ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: “Επίθεση” στην κυπριακή ΑΟΖ και στο Καστελόριζο!

Τριπλή επίθεση της Άγκυρας με στόχο την κυπριακή ΑΟΖ , διαγράφει δικαιώματα της Κύπρου και του Καστελόριζου και διεκδικεί σχεδόν όλη την υφαλοκρηπίδα της Αν. Μεσογείου, εκτοξεύοντας απειλές κατά πάντων!

Με τριπλή «επίθεση» η Άγκυρα σε αγαστή συνεργασία με
τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί επιχειρούν να επιβάλλουν εκβιαστικά ακόμη και με την απειλή των τουρκικών πολεμικών πλοίων, τη διακοπή κάθε έρευνας στην Κυπριακή ΑΟΖ, παρέμβαση που έχει ξεχωριστή σημασία καθώς εκδηλώνεται την στιγμή που οι συνομιλίες για το κυπριακό είναι σε κρίσιμο σημείο και η Κυπριακή Δημοκρατία μετά από μεγάλες καθυστερήσεις ανήγγειλε τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τον Γ’ Γύρο Αδειοδοτήσεων ερευνών στα Οικόπεδα 6, 8 και 10 της Κυπριακής ΑΟΖ.

Πηγή: crashonline.gr

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Νιώθω θλίψη για τους Συριζαίους. Υπερασπίζονται μια πολιτική με επιχειρηματολογία Σαμαρά»


«Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι ένας κανονικός, φυσιολογικός άνθρωπος». Αυτό ήταν το μάντρα κάθε δημοσιογράφου που έκανε συνέντευξη μαζί του από τον Φεβρουάριο του 2014 (όταν όλοι αρχίσαμε να γκουγκλάρουμε το όνομά του για να δούμε ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα) μέχρι και τις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015. Η παράταιρη παρουσία ενός κανονικού ανθρώπου στην κεντρική πολιτική σκηνή - κάπως έτσι. Και μετά ήρθε η τέλεια καταιγίδα των δέκα μηνών. Και ο κίτρινος κανιβαλισμός του περασμένου Γενάρη.

Εγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος για επτά κρίσιμους μήνες, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2015: 34 ετών, με τζιν παντελόνι και ένα μπλε μπλέιζερ στο briefing και στα Συμβούλια Κορυφής των Βρυξελλών.......

Κωνσταντοπούλου: Οι σημερινές δηλώσεις Μάρδα δεν απέχουν από τη ναζιστικής αναφοράς πολιτική της Δανίας


Οι σημερινές δηλώσεις Μάρδα δεν απέχουν από τη ναζιστικής αναφοράς πολιτική της Δανίας να αφαιρεί τιμαλφή από τους πρόσφυγες.
Ο κ. Μάρδας από δοτός υπουργός προβιβάσθηκε σε δοτό βουλευτή(όπως κ πλείστοι υπουργοί) χωρίς ποτέ να λογοδοτήσει για τα αποθεματικά.

Ενσαρκώνει το πρότυπο της επίλεκτης κυβερνητικής ομάδας του @atsipras, που αφού άδειασε τα αποθεματικά, αναζητεί πρόσφυγες επενδυτές

Νέο «ρήγμα» στο κυβερνητικό μέτωπο ΑΝΕΛ κατά Φίλη: Προκλητικός και ανιστόρητος


 Με αφορμή το μήνυμα Φίλη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Δημήτρης Καμμένος δηλώνει ότι ο υπουργός Παιδείας «αλλοιώνει την Ιστορία και -γιατί όχι;- πολύ σύντομα θα εκδίδει νέα βιβλία στα σχολεία με προσωπικές ιστορικές του εκτιμήσεις για το πώς εξελίχθηκαν τα ιστορικά γεγονότα»

Ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει το περιεχόμενο του μηνύματος που απέστειλε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και την Επανάσταση του 1821, εξέδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, προκαλώντας νέο ρήγμα στο κυβερνητικό μέτωπο.
Ο βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος επιτίθεται σφόδρα στον Νίκο Φίλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ανιστόρητος και προκλητικός, καθώς όπως αναφέρει «αλλοιώνει την ιστορία» και ότι «πολύ σύντομα θα εκδίδει βιβλία με τις προσωπικές του απόψεις για το πώς εξελίχθηκαν τα ιστορικά γεγονότα».
Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Καμμένου:.....