ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ… «AΙ ΣΙΧΤΙΡ!!!».


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ιδιαίτερη σκληρή, όπως μεταδίδουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, ήταν η απάντηση προς τον Ταιγίπ Ερντογάν που έδωσε ο νέος Βούλγαρος πρόεδρος, Rumen Radev, απαντώντας στην κριτική του Ερντογάν για το θέμα που δημιουργήθηκε με την ανάμειξη της Τουρκίας στις εσωτερικές υποθέσεις της Βουλγαρίας για τις εκλογές της Κυριακής 26 Μαρτίου και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα ο Ερντογάν επέκρινε την Βουλγαρία ότι δεν έχει δημοκρατία γιατί… απαγόρεψε Τούρκους υπουργούς να εισέρθουν στο βουλγαρικό έδαφος και να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ναι στο τουρκικό δημοψήφισμα και υπέρ του φιλοτουρκικού κόμματος Dost στις βουλγαρικές εκλογές.

Απαντώντας ο Βούλγαρος πρόεδρος, που όπως αναφέρουν οι πληροφοριες εξεμάνη με τον Ερντογάν, τον αποστόμωσε λέγοντας του....

Είναι αθώος ο λαός;

Ο "αθώος" λαός..

Μετά από επτά χρόνια μνημονίων και συνταγματικής εκτροπής,
..επτά χρόνια κατεδάφισης κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων,
..επτά χρόνια ανηλεούς συστημικής προπαγάνδας, αλλά και επτά χρόνια έντονης αντιμνημονιακής ενημέρωσης από μπλογκς, σάιτς, και αρκετά ραδιοφωνικά κανάλια,
..
ο λαός, οι πολίτες, έχουν χάσει το τεκμήριο της αθωότητας.

Άλλο το προπαγανδιστικό-ενοχικό "μαζί τα φάγαμε" του δίποδου κτήνους,
..άλλο η επωδός
"ζούσαμε πάνω απ' τις δυνατότητές μας" των συστημικών-διαπλεκόμενων καναλιών,
..άλλο το: "φάγατε τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες" της ολλανδέζας κατίνας επικεφαλής του Eurogroup,
..και άλλο η χοντρομ@λακία της αποχής τάχα "λόγω απογοήτευσης" ή "λόγω σοκ",
..και της επιλογής του γελοίου υποκειμένου της Ένωσης Κεντρώων, καθώς και άλλων πολιτικών τυχοδιωκτών και απατεώνων, αντί άλλων καθαρά αντιμνημονιακών και ως τώρα συνεπών πολιτικών, ως εκπροσώπων του λαού στην Βουλή.

Όταν δίνουμε συχωροχάρτι στον λαό, μετά από επτά χρόνια.......

Εμφυτεύματα στήθους σχετίζονται με 9 νεκρές γυναίκες

Εννέα γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες από μια σπάνια μορφή καρκίνου που συνδέεται με τα εμφυτεύματα στήθους, σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας της χώρας που εντόπισαν περισσότερα από 350 τέτοια κρούσματα της ασθένειας αυτής σε όλη τη χώρα.

Μια πρώτη σύνδεση των εμφυτευμάτων με το αναπλαστικό μεγαλοκυτταρικό λέμφωμα είχε διαπιστωθεί από το 2011, όμως τότε...

Οι επιστήμονες προειδοποιούν θα σκάσει μετεωρολογική «βόμβα» σε λίγο καιρό

Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για μετεωρολογική βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει - Μετά τις θερμοκρασίες - ρεκόρ του 2016, όλα δείχνουν ότι το 2017 θα σημειωθούν νέα ρεκόρ, σπρώχνοντας έτσι το κλίμα του πλανήτη μας - και όλη τη Γη - σε ολοένα πιο «αχαρτογράφητη περιοχή», σύμφωνα με μια νέα έκθεση των επιστημόνων του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού (ΠΜΟ-WMO).

Η ετήσια έκθεση του Οργανισμού για την παγκόσμια κατάσταση του κλίματος αναφέρει ότι....