ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ


Σημείωση: Θα ήθελα να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο για να καταλάβετε την πηγή των κακών σας. Είστε ελεύθεροι να πιστέψετε ή όχι τα αναγραφόμενα και να τα κρίνεται όσο πιο αυστηρά μπορείτε. Τους τίτλους των άρθρων που είχαν δημοσιευτεί στο παρελθόν αναζητήστε τους στο διαδίκτυο.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ: 
 -Πριν περίπου ένα χρόνο και κάτι μήνες είχα δώσει στην δημοσιότητα το άρθρο <<ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ>> το οποίο περιλάμβανε πολύ σημαντικές κινήσεις της 1ης Τουρκικής Στρατιάς στην ανατολική θράκη. Σκοπός του άρθρου δεν ήταν να πανικοβάλει, αλλά να...
προειδοποιήσει, για το γεγονός ότι εμείς οι έλληνες ενώ έχουμε καταβληθεί από την διχόνοια, ένας καιροσκόπος εχθρός  ετοιμάζεται να μας αρπάξει κάτι το οποίο μας ανήκει, εκμεταλλευόμενος τις προδοτικές ηγεσίες που μας διοικούν χρόνια.
-Πριν από περίπου δύο μήνες έδωσα στην δημοσιότητα δύο άρθρα:
1. <<ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>> ή αλλιώς <<ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>. Επίσης το άρθρο δεν είχε σκοπό να πανικοβάλει αλλά να δείξει ένα μόνο μέρος της γεωπολιτικής κατάστασης παγκοσμίως το οποίο δημιουργήθηκε διότι οι άνθρωποι (ηγεσίες και λαοί) είναι γεμάτοι απληστία, εγωισμό και διαφθορά.
Σημείωση: Βλέπετε κύριε πάγκαλε ότι οι φίλοι μας οι  δυτικοί που θέλετε να τους επιβάλλεται σαν παράδειγμα προς μίμηση είναι πιο διεφθαρμένοι από εμάς;
 2. <<Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ>>. Αυτό το άρθρο ήθελε να δείξει ότι ,όσο εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ εξακολουθούσαμε να φαγωνόμαστε μεταξύ μας και να μην αλλάζουμε νοοτροπία και στάση ζωής, τόσο ο τούρκος έπαιρνε θάρρος και ετοιμάζεται πιο εντατικά, ώστε με την κατάλληλη ευκαιρία αν θα του δοθεί, να μας ταπεινώσει και να μας χλευάσει.
-Πριν μια εβδομάδα περίπου έδωσα στην δημοσιότητα το <<ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>. Σκοπός του άρθρου ήταν να καταδείξει πόσο κατασκευασμένες ήταν όλες οι κυβερνήσεις στην ΕΛΛΑΔΑ που σαν σκοπό είχαν να διχάσουν τους έλληνες και να τους παραδώσουν βορρά στην παγκόσμια διακυβέρνηση που ορισμένοι κύκλοι ονειρεύονται. Όμως ένας άλλος σκοπός του άρθρου ήταν να καταδείξει ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμα και ορισμένοι από αυτούς(διότι έχουν αρχίσει να ξυπνάνε πολλοί) εξακολουθούν να τους χωρίζουν κατασκευασμένες ιδεολογίες και εποχές ανάλογα με το πότε και πως είχε βολευτεί ο καθένας.
Σημείωση: Θα ήθελα να διαβάσετε άλλη μια φορά τα άρθρα του παρελθόντος ώστε να δείτε την σύνδεση των γεγονότων και να  καταλάβετε πως δημιουργήθηκε αυτό το ντόμινο το οποίο (πιστέψτε το) έχει φέρει στο χείλος του 3ου παγκοσμίου πολέμου την ανθρωπότητα. Τώρα το γεγονός αν τα άρθρα λένε την αλήθεια, θα ήθελα να τα αμφισβητήσουν με στοιχεία υπαρκτά όμως όχι απλοί καθηγητές πανεπιστημίου(χωρίς να αμφισβητώ τις γνώσεις τους), αλλά με όνομα άνθρωποι οι οποίοι είναι ή ήταν κοντά σε κυβερνητικούς και στρατιωτικούς κύκλους. Τότε ναι πιστέψτε αυτούς και όχι τα αναγραφόμενα στα άρθρα.  
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΣΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ:
1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΝΤΩΣ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
2 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΛΑΕΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ.
3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΩΙΣΜΟ.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΖΩΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΠΟΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ; ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΡΗΝΟΣ(ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ:
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΡΑΜΑΤΟΣ  ΟΣΙΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΤΟΥ ΕΞ ΑΓΑΡΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΕ ΤΟ 1674 μ.χ.
<<Όταν τέλειωσε η θεία λειτουργία ο Δεσπότης Χριστός πορεύθηκε στον θρόνο οπού καθόταν πρίν καί παρευθύς όλοι οί άγιοι πήγαν καί γονάτισαν μπροστά του παρακαλώντας τον μ' ενα στόμα: 
-Κύριε, όλοι εμείς οί δούλοι σου παρακαλούμε τό ελεός
 
σου καί τό κράτος της βασιλείας σου, νά ελεήσεις τους χρι
 
στιανούς καί νά τους λυτρώσεις άπό τά χέρια των ασεβών.
 
Μά ό δίκαιος Κύριος τους αποκρίθηκε:
 
-Οχι μόνον δεν πρέπει νά τους ελευθερώσω, αλλά
 
τους αξίζει νά τους παραδώσω σε σκληρότερη δουλεία
! 
Έτσι οί άγιοι σώπασαν τότε οί άγιοι Ιάκωβος ό Αδελφόθεος, Ιωάννης ό Θεολόγος καί Ιωάννης ό Χρυσόστομος προσέτρεξαν αμέσως στην Κυρία Θεοτόκο κι άφού την προσκύνησαν, την ικέτευσαν:
 
-Κυρία ημών καί Δέσποινα, Θεοτόκε Παρθένε, εμείς
 
οί δούλοι σου δεόμεθά σου καί σε ικετεύουμε νά μεσιτεύ-
 
σεις προς τόν Υίό σου, γιά νά λυτρώσει τους χριστιανούς
 
άπό τά χέρια των άθεων αγαρηνών!...
 

Αμέσως η Παντάνασσα σηκώθηκε από τόν θρόνο της την ακολούθησε ό Τίμιος Σταυρός καί όλοι οί "Αγιοι· πήγε στον Υιό της, τόν προσκύνησε καί τόν παρακάλεσε:
 
-Τέκνον μου καί Θεέ μου, βλέπεις τους πιστούς δούλους σου μέ πόσο φόβο καί σεβασμό στέκουν ενώπιον σου ζητώντας την ελευθερία των χριστιανών, πού πιστεύουν στην θεότητα σου καί επικαλούνται τό άγιο ονομά σου; Σέ παρακαλώ μαζί τους κι εγώ ή μητέρα σου, νά τους ελεήσεις
ελευθερώνοντας τους από τη
ν δεινή καί πικρή δουλεία.
Ό Κύριος αποκρίθηκε στην Παναγία Μητέρα του:
-Γνώριζε, Μητέρα μου, ότι κι εγώ ήθελα νά τους ελευθερώσω άπό τόν καιρό του ασεβέστατου βασιλιά Μαχμούτ. Αλλά δυστυχώς είναι αχάριστοι καί δέν μετανοούν γιά τίς αμαρτίες τους. Ένευσα στον τωρινό σουλτάνο  νά τους μαυροφορέσει, ώστε βλέποντας τά μαύρα νά έλθουν σέ μετάνοια. "Ομως αυτοί παραμένουν αναίσθητοι καί μέ παροργίζουν κάθε μέρα.-Τέκνο μου, τόν παρακαλεί καί πάλι ή πολυεύσπλαγ-
χνη Παντάνασσα, ας τους παιδεύσει η αγαθότητα σου,
όπως αλλιώς θέλει· μόνο νά μην βασανίζονται πλέον άπό
τους εχθρούς σου άγαρηνούς.
Τότε πιά της λέει:
-Επειδή, Μητέρα μου, μεσιτεύεις εσύ προς εμένα
γι' αυτούς τους αχάριστους, γιά την δική σου αγάπη
καί γιά τίς δεήσεις τών αγίων μου θά τους ελευθερώσω
σύντομα.>>
 
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ:
-ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΛΙΓΑ ή ΔΟΥΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ;
-ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ.
-Ο ΚΑΘΕΝΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .
-ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΘΥΜΙΖΩ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ(ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ:
<<Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,  την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία>>.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σχόλια

  1. Η ΕΛΛΗΝ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου