ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΣτΕ ... Διαβάστε το μας ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ !!!


Στις 2 Δεκεμβρίου 2011 που εκδικαζόταν στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης του νόμου για το χαράτσι της ΔΕΗ παρευρεθήκαμε εγώ και η κόρη μου, μαζί με πολλούς άλλους συνΈλληνες, κυρίως για να ακούσουμε τις αιτιάσεις του δημοσίου, αφού οι πολύ βάσιμες και ουσιαστικά ακατάρριπτες θέσεις των προσφευγόντων ήταν ήδη γνωστές. 

Και ο λόγος που είχε ενδιαφέρον η τοποθέτηση και αιτίαση του δημοσίου ήταν διότι στην προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ήταν μαθηματικά σίγουρο ότι θα έλεγαν και πραγματικές βλέψεις και στόχους της δοσιλογικής διορισμένης κυβέρνησης, την οποία ανερυθρίαστα είχαν το θράσος να έρθουν να εκπροσωπήσουν οι δικηγόροι αυτοί. Δικηγόροι που σημειωτέον πληρώνουμε εμείς αδρότατα για να δίνουν κάλυψη στους κατά συρροή έσχατους προδότες, δηλωσίες, δοσιλόγους και εγκληματίες δολοφόνους του κοινού ποινικού δικαίου που καπηλεύονται τους Θεσμούς μας και ασελγούν στην Δημοκρατία μας. 

Και βεβαίως τα ‘μαργαριτάρια’ βγήκαν, γιατί κανένας εγκληματίας δεν μπορεί να αποκρύψει τον λόγο και απώτερο σκοπό πίσω από το έγκλημα του όταν στριμωχθεί στην γωνία. Και σε αυτή την περίπτωση ομολογουμένως τόσο οι εκπρόσωποι των δικηγορικών συλλόγων ( Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Καλαμάτας ) όσο και των δήμων και συνδικαλιστικών φορέων και συλλόγων καθώς και ιδιωτών έκαναν εξαιρετική δουλειά, παρ’ όλο που στην μέχρι τώρα πείρα μου σχετικά με άλλα ζωτικότατα θέματα που αφορούν τον Ελληνικό Λαό, είχα διαπιστώσει το αντίθετο. 

Η εξαιρετική αυτή επίδοση των δικηγόρων κατά του χαρατσιού ( μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Π. Παυλόπουλος, ο οποίος μάλιστα αγόρευσε ) καταδεικνύει δύο πράγματα εξ ίσου αναντίρρητα και σαφή : αφ’ ενός, ότι......

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ..!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ..!!!‏ Θέμα: "αλληλέγγυον" αλληλέγγυο εμπόριο!
Ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες, οι εργασίες προετοιμασίας του Ανταλλακτηρίου Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον», έτσι ώστε να αρχίσει να υποδέχεται τα πρώτα αγροτικά/ελληνικά προϊόντα, τα οποία θα τα διαθέτει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΕΡΔΟΣ στους καταναλωτές της Αθήνας.

Το «Αλληλέγγυον» βρίσκεται στην εύκολα προσβάσιμη - τόσο για τους κατοίκους της Αττικής όσο και για τους αγρότες της περιφέρειας - περιοχή του Κολωνού και συγκεκριμένα πίσω από τον Σταθμό Λαρίσης και στην διεύθυνση Αγίας Σοφίας 50 και Διδυμοτείχου, με συνολικό εμβαδόν χώρου για την πώληση των προϊόντων, 200 τετραγωνικά μέτρα .
Καλούνται οι εθελοντές, οι αγρότες και οι καταναλωτές, να δηλώσουν συμμετοχή - ο καθένας φυσικά από την δική του πλευρά και τη δική του διάθεση και δυνατότητα - στον υπεύθυνο του Ανταλλακτηρίου κ. Γιάννη Γαλανόπουλο, στο τηλέφωνο 6975646728 6975646728.
Να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχει οργανωθεί η πρώτη ροή αγροτικών προϊόντων (όπως φασόλια, ρύζια, φακές, μακαρόνια, τσίπουρα, κρασιά, μέλια, αλεύρι κλπ) και τα οποία θα πωλούνται σε τιμές «χωραφιού», στους καταναλωτές, ενώ παράλληλα οργανώνεται δίκτυο τροφοδοσίας μόνο ελληνικών προϊόντων καθετοποιημένης παραγωγής (100% δηλαδή ελληνικά) αλλά και προϊόντων που δεν παράγονται στην Ελλάδα, αλλά θα εισαχθούν από ομοειδούς τύπου συνεταιριστικές-μη κερδοσκοπικές οργανώσεις του εξωτερικού.
Οι στόχοι του «Αλληλέγγυου» είναι:....

Αύξηση έμμεσου φόρου στα ξύλα για τζάκι και σόμπα!!!!! .ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Το κτήνος αυτό είναι άκρως επικίνδυνο!!!


Ενσωμάτωση έκτακτης εισφοράς στην τιμή των ξύλων για να αντισταθμιστούν τα διαφυγόντα έσοδα από την μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου, που οφείλεται στα τζάκια και τις ξυλόσομπες, αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομίας

Σε μια «διορθωτική» κίνηση, ώστε να αποθαρρύνουν τη μαζική στροφή των καταναλωτών σε εναλλακτικές μεθόδους θέρμανσης (τζάκι, ξυλόσομπα, φουφού, κοκ), προχώρησε η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Οικονομίας, ύστερα από την απροθυμία πολλών πολυκατοικιών να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τιμή της ξυλείας για τζάκι και γενικά για κάψιμο θα εξισωθεί σε πρώτη φάση με την ξυλεία που χρησιμοποιείται για πατώματα, για ντουλάπες και για επενδύσεις εξωτερικών χώρων (ξύλο teak).
Με τον μέτρο αυτό, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, οι καταναλωτές «θα αφήσουν τις εξυπνάδες» και θα «ανάψουν πάλι το καλοριφέρ», ώστε να καλυφθεί η τρύπα των 6 δις του προϋπολογισμού. «Ήδη χάθηκε πολύτιμος χρόνος και δεν εκμεταλλευθήκαμε όσο έπρεπε το απρόσμενο κρύο του Οκτωβρίου», τόνισε χαρακτηριστικά αρμόδια πηγή.
Πάντως, σταδιακά το μέτρο αναμένεται να επεκταθεί σε ο,τιδήποτε εύφλεκτο μπορεί να καεί σε βαρέλι, καθώς πιστεύεται ότι το καταναλωτικό κοινό θα παρουσιάσει δείγματα ανυπακοής και θα αρχίσει να καίει λάστιχα και άλλα αντικείμενα, στις πυλωτές των πολυκατοικιών και στα μπαλκόνια.
Εννοείται ότι από την αύξηση της φορολόγησης στην ξυλεία για τζάκι και σόμπα, εξαιρείται η Εκκλησία, αφού το ξύλο που χρησιμοποιεί για θέρμανση, θεωρείται «τίμιο Ξύλο» και δεν υπόκειται στους ανθρώπινους νόμους.

Δείτε τι σύνθημα φώναζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο !

Δείτε το βίντεο, από την κερκίδα των Παοκτσήδων στο γήπεδο της Τότεναμ, από το οποίο ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα. Ακούστε το πολιτικό σύνθημα : Πηγή

Τσόμσκι: «Η Ελλάδα καταστρέφεται βάσει σχεδίου»


Ο κορυφαίος Αμερικανός διανοητής μιλά για την Ελλάδα και υποστηρίζει ότι καταστρέφεται βάσει σχεδίου.Ο Νόαμ Τσόμσκι ενσαρκώνει την εικόνα του διανοούμενου όπως θα έπρεπε να είναι: με το τεράστιο διανοητικό του ανάστημα, τη θεμελίωση της γενετικής γλωσσολογίας, την ακτιβιστική του δράση για τα ανθρώπιναδικαιώματα και το θάρρος του λόγου του σε κρίσιμες στιγμές.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜazino και τον Μ. Προβατά και αναπαράγει η ιστοσελίδα otyposnews.gr, ο Νόαμ Τσόμσκι μιλά για την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, την παγκόσμια οικονομία, τις τράπεζες και τη «μαφία» του ΔΝΤ.
Υποστηρίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ σκοπεύουν να καταστρέψουν την Ελλάδα βάσει σχεδίου. Αναγνωρίζει ότι η χώρα έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα, όμως αυτά που προτείνει η τρόικα εντείνουν αυτά τα προβλήματα, παρά τα λύνουν.
«Το τελικό αποτέλεσμα ίσως είναι η καταστροφή της Ελλάδας», λέει ο Τσόμσκι αναφερόμενος στην αποπληρωμή της παγκόσμιας τραπεζικής κοινότητας, το σύστημα της οποίας χαρακτηρίζει «στυγνή ληστεία».

Συγκρίνοντας την Ελλάδα με το παράδειγμα της Αργεντινής ή της Ισλανδίας, που δεν υπάκουσαν στο ΔΝΤ, λέει ότι η ελληνική περίπτωση είναι διαφορετική καθώς η Ελλάδα δεν....

Σόρος: Στο χείλος της κατάρρευσης η παγκόσμια οικονομία...Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα δεν είναι μόνο δυσλειτουργικό, αλλά βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσηςσύμφωνα με τον μεγαλοεπενδυτή George Soros.
Όπως δημοσιεύει η Wall Street Journal, ο ουγγρικής καταγωγής Soros λέει ότι παρατηρεί έναν αυξανόμενο διαχωρισμό μεταξύ των αναπτυσσόμενων και αναπτυγμένων χωρών και πως πλέον είναι πιο σίγουρος για τις προοπτικές των πρώτων.
«Παρά τα συσσωρευμένα προβλήματα, όπως η διαφθορά, οι φτωχές υποδομές και οι εύθραυστες κυβερνήσεις, ο αναπτυσσόμενος κόσμος είναι σχετικά αποκομμένος από την παγίδα του χρέους που ο υπόλοιπος κόσμος έχει πέσει» είπε ο κ. Soros σε μία εκδήλωση στη Νέα Υόρκη για τα 10 χρόνια λειτουργίας της δικηγορικής ομάδας «International Senior Lawyers Project»που προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες ανά τον κόσμο.

«Το παρών παγκόσμιο οικονομικό σύστημα βρίσκεται σε μία αυτοτροφοδοτούμενη διαδικασία αποσύνθεσης» προειδοποίησε ο μεγαλοεπενδυτής. «Οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές. Πρέπει να κάνετε ό, τι μπορείτε για να σταματήσετε αυτή την εξέλιξη» κατέληξε.

Άγριο δούλεμα από Σαμαρά στο κόσμο της ΝΔ!!!Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τον παντελή Καψή σαν κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ρε μήπως ο Σαμαράς έγινε πασόκος?

Επιμένει αντιπολιτευτικά ο Σαμαράς

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Επιμένει αντιπολιτευτικά προσπαθώντας να καμουφλάρει την στήριξη του στην ύφεση, στην ανεργία, στο λάθος και στην φτώχια. Απευθύνεται όμως στο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας που όλα αυτά τα τρώει στην μάπα επί δυο χρόνια.

Κάθε μέρα, καθίσταται πια και περισσότερο σαφές, το γιατί ο αρχηγός της ΝΔ, επέμεινε από την πρώτη ώρα σχηματισμού της μεταβατικής κυβέρνησης πως η ΝΔ «δεν συγκυβερνά» και πως παραμένει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.
Η Συγγρού προσπαθεί πια καθημερινά να κρατήσει αποστάσεις από την πολιτική της μεταβατικής κυβέρνησης η οποία -όπως γνώριζε από την πρώτη στιγμή- δεν διαφοροποιείται από εκείνη της κυβέρνησης Παπανδρέου αλλά και να διαχωρίσει τη θέση της από πρόσωπα και πολιτικές συμπεριφορές που «πληγώνουν» την ελληνική κοινωνία και πολύ περισσότερο την ίδια τη βάση της ΝΔ, που δεν έχει δεχθεί με ενθουσιασμό τη σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ, έστω και στο πλαίσιο ενός προσωρινού σχήματος με συγκεκριμένο έργο και χρονοδιάγραμμα.

Ποιος ο λόγος για όλα αυτά; Ποιος επιβάλει στον Σαμαρά να στηρίξει τον Παπαδήμο.

Ιστορίες Τραπεζικής Τρέλας : Η Απάτη των CDS

Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας


Έστω ότι η Τράπεζα Α έχει το 2009 μια μαύρη τρύπα 1 ΔΙΣ από επισφάλειες δανείων, αλόγιστη πολιτική μερισμάτων στους μετόχους, εξωπραγματικά μπόνους στα στελέχη της και από την υπεξαίρεση καταθέσεων από τους μεγαλομετόχους της.

Και έστω ότι η Τράπεζα Β έχει και αυτή μια μαύρη τρύπα παρόμοιου μεγέθους το 2009 και για τους ίδιους ανωτέρω λόγους.


Αυτή είναι σήμερα η καθημερινότητα του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος και η πραγματική αιτία της κρίσης.

Πως μπορούν να τακτοποιηθούν οι ισολογισμοί τους και να αποφευχθεί ο πανικός στην αγορά ?

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...... ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ..!!!‏


ΣΟΚ από Γερμανία. Οι πειθαρχημένοι θα τιμωρούν τους απείθαρχους.
Είτε στρεφόμαστε όλοι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι κατά των γερμανικών σχεδίων είτε όχι, η Γερμανία τη δουλειά της. Αφού έφερε μια ολόκληρη Ευρώπη στα πρόθυρα κατάρρευσης, τώρα παρουσιάζεται ως η μόνη αναγκαία λύση. Όπως ακριβώς έκανε και ο κ. Παπανδρέου δηλαδή. Αφού έφτασε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αναγκαστικά παρουσιαζόταν ως η μόνη λύση, αφού κανείς άλλος φέρελπις ηγέτης δεν ήθελε να πάρει την καυτή πατάτα.
Σήμερα λοιπόν η κ. Μέρκελ παρουσίασε στο γερμανικό κοινοβούλιο (πως λέμε ελληνικό; καμία σχέση), το περίγραμμα των γερμανικών θέσεων που θα υποβάλλει και στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Για να γίνουν φυσικά δεκτές αυτές οι θέσεις η κ. Μέρκελ ακολουθεί τη γνωστή μέθοδο του τρόμου. Έτσι λοιπόν σπεύδει να φοβίσει τους λαούς της Ευρώπης λέγοντας ότι η επίλυση της κρίσης θα διαρκέσει πολλά χρόνια.

Ουσιαστικά επανέλαβε τις γνωστές γερμανικές θέσεις. Δηλαδή, όχι ανάμιξη της ΕΚΤ, όχι ευρωομόλογα κ.λ.π., αλλά μόνο γερμανική πειθαρχία. Επανέλαβε δηλαδή την ανάγκη για αλλαγή των συνθηκών ώστε...

ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ..!!!‏ Είδηση ΣΟΚ από την Ουγγαρία ..


Xoύντα στην Ουγγαρία: Ποινικοποιείται η έλλειψη στέγηςΟυγγαρία: Ποινικοποιείται η έλλειψη στέγης

Αντιμέτωποι με πρόστιμο 450 ευρώ ή φυλακή θα βρίσκονται στο εξής οι άστεγοι στην Ουγγαρία, αφού τέθηκε σε ισχύ νόμος που ποινικοποιεί την… 
έλλειψη στέγης. Εμπνευστής του παράδοξου νόμου είναι ο βουλευτής του δεξιού κυβερνώντος κόμματος Φιντέζ, Μάτε Κοτσίς, ο οποίος υποστηρίζει ότι η Βουδαπέστη δεν μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει στον τεράστιο αριθμό των ανθρώπων που ζουν στους δρόμους.

Να σημειωθεί ότι η ουγγρική πρωτεύουσα φιλοξενεί περί τους 10.000 αστέγους. Σύμφωνα με τον νέο νόμο, ο οποίος πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο τον περασμένο μήνα, όσοι βρίσκονται να κοιμούνται στον δρόμο και όχι στους ειδικούς ξενώνες για τους αστέγους αρχικά θα λαμβάνουν μία προειδοποίηση από τις Αρχές, ενώ στη συνέχεια θα τους επιβάλλεται το πρόστιμο ή θα φυλακίζονται.

Επικριτές της κυβερνητικής πρωτοβουλίας, συμπεριλαμβανομένων φιλανθρωπικών οργανώσεων για τους αστέγους, υποστηρίζουν ωστόσο ότι τα καταφύγια των αστέγων δεν επαρκούν και περίπου 1.000 με 3.000 άτομα θα παραμείνουν στους δρόμους. Ο Μίκλος Βετσέι, αναπληρωτής διευθυντής της φιλανθρωπικής οργάνωσης Hungarian Maltese Charity Service, είπε ότι.....

Αποδοκίμασαν τον Βενιζέλο στην ορκωμοσία της κόρης του

Δείτε ποιοι πολιτικοί μας είναι μασόνοι - 2011 12 02

Το δημοσίευμα είναι της News Bomb (Χαρδαβέλας) και βέβαια -εννοείται- ότι δεν είναι μόνον αυτά τα άτομα ...
Το άρθρο έχει ως εξής :
Πρόκειται για την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας, τα μέλη της οποίας πρέπει να είναι και μέλη της λέσχης των ελευθεροτεκτόνων (μασόνων) προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία.

Οι περισσότεροι πολιτικοί και άνθρωποι που κατέλαβαν δημόσια αξιώματα στην Ελλάδα, ήταν μέλη της Μεγάλης Στοάς των Μασόνων της Ελλάδος.

Ανάμεσα στα ονόματα των μασόνων της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας περιλαμβάνονται μορφές όπως ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και ο..

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ


Σημείωση: Θα ήθελα να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο για να καταλάβετε την πηγή των κακών σας. Είστε ελεύθεροι να πιστέψετε ή όχι τα αναγραφόμενα και να τα κρίνεται όσο πιο αυστηρά μπορείτε. Τους τίτλους των άρθρων που είχαν δημοσιευτεί στο παρελθόν αναζητήστε τους στο διαδίκτυο.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ: 
 -Πριν περίπου ένα χρόνο και κάτι μήνες είχα δώσει στην δημοσιότητα το άρθρο <<ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ>> το οποίο περιλάμβανε πολύ σημαντικές κινήσεις της 1ης Τουρκικής Στρατιάς στην ανατολική θράκη. Σκοπός του άρθρου δεν ήταν να πανικοβάλει, αλλά να...

Bρε άχρηστοι καλά, πιο τελειωμένο διαπλεκόμενο δεν βρήκατε;
Με απόφαση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναλαμβάνει ο …ετοιμοθάνατος Παντελής Καψής. 
Ξέρεται ο υιός του έτερου πρώην υπουργού του Παπανδρέα Γιάννη Καψή, που την ώρα που παράδινε την βάση του Ακτιου ανεξέλεγκτα στους αμερικανούς, ο Ανδρέας φώναζε ,ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟΤΗΝ ΧΩΡΑ. Μιλάμε για τέτοιους τύπους. Ο δε υιός ανέλαβε το πόστο του μπαμπά στο συγκρότημα Λαμπράκη .
Δείτε τι έγραψε στο ΒΗΜΑ ο ανεκδιήγητος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

« Ώστε έχουμε «κατοχική» κυβέρνηση. Βρυξέλλες, Μέρκελ και ΔΝΤ είναι τα πραγματικά αφεντικά και στο εξής θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας;
Τι περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε; Ακόμα και ο Καρατζαφέρης διαπίστωσε ότι στο εξής μοίρα μας είναι η «δουλεία» – προφανώς στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης, όπως θα έλεγε και το ΚΚΕ.
Ποιος μπορεί να διαφωνήσει;
Κανείς φυσικά. Το ομολογεί και η ίδια η κυβέρνηση. Μια μόνο ερώτηση θα είχα να κάνω: τώρα το πήραμε χαμπάρι;
Όταν δηλαδή αποδεχόμασταν την Κοινή Αγροτική Πολιτική που μας έλεγε τι θα φυτέψουμε, σε πόσα στρέμματα, ακόμα και πού, δεν είχαμε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας;
Κι όταν συμμετείχαμε στα διάφορα ταμεία και μας έλεγαν πού θα.....

Το σημερινό "κραχ" είναι η τελευταία ευκαιρία της ανθρωπότητας να σωθεί άπαξ και δια παντώς.


Το σημερινό "κραχ"
είναι η τελευταία ευκαιρία της ανθρωπότητας
να σωθεί άπαξ και δια παντώς.

Η βέβαιη κατάρρευση της Νέας Τάξης
δεν σημαίνει το τέλος του καπιταλισμού…
 …σημαίνει την αποτυχία
της αστικής διαχείρισης του καπιταλισμού.

Το αναμενόμενο "κραχ"
δεν θα είναι μόνον οικονομικό…
 …θα είναι κοινωνικό και...

Chemtrails - List Of Countries / "Why?"


Kαι όμως οι εργαζόμενοι σηκώνουν το κεφάλι


 Μετά την ηρωική απεργία της Χαλυβουργικής - 31η μέρα - και των εργοστασίων στο Βόλο και οι εργαζόμενοι στην Γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ κατέβηκαν σε απεργία.
Αιτία η απόλυση συναδέλφων τους. Οι εργαζόμενοι κατέβηκαν σε απεργία κι ύστερα από αρκετές ημέρες αγώνα, η διοίκηση επαναπροσέλαβε τους απολυμένους.

Η στάση των εργαζομένων απέναντι σε διοίκηση και ΜΑΤ δείχνει τον δρόμο του αγώνα. Όταν είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι, είμαστε δυνατοί. Το σκυμμένο κεφάλι και η φράση "δεν γίνεται τίποτα", πρέπει να γίνουν παρελθόν. Τον δρόμο τον δείχνουν απλοί εργάτες από την Χαλυβουργική, την ΑΓΝΟ, η νίκες στις μάχες για τα χαράτσια.

ΕΥΠ εναντίον "εχθρού λαού" (Βίντεο)


Η δράση κρατικών (ίσως και παρακρατικών μηχανισμών) έρχεται πάλι στην επιφάνεια (αυτή την φορά με αναμφισβήτητα ντοκουμέντα) από το σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πράκτορες της ΕΥΠ σε διατεταγμένη υπηρεσία παρεισφρέουν σε διαδηλώσεις και είτε καταγράφουν τους διαδηλωτές είτε δρουν προβοκατόρικα.

Το περιοδικό λοιπόν δημοσιεύει τηλεγράφημα των πρακτόρων της ΕΥΠ στην Κρήτη με το οποίο γίνετε λεπτομερείς καταγραφή των διαδηλώσεων του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Ηράκλειο τον Οκτώβρη του 2010.
Κι αυτή η είδηση που δείχνει ότι το κράτος θεωρεί εχθρό του τον αγωνιζόμενο λαό, και εκτός του να ανοίγει «διάλογο μαζί του» όπως ξέρουν να κάνουν οι πραίτορες του Παπουτσή τον φακελώνει κι όλας όταν κατεβαίνει στους δρόμους να αντισταθεί στην καπιταλιστική επέλαση που τον ισοπεδώνει, θεωρήθηκε ανάξια λόγου από όλα τα δελτία ειδήσεων. Εξαίρεση μόνο η τηλεόραση του «902» απ’ όπου είναι και το βίντεο που παραθέτουμε.

Υπερηχητικά βλήματα cruise Yakhont ξεφόρτωσε η Ρωσία στην Συρία.. 


Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε στην Μόσχα ότι η Ρωσία παρέδωσε τελικά στην Συρία ένα κρίσιμο οπλικό σύστημα που κάνει πρακτικά ανέφικτην την οποιαδήποτε επιχείρηση ναυτικού αποκλεισμού στην χώρα, ανάλογη με αυτή του ΝΑΤΟ στην Λιβύη: Συγκεκριμένα παραδόθηκαν δύο συστοιχίες του πυραυλικού συστήματος επάκτιας άμυνας Bastion, με το υπερηχητικό βλήμα cruise P-800 Yakhont, ένα πρακτικά μη ανασχέσιμο όπλο από τα αντιπυραυλικά συστήματα των δυτικών σκαφών.
Το βλήμα Yanhont είχε αποτελέσει σημείο τριβής μεταξύ της Ρωσίας και του Ισραήλ, το οποίο έκανε ότι μπορούσε για να ακυρώσει την παράδοση των συστοιχιών στην Συρία, καθώς το όπλο, είναι κίνδυνος-θάνατος για οποιοδήποτε πλοίο κινείται μέχρι την απόσταση των 300 χλμ από τις συριακές ακτές.
Οι δύο συστοιχίες με 36 βλήματα η κάθε μία, μπορεί να κορέσει την αντιπυραυλική άμυνα σε κάθε στόλο, αφού το βλήμα λόγω υπερηχητικής ταχύτητας και δυνατότητας ελιγμών μέχρι 50 g, μπορεί να ξεφύγει εύκολα από το σύνολο των αντιπυραυλικών συστημάτων.

Ο πύραυλος Yakhont έχει βεληνεκές 120 με 300 χιλιόμετρα, ανάλογα με το ύψος άφεσής του, με βάση την πλατφόρμα εκτόξευσης. Η ταχύτητά του φτάνει τα...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.....!!!!‏


Παπαδήμος προς δανειστές: «Δεσμευόμαστε...»


Την ημέρα που το Eurogroup αποφάσιζε να μας δώσει την έκτη δόση, έφτανε στις Βρυξέλλες και η επιστολή-δέσμευση του Έλληνα πρωθυπουργού όπως όλα όσα θέλουν οι δανειστές, θα γίνουν.«Η κυβέρνηση θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να εφαρμόσει τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου και να επιτύχει τους στόχους του οικονομικού προγράμματος», αναφέρει ο Λουκάς Παπαδήμος στην επιστολή του, με ημερομηνία 29/11, προς την Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Παραλήπτες της επιστολής του Έλληνα πρωθυπουργού ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάϊ, ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζακ Κλοντ Γιούνκερ και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο Λουκάς Παπαδήμος τονίζει πως βασική αποστολή και καθήκον της νέας κυβέρνησης που ανέλαβε στις 11 Νοεμβρίου είναι «υλοποιήσει τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου και τις σχετιζόμενες με αυτές πολιτικές».

Όπως αναφέρει, η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη διαδικασία της δημοσιονομικής προσαρμογής και τις μεταρρυθμίσεις, ενώ δεσμεύεται πως
- Θα υλοποιήσει πλήρως τα μέτρα που περιγράφονται στο τρέχον οικονομικό πρόγραμμα
- Θα ολοκληρώσει ένα βιώσιμο και αξιόπιστο νέο πολυετές πρόγραμμα της ΕΕ και του ΔΝΤ
- Θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα ανταλλαγής κρατικών ομολόγων με εθελοντική συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα (PSI), το οποίο και θα συνδράμει στη χρηματοδότηση και τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Στις 11 Νοεμβρίου 2011, σχηματίσθηκε μια νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, την οποία στηρίζουν τρία πολιτικά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία και το ΛΑ.Ο.Σ. Η νέα κυβέρνηση κέρδισε ψήφο εμπιστοσύνης με μεγάλη πλειοψηφία από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Όπως συμφωνήθηκε κατά τη συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, η βασική αποστολή και καθήκον της νέας κυβέρνησης είναι να «υλοποιήσει τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου και τις σχετιζόμενες με αυτές πολιτικές».

Η κυβέρνηση είναι σταθερά προσανατολισμένη σε αυτό της το καθήκον. Ειδικότερα:.......

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑ! ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ!

Η τρομακτική πραγματικότητα για την ασπαρτάμη, που κρύβεται σκόπιμα, είτε ως θυσία στο βωμό του εμπορικού κέρδους είτε στα πλαίσια μιας συνωμοσίας για τον έλεγχο των ανθρώπων !!

Οι τεράστιοι κίνδυνοι που εγκυμονούν τα προϊόντα τύπου "Light", "Sugar free"κ.λ.π. από το υποκατάστατο ζάχαρης, τη φοβερή ασπαρταμη , 

Ζούμε σε μια εποχή που το θέμα της εξωτερικής μας εμφάνισης, καλώς η κακώς, αποτελεί ένα θέμα πρωτεύουσας σημασίας. Μεγάλος αριθμός από εμάς είναι γραμμένοι ως μελή στα διάφορα γυμναστήρια και, λίγο πολύ, όλοι πια προσπαθούμε να προσέχουμε το βάρος μας. Κάτι που είναι ιδιαιτερα σημαντικο, μιας και ο ελεγχος του σωματικου μας βαρους περα απο μια καλυτερη εμφανιση, μας χαριζει προστασια απο μια μεγαλη ομαδα παθησεων, οπως ο διαβητης η οι καρδιο παθειες, που μαστιζουν την κοινωνια μας. Ευτυχως, αυτο τωρα πια μπορει να γινει χωρις να ειναι πια απαραιτητο να στερηθουμε τις γλυξες γευσεις. Και αυτο γιατι σημερα υπαρχει το "...light", που σας χαριζει την ιδια γευση που τοσο εχετε αγαπησει στο κλασικο "...", με τη διαφορα οτι...

Υπό διάλυση οι «πράσινες» Νομαρχιακές και Τοπικές!!Των Σταυριανής Καραμανίδη και Κωνσταντίνου Αγγελάκη.

"Μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο. Τελειώσαμε με το ΠΑΣΟΚ!" είναι οι φράσεις που ακούγονται κατά κόρον στις τηλεφωνικές συνομιλίες των υπευθύνων του ΠΑΣΟΚ με τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών και των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος. Οι ανώνυμοι στρατιώτες και άλλοτε «ψυχή» του κόμματος δηλώνουν στους...πρώην συντρόφους τους, κοφτά και κατηγορηματικά, την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από την πάλαι ποτέ πανίσχυρη λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ, καταθέτοντας τις κομματικές τους ταυτότητες και διαγραφόμενοι από τα μητρώα των μελών. Έτσι εκφράζουν την αντίθεσή τους στη «μνημονιακή» πολιτική που εφαρμόζεται την τελευταία διετία.
Οι πρώτες αποχωρήσεις του καλοκαιριού έχουν πάρει σήμερα μορφή επιδημίας, με τις Νομαρχιακές να μετράνε καθημερινά απώλειες και τις Τοπικές να βάζουν ακόμη και «λουκέτο». Τα παραδοσιακά «κάστρα» του ΠΑΣΟΚ στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Ροδόπης, Χίου, Δωδεκανήσων και των νομών της Κρήτης «γκρεμίζονται» το ένα μετά το άλλο σαν τραπουλόχαρτα – τουλάχιστον σε οργανωτικό επίπεδο.
Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι....

Το δολάριο ως εθνικό νόμισμα της Ελλάδας;


Για την αντικατάσταση του ευρώ από το δολάριο στην Ελλάδα και άλλες χώρες προετοιμάζονται οι ΗΠΑ. Τι προβλέπει μελέτη της FED. Τα οφέλη, το “κούρεμα” και οι κίνδυνοι. Πώς η πολιτική της Μέρκελ οδηγεί στην έξοδο από το ευρώ.
Σχέδιο υιοθέτησης του δολαρίου ως εθνικού νομίσματος της Ελλάδας, έχουν στο συρτάρι τους οι ΗΠΑ, με στόχο την ευθεία αντικατάσταση του ευρώ, σε περίπτωση εξόδου από την ευρωζώνη.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό “Επίκαιρα”, οι Αμερικανοί βλέποντας ότι η στάση της Γερμανίας οξύνει τον ευρωσκεπτικισμό και οδηγεί σε φαύλο κύκλο είναι έτοιμοι να προωθήσουν περαιτέρω την διείσδυσή τους στην Ευρώπη.
Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό, ομάδα εργασίας του Τμήματος Νομισματικής Πολιτικής της Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών (FED) έχει επεξεργαστεί σχέδιο 74.000 λέξεων που προβλέπει την αντικατάσταση του ευρώ από το δολάριο ως εθνικού νομίσματος στα κράτη που τυχόν βρεθούν εκτός.

Τι προβλέπει το σχέδιο. Η “νέα δραχμή”
Σύμφωνα με τη μελέτη της FED, σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το ευρώ, προκειμένου να μην οδηγηθεί στο χάος, θα πρέπει να εφαρμόσει ένα σχέδιο σύνδεσης (pegging) της “νέας δραχμής” με το αμερικανικό δολάριο.
Η Ελλάδα θα υιοθετήσει για πέντε χρόνια το αμερικανικό δολάριο ως de facto εθνικό νόμισμα και παράλληλα θα υπάρχει η “νέα δραχμή”, η οποία δεν θα κυκλοφορεί, αλλά θα χρησιμοποιείται στη σύναψη συμφωνιών Swap μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, με αρχική ισοτιμία πχ 30 προς 1.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Επίκαιρα” που επικαλείται την μελέτη του Τμήματος Νομισματικής Πολιτικής της FED, το πρώτο αποτέλεσμα μιας τέτοιας μετάβασης από το ευρώ στο δολάριο, θα ήταν μια σημαντική υποτίμηση του ευρώ μέχρι και 50%, ιδιαίτερα αν υπάρξει έξοδος από την ευρωζώνη και άλλων χωρών.
Η δεύτερη επίπτωση, θα είναι ότι,.......

Α ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΑΜΑΡΑ!..ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ!!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΨΗ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ!!ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ


ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΑΜΑΡΑ

Και τώρα ο Ψυχάρης θα είναι αναγκασμένος να ζητάει χάρες από τον Καψή. Αφού τον είχε στη δίαιτα και τον είχε ξεπετάξει σε ένα μικρό γραφείο στον όροφο του Ψυχάρη, επειδή δεν είχε αντικείμενο για να ασχοληθεί, τώρα θα ζητάει χάρες και παρεμβάσεις για να μεσολαβεί σε... συνεντεύξεις και πληροφορίες...
που αφορούν τον πρωθυπουργό. Σε όλα αυτά προσθέστε και τον Σαμαρά. Υποστηρίζει μια κυβέρνηση με κυβερνητικό εκπρόσωπο του Μ. Καψή και μεγάλο αφεντικό του Ψυχάρη του ΔΟΛ. Γαλάζια ξεφτίλα σε όλα τα επίπεδα...


Διάλυση ή προδοσία: Ανενόχλητη στην Άνδρο η τουρκική κορβέτα!


Image


Είναι δράμα, αλλά δυστυχώς είναι γεγονός επιβεβαιωμένο απόλυτα και υπάρχουν και όλα τα σχετικά ντοκουμέντα στο θάλαμο επιχειρήσεων:
Η τουρκική κορβέτα BEYKOZ, τύπου D'Estienne D'Orves είτε αιφνιδίασε πλήρως το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και κανείς δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία της και την πορεία της χθες το βράδυ μέχρι που έφτασε στην Άνδρο, είτε υπάρχει de facto συμφωνία διχοτόμησης του Αιγαίου μεταξύ της κυβέρνησης Παπανδρέου και της Τουρκίας!

Ούτε το ΓΕΕΘΑ, ούτε το Ναυτικό (το οποίο έτσι ή αλλιώς δεν είχε και πετρέλαιο για τα σκάφη του) εντόπισαν την τουρκική κορβέτα ή απλά δεν έστειλαν σκάφος να αναχαιτίσει την τουρκική κορβέτα και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Είναι δυστυχώς γεγονός είναι ότι το τουρκικό σκάφος εκμεταλλευόμενο την προϊούσα διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, έφτασε μέχρι την Άνδρο λίγα μίλια από τις ακτές της Αττικής χωρίς κανείς να το ενοχλήσει και αυτό είναι 100% διασταυρωμένο!
 Aυτό για το οποίο οι απόψεις διίστανται είναι ότι το πρώτο σκάφος του Π.Ν. πλησίασε την τουρκική κορβέτα στην Άνδρο: Άλλην έγκυρη πηγή αναφέρει ότι "Προσεγγίστηκε πολύ νοτιότερα, λίγο πριν την Κέα"!
Σε επίσημο ερώτημα του defencenet.gr στο ΓΕΕΘΑ για το ποια σκάφη παρακολουθούσαν χθες την τουρκική κορβέτα, αντίθετα με άλλες περιπτώσεις που η απάντηση είναι άμεση (σε τελική ανάλυση δεν είναι απόρρητες αυτές οι πληροφορίες)η απάντηση ήταν: «Έχουν αλλάξει δυο-τρία σκάφη, αλλά καλό είναι να μην πούμε ποια είναι»! Και δόθηκε μόνο το όνομα της ΤΠΚ Mαριδάκης που τώρα βρίσκεται κοντά στην κορβέτα!

Για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν είχε αντιληφθεί χθες την τουρκική κορβέτα και δεν εστάλησαν σκάφη για να την παρακολουθήσουν ή στην, ακόμα χειρότερα, κανείς δεν έδωσε ετνολή να σταλεί σκάφος του Π.Ν. μέχρι που η κορβέτα έφτασε στην Άνδρο και εκεί πλέον προσεγγίστηκε από την φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» κλάσης “S”!

Είναι μόνο η διάλυση στην οποία έχουν οδηγήσει τις ένοπλες Δυνάμεις με το πολιτικό πραξικόπημα της 1ης Νοεμβρίου και την αποκεφαλισμό των 19 ανώτατων αξιωματικών ή συμβαίνει και κάτι πιο ύποπτο;
Γιατί το Π.Ν. αντιδρά μόνο δυτικά του 25ου Μεσημβρινού; Έχει διχοτομηθεί στην πράξη το Αιγαίο; Γιατί η «καλή» εκδοχή είναι η διάλυση των πάντων, η κακή είναι ότι απλά δεν έχουν παραιτηθεί de facto από τα δικαιώματα δυτικά του 25ου Μεσημβρινού!

Αλλά η διάλυση δεν σταματά εδώ........