα ψεύτικα(που τελικά ήταν πράσινη «δουλειά» κυρίως και είναι συνταγή και άλλων χωρών-π.χ. Γερμανία-) και μιλούσε με τους «ανθρώπους» του πριν τις εκλογές(το είπε ο DSK πριν την σύλληψή του).
Μας έβριζε, μαζί με άλλους άχρηστους ΠΑΣΟΚους, ως κοπρίτες που τα έφαγαν μαζί τους και ανίκανους και τεμπέληδες(ο Πάγκαλος μας συμβούλευσε να ακολουθήσουμε τους Τούρκους ή τους Αλβανούς σε εργατικότητα).
Από το διάγγελμα στο Καστελόριζο, με το οποίο μάθαμε ότι θα μας «σώσει» το ΔΝΤ και δεν υπάρχει εναλλακτική (ο περιβόητος μονόδρομος), μας έκανε τον Οδυσσέα που θα μας πάει Ιθάκη.

Από τότε άρχισε να λέει την «καραμέλα» ΟΧΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
Υπέγραψε 4-5 μνημόνια, μεσοπρόθεσμο, εφαρμοστικό νόμο, συνοδευόμενο από μέτρα φορομπήχτη Οθωμανού και όχι πολιτικού κράτους του 21ου αι..
Μας εκβίαζε ωμά και απροκάλυπτα για να πάρουμε τις 5 πρώτες δόσεις.
Πανηγύριζε σα γύφτος τις «επιτυχίες» του στις Συνόδους, που ήταν φούσκες πανευρωπαϊκές εκτός πραγματικότητας, γιατί δεν είναι μόνο ο ΓΑΠ ανίκανος στην ΕΕ.

Επέτρεψε, και μάλλον χαιρόταν και έκανε και πλάκα(θέλετε και την Πελοπόννησο;), όποτε ΕΙΔΙΚΑ Γερμανός έβριζε τους Έλληνες και πρόσβαλε την αξιοπρέπειά τους και ιερά και όσια με δημοσιεύματα και σχόλια βασισμένα σε στερεότυπα και προσωπική εμπάθεια ή ιδεολογία(π.χ. εθνικιστές από Ολλανδία και Δανία ή Γερμανοί νεοναζί(!) να διαδηλώνουν κατά της «βοήθειας» της Γερμανίας έξω από ελληνικό προξενείο).

Επέτρεψε στην Γερμανία να συμπεριφερθεί στους Έλληνες όπως οι πατεράδες της frau Merkel στους Εβραίους, ψάχνοντας την Τελική Λύση για το καλό της γερμανικής ελίτ, η οποία, μαζί με γερμανοσπουδαγμένους «ελληνόφωνους» κυβερνήτες της Ελλάδας δημιούργησαν τα χρέη με τις «δουλειές» με…

Ιάπωνας δημοσιογράφος: “Δεν καταλαβαίνω τίποτα!”Δύσκολο για τους ξένους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν τις ντρίμπλες και τα παιχνίδια της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Πιο μπερδεμένος από όλους ένας Ιάπωνας δημοσιογράφος.

O δημοσιογράφος – σε σύγχυση – αναφέρει: “Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την κυβέρνηση. Νόμιζα ότι ο κ. Παπανδρέουθα διωχνόταν από την εξουσία αλλά… κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης και τώρα θα παραιτηθεί… αλλά δεν ξέρουμε πότε, ούτε ποιος θα τον διαδεχτεί. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα γίνονται στην Ελλάδα

ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΑΝΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗΣ!

But the global economic crisis has caused major financial headaches for many member nations, sparking disunity and leading to fears Greece may become the first nation to pull out of the euro.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ 360 ΘΑ ΓΙΝΕΙ 460 ΔΙΣ


Ο Δημήτρης Καζάκης σχολιάζει... αιχμηρά το λόγο του Γιώργου Παπανδρέου.«Ανεύθυνη» θεωρεί τη στάση Σαμαρά το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα..ΡΕ αι στο διάολο


ΡΕ αι στο διάολο κολοφασίστα γερμαναρά που θα μας κάνεις και υποδείξεις για το τι θα κάνουμε στην χώρα μας .
Θα γυρίσουμε πίσω στην δραχμή ρε καριολη, έξαλλου την Ελλάδα την φτιάξαμε με την δραχμή, με το ευρώ απλά παρακμάσαμε. 
Θα τινάξουμε στον αέρα όλη την Ευρώπη. 
Το χρέος μας είναι είναι εικονικό, τα πτώματα όμως των ΕΛΛΗΝΩΝ από τις θηριωδίες σας ειναι μια πραγματικότητα φονιάδες αμετανόητοι, που έχετε το θράσος να μας κάνετε και υποδείξεις. 
 Χαρίστε μας όλο το χρέος χωρίς όρους και δώστε μας από πάνω και 300 δις, αλλιώς χαιρέτα τη την Ευρώπη των τραπεζών. 
Κατάλαβες βρε ζώο, όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες εσείς ήσασταν επάνω στα δένδρα είχατε ουρά και τρώγατε μπανάνες. Ξύπνησαν οι πίθηκοι και θέλουν να κάνουν πειραματόζωα τους ανθρώπους..


Σαμαρά μην τολμήσεις να πουλήσεις τους ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί θα έχεις το ίδιο τέλος με τον τζέφρι τον εβραίο τον παπανδρέου...


Έκκληση στον Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει μία κυβέρνηση συνεργασίας απευθύνει ο Έλμαρ Μπροκ, Γερμανός Ευρωβουλευτής με τους Χριστιανοδημοκράτες, συντονιστής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κομματος για την εξωτερική πολιτική.
«Η στάση του Σαμαρά απέναντι στη χώρα του είναι ανεύθυνη» ανέφερε ο Μπροκ μιλώντας...

Την Κύπρο υποβάθμισε ο Moody's...Κατά δύο βαθμίδες υποβάθμισε ο οίκος αξιολόγησης Moody's την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου, κρατώντας την υπό παρακολούθηση για πιθανή νέα υπόβαθμιση.

Κατά δύο βαθμίδες, από Baa1 στο Βaa3 υποβάθμισε o ο οίκος αξιολογήσεων Moody's την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου με την προοπτική περαιτέρω υποβάθμισης.
Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης σε σχετική του έκθεση....επικαλείται την αυξημένη πιθανότητα να χρειαστεί το τραπεζικό σύστημα της χώρας κρατική στήριξη το 2012, καθώς και τη μικρότερη του αναμενομένου ικανότητα για έγκριση και εφαρμογή των απαιτούμενων δημοσιονομικών και διαρθρωτικών αλλαγών.
Ο οίκος αιτιολόγησε την απόφασή του, επικαλούμενος τις ανάγκες επαναχρηματοδόσης των κυπριακών τραπεζών εξαιτίας του ελληνικού "κουρέματος" και του βάρους του στα κυπριακά δημοσιονομικά.


ΠΗΓΗ

Aτιμωτικά υπονοούμενα για τις Ε.Δ. από το νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ


Με ατιμωτικά υπονοούμενα για τις Ένοπλες Δυνάμεις τις οποίες από χθες διοικεί και επιβεβαιώνοντας όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση διαρρέει εντός και εκτός Ελλάδος ότι προχώρησε στους αποκεφαλισμούς στις Ένοπλες Δυνάμεις γιατί …ετοίμαζαν πραξικόπημα, ο νέος εκλεκτός της κυβέρνησης στην θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ο στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, εξέδωσε μια ημερήσια διαταγή – όνειδος.
Όνειδος για τις Ένοπλες Δυνάμεις, όνειδος για...

Παραιτήθηκε ο Βγενόπουλος από τη Marfin

Είδηση - βόμβα στους τραπεζικούς κύκλους. Με μία λιτή ανακοίνωση, η Marfin Popular Bank ενημέρωσε στελέχη και μετόχους για τη παραίτηση του Α. Βγενόπουλου από τα ηνία της...

Άλλοι είναι οι ηλίθιοι τελικά και όχι ο ΓΑΠ…Μα τώρα δώσατε Ψήφο εμπιστοσύνης για να φύγει… ;

Την Δευτέρα θα έκανε δημοψήφισμα, την τρίτη επέμενε, την τετάρτη το έλεγε από τις Κάννες κόντρα σε Μερκοζύ, την Πέμπτη δήλωσε ότι έκανε Μπλόφα για να πάρει μαζί του τον Σαμαρά και την παρασκευή του δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης;

Ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα πρωθυπουργό που εξαπάτησε όποιον συνάντησε τα τελευταία δύο χρόνια, από τον τελευταίο Συνταξιούχο μέχρι την διεθνή κοινότητα, τα ΜΜΕ, τους δανειστές, την Βουλή και έθεσε την χώρα σε τροχιά εξόδου από την ΟΝΕ;

Πιο καθαρό μήνυμα προς τις αγορές του κόσμου δεν υπάρχει… Συνεχίζει γερά δυνατά… και ενισχυμένος!!

Αν το Σαββατοκύριακο καταφέρει να τσακωθούν όλοι με όλους και την Δευτέρα θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη και θα είναι η μόνη πηγή σταθερότητας σε μια χαοτική Ελλάδα. Μια επιλογή που έκαναν οι Έλληνες και αφορά τον μόνο πρωθυπουργό της Ευρωζώνης που έχει δεύτερες σκέψεις για το ευρώ παγκόσμια γνωστές…
Προφανώς Θα ρίξει τις αγορές, θα ρημάξει την Ιταλία και την Ισπανία όλοι οι αναλυτές θα προεξοφλούν ότι η Ελλάδα βγαίνει από την ευρωζώνη.
Και το βράδυ θα πει “έκανα τσεκ για να δω την σταθερότητα του καπιταλισμού και αν οι Ευρωπαίοι το εννοούν αυτό που λένε”
και θα μοιάζει τόσο… προφανές αφού θα έχει ήδη συμβεί.
Διότι εδώ και δύο χρόνια ο ΓΑΠ έρχεται εκ των υστέρων για να παρουσιάσει τις γκάφες, ως σχέδιο και τελικά επιτυχία. Και όταν αυτές είναι πανωλεθρίες το αιτιολογεί παρουσιάζοντας την χειρότερη δυνατή εκδοχή (αργεντινή) που θα μπορούσε να συμβεί.

Με την χθεσινή ψήφο εμπιστοσύνης σε μια εβδομάδα η έξοδος της χώρας από την ΟΝΕ θα είναι παγκοσμίως λυτρωτική.
Μα τώρα δώσατε Ψήφο εμπιστοσύνης για να φύγει…; Μα σοβαρά τώρα έγινε αυτό το πράγμα;

Πρόκειται για αποκάλυψη μιας τεράστιας επικοινωνιακής “πλεκτάνης” σε βάρος του ΓΑΠ διότι άλλοι είναι οι ηλίθιοι τελικά και όχι ο ΓΑΠ…
πηγη

Σαμαράς: "Παραμένει στο τραπέζι η πρότασή μου..."


Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έκανε πριν από λίγο νέες δηλώσεις εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό διότι "ευτέλισε το κοινοβούλιο". Πάντως όπως ανέφερε, η πρόταση της ΝΔ για μεταβατική κυβέρνηση παραμένει στο τραπέζι, με την ελπίδα, όπως σημείωσε, "ο κ. Παπανδρέου να...
καταλάβει το λάθος του." Υποστήριξε ακόμη πως από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού προκύπτει πως προετοιμάζει κυβέρνηση τετραετίας. «Ο κ. Παπανδρέου δεν ψάχνει κυβέρνηση σωτηρίας ... Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση με ισχυρή εντολή και νομιμοποίηση από το λαό, γι αυτό και επιμένουμε σε άμεσες εκλογές».

πηγη

ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! αποκλειστικό
Την ώρα που ο Παπανδρέου συνεχίζει τα πολιτικά του παιχνίδια, ένας ολόκληρος λαός εξαθλιώνεται.
Πολύτεκνη μάνα η κυρία Όλγα, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον δρόμο, αναγκαζόμενη να  ζητιανεύει επειδή η Δ.Ε.Η. της έκοψε το ρεύμα!
Έχει τέσσερα παιδιά και είναι άνεργη, το ίδιο και ο άνδρας της, ενώ το ρεύμα στο δικό τους σπίτι το Ζεφύρι,  το έκοψε η Δ.Ε.Η. παρά τα όσα ισχυριζόταν ο κ.Φωτόπουλος  της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ ότι δεν θα έκοβε το ρεύμα από τις πολύτεκνες και αναξιοπαθούντες οικογένειες.
Αν και όπως μας λέει η ίδια η κ. Όλγα, κατάφερε να συγκεντρώσει από δανεικά γειτόνων, το ποσό των 600 € η προϊσταμένη της Δ.Ε.Η. Περιστερίου δεν δέχθηκε τα χρήματα, απαιτώντας να της καταβάλει  το ποσό των 1000 € περίπου, όσο ήταν η αναγραφόμενη δόση!!!
"Σχεδόν μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα" μάς λέει η κυρία Όλγα.
"Ντρέπομαι γι' αυτό που κάνω και αναγκάζομαι να βγω στο δρόμο να ζητήσω την βοήθεια του κόσμου" λέει με πόνο ψυχής, σχεδόν κλαίγοντας η νεαρή γυναίκα και συνεχίζει:
"Είχα δύο καταστήματα με είδη ρούχων. Ένα στο Μενίδι και ένα στο Ζεφύρι. Δεν μπόρεσα να τα κρατήσω όμως, λόγω της μεγάλης κρίσης. Για ένα διάστημα εργαζόμουν ως  οικιακή βοηθός. Όμως εδώ και καιρό είμαι άνεργη. Πήγα στην Εκκλησία και παρακάλεσα να προσπαθήσουν να μου βρουν εργασία οικιακής βοηθού, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτε ακόμη".

Αυτή η γυναίκα ζει ...συντροφιά με την απελπισία και την απόγνωση. Δεν μπορεί να ζήσει τα παιδιά της, ο άνδρας της είναι και αυτός άνεργος, ενώ αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα στο σπίτι της εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.
Ταυτόχρονα συναντά την σκληρότητα και της ίδιας της Δ.Ε.Η. η οποία μη δεχόμενη τα 600 € ως μέρος της δόσης, της έκοψε το ρεύμα!
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2011. Η Ελλάδα που ...σώζει ο Παπανδρέου, οδηγώντας στην εξαθλίωση τους Έλληνες!Αλ. Παπαρήγα: Οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν...
«Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί» ήταν το σχόλιο της Γενικής Γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αμέσως μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού.
«Από ότι κατάλαβα, περιγράφοντας τη νέα κυβέρνηση, προτείνετε κυβέρνηση ενός και δύο χρόνων. Αν κατάλαβα επίσης καλά έχετε ανάγκη από κυβέρνηση συνεργασίας γιατί πρόκειται να πάρετε....τα αγριότερα μέτρα», είπε η κ. Παπαρήγα και ζήτησε «να μπει τέρμα στον εκβιασμό ότι όλες αυτές οι θυσίες γίνονται για την έκτη και την έβδομη δόση».
Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί, επέμεινε η κ. Παπαρήγα.

ΠΗΓΗ

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΗΓΕΜΟΝΙΣΜΟΣ @realfm

Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Τραγικά "λίγοι" αλλά ευτυχώς υπάρχει ο λαός...


Image

Ειλικρινά, δεν γνωρίζουμε τι περισσότερο από τα δύο ακόλουθα ενδεχόμενα ισχύουν: Είναι τόσο πολύ μεγάλος πολιτικός «παίκτης» ο Γιώργος Παπανδρέου ή τόσο αφελείς οι βουλευτές και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματός του; Μπορεί βέβαια να συμβαίνουν και τα δύο.

Γιατί αυτά που έχουν εκτυλιχθεί τις τελευταίες ημέρες και ώρες δείχνουν πόσο «λίγοι», «ελάχιστοι» θα λέγαμε, είναι όλοι οι βουλευτές-μέλη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε κάποιον που ήθελαν να ανατρέψουν με αντάλλαγμα, τι; Ότι αύριο θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Για να κάνει, τι; «Να συζητήσει»!

Τα έδωσαν όλα και πήραν μια επίσκεψη του Παπανδρέου στον Παπούλια! Όπου βγαίνοντας θα...

Μαξ Κάιζερ: Ο Παπανδρέου πριν δύο χρόνια υπεξαίρεσε 16 δις μέσω CDS και κάποιοι ακόμα μιλούν για “λάθος χειρισμούς”!Ο Max Keiser, αναλυτής στο Russia Today, εξαπολύει για πολλοστή φορά αυτή την βαρύτατη κατηγορία σε βάρος του Έλληνα πρωθυπουργού. Ο Έλληνας πρωθυπουργός όμως δεν έχει διαψεύσει, κινηθεί δικαστικά ή έστω σχολιάσει τις καταγγελίες που γίνονται στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου (το έχει πει και στο...

Ο ΓΑΠ Χαρδαβέλας....

Εφημεριδεεες....

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Ο Σαμαράς ξεσκεπάζεται...

Naomi Klein (Greek subs) how Russia & China became neoliberal (IMF / Shock Doctrine)

ΨΗΦΟ ΕΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΛΑΒΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΨήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση με τις ψήφους όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ (152) και τη στήριξη της ανεξάρτητης βουλευτού Λούκας Κατσέλη. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν...
η μέχρι πρότινος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία όμως ανεξαρτητοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, Μιλένα Αποστολάκη καθώς και η ανεξάρτητη βουλευτής (πρώην βουλευτής της ΝΔ) Ελσα Παπαδημητρίου.

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ...ΓΟΥΔΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!Ο Σαμαράς με την πρόταση για μεταβατική Κυβέρνηση, ουσιαστικά δίνει συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου και στα όσα εγκλήματα έχει διαπράξει έως σήμερα. Η μεταβατική κυβέρνηση θα κυρώσει την δανειακή σύμβαση, δηλαδή θα εγκρίνει όσα καταδικαστικά για την Ελλάδα και τον λαό συμφώνησε με τους εταίρους μας στις 27 Οκτωβρίου ο Παπανδρέου! Κατ' αυτό τον τρόπο, επειδή η μεταβατική κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση με την έγκριση του κοινοβουλίου, θα παύσει οποιαδήποτε δίωξη του Παπανδρέου!
Αυτή θα είναι η προσφορά του Σαμαρά!
Κατά τα άλλα θα σφραγίσει την ταφόπλακα που έβαλε ο Παπανδρέου στον ελληνικό λαό!
Και θα βγει μετά ο Σαμαράς να πει "δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά εκεί που έφερε τα πράγματα ο Παπανδρέου"!!! Τα ίδια ακριβώς δεν έλεγε και ο Παπανδρέου, ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά επειδή είχε φέρει την χώρα σε αδιέξοδο ο Καραμανλής;
Ρε, μας δουλεύουν όλους και αυτοί συνεχίζουν να εγκληματούν σε βάρος μας!!!

Ρε αλήτες, δεν έχετε φιλότιμο μέσα σας; [GAP - Αντωνάκης ... παράλληλοι βίοι στο άρμα της υποτέλειας του: Yes sir - Ja Madam - Oui Μonsieur]
Η πρόταση Σαμαρά για δημιουργία μεταβατικής Κυβέρνησης, η οποία ως μόνο στόχο θα έχει να κυρώσει την δανειακή σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου, σύμβαση η οποία καθιστά την χώρα για δεκαετίες προτεκτοράτο των δανειστών της και βάζει τον λαό σε στυγνή λιτότητα δίχως τέλος, μόνον ως συνέχεια του δωσιλογισμού Παπανδρέου μπορεί να χαρακτηριστεί. 
Σύμφωνα με την πρόταση Σαμαρά, αμέσως μόλις η μεταβατική Κυβέρνηση κυρώσει την δανειακή σύμβαση, θα προκηρυχθούν  εκλογές!
Θα κληθούν δηλαδή εξωκοινοβουλευτικοί αχυράνθρωποι, καθηγητές πανεπιστημίου, δικαστικοί, ακαδημαϊκοί κ.λ.π. να υπογράψουν την καταδίκη της Ελλάδος και του λαού της για τις επόμενες γενιές. 
Και μετά θα πάμε σε εκλογές! Για να ψηφίσει τι ο ελληνικός λαός, ρε ανδρείκελα του κοινοβουλίου; Να επικυρώσσει την ευθανασία του, την οποία πάλι αποφασίσατε και εκτελείτε ερήμην του;
Η πρόταση Σαμαρά είναι δόλια και για έναν ακόμη λόγο: Διότι η μεταβατική κυβέρνηση που θα κληθεί να εφαρμόσει όσα προδοτικά έχει αποφασίσει ο Παπανδρέου, ουσιαστικά θα δώσει συγχωροχάρτι στον σημερινό Πρωθυπουργό και ...
τέρμα τα  Ειδικά Δικαστήρια και το Γουδί! Με άλλα λόγια, ο Παπανδρέου θα βγει ως λευκή περιστερά από την ιστορία!!!
Ούτε γάτα ούτε ζημιά, για κανέναν από όλους αυτούς του δωσιλόγους πολιτικούς που καταδικάζουν τον λαό και καθιστούν την Ελλάδα αμερικανο-γερμανο-γαλλικό προτεκτοράτο!!!
Ο Σαμαράς, ο οποίος αποκήρυσσε την ενδοτικότητα Παπανδρέου, κατηγορώντας τον ότι με την συμφωνηθείσα δανειακή σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου, το μόνο που θα πετύχει είναι  η Ελλάδα να βρεθεί το 2020 εκεί όπου ήταν το 2009,  σήμερα σπεύδει να προσυπογράψει την πολιτική Παπανδρέου, μόνο και μόνο για λίγα ευρώ! Ρίχνει δηλαδή στην δουλεία την χώρα για 8 δις ευρώ!


Ρε αλήτες, ο ελληνικός λαός έχει φιλότιμο, φιλοπατρία και εθνική υπερηφάνεια.
Προτιμά να μείνει φτωχός και αξιοπρεπής, παρά να είναι καταδικασμένος, δουλοπρεπής και οσφυοκάμπτης, όπως τον θέλετε εσείς. Ο Έλληνας πέρασε διά πυρός και σιδήρου για χιλιάδες χρόνια, αγωνιζόμενος για την Πατρίδα, την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια του. Έμαθε να λέει ΟΧΙ και να αγωνίζεται για την ελευθερία του. Και σεις, τον οδηγείτε βιαίως στην ταπείνωση και τον εξευτελισμό; Για λίγα ψωρο-ευρώ, πουλάτε την Πατρίδα του και την ψυχή του Έλληνα στους εχθρούς του;
Ρε αλήτες, δεν έχετε φιλότιμο μέσα σας; ΠΑ - ΣΟΚ: Ο Λαμπρινίδης δεν διαψεύδει ότι η Ελλάδα μπορεί να… τυπώνει δραχμές! 
 Η ηλεκτρονική έκδοση του CNN, και σε άρθρο σχετικά με το αν μπορεί η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ, ή να την αποβάλλουν από αυτό, προχωράει σε μία απίστευτη αποκάλυψη που μπορεί να διαλευκάνει πολλά από όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.
Ζητώ ως πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης... για να παραιτηθώ από πρωθυπουργός. Σ’ αυτό το σουρεάλ αίτημα επιμένει ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ οι κορυφαίοι που βρίσκονται «απέναντί» του εμφανίζονται πρόθυμοι πια να το ικανοποιήσουν. Υπό την προϋπόθεση –λένε– ότι θα κάνει σαφή την πρόθεσή του να παραιτηθεί από πρωθυπουργός και να δρομολογηθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης πριν ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία τα μεσάνυχτα. ...

«Πρέπει να σώσουμε τη χώρα» ακούστηκε να λέει ο Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος εμφανίζεται πεισμένος ότι ο πρωθυπουργός θα τηρήσει τη σχετική δέσμευσή του προς το υπουργικό συμβούλιο και θα παραιτηθεί –παρά το γεγονός ότι πέρασαν πολλές ώρες μέχρι να την «φωτογραφίσει» αργά τη νύχτα κατά την ομιλία του στη Βουλή.
Η αρθρογράφος Nina dos Santos αναφέρει στο CNN ότι είναι σχεδόν απίθανο υπό τις παρούσες συνθήκες η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ ή να την «σπρώξουν» έξω από αυτό οι εταίροι της, αναφερόμενη όμως στο ενδεχόμενo να επιστρέψει στη δραχμή κάνει την μεγάλη αποκάλυψη.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «την περασμένη εβδομάδα, μιλώντας στo CNN, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών (ο κ. Λαμπρινίδης βρέθηκε στις ΗΠΑ για επίσημη συνάντηση υψηλόβαθμους αξιωματούχους) δεν διέψευσε κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή τυπώνει δραχμές»!
Λιγες ωρες μετα την δημοσιευση του αρθρου ο κ.Δελαβεκουρας για λογαριασμο του Υπ.Εξωτερικων απεστειλε σχετικη διαψευση στο CNN λεγοντας πως...

Η Ελλάδα συμφώνησε στη μετατροπή του δικαίου που διέπει τα ομόλογα αυτά από το ελληνικό στο αγγλικό.

Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο μυστικό της “ελληνικής κρίσης”


Παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα επικρατεί ακόμη πολιτικό χάος η κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν τα πράγματα όσον αφορά στο οικονομικό μέλλον της χώρας φαίνεται πως έχει καθοριστεί: Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα στηρίξουν την υπογραφή της νέας συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου ‘ως έχει’, ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση και η έξοδος της χώρας από το ευρώ, καθώς τα ταμειακά της διαθέσιμα τελειώνουν περί τα μέσα Δεκεμβρίου.                                              

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής τηλεόρασης ARD, ωστόσο, το οποίο προβλήθηκε στις 27 Οκτωβρίου αλλά και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal το οποίο δημοσιεύτηκε το πρωί της 4ης Νοεμβρίου, προκειμένου οι τράπεζες να αποδεχτούν το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν κατά 50%, η Ελλάδα συμφώνησε στη μετατροπή του δικαίου που διέπει τα ομόλογα αυτά από το ελληνικό στο αγγλικό.


Με βάση την ισχύουσα μέχρι στιγμής νομοθεσία και όσο το δίκαιο των ελληνικών ομολόγων παραμένει το ελληνικό, αν η Ελλάδα δεν αποφύγει την πτώχευση μπορεί να αποπληρώσει το χρέος που βρίσκεται στα χέρια ιδιωτών και όχι θεσμικών δανειστών (ΔΝΤ – ΕΕ) σε δραχμές, χωρίς να έχει καμία νομική κύρωση. Οι δανειστές σε αυτήν την περίπτωση υποχρεούνται να αποδεχτούν την αποπληρωμή στο ελληνικό νόμισμα. Έτσι η Ελλάδα μπορεί πολύ απλά να τυπώσει τόσες δραχμές όσο είναι το χρέος της στους ιδιώτες και να το ξεπληρώσει.

Αντίθετα, αν το δίκαιο αλλάξει στο αγγλικό όπως προβλέπεται στη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου με βάση τα δύο προαναφερθέντα ρεπορτάζ, σε περίπτωση πτώχευσης η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει το σύνολο του χρέους της σε ευρώ, παρά το γεγονός ότι η ισοτιμία δραχμής – ευρώ θα κυλήσει πιθανόν κάτω από το 700/1. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει την οριστική παράδοση της χώρας στους δανειστές της, οι οποίοι θα μπορούν να διεκδικήσουν και να επιβάλλουν νομικά στην Ελλάδα είτε την αποπληρωμή του χρέους στο ακέραιο μέσω της επιβολής επαχθών φόρων στους πολίτες είτε την κατάσχεση δημόσιας περιουσίας είτε και τα δύο ταυτόχρονα.

Η ιστορία με το δίκαιο των ελληνικών ομολόγων είναι, ίσως, το μεγαλύτερο μυστικό της ελληνικής κρίσης. Μελέτη των νομικών τμημάτων των πανεπιστημίων της Νέας Υόρκης, του Σικάγου και του Duke που καταρτίστηκε το Φεβρουάριο του 2011 αναφέρει σχετικά τα εξής:......

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετατρέπουν την Ελλάδα σε Άουσβιτς ψηφίζοντας τη νέα δανειακή σύμβαση!ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετατρέπουν την Ελλάδα σ' ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης με την δήλωσή τους ότι θα υπερψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση.

Τα δύο μεγάλα κόμματα και οι ηγετίσκοι τους πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία καθώς δολοφονούν τους Έλληνες φορτώνοντας με ασφυκτικά χρέη ακόμη και τα σπερματοζωάρια των δισεγγόνων μας με μια πράξη ύψιστου αμοραλισμού και ασυνειδησίας.

Η Ιστορία θα σας τιμωρήσει.

Τίποτε άλλο...
πηγη

Κολλημένος με το Μαξίμου...


Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη


Κυνικός, αδίστακτος, χωρίς αρχές και στοιχειώδη τσίπα. Πήγε να κάνει, αυτό που λένε οι ρέκτες του κατς «αεροπλανικό» και κόντεψε να ξεχαρβαλώσει το σύμπαν. «Τα ‘μαθες τα νέα πατέρα; Κόντεψα ν’ ανατινάξω την Ελλάδα και την ευρωζώνη». Κι όλο αυτό γιατί; Για να μείνει στα κόλπα, να θρονιαστεί λίγο ακόμη. Τι κι αν Φράγκοι κι Αλαμανοί τον κλωτσούσαν σαν αδέσποτο σκυλί; Τι κι αν στο θλιβερό πρόσωπο του καταρρακώθηκε η Πατρίδα; Κατάπιε αμάσητο το δημοψήφισμα, ξερόβηξε και βγήκε να εγγυηθεί το …μέλλον. Έρμο μέλλον. Όχι, Γιώργο, δεν ψιλοβρέχει. Άλλο πράγμα είναι.

Με δέος έβλεπα τα ανθρωπάκια που όρθια τον χειροκροτούσαν χθες. Είναι τόσο περιδεείς και μεταλλαγμένοι από την κολοβή αλλά καλά αμειβόμενη εξουσία τους, που έχει καμφθεί και το βασικό ένστικτο πολιτικής επιβίωσης τους. Θέλω να δω σήμερα τα μεσάνυχτα ποιοι θα κατεβούν μαζί του στο μπούνκερ της καγκελαρίας για την τελική Πτώση. Χθες για πρώτη φορά είδα να τον πελεκάνε οι πάντες από τηλοψίας. Σοβαροί αναλυτές, επιχορηγημένοι μισέλληνες καθηγητάδες, από αυτούς που πριν κάνανε σέρβις στο δαρμένο παιδί από την Μινεσότα μαζεύοντας υπογραφές, αντζέντηδες σκουπιδιαραίων και τρόφιμοι πρεσβειών, όλοι του ρίχνανε πέτρες και χαρακτηρισμούς, μαζί με τους σοβαρούς του χώρου. Και παραδόξως είχαν δίκιο. Όταν βέβαια βλέπεις τους αρουραίους να καβαλάνε την κουπαστή και να κάνουν το σπορ του Γκρεγκ Λουγκάνις μεσοπέλαγα, σημαίνει ότι το πλοίο πάει για το βυθό να μαζέψει πεταλίδες.

Σήμερα θα φανεί αν κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να υπάρξει συνέχεια, αν θέλουν να επιβιώσουν τσακισμένοι ως αντιπολίτευση αλλά πάντως να επιβιώσουν ή αν το κόμμα που ίδρυσε το 1974 ως μαϊμού ΕΑΜ ο Ανδρέας Παπανδρέου, θα σβήσει ως διαλυμένη νεοφιλελεύθερη «Κόζα Νόστρα». Διότι ξέρετε κι η «Κόζα Νόστρα» («η υπόθεση μας») αλλιώς ξεκίνησε στην Σικελία. Από οργάνωση αυτοάμυνας ενάντια στις αυθαιρεσίες των ευγενών, πέρασε στις ληστείες βενζινάδικων, τους εκβιασμούς, την μαστροπεία και το λαθρεμπόριο και κατέληξε στο εμπόριο ναρκωτικών, τα στημένα δημόσια έργα και προμήθειες του δημοσίου, τον παράνομο τζόγο, τις δολοφονίες και την διαφθορά πολιτικών και του εν γένει κράτους. Όλες οι καλές ιδέες, αδέρφια, τελικά κάποτε φθίνουν.

Στο ΠΑΣΟΚ ξέρουν πως....

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣΓια τη δανειακή σύμβαση και τη ψήφο εμπιστοσύνης1. Είπε ο κ Σαμαράς, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι η σύμβαση δανεισμού δε χρειάζεται καν να επικυρωθεί από τη Βουλή.

Ερωτήσεις :

- μπορεί η κυβέρνηση να εκτελέσει διατάξεις που δεν αποτελούν νόμος του κράτους; Ποιο ακριβώς τμήμα της κυβέρνησης δεν αποτελεί εκτελεστική εξουσία και μπορεί να το πράξει;
- εάν οι διεθνείς δανειακές συμβάσεις δε χρειάζονται επικύρωση από τη Βουλή ώστε να γίνουν νόμος πριν εκτελεστούν, μέχρι τώρα γιατί έλεγε ο κ Σαμαράς ότι η ΝΔ δε πρόκειται να τη ψηφίσει, σα να είχε σημασία δηλαδή η...

Το σχέδιο για το ξεπούλημα μπαίνει στο τελικό στάδιο…Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε το νέο συναρπαστικό επεισόδιο του ριάλιτυ σόου που παίζεται στη δύσμοιρη αυτή χώρα. Κανονικά θα έπρεπε να του δώσω τίτλο «Γιώργο προχώρα, γάμησέ τα όλα», μιας και συμφωνώ ακράδαντα με το δημοψήφισμα. Το έχω γράψει από την πρώτη στιγμή που κατέβηκε ο κόσμος στις πλατείες. Είναι όμως κοινό μυστικό ότι το καρτούν που νομίζει ότι κυβερνά το εξήγγειλε μήπως σώσει το τομάρι του, αφού πρώτα κονόμησαν τα φιλαράκια του οι κερδοσκόποι, λαμόγια τύπου Σόρος που παρέλαυναν απ’ το Μαξίμου. Και μάλιστα με το ερώτημα «Δραχμή ή Ευρώ». Πως αλήθεια τολμά να προεξοφλεί το αποτέλεσμα το όλον σύστημα πριν μιλήσει ο… «κυρίαρχος λαός»;


Είμαι κάθετα αντίθετος στην παραμονή της χώρας μας σε κάθε τι ευρωπαϊκό που νομίζει ότι προϋποθέτει ένωση για πολλούς λόγους, όπως: Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική στήριξη στις δύσκολες ώρες. Που είναι η Ευρώπη τώρα που η Κύπρος αποφάσισε εξορύξεις εντός της ΑΟΖ της και η Τουρκία την απειλεί, τυλιγμένη σε μια ανακοίνωση; Γι’ αυτό λέτε η Μέρκελ να κάθισε δίπλα στον Ερντογάν, μπας και φοβηθούμε; 
Πρόκειται κυριολεκτικά για έναν δυνάστη που μας θέλει υποταγμένους και εξαρτημένους απ’ αυτόν. Προεόρτιο παγκόσμιων διακυβερνήσεων. Να δανειζόμαστε για να αγοράσουμε ταe-coli αγγουράκια του λες και ο θεσσαλικός κάμπος δεν φτάνει να θρέψει την Ευρώπη ολάκερη. Να μας δανείζουν για να αγοράζουμε τα δικά τους οπλικά συστήματα, μη αναγνωρίζοντας παράλληλα τα σύνορά τους στην Ελλάδα, όπως κάνουν σε όλες τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Δικά τους είναι και τα υποβρύχια, και η Siemens, και τα C4i, και οι μίζες, και τα «μαγειρεμένα» στοιχεία που ξαφνικά ανακάλυψαν. Έχουν βάλει στόχο τη δημόσια περιουσία μας η οποία παράγει συνεχώς πλούτο και ξεπληρώνει για κοντά δύο αιώνες τα κωλοδάνειά τους.


Δεν γίνεται ωστόσο να μην παραδεχτώ ότι....

Να τους απαγορευθεί η έξοδος από τη χώραΜε τις εξελίξεις να τρέχουν σε ρυθμούς ασύλληπτους, με μία κυβέρνηση που έχει χάσει τα πάντα και υπάρχει ως κυβέρνηση καθαρά τυπικά, με συγκλονιστικές αποκαλύψεις εκτός αλλά και εντός της Βουλής για στημένες υποθέσεις χρεοκοπίας και CDS, με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να δηλώνουν οργισμένοι ενώ μετά την πτώση Παπανδρέου αναμένεται να γίνουν λαλίστατοι και να γνωστοποιηθούν τεράστια σκάνδαλα της κυβέρνησης, η Νέα Ελλάδα ζητάει την απαγόρευση εξόδου από την χώρα, τόσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, όσο και για όλα τα μέλη της κυβέρνησής του.

Ήρθε ο καιρός των ευθυνών και κανένας δεν πρέπει να φύγει πριν αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Αρκετά έπαιξαν με την χώρα, αρκετά συκοφάντησαν τους πολίτες, αρκετά ποδοπάτησαν ιερά και όσια, αρκετά παρανόμησαν και καταπάτησαν το Σύνταγμα.

Να κλείσουν επιτέλους οι πόρτες εξόδου από την χώρα και να ανοίξουν οι πόρτες εισόδου των φυλακών.

Πηγή

Η Ελλάδα η ισχυρότερη χώρα του κόσμου.Συμφωνά με την ''Money weekΤι εννοούν… «κοινής αποδοχής»;

Ακόμη και τώρα προσπαθούν να κινηθούν εκτός Συντάγματος εκείνοι που διαλαλούν ότι προτίθενται να μας… σώσουν

Ποιοι πολίτες φορολογούμενοι θεωρούν αξιόλογα πρόσωπα τον κάθε Παπαδήμα και κάθε Προβόπουλο… που....υπηρέτησαν την ιδιωτική Τράπεζα της “Ελλάδας”;

Μήπως τελικά όταν μιλούν για πρόσωπο κοινής αποδοχής εννοούν ΑΠΟΔΕΚΤΟ από τους πραγματικούς επικυρίαρχους της χώρας και όχι από τους υπηκόους της;

Το ότι το κενό ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ εξουσίας πρέπει να καλυφθεί από ένα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ εκτελεστή … δεν φαίνεται να ενοχλεί ΟΥΤΕ το ΠΑΣΟΚ, ούτε τη ΝΔ …ούτε κανένα άλλο κόμμα.
Όλοι κάνουν το παιχνίδι τους για ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ κατανάλωση, ορκισμένοι να μην αποκαλύψουν ποτέ την αλήθεια και τους πραγματικούς λόγους που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία μέσω του συνεχή δανεισμού.

Οι ίδιοι υπερασπίζονται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ στο οποίο σκόπιμα δεν περιλαμβάνεται άρθρο που να ασχολείται με το νόμισμα , την έκδοση του νομίσματος και την οικον0ομική πολιτική της χώρας. Το σημαντικότερο κομμάτι που αφορά την οικονομική επιβίωση της χώρας, δηλαδή την έκδοση του νομίσματος … ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο Σύνταγμα και με το Άρθρο 80… παραπέμπει σε νόμους του κράτους που όμως δεν αγγίζει κανείς.

Κι έτσι παραδίδουν την έκδοση του νομίσματος σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ τράπεζα με αποτέλεσμα για κάθε δραχμή που τυπώθηκε στην Ελλάδα να είναι στην πράξη ΔΑΝΕΙΚΗ με σχετικό τόκο οφειλόμενο προς την Τράπεζα της «Ελλάδος». Τα σημερινά χρέη της χώρας αφορούν δάνεια και τόκους αυτής της κατάστασης.

Και όλα τα κόμματα, μαριονέτες του ίδιου συστήματος, επιθυμούν έναν Τραπεζίτη να καλύψει τυχόν κενά πολιτικής εξουσίας, μέχρι να μας ξαναπείσουν ότι ο «κυρίαρχος» λαός επέλεξε «ελεύθερα» και πάλι τους κυβερνήτες του. Με τον ίδιο τρόπο που έβαλαν στο τιμόνι της εξουσίας τον Ξενοφώντα Ζολώτα, επίσης Διοικητή της Τράπεζας της «Ελλάδος». Ήταν κι αυτός ΚΟΙΝΗΣ αποδοχής των επικυρίαρχων του πλανήτη καθώς επέβλεπε με επιτυχία τη συνεχή υποδούλωση της χώρας σε ξένους τοκογλύφους.

Είχε υπηρετήσει κι αυτός στο ΔΝΤ και υπήρξε και πρόεδρος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) όπου σήμερα έχουμε άνθρωπο της Goldman Sachs.

Ξυπνήστε Γαλάζιοι και Πράσινοι… πατριώτες και μαυρίστε τους όλους τους υπηρέτες των ξένων τοκογλύφων.

Παράνομη η εκλογή εξωκοινοβουλευτικού πρωθυπουργού

Όμως, με βάση το παρακάτω άρθρο του συντάγματος τα όσα λέγονται για σχηματισμό κυβέρνησης με πρωθυπουργό εξωκοινοβουλευτικό είναι άτοπα και ανεδαφικά. Ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι υποχρεωτικά βουλευτής και δη αρχηγός κόμματος.

Τι προβλέπει το Σύνταγμα για....

Tου εισηγούνται να μιλήσει νωρίτερα στην βουλή και να προκηρύξει απόψε έκλογες!
ΟΡΙΣΤΙΚΟ : ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Τα τελευταία λεπτά υπάρχει πολύ έντονη κινητικότητα στους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Όπως ενημερώθηκε συνεργάτης τουFimotro, ο Παπανδρέου διαμηνύει προς το...
εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ότι δεν παίρνει αποφάσεις "με το μαχαίρι στο λαιμό"! Στο πλαίσιο αυτό συνεργάτες του, εισηγούνται να μιλήσει πριν τις 11.30 το βράδυ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτό σημαίνει ότι το σενάριο της προκήρυξης πρόωρων εκλογών σήμερα στο βράδυ στη Βουλή, αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Ο Παπανδρέου, φαίνεται πως έχει αποφασίσει ότι ΔΕΝ πρόκειται να παραδώσει το ΠΑΣΟΚ. Δεν φεύγει δηλαδή από την ηγεσία του κόμματός του για να μην το παραδώσει στον Βενιζέλο, όπως του ζήτησαν τα αδέρφια του Νίκος και Αντρίκος...

πηγη

Ανδρουλάκης: Δεν μετέχω σε ψηφοφορία – παρωδία


  Ανδρουλάκης: Δεν μετέχω σε ψηφοφορία – παρωδία
Πριν από λίγο, ο Μ.Ανδρουλάκης δήλωσε ότι δεν θα παραστεί στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε μια συζήτηση – φαρσοκωμωδία και ότι πρέπει να σταματήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί να μπλοφάρουν συνεχώς.....