"Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ...ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ"! Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΩΣ


Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


Είναι σχεδόν αδιάφορο εάν η Ελλάδα ηττήθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα με την Γερμανία. Από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες εξαρτούν το γόητρό τους και της χώρας τους, ποδοσφαιρικοί ηγέτες σαν την Μέρκελ και τους κάθε λογής τραπεζοπιστωτικούς ηγέτες που τοποθετεί η Goldman Sachs. Την εξαρτούν επίσης κάτι πιθηκοειδή σαν τους δημοσιογράφους της Bild.
Η Ελλάδα έχει προ πολλού ηττηθεί, σε βαθύτερο και ουσιαστικότερο επίπεδο από τον ίδιο της τον εαυτό.
Έχει προ πολλού ηττηθεί από τους προδότες ηγέτες της που την προδίδουν εδώ και πολλές δεκαετίες πουλώντας την φωτογένεια του προσώπου της για την προσωπική τους ανάδειξη και πλουτισμό, έχει προ πολλού μολυνθεί και ηττηθεί ο Έλληνας από την βρωμερή απληστία της τραπεζοπιστωτικής αντίληψης στη καθημερινή του ζωή. 

Η καλοπέραση, η χωρίς νόημα -πέραν του χρήματος- ζωή, η σιωπή στην αδικία, η αναλγησία στη δυστυχία του διπλανού, η χαμέρπεια και η ηττοπάθεια που οδηγούν στην αυτοκτονία αντί στον αγώνα.  

Έχει δηλαδή η Ελλάδα μολυνθεί και ηττηθεί από την απιστία.

Έχω γράψει σε όλους τους τόνους ότι ζούμε μια......

Mήνυμα στο twitter του Α.Γεωργιάδη για την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού - Ο Α.Σαμαράς τι λέει;


Image«Η κατάρριψις του αεροσκάφους που παρεβίασε τον Συριακό εναέριο χώρο, μήπως μας δείχνει τί κάνουν οι χώρες που σέβονται τον εαυτό τους», έγραψε πριν από λίγο στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ στη Β Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης.
Αυτά να τα πει στον πρωθυπουργό που βιάστηκε χθες να ... συγκαλέσει το κοινό υπουργικό συμβούλιο Ελλάδας-Τουρκίας, εμπνεύσεως Γιωργάκη Παπανδρέου στην πρώτη τηλεφωνική επαφή με τον Ρ.Τ.Ερντογάν!

ΙΝΚΑ: "Μην παραλάβετε την Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη"

Image


 Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): "καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου"
 ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS' FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432όρ. 5οςτηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka - http://www.inka.gr/
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10

Δεν μας έφταναν η... κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκριτες εφημερίδες, και από το Διαδίκτυο, η κυβέρνηση προωθεί δύο μέτρα, συν τοις άλλοις πολυέξοδα για το κράτος :

1ο Θέλει να αντικαταστήσει την Ταυτότητα την με «κάρτα πολίτη», που πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη, η οποία μάλιστα δεν έγινε δεκτή στην Αγγλία, λόγω μεγάλου και άσκοπου κόστους και των αντιδράσεων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Αυτή η κάρτα προγραμματίζουν να ενημερώνεται με κάθε αλλαγή στην οικονομική κατάσταση (ακίνητα, κινητές αξίες, λογαριασμοί, οφειλές), οικογενειακή κατάσταση, κατάσταση υγείας (φάρμακα, εισαγωγές σε νοσοκομεία, κληρονομικό ιστορικό), μετακινήσεις ταξίδια κτλ.

Όλα τα προηγούμενα θα εμφανίζονται σε «ενιαία οθόνη». Αναφέρουν ότι ο ίδιος κάτοχος «θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του από το Διαδίκτυο» - λες και δεν τα ξέρει. Θα έχει όμως και το κράτος πρόσβαση και μάλιστα σε τομείς που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται. 
 
Εννοείται ότι πρόσβαση θα «αποκτήσουν» όλοι οι μεγάλοι προμηθευτές (πολυεθνικές, ασφαλιστικές, τράπεζες, διαγνωστικά κέντρα, πολυκλινικές, ιδιωτικά γραφεία «εύρεσης εργασίας», ενοικίασης εργαζομένων, εισπρακτικές . ) και βέβαια οι χάκερς.

Είναι γνωστό ότι το διαδίκτυο είναι και θα είναι πάντα διάτρητο. φυτίλια συννεφάκια.

2ο Θέλει να......

Πάλι έκτακτη σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου ΑσφάλειαςΑιφνιδιασμένη και ντροπιασμένη από τις εξελίξεις η τουρκική πολιτική ηγεσία προσπαθεί να βρεί τρόπο απάντησης στην Συρία, χωρίς να προκαλέσει σύρραξη με ανυπολόγιστο κόστος για την ίδια και την ασφάλεια της περιοχής. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιήσει και δεύτερη συνάντηση σήμερα με τους επικεφαλής του στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας με θέμα την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού από τις συριακές δυνάμεις.
Μία μέρα μετά την κατάρριψη το μόνο βέβαιο είναι οτι το τουρκικό μαχητικό/αναγνωριστικό RF-4E ήταν εντός του συριακού εναέριου χώρου όταν καταρρίφθηκε και ότι οι πιλότοι αγνοούνται.
Η συνάντηση θα είναι η δεύτερη με το ίδιο θέμα μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες και ακολουθεί ξεχωριστή συνάντηση που είχαν ο Τούρκος ΥΠΕΞ με ανώτατους διοικητές των ενόπλων δυνάμεων. 
Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT μετέδωσε ότι ο Ερντογάν θα συναντηθεί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του στρατού.
Σε άλλο ρεπορτάζ του το ίδιο δίκτυο μετέδωσε επίσημη ανακοίνωση η οποία επιβεβαιώνει ότι μέχρι στιγμής οι προσπάθειες εντοπισμού των δύο αγνοούμενων πιλότων του RF-4 έχουν αποβεί άκαρπες.
Στην περιοχή πάντως επικρατεί μια περίεργη ηρεμία: Δεν πετάει "ούτε πουλί" και οι Σύροι δεν έχουν μετακινήσει δυνάμεις στα σύνορα, απλά καταγράφεται έντονη ηλεκτρονική δραστηριότητα, αναφέρουν πηγές από την Μόσχα...


πηγη

Ο υφυπ. Ναυτιλίας έχει offshore στα νησιά Μάρσαλ!


Από left.gr
Θυμίζοντας το “ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό” του Γ. Βουλγαράκη, ο νέος υφυπ. Ναυτιλίας με offshore σε φορολογικό παράδεισο! Τεράστια πρόκληση προς τον ελληνικό λαό που τον αναγκάζουν σε θυσίες και φοροεπιδρομή πουοδηγούν στην εξαθλίωση
Συνήθως τους χαρακτηρίζουμε “ανθρώπους της αγοράς” και αυτός ο προσδιορισμός “της αγοράς” χαιρετίζεται ως θετικός, σε αντιδιαστολή μάλιστα με αυτούς “του Δημοσίου” που ταυτίζονται με το απόλυτο κακό. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο κ. Γ. Βερνίκος που ανέλαβε υφυπουργός παρότι ως επιχειρηματίας είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Ο κ. Βερνίκος, ο άνθρωπος στον οποίο ανατέθηκε το υφυπουργείο Ναυτιλίας, δηλαδή η διεπαφή με τους εφοπλιστές, είναι και ο ίδιος εφοπλιστής και άνθρωπος της αγοράς. Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι το αντιστασιακό του παρελθόν αποτελεί εγγύηση ή έστω μία έξωθεν καλή μαρτυρία ότι ως υπουργός θα είναι με το στρατόπεδο του δημοσίου συμφέροντος και όχι με την λαθρόβια επιχειρηματική τάξη που επιδεικτικά φοροδιαφεύγει ή εξίσου επιδεικτικά φοροαποφεύγει όπως συμβαίνει με τους εφοπλιστές. 
Δυστυχώς δεν φαίνεται να είναι αυτή η περίπτωση. Ο κ. Βερνίκος είναι τυπική περίπτωση “άνθρωπου της αγοράς” και....

Ποια επαναδιαπραγμάτευση; Η τρόϊκα ετοιμάζει το «αναθεωρημένο» μνημόνιο.


Μας είχαν πάρει τα μυαλά προεκλογικά τα μνημονιακά κόμματα (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) για δήθεν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και άλλα χαρωπά. Πριν όμως «αλέκτωρ λαλήσει τρις» ήρθε ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Γιούνκερ και δήλωσε πως η τρόικα θα προετοιμάσει το "αναθεωρημένο" μνημόνιο, προσθέτοντας και το....
 «σε συνεργασία με την Ελλάδα», προφανώς για να μην ξεσηκωθεί το σύμπαν.

Είναι φανερό πως θα υπάρξει μια χρονική επιμήκυνση και κάποιες άλλες δευτερεύουσες τροποποιήσεις ως «δώρο» από την πλευρά της τρόϊκας στην νέα κυβέρνηση και τίποτε άλλο.  Δεν πρόκειται φυσικά να γίνει λόγος για κατάργηση του Αγγλικού Δικαίου, για ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας και άλλες τέτοιες σημαντικές αλλαγές.

Επιπλέον ο κ. Γιούνκερ, μας προσγείωσε  στην σκληρή πραγματικότητα λέγοντας πως «Η τρόικα των δανειστών της Ελλάδας θα επισκεφθεί την Αθήνα τη Δευτέρα», για να μην ξεχνιόμαστε ότι είμαστε προτεκτοράτο δηλαδή.

Μια χαρά τον βρίσκει τώρα το νόμο Ραγκούση ο Σαμαράς.


Μέσα στα πλαίσια της συμφωνίας της συγκυβέρνησης Σαμαρά είναι και το ότι  δεν θα πειραχτεί καθόλου ο νόμος Ραγκούση που αφορά την «ελληνοποίηση» των λαθρομεταναστών.

Η βάση της ΝΔ είχε πιστέψει στις υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά για κατάργηση του νόμου Ραγκούση και είχε ελπίσει ότι....
ψηφίζοντας ΝΔ, θα απαλλαγεί από αυτό.

Δεν γνωρίζουμε αν οι ψηφοφόροι της ΝΔ έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς ψήφισαν. Πάντως είναι βέβαιο πως όταν το συνειδητοποιήσουν, μάλλον θα μετανιώσουν για την ευπιστία τους.

Ποια ήταν η αποστολή των τουρκικών RF-4E στην Συρία - Το "φιλμ" της κατάρριψηςΑπό τις 8 Οκτωβρίου 1996, όταν ο υποσμηναγός Α.Γρίβας νούμερο "2" στην σχηματισμό των Mirage 2000EGM κατέρριψε με ένα βλήμα R-550 Magic II το F-16D από την 192 Filo, σκοτώνοντας τον back seater, έχει η τουρκική Αεροπορία να λάβει τέτοιο μάθημα όπως αυτό που έλαβε χθες από την συριακή αεράμυνα με την κατάρριψη του μαχητικού/αναγνωριστικού RF-4E (θεωρούμε δεδομένο ότι είναι αυτός ο τύπος και όχι F-4E/2020 Terminator, καθώς δύο RF-4E τα παρακολουθούσαν τα κυπριακά ραντάρ ενώ κατευθύνονταν προς την Συρία, 30' πριν την κατάρριψη).
H Toυρκία προσπαθεί άτσαλα να κρύψει ότι τα αεροσκάφη της ήταν αναγνωριστικά σε διατεταγμένη αποστολή παραβίασης και κατασκοπείας εντός του συριακού εναέριου χώρου,αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι σε τι είδους αποστολή ήταν και προκάλεσαν τέτοια αντίδραση από την συριακή αεράμυνα. Αφού σε αρκετές περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες "μπαινόβγαιναν" στον συριακό εναέριο χώρο.
Απόλυτα έγκυρες πηγές (οι ίδιες που ενημέρωσαν το defencenet.gr ότι επρόκειτο περί κατάρριψης και όχι απλής πτώσης όπως μετέδιδαν όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ) αναφέρουν ότι.....

Ζουράρις: Oι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να περιστοιχίσουν την Ρεπούση…

… Για να καταλάβει η εν λόγω κυρία Βουλευτής της (Αριστεράς) τι σημαίνει Συνωστισμός! (Video)


πηγη

Παγκόσμια Κυβέρνηση - Μασονία - Διωγμός των Χριστιανών!!!Αναμφίβολα αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, ήταν απόλυτα προβλέψιμο, ειδικά για όσους είχαν μάτια και αυτιά ανοιχτά ώστε να διαβάσουν τα σημεία των καιρών. 
Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ακόμα και σήμερα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσουν τον εχθρό σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε. 
Επιμένω να αναφέρομαι στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» ως την μεγαλύτερη απόδειξη της προσχεδιασμένης και συντονισμένης στόχευσης κατά των χριστιανών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τραβηγμένο θα σκεφτείτε. Ίσως, με μια πρώτη ματιά να έχετε δίκιο. Ίσως ακόμη, να βρείτε στήριγμα στις αμφιβολίες σας από πολλούς άλλους στους οποίους θα εκθέσετε τις απόψεις μου.

 Όμως, η αλήθεια δεν στηρίζεται σε προσωπικές ή συλλογικές δημοσκοπήσεις, ούτε καν στην πρώτη εντύπωση του καθενός. Διαβάστε το μίσος που αποτυπώνεται στα πρωτόκολλα εναντίων των Χριστιανών και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
 Αν ακόμη δεν πείθεστε τουλάχιστον ας τα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Έτσι, θα καταφέρετε αργότερα είτε να τα απορρίψετε με περισσότερα στοιχεία είτε να τα δεχτείτε. Στα κείμενα που παραθέτω γίνεται εμφανής κατ’ εμέ η διάθεση των Σιωνιστών για την ίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, στοχεύοντας στην εξαφάνιση των Χριστιανών.
 Άραγε ποιοι είναι αυτοί που μισούν τόσο τους χριστιανικούς λαούς και τι σκοπεύουν να πετύχουν; 
Για να συγκεντρώσουν τον πλούτο (χρυσό) αναγκάστηκαν να.....

NanoBots, Αυτός Είναι ο Σκοπός των Αεροψεκασμών


Ο αληθινός σκοπός των αεροψεκασμών, είναι τα Νανο-Ρομπότ: Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα στην Ελλάδα, το μόνο που κάνανε ήταν να με ειρωνεύονται και να μου επιτίθεται για τα άρθρα μου στα περιοδικά, αργότερα στο Facebook και κατόπιν στο .......www.miastala.com και στο www.terrapapers.com. Δες το άρθρο μου από το 2006 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Άβατον  «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί»

Όμως επειδή η βλακεία είναι ίδιον της αγνωσίας, συνέχισαν και συνεχίζουν χωρίς να έχουν ιδέα, το τι ολέθριο έχουν πάθει ήδη και το τι εξακολουθητικά παθαίνουν. Έτσι παρά τις αντιρρήσεις των αδαών, αλλά και αυτών που γνωρίζουν τι γίνεται και οι οποίοι μας προσφέρουν την πιπίλα της Γεωμηχανικής, για τους δικούς τους «περίεργους» αλλά όχι ανεξήγητους σκοπούς, το ψέκασμα συνεχίζεται. 

Η Γεωμηχανική μάλιστα στην Ελλάδα, συνδυάζεται με την πολιτική δράση συγκεκριμένων χώρων (!!)
Ενώ λοιπόν όλη αυτή η υπέρτατη καταστροφική βλακεία των ανθρώπων συνεχίζεται, η γιγαντιαία από απόψεως λογιστικής υποστήριξης επιχείρηση συνεχίζεται κυρίως στην Δύση. 

Το γιατί στην Δύση, εξηγείται από τις διατροφικές συνήθειες (ζωικά και γαλακτοκομικά) και από το ότι στατιστικά, τα καλύτερα μυαλά του πλανήτη βρίσκονται στην Δύση, συγκεντρωμένα μάλιστα στις σεισμογενείς παραθαλάσσιες περιοχές. Φυσικά η επιχείρηση διεξάγεται από το ΝΑΤΟ, για αυτό όλες οι κυβερνήσεις κάνουν την πάπια και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. 
Στην χαζή ερώτηση γιατί δεν φοβούνται αυτοί που διατάζουν το ψέκασμα, θα απαντήσω για πολλοστή φορά, γιατί δεν έχουν ανθρώπινο dna, και εμείς οι άνθρωποι, είμαστε αναλώσιμοι σε ποσοστό άνω του 90%. Διάβασε «Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !»
Για να καταλάβετε τα παρακάτω, πρέπει να αποσυνδέσετε το μυαλό σας από οποιαδήποτε κατεστημένη σκέψη-εμφύτευση,  διδαχτήκατε αφότου γεννηθήκατε. Αν μπορείτε να το κάνετε, το τε συνεχίστε!.....

ΣΥΡΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΕΜΛΙΝΟ

ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ…
Τα αγράμματα βουλευτάκια της δεκάρας που σαλιαρίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα των βοθροκάναλων, υπερθεματίζοντας υπέρ του μνημονίου και του ευρώ, δεν μπόρεσαν ούτε και θα μπορέσουν ποτέ να κατανοήσουν το μέγεθος της καταστροφής που έχει επέλθει με την παρουσία των δύο «μεγάλων κομμάτων» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στη «διακυβέρνηση» της χώρας. 
Ανάπτυξη στην Ελλάδα ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ, το αγνοούν φυσικά οι Γερμανοτσολιάδες και οι Αμερικανοασφαλίτες ή θέλουν να θεωρούν ανάπτυξη τα εξωφρενικά εξωτερικά δάνεια, τις περίεργες σχέσεις του κράτους με τους ντόπιους και ξένους «νταβατζήδες», τα πάρε δώσε με τις κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις και τραπεζικά «αεροπλανικά κόλπα»

Σε ένα κράτος διαλυμένο, με μια διοίκηση στρεβλή και διεφθαρμένη μέχρι το κόκκαλο, είναι αστείο να μιλάμε για ανταγωνιστικότητα. Σε λίγο, όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητα, δε θα μπορούμε ούτε με τους Βαλκάνιους γείτονές μας να συγκριθούμε! 

Σε μια Ευρώπη «Γερμανικής κατοχής» που το νόημα της Ευρωπαϊκής ιδέας έχει καταντήσει ανέκδοτο, η μόνη διέξοδος που διαφαίνεται για τη χώρα μας είναι η φτώχεια και φτώχεια με ξένο νόμισμα είναι σκλαβιά, «ΣΚΛΑΒΙΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΗ» που δίπλα της η Οθωμανική θα φαντάζει «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!»

Μοιραία η Ελλάδα, εξάλλου το έχουν εξαγγείλει κιόλας τα τοκογλυφικά επιτροπεία, οδηγείται με ταχείς ρυθμούς στη φτωχοποίηση (μισθοί Βουλγαρίας, ανύπαρκτες συντάξεις, κουτσή παιδεία, υγεία τριτοκοσμική, κάτω από το όριο της φτώχειας το 90% του πληθυσμού και μόνιμη ανεργία εφιαλτικού ύψους)

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ!
Όσο πιο γρήγορα....

Μπερλουσκόνι λέει τα πράματα με το ονομά τους: "Δεν είναι ύβρις να βγούμε από το ευρώ"


Μπερλουσκόνι : "Δεν είναι ύβρις να βγούμε από το ευρώ"

 Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συμμετέχοντας σε παρουσίαση βιβλίου στην Ρώμη  διερωτήθηκε: «Τι θα συμβεί αν η Ιταλία, η Ισπανία και η Ελλάδα επιστρέψουν στο νόμισμά τους; Μπορεί να χαθεί μέρος του πλούτου, αλλά εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω το γιατί».
 «Δεν νομίζω ότι είναι ύβρις να βγούμε από το ευρώ, ώστε να προχωρήσουμε σε....
ανταγωνιστική υποτίμηση».
 Σύμφωνα με τον «Καβαλιέρε» «πρέπει να ασκηθεί πίεση ώστε η Γερμανία να μαλακώσει τις θέσεις της, και η Ευρώπη να μην αποσυντεθεί».  «Η σημερινή πολιτική λιτότητας της Γερμανίας, δηλητηριάζει την οικονομία», ανέφερε ο Μπερλουσκόνι. 

«Βόμβα» Μανώλη στο Twitter για τον όρο ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνησηΤο στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ένα όρο που φέρεται να έθεσε το ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Το ΠΑΣΟΚ έθεσε ως όρο, να μην υπάρξουν....
εξεταστικές και διώξεις κατά πολιτικών προσώπων, για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο!!».

Από:  newsbomb.gr

Συγκαλεί πολεμικό συμβούλιο ο Ρ.Τ. ΕρντογάνΕκτάκτως μεταβαίνει στην Άγκυρα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά το επεισόδιο της κατάρριψης του τουρκικού αεροσκάφους, στη Συρία. Ο Τούρκος πρωθυπουργός βρισκόταν εν πτήση για την Κωνσταντινούπολη  όταν έγιναν γνωστές οι αναφορές για το επεισόδιο δίνοντας εντολή για επιστροφή στην Άγκυρα.
Μάλιστα ο Τούρκος πρωθυπουργός συγκαλεί εκτάκτως το συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας για να εξεταστεί η κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τη κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το τουρκικό F-4E/2020 (κατ΄ άλλες πηγές RF-4E) κατέπεσε τουλάχιστον 1 με 2 ν.μ. εγγυτέρα στις ακτές της Συρίας από ότι μεταδιδόταν αρχικά. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η Συρία εξέφρασε τη λύπη της για το επεισόδιο αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί. .


πηγη

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΔΕΗ..


Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για τις διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά:
Αυτές τις μέρες η ΔΕΗ προχωρά σε διακοπή ρεύματος σε εκατοντάδες νοικοκυριά. Η διοίκηση της εταιρείας αδιαφορεί για την κατάσταση οικονομικής ανέχειας που βασανίζει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού, και μάλιστα μέσα σε....
δυσχερείς καιρικές συνθήκες, δημιουργώντας προβλήματα διαβίωσης αλλά και επιβίωσης ακόμα και σε ασθενείς, άπορους και άνεργους.
Παράλληλα, παρανομεί αγνοώντας την απόφαση του ΣτΕ που αποσυνδέει την πληρωμή του χαρατσιού από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Καλούμε άμεσα τη διοίκηση της ΔΕΗ:
1. Να αναγνωρίσει ως πληρωμή ρεύματος το ποσό που παρανόμως (κατά σαφέστατη παραβίαση της διάταξης του άρθρου 422 του Αστικού Κώδικα) έχει χαρακτηρίσει ως καταβολή για το χαράτσι.
2. Να αφαιρέσει από τις προϋποθέσεις αποδοχής ως πελατών της για τους πρώην συνδρομητές των ιδιωτικών εταιριών που πτώχευσαν την εξόφληση του χαρατσιού.
3. Να....

"Πόλεμος" Ελλήνων - Γερμανών φιλάθλων

Ολόκληρο το κείμενο συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών..Η αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης, το νέο αναπτυξιακό πλάνο της χώρας, οι αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και στο κράτος, με έμφαση στα θέματα ασφάλειας και παράνομης μετανάστευσης αποτελούν τα βασικότερα σημεία της συμφωνίας

Ολόκληρο το κείμενο συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών, που ενσωματώνει το πρόγραμμα της...
κυβέρνησης Εθνικής Ευθύνης, παρουσιάζει σήμερα το «Εθνος». Το κείμενο καταγράφει τις προγραμματικές συγκλίσεις των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό. Επικεντρώνεται κυρίως στην αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης και θέτει το νέο αναπτυξιακό πλάνο της χώρας, προτάσσοντας τα ζητήματα της κοινωνικής προστασίας. Σημαντικό κεφάλαιο αποτελούν οι αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και στο κράτος, με έμφαση στα θέματα ασφάλειας και αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης σε συνεργασία με την ΕΕ. Το κείμενο έχει ως εξής:

Βάση της νέας κυβέρνησης συνεργασίας είναι η σύγκλιση απόψεων που υπήρξε και καταγράφηκε στα εξής ζητήματα, ευρύτερων κατευθύνσεων και άμεσης πολιτικής προτεραιότητας, χωρισμένα στα εξής κεφάλαια-κατηγορίες:......

Ν.Υ Τimes: Η CIA φροντίζει για τον εξοπλισμό των Σύρων ανταρτών


Πράκτορες της CIA εποπτεύουν στην Τουρκία τις παραδόσεις όπλων στους Σύρους αντάρτες ώστε να εξασφαλίσουν ότι δεν πέφτουν στα χέρια μελών της Αλ Κάιντα, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «Νιού Γιορκ Τάιμς». 
Η εφημερίδα, η οποία επικαλείται αμερικανούς αξιωματούχους και μέλη αραβικών υπηρεσιών πληροφοριών, διευκρινίζει ότι τα όπλα αγοράζονται από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ και μεταφέρονται μέσω των συνόρων από ένα δίκτυο της συριακής αντιπολίτευσης. Οι παραδόσεις αυτές περιλαμβάνουν αυτόματα τουφέκια, εκτοξευτήρες ρουκετών, πυρομαχικά και ορισμένα αντιαρματικά όπλα τα οποία επέτρεψαν στους αντάρτες να αντισταθούν στις κατά πολύ ανώτερες δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Σύμφωνα με τους «Νιού Γιορκ Τάιμς», πράκτορες της CIA τοποθετημένοι στη νότια Τουρκία εποπτεύουν τις παραδόσεις όπλων και συγκεντρώνουν πληροφορίες σχετικά με τη συριακή αντιπολίτευση, η οποία είναι μια κατατεμαχισμένη δύναμη. «Οι πράκτορες της CIA είναι επιτόπου και επιχειρούν να αποκτήσουν νέες πηγές (πληροφοριών) και να στρατολογήσουν ανθρώπους», αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη έναν Άραβα αξιωματούχο των υπηρεσιών πληροφοριών που ενημερώνεται τακτικά από τους Αμερικανούς ομολόγους του. 
Οι «Νιού Γιορκ Τάιμς» επικαλούνται επίσης Αμερικανούς αξιωματούχους, σύμφωνα με τους οποίους οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αυξήσουν την αρωγή τους προς τους αντάρτες προμηθεύοντάς τους δορυφορικές φωτογραφίες και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες. Η τελική απόφαση δεν έχει πάντως ληφθεί.

Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύονται μια εβδομάδα αφότου η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατηγόρησε τη Ρωσία ότι παραδίδει ελικόπτερα στη σύμμαχό της Συρία.

Η Ουάσινγκτον αρνείται.....

ΗΛΙΘΙΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ


Οταν κάποιος ρώτησε τον Βασιλιά της Σπάρτης Δημάρατο, γιατί οι Σπαρτιάτες θεωρούν άτιμους αυτούς που πετούν την ασπίδα τους και όχι αυτούς που πετούν τις περικεφαλαίες και τους θώρακες, αυτός απάντησε:

"Γιατί τις περικεφαλαίες και τους θώρακες τους φορούν για δική τους προστασία, ενώ την ασπίδα την κρατούν για να υπερασπίσουν την από κοινού παράταξη."
Πλούταρχος (Αποφθέγματα Λακωνικά, 220 Α)


Η λέξη "idiot" που στα αγγλικά σημαίνει "ηλίθιος", χαρακτηρίζει όπως και στην Ελληνική τα άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου και προέρχεται από την..

Σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά - Μπήκε νοσοκομείοΣτο Αττικό Νοσοκομείο με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς μεταφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Πρόκειται για σοβαρό οφθαλολογικό περιστατικό που χρήζει άμεσης ιατρικής χειρουργικής επέμβασης.
Στην περίπτωση αυτή έχουμε αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς από τους υποκείμενους χιτώνες. Συνήθως πρόκεται για αποτέλεσμα υψηλής πίεσης στο μάτι του ασθενούς.
Του ευχόμαστε τα καλύτερα και την συντομότερη δυνατή ανάρρωση.
Από το πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:.....

'Αρθρο στους F.Times: "Σε απόλυτο τέλμα η ελληνική οικονομία"..


''Την προηγούμενη εβδομάδα, η Medical Service Ltd., ένας μικρός προμηθευτής ιατρικού εξοπλισμού στην Αθήνα που δεν μπορεί πλέον να πληρώσει μισθούς, έλαβε κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί μάννα εξ ουρανού: μία παραγγελία από ένα κρατικό νοσοκομείο για ένα μόνιτορ παρακολούθησης του ασθενούς.

Αφού το σκέφτηκε, όμως, ο συνιδρυτής της εταιρείας Γιάννης Στάμος αποφάσισε να μην...
προχωρήσει. Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να καλύψει μόνος του το κόστος των 35.000 δολαρίων για ένα τέτοιο μηχάνημα, δεδομένου ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν παγώσει τα δάνεια και οι Γερμανοί προμηθευτές απαιτούν πλέον προπληρωμή σε μετρητά. Ακόμη κι αν μπορούσε να καλύψει αυτό το κόστος, η Medical Service θα έπρεπε να πληρώσει φόρους χιλιάδων ευρώ στην κυβέρνηση εντός του μήνα, πολύ πριν μπορέσει να αποπληρωθεί από το νοσοκομείο.

«Είναι μία τραγική κατάσταση», 
δηλώνει ο κ. Στάμος και συμπληρώνει: «Όλα έχουν παγώσει. Η οικονομία έχει πεθάνει και κανείς δεν πληρώνει κανέναν».
 

Η Medical Service δεν είναι παρά ένα μικρό παράδειγμα όσων συμβαίνουν στις επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα. Μετά από 4 χρόνια ύφεσης, το μεγαλύτερο μέρος της εμπορικής δραστηριότητας σταμάτησε τις τελευταίες έξι εβδομάδες, καθώς η χώρα υπέμεινε δύο αγωνιώδεις εκλογικές αναμετρήσεις και το μέλλον της στην ευρωζώνη κρέμεται από μία κλωστή.

Η πολιτική παράλυση επιτάχυνε τη φυγή των καταθέσεων από τις παραπαίουσες τράπεζες και πάγωσε την κοινοτικά χρηματοδοτούμενη προσπάθεια για την αναχρηματοδότησή τους. Οι επιχειρηματίες λένε ότι πλέον δεν έχουν πρόσβαση ούτε στην πιο ουσιώδη πίστωση, ακόμη κι αν τα βιβλία τους είναι πολύ ισχυρά.


Με την επιδείνωση της κατάστασης, η κυβέρνηση, η οποία ελέγχει μεγάλο μέρος της οικονομίας, πάγωσε όλες τις πληρωμές. Με στοιχεία του προηγούμενου μήνα χρωστάει περίπου 7 δισ. ευρώ στον ιδιωτικό τομέα.

Το πακέτο στήριξης των 174 δισ. ευρώ υποτίθεται ότι θα βοηθούσε, αλλά πρακτικά έχει ελάχιστο αντίκτυπο στην πραγματική οικονομία καθώς το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων φεύγει αμέσως από τη χώρα για να αποπληρωθούν οι ξένοι πιστωτές.

«Βρισκόμαστε σε απόλυτο τέλμα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του ΕΒΕΑ, και συμπλήρωσε:......

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ …ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…!!!

Antinews: Όλη η εμπροσθοφυλακή του συστήματος Σημίτη στην κυβέρνηση Σαμαρά


Antinews: Όλη η εμπροσθοφυλακή του «συστήματος Σημίτη» στην κυβέρνηση Σαμαρά
Άρχισαν τα όργανα (και) στη Νέα Δημοκρατία για τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, με την ιστοσελίδα antinews.gr που θεωρείται ότι εκφράζει τις θέσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη να ασκεί δριμεία κριτική στην φημολογούμενη σύνθεση της κυβέρνησης Σαμαρά, την οποία χαρακτηρίζει κυβέρνησησυμβιβασμών που επαναφέρει όλο το «σύστημα Σημίτη» στην εξουσία.
Ειδικότερα, σε κείμενο που έχει αναρτηθεί στο antinews.gr με τίτλο «Προγραμματική συμφωνία των κομμάτων, ή συμφωνία της με τον λαό;», ο συντάκτης κάνει σκληρή επίθεση στην βασική επιλογή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπο του Βασίλη Ράπανου για το υπουργείο Οικονομικών, τον οποίο χαρακτηρίζει «ωσεί παρών στις καταστροφικές αποφάσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου» τον οποίο προωθεί το «κρατικοδίαιτο κατεστημένο των ΜΜΕ».
Η επίθεση συνεχίζεται και εναντίον των υπολοίπων στελεχών που ακούγεται ότι θα αναλάβουν κρίσιμα υπουργεία, όπως οι κύριοι Γιαννίτσης Ζανιάς, και Στουρνάρας, τους οποίους -μαζί με τον Βασίλη Ράπανο- αποκαλεί «εμπροσθοφυλακή του “συστήματος Σημίτη”».
Το antinews.gr τονίζει με νόημα ότι «δεν πρέπει να περάσει με τίποτα το…γινάτι της διαπλοκής, επιχειρηματιών, τραπεζιτών και εκδοτων» καθώς «κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η κυβέρνηση σχηματίστηκε για τη σωτηρία της πατρίδας κι όχι για τις τσέπες ορισμένων».
Διαβάστε όλο το κείμενο.....

No Church In The Wild - Η μασονία προωθεί επανάσταση μέσω Video clip.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί το κομμάτι του Kanye με Jay Ζ (μεγάλου μασόνου), No Church In The Wild.

Παράλληλα με τους στίχους που αναφέρονται σε θρησκείες, στο Σωκράτη και το Πλάτωνα, φαίνεται να προωθείται ο επαναστατημένος λαός και απέναντι μια κακιά αστυνομία.

Με λίγο προσοχή παρατηρούμε πως στα περιβραχιόνια των αστυνομικών διακρίνονται - με δυσκολία- τα διακριτικά ΕΛ.ΑΣ (0:36, 1:57, 2:03 και αλλού..).
ΔΝΤ και ναζί, το ίδιο μαγαζί. Λαδωμένος από την Siemens ο δολοφόνος της Αργεντινής, Κάρλος Μένεμ.


Παντού ίδιοι οι σοσιαλφασίστες – φερέφωνα των διεθνών τοκογλύφων. Ποιός θα τολμήσει να τους δώσει συγχωροχάρτι;

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

 Το βλέπει ο απλός μελετητής, δεν μπορούν όμως να το δουν οι περισπούδαστοι αναλυτές – δημοσιοκάφροι που παρουσίαζαν την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ ως σωτηρία. Γιατί; Ήταν άσχετοι; Έκαναν λάθος; Μα πως στ’ αλήθεια κρίνεται μία επιλογή στα πλαίσια της οικονομικής επιστήμης; Με το “νομίζω, μου φαίνεται, μου είπαν”; Ή πρωτίστως με την μελέτη των συνεπειών σε παρόμοιες ιστορικές αποφάσεις;

Από τον Δεκέμβρη του 2009, όταν αποκαλύψαμε την συμφωνία Παπνδρέου – Στρως Καν για την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ, είχαμε προβλέψει δυστυχώς και τις συνέπειες. Οικονομικές και πολιτικές. 

Όπως και τον τρόπο που φυγαδεύτηκε ο Μένεμ διά των εκλογών (τον έκριναν και αυτόν οι πολίτες, όπως τον Παπακωνσταντίνου), ενώ ο άνθρωπος που τον άφησε στο απυρόβλητο, ο Ντε Λα Ρούα έφυγε με ελικόπτερο αφήνοντας πίσω του μία κατεστραμμένη χώρα και έναν εξαθλιωμένο λαό.
Μην έχετε αμφιβολίες ότι ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα, εάν δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των σοσιαλφασιστών που ακολούθησαν ακριβώς την ίδια πολιτική με το Αργεντινό κάθαρμα σε μία δεκαετία.
Ο Μένεμ λοιπόν, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρισθεί το Αργεντίνικο ΠΑΣΟΚ, αφού πλέον αποδεικνύεται ότι έλαβε 19 εκ. δολλάρια μίζα από την …Siemens, επί συνόλου 100 εκ. που θα μοιραζόντουσαν σε υπουργούς της κυβέρνησης του. Τους εκεί Μαντέληδες δηλαδή. 120εκ. ήταν οι αντίστοιχες μίζες στην Ελλάδα.

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, οι μίζες της Siemens δεν ήταν για να πουλήσουν δυό καλώδια παραπάνω, αλλά για να υπηρετήσουν γενικότερα τις Γερμανικές γεωπολιτικές επιδιώξεις. Όταν έχεις πάρει την βαλίτσα από τον εκεί Χριστοφοράκο, είσαι δια βίου έρμαιο.

Όταν εδώ λοιπόν τα καθάρματα της Siemens και των υποβρυχίων συνηγορούσαν στον διαμελισμό της Σερβίας και την γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου κατά τις επιταγές του νεογερμανικού ιμπεριαλισμού, θα θυμάστε προφανώς τα θερμά συγχαρητήρια που έλαβε ο ΓΑΠ για την συμβολή του στην σφαγή. Όπως και τις πύρινες δηλώσεις του Τσοχατζόπουλου κατά του “σφαγέα” Μιλόσεβιτς.

Ε, μάθετε τώρα ότι.....

Συμπαράσταση ΤΩΡΑ στους απεργούς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ (Βίντεο)


Δυσάρεστες εξελίξεις στο μέτωπο του αγώνα των χαλυβουργών. Σήμερα συμπληρώνονται 235 μέρες απεργιακού αγώνα στην Ελληνική Χαλυβουργία.Οι εργάτες που γνωρίζουν από πρώτο χέρι ‘πώς δένεται το ατσάλι’, απεργούν από τις 31 Οκτωβρίου 2011 διεκδικώντας την επαναπρόσληψη των 119 απολυμένων συναδέλφων τους καθώς και την εργασιακή τους αξιοπρέπεια: Να γυρίσουν όλοι στη δουλειά χωρίς μείωση μισθών και ωραρίου.
 
Σήμερα έχουμε την πρώτη μετεκλογική εξέλιξη: οι απεργοσπάστες κατόρθωσαν να μπουν στο εργοστάσιο. Παράλληλα, έγινε ακόμη μια απόλυση απεργού. Απολύθηκε ο Χάρης Μανώλης,υπεύθυνος Υγιεινής και Ασφάλειας. Όλως τυχαίως, ο Χάρης Μανώλης είναι ο απεργός που απάντησε θαρραλέα στις προεκλογικές προκλήσεις από τα τσιράκια του Μάνεση (δείτε το βίντεο στο 1.35΄ -3.00). Ήταν μάλιστα υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές της 17ης Ιούνη και άνοιξε με την ομιλία του την προεκλογική της συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 11/6.

Μαζεύεται κόσμος στην Ελληνική Χαλυβουργία για συμπαράσταση στους απεργούς, όποιος έχει την δυνατότητα ας προσέλθει…

Οι φωτιές στη πύλη της χαλυβουργίας δεν θα σβήσουν!
Κάτω τα χέρια από την απεργία των χαλυβουργών!

kokkiniotis

  ________________

Καταγγέλουμε εκδικητική απόλυση του.....