ΣΟΚ: Οι Τζιχαντιστές απειλούν την Κωνσταντινούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμμένος και Τσίπρας γράφουν ιστορία

Πώς να αφαιρέσετε τις πέτρες από τα νεφρά σε 10 μέρες!!!

 pos-na-aferesete-tis-petres-apo-ta-nefra-se-10-meres

Πώς να αφαιρέσετε τις πέτρες από τα νεφρά σε 10 μέρες!!!

Το κεχρί είναι ένα προσιτό δημητριακό και είναι επίσης εκπληκτικό όταν πρόκειται για τη θεραπεία των λίθων των νεφρών. Πολλοί ισχυρίζονται ότι το κεχρί βοήθησε να ξεχάσουν τα προβλήματά τους με τα νεφρά.
Στη παραδοσιακή ιατρική το κεχρί χρησιμοποιείται ως φυσική θεραπεία για τη θεραπεία της ουρολιθίασης (σχηματισμός λίθων στα ούρα και των ουροφόρων οδών). Επίσης καθαρίζει αποτελεσματικά τα νεφρά, εξαλείφει την άμμο και τη λάσπη, αφαιρεί μικρές πέτρες από τα νεφρά και την ουροδόχο κύστη, βοηθά  τις ασθένειες των γυναικών και θεραπεύει την κυστίτιδα.
Επίσης, το κεχρί είναι ένα από τα πιό δημοφιλή δημητριακά και έχει υψηλή θρεπτική αξία και φαρμακευτικές ιδιότητες. Σας προτείνουμε μια πραγματικά υπέροχη και αποτελεσματική συνταγή από τη ρωσική παραδοσιακή ιατρική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας με της πέτρες στα νεφρά. Αυτή η συνταγή μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό των νεφρών, αφαιρώντας την άμμο και τα μικρά πετραδάκια.

Συνταγή για την αφαίρεση λίθων από τα νεφρά:.........

Ο ρεαλισμός και η ωριμότητα του Αλέξη Τσίπρα....Δεν πρέπει στην Ελλάδα να ταυτίσουμε τον ρεαλιστή με τον ξεπουλημένο.

tsipras
Μετά την υπογραφή του Μνημονίου Τσίπρα, ακούγεται και γράφεται πολύ πως ο Αλέξης Τσίπρας έγινε ρεαλιστής και ωρίμασε. Αφού υπενθυμίσω πως ό,τι ωριμάζει σαπίζει μετά, θα ήθελα να κάνω μερικές παρατηρήσεις:
Δεν είναι ρεαλισμός να προσκυνάς.
Αν το να προσκυνάς ήταν ρεαλισμός, οι αγωνιστές του 1821 δεν ήταν καθόλου ρεαλιστές. Δηλαδή, ήταν κάτι βλαμμένοι που έκαναν επανάσταση απέναντι σε μια αυτοκρατορία.
Αν το να προσκυνάς ήταν ρεαλισμός, οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης δεν ήταν καθόλου ρεαλιστές. Ήταν κάτι ηλίθιοι που τα έβαλαν με μια υπερδύναμη της εποχής.
Αν οι άνθρωποι ήταν ρεαλιστές -όπως εννοούν τον ρεαλισμό αυτοί που θεωρούν ρεαλιστή τον Τσίπρα-, θα ζούσαν ακόμα στις σπηλιές. Ένας «ρεαλιστής» δεν θα έβγαινε ποτέ από την σπηλιά.
Σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τους μέχρι χτες συντρόφους του της Αριστερής Πλατφόρμας, λέγοντας πως δεν είναι επαναστατικό να επιλέγεις την απόδραση από την πραγματικότητα.
Το περίεργο είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορεί τους μέχρι χτες συντρόφους του για απόδραση από την πραγματικότητα επειδή υποστηρίζουν ακόμα αυτά που ήταν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την υπογραφή του Μνημονίου.
Τους κατηγορεί γιατί επιμένουν στο πρόγραμμα που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση στις εκλογές της 15ης Ιανουαρίου.
Ας ενημερώσει κάποιος τον Αλέξη Τσίπρα πως ρεαλισμός δεν είναι ό,τι μας συμφέρει κάθε φορά προσωπικά και ό,τι διώχνει τις ευθύνες από πάνω μας. Αυτό είναι οπορτουνισμός.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει μπερδέψει τον ρεαλιστή με τον ξεπουλημένο.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ρεαλιστής.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ξεπουλημένος.
Δεν πρέπει στην Ελλάδα να ταυτίσουμε τον ρεαλιστή με τον ξεπουλημένο.
Αν ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε και αισθάνεται πια ρεαλιστής και ώριμος -επειδή τώρα υποστηρίζει όσα κατηγορούσε μέχρι χτες- , θα πρέπει να καταλάβει πως και οι πολίτες αλλάζουν και μπορεί κι αυτοί να αισθάνονται ρεαλιστές και ώριμοι.
Οι ρεαλιστές και ώριμοι πολίτες δεν βλέπουν πια στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα ούτε την Ελπίδα, ούτε την Αξιοπρέπεια.
Στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα βλέπουν πια έναν πολιτικό απατεώνα.
Και αυτό, ναι, είναι ρεαλισμός.
 http://pitsirikos.net/2015/

Τον Ψηφίζουμε....

ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ.........


ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ

Το λέμε συνεχώς ότι το δικό μας πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, είναι θεατρικό.
Δηλαδή αφενός τα διάφορα μέρη του (κόμματα) δεν εκφράζουν κοινωνικές τάξεις και συγκρουόμενα κοινωνικά συμφέροντα, αφετέρου όλα τα κόμματα αγωνίζονται για την ανάληψη της διαχείρισης του συστήματος (δηλαδή για την ανάληψη της εξουσίας μέσα στο σύστημα) και όχι για την αλλαγή του. Με βάση τα δεδομένα αυτά, τα κόμματα παίζουν θέατρο και επικοινωνιακά παιχνίδια απέναντι στο λαό, προκειμένου να τον διαιρούν σε κομματικές στάνες.
Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει έστω και ένας πολιτικά αφελής που να πιστεύει ότι
ο διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπάρει το ίδιο ποσοστό που είχε πάρει στις 25 Ιανουαρίου. Επομένως, γιατί ο κ. Τσίπρας πάει σε εκλογές, γνωρίζοντας ότι θα μειώσει τα ποσοστά του;
Το πράγμα είναι πολύ απλό. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να διαχειριστούν τα μνημόνια, αλλά δεν το κατάφεραν. 
Λίγες μόνο στιγμές πριν την κατάρρευση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και την ανατροπή του, το μόνο που απομένει στα κόμματα είναι να συγκυβερνήσουν όλα μαζί (εκτός δύο εξαιρέσεων για την τιμή των όπλων), ως μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματός τους.
Ο κ. Τσίπρας λοιπόν, μη μπορώντας τώρα να συγκυβερνήσει με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, με βάση την λαϊκή εντολή που πήρε στις 25 Ιανουαρίου, θέλει να το επιτύχει αυτό, καλυπτόμενος πίσω από την υφαρπαγή μιας νέας λαϊκής εντολής, η οποία θα ερμηνευτεί ως εντολή για συνεργασία. 
Εδώ άλλαξε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, τώρα θα κολλήσει; 
Αφού έδωσε εξετάσεις «νομιμοφροσύνης» στο σύστημα και στους διεθνείς και ντόπιους ολιγάρχες, υπογράφοντας το φρικτό τρίτο μνημόνιο, σπεύδει τώρα να προκηρύξει εκλογές, πριν αρχίσει η εφαρμογή του φρικτού τρίτου μνημονίου, υπολογίζοντας ότι ο εναπομείνας ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα (παίρνοντας και το bonus των 50 εδρών) και ο ίδιος πρωθυπουργός της μελλοντικής οικουμενικής κυβέρνησης.
Επομένως, κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούσετε από εδώ και πέρα και τις σικέ πολιτικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ένθεν κακείθεν, για την εξασφάλιση των πολιτικών τους μαντριών. 
Οι άνθρωποι παίζουν θέατρο πολιτικής επιβίωσης και καλούν όλους εμάς να νομιμοποιήσουμε το παιχνίδι τους.
Τι κάνουμε; Ψηφίζουμε οτιδήποτε άλλο, πέρα από αυτά τα κόμματα. 
Το σύστημα αυτό πρέπει να ανατραπεί

Μα τι λέει τούτος εδώ; Πότε πήρε εντολή για μνημόνιο και πότε για να πουλήσει ότι απέμεινε στη χώρα;


Μα τι λέει τούτος εδώ; Πότε πήρε εντολή για μνημόνιο και πότε για να πουλήσει ότι απέμεινε στη χώρα;
Δεν εξάντλησε η εντολή τα όριά της όπως διατείνεται, αλλά αυτός τα υπερέβη και μάλιστα εντελώς αυθαίρετα περιφρονώντας την

Είμαι κάθε λέξη από το Σύνταγμα της Γερμανίας

  H 

Η γερμανική Βουλή υπερψήφισε το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας αλλά η απόφαση μπορεί να κριθεί άκυρη, αφού η συνεδρίαση της γερμανικής Βουλής έγινε στο φως της ημέρας και όχι μέσα στη μαύρη νύχτα, όπως συμβαίνει στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία.

O Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απηύθυνε έκκληση προς τους Γερμανούς βουλευτές να υπερψηφίσουν το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, ώστε να συνεχίσει η γερμανική κυβέρνηση να κονομάει δεκάδες δισεκατομμύρια και να καβατζώνει τον δημόσιο πλούτο της Ελλάδας.

 Ο κ. Σόιμπλε είπε ακόμα πως η Ελλάδα χρειάζεται αυτά τα χρήματα για να πάρει μπροστά η ελληνική οικονομία, όπως πήρε μπροστά τα προηγούμενα πέντε χρόνια που, από την πολλή στήριξη από την Γερμανία, η Ελλάδα έσπασε όλα τα ρεκόρ σε ανεργία, αύξηση του χρέους, μείωση του ΑΕΠ και μετανάστευση.
Κατά τα άλλα, υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ακόμα πως ο Σόιμπλε δεν ήθελε να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που τους πιστεύουν.

Ο πρόεδρος του Die Linke, Γκέγκορ Γκίζι είπε, μεταξύ άλλων, πως «μέχρι σήμερα η Ελλάδα, δεν έχει λάβει από τη Γερμανία ούτε ένα ευρώ επί της ουσίας» -αλλά αυτό δεν κάνει να το λέμε εμείς στην Ελλάδα γιατί θα μας πουν λαϊκιστές οι γερμανοτσολιάδες-, ενώ το Die Linke δεν ψήφισε το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, γιατί, ουσιαστικά, είναι πρόγραμμα διάσωσης της Γερμανίας και εξαφάνισης της Ελλάδας.

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε πως θα υπάρξει και τέταρτο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, το οποίο θα προβλέπει, μεταξύ άλλων, πως τα ελληνικά κόμματα -που είναι γεμάτα ψεύτες και απατεώνες- θα αντικατασταθούν από παραρτήματα των γερμανικών κομμάτων στην Ελλάδα, ώστε αφενός να υλοποιούνται οι αποφάσεις της γερμανικής Βουλής και αφετέρου να μην χάνονται εκατοντάδες εκατομμύρια, για να πληρώνονται οι Φλαμπουράρηδες, οι Φίληδες, οι Βενιζέλοι και οι Μητσοτάκηδες, οι οποίοι είναι ανίκανα σκλαβάκια της γερμανικής κυβέρνησης.

Ο αλητάμπουρας απατεώνας Τσίπρας ξεκίνησε το ξεπούλημα της χώρας...Δώρο στους φασίστες γερμανούς 14 αεροδρόμια, ετσι για να σωθούμε
(Τρ. 18/8/15 - 11:15, 19:10)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ TURBO-ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ
H κυβέρνηση με απόφασή της και κατ' επιταγήν του κατάπτυστου νέουμνημονίου, παρέδωσε και μάλιστα έναντι ευτελούς τιμήματος, τα 14 Περιφερειακά Aεροδρόμια φιλέτα της χώρας, λάφυρο στα γερμανικά συμφέροντα, μετά από σχετική αυθαίρετη εισήγηση της διοίκησης του TAIΠEΔ στις 3 Iουλίου και συγκεκριμένα στην κοινοπραξία Fraport AG - Slentel Ltd. Η εν λόγω κοινοπραξία αποτελείται κυρίως από τη γερμανικών κρατικών, κατά πρώτο λόγο, συμφερόντων Fraport και  τη δεύτερη εταιρεία Slentel που είναι θυγατρική του γνωστού και μη εξαιρετέου ομίλου Κοπελούζου !
H σχετική απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του Kυβερνητικού Συμβουλίου Oικονομικής Πολιτικής(KYΣOIΠ) που συνεδρίασε στις 13 Aυγούστου και χθες (17/8)  δημοσιεύθηκε στην Eφημερίδα της Kυβέρνησης.
   Tην απαράδεκτη και διάτρητη αυτή απόφαση, την οποία είχε συνομολογήσει η ΝΔ και τώρα με ανακοίνωση της εξυμνεί, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παλιότερα την κατάγγελνε, υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης και οι υπουργοί Oικονομικών Eυκλ. Tσακαλώτος, Oικονομίας Γ. Σταθάκηςκαι Παραγωγικής Aνασυγκρότησης Π. Σκουρλέτης.
Πρόκειται για την πρώτη ιδιωτικοποίηση - ξεπούλημα που υλοποιείται από την κυβέρνηση του ΣYPIZA. Tο τίμημα που θα καταβάλει η Fraport είναι ευτελέστατο και ανέρχεται σε μόλις 1,23 δισ. ευρώ. H υλοποίηση του συγκεκριμένου ''project'' περιλαμβανόταν στο μνημόνιο έκτρωμα που έγινε νόμος του κράτους στις 14 Aυγούστου. Δηλαδή η κυβέρνηση έσπευσε μία ημέρα νωρίτερα να υλοποιήσει τη δέσμευση που ανέλαβε μέσω του τρίτου μνημονίου. Tα 14 αυτά περιφερειακά αεροδρόμια είναι της Θεσσαλονίκης, της Kέρκυρας, των Xανίων, της Kεφαλλονιάς, της Zακύνθου, τουAκτίου, της Kαβάλας, της Pόδου, της , της Σάμου, της Mυτιλήνης, της Mυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου.

ΕΘΝΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Κύκλοι της ευρύτερης Αριστεράς και αντικειμενικοί οικονομικοί παρατηρητές, με δεδομένη τη στρατηγική εθνική σημασία και τον νευραλγικότατο οικονομικό και κοινωνικό ρόλο των περιφερειακών αεροδρομίων , χαρακτήριζαν ως εθνικόοικονομικό και κοινωνικό έγκλημα την παράδοση του ελέγχου τους σε ιδιωτικά και μάλιστα ξένα συμφέροντα. Τόνιζαν ότι αυτή η απόφαση συνιστά ένα μεγάλο και μάλλον ανέλπιστο «δώρο» στη Μέρκελ και τον Σόιμπλε, προφανώς εις ανταπόδοση των υπηρεσιών τους στη συνομολόγηση του νέου κατάπτυστου μνημονίου προς αποφυγή της καταστροφής» ενός Grexit !
Οι ίδιοι κύκλοι υπογράμμιζαν ότι, μετά το ξεπούλημα, οι τοπικές κοινωνίες της περιφέρειας θα αποξενωθούν πλήρως από κάθε παρέμβαση στα περιφεριακά αεροδρόμια, ενώ τα γερμανικά συμφέροντα με επίκεντρο τα αεροδρόμια θα μπορούν να παρέμβουν για να θέσουν υπό έλεγχο τηντουριστική δραστηριότητα της περιοχής. Παράλληλα καιροφυλακτεί ο κίνδυνος της γερμανικήςκερδοσκοπίας επί των αεροδρομίων και της αύξησης του κόστους τους, κάτι που επέβαλε η γερμανικήHochtif στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αρνητικότατες συνέπειες για του χρήστες και το ρόλο του αεροδρομίου στην περιοχή.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ  
Οικονομικοί κύκλοι τόνιζαν στην Iskra ότι μετά το ξεπούλημα στους «προστάτες» μας Γερμανούς των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας (οι Γερμανοί ελέγχουν και το «Ελ. Βενιζέλος»), κάτι που δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη ανεξάρτητη χώρα στον κόσμο, οι ιδιωτικοποιήσεις θα συνεχιστούν δυστυχώς, ακάθεκτες με την πώληση των λιμανιών και συγκεκριμένα με την πώληση του λιμανιού τουΠειραιά και της Θεσσαλονίκης και την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ROSCO (εταιρεία διαχείρισης του σιδηροδρομικού δικτύου). Η εκποίηση, μάλιστα, του λιμανιού του Πειραιά έχει ήδη ξεκινήσει και πρόκειται να ολοκληρωθεί ως τον Οκτώβρη με φωτογραφική μεταβίβαση στην COSCO. ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ !
ΓΙΩΤΑ ΔΟΥΛΓΕΡΗ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ


Μας δεσμεύουν με έναν δήθεν δημοκρατικό τρόπο για όση ζωή έχουμε, να πληρώνουμε τα χρέη των ολιγαρχών και τις ασύστολες παροχές των πολιτικών προς την πολιτική τους πελατεία.


Δεν νομίζουμε ότι πρέπει να παραμείνουμε τόσο ηλίθιοι και να αφιερώσουμε
τη μόνη ζωή που έχουμε για την εξόφληση αυτών των χρεών, που δεν είναι καν δικά μας χρέη. 

Δεν είμαστε αθάνατοι, δεν έχουμε άλλη ζωή να ζήσουμε και αυτή που έχουμε δεν θα την αφιερώσουμε να ξεπληρώνουμε χρέη άλλων και ειδικά της ολιγαρχίας, για να την γλιτώσει η τελευταία εις υγείαν των κορόιδων.

Η υγιής αντίδραση των πολιτών στην ψήφιση του νέου Μνημονίου...Οι πολίτες θεωρούν αυτή την κυβέρνηση τελειωμένη.Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πέρασε το τρίτο Μνημόνιο τον Δεκαπενταύγουστο μέσα στα άγρια χαράματα. Δηλαδή, σαν τους κλέφτες.
Τώρα, πάλι σαν τους κλέφτες, σχεδιάζουν εκλογές, ώστε οι πολίτες να ψηφίσουν πριν νιώσουν στο πετσί τους τα νέα μνημονιακά μέτρα.
Αν η κυβέρνηση έχει την εντύπωση πως οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι με το νέο Μνημόνιο -και πως στην ικανοποίησή τους οφείλεται το γεγονός πως υπήρχαν ελάχιστοι διαδηλωτές έξω από τη Βουλή- την περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη.
Οι πολίτες θεωρούν αυτή την κυβέρνηση τελειωμένη.
Μπορεί ο Τσίπρας με τον Παππά, τον Βούτση, τον Σταθάκη, τον Τσακαλώτο και τον Φίλη να την έχουν δει κυβέρνηση με πυγμή αλλά οι πολίτες τους θεωρούν ήδη παρελθόν.
Όπως θεωρούν παρελθόν τα αντίστοιχα λαμόγια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Το ενδιαφέρον τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής δεν ήταν στη Βουλή -όπου η Πρώτη Φορά Αριστερά ψήφισε το νέο Μνημόνιο- αλλά εκεί που ήταν οι πολίτες.
Η Βουλή απέδειξε περίτρανα πως δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Το να υπογράφεις τις εντολές του Σόιμπλε δεν χρειάζεται Βουλή, και μόνο ο δουλοπρεπής Τσακαλώτος ενθουσιάζεται με κάτι τέτοια.
Βουλή και κυβέρνηση που αγνοούν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, είναι ένα κωλοχανείο.
Οι πολίτες επέλεξαν τους φίλους τους, τις διακοπές τους, τις θάλασσες και το πανηγύρι της ζωής που εκφράζει πιο πολύ από κάθε άλλο μήνα στην Ελλάδα ο μαγικός Αύγουστος.
Οι βουλευτές ψήφισαν Μνημόνιο.
Οι πολίτες ψήφισαν ζωή.
Το Μνημόνιο πέρασε από τη Βουλή αλλά δεν θα περάσει από τις ζωές μας.
Συνεδριάσαμε στα πανηγύρια του Αυγούστου και το αποφασίσαμε.
Με χορούς κυκλωτικούς.
Αποφασίσατε χωρίς εμάς, συνεχίζουμε χωρίς εσάς.


http://pitsirikos.net/2015/08/