ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Η ΝΔ... ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ:
«Τα κωλοδημοσκοπάκια της μπριζόλας που έχουν κι αυτοί το σεβαστό μερίδιο που τους αναλογεί όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην ισχυροποίηση του μορφώματος της Χρυσής Αυγής, ετοιμάζονται για το δεύτερο γύρο της βρομιάς και ακονίζουν τα σκουριασμένα σπαθιά τους!

Μεγαλύτερη αβάντα δε θα μπορούσε να δοθεί στη συμμορία με τις «ακονισμένες στα πεζοδρόμια ξιφολόγχες» που ξεδιάντροπα την εμφάνιζαν στις δημοσκοπήσεις τους από το 7 μέχρι και το 15%!!!
Μετά τα τραγικά γεγονότα της 19ης Σεπτεμβρίου το σενάριο αλλάζει, αλλά ο αντικειμενικός ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ σκοπός τους παραμένει ακέραιος! «ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ…»

Ετοιμασθείτε να δείτε στα ΜΜΕ αυτά που θα σας πω:
Στις επόμενες δημοσκοπήσεις θα εμφανίσουν.......

τη Χρυσή Αυγή πεσμένη τουλάχιστον 5 πόντους κι αυτοί οι 5 πόντοι θα πάνε σούμπιτοι στ ΝΔ… Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!
Εκτός και αν τα φασιστόμουτρα της Χρυσής Αυγής τα βαφτίσουν «παραπλανημένους δημοκράτες!»
Αποτέλεσμα; Πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις του κώλου η ΝΔ του Σαμαρά, του Μουρούτη, του Λαζαρίδη, του Βορίδη και του Γεωργιάδη… κι ούτε πείνα υπάρχει, ούτε δυστυχία, ούτε κατάθλιψη, ούτε παιδική ασιτία, ούτε αυτοκτονίες, ούτε 1.500.000 άνεργοι, ούτε ξενιτεμένα νιάτα, ούτε φόροι, ούτε χαράτσια, ούτε χιλιάδες λουκέτα, ούτε κλειστά σχολεία, ούτε διαλυμένα πανεπιστήμια, ούτε άστεγοι, ούτε συσσίτια, ούτε ανύπαρκτα νοσοκομεία… ούτε τίποτα!

Μόνο τα παραμορφωμένα σας μυαλά υπάρχουν και οι ανίερες κατωτραπέζιες συμφωνίες για να μετατραπεί όσο γίνεται γρηγορότερα η Πατρίδα μας σε προτεκτοράτο και αποικία χρέους»

ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ:
Τη σκυτάλη στις δημοσκοπήσεις του κώλου παίρνει τώρα η εταίρα των ζητιανοδημοσκόπων RASS, που όπου σε βάλουνε χωράς, γνωστή εταιρ…εία για τις κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις… Ασήμωνε να σε πω την τύχη σου, να σε πω το ριζικό σου…

Σφάξανε τον Παύλο τα φασισταριά, σφάζονται οι Έλληνες στις εφορίες, όσοι μπορέσουν να φτάσουν μέχρι εκεί, γιατί άλλοι δεν αντέχουνε και πηδάνε από τις ταράτσες ή περνάνε τη θηλιά στο λαιμό τους…

Και η ΝΔ του Σαμαρά, του Λαζαρίδη, του Βορίδη, του Μπαλτάκου και των άλλων ακροδεξιομακαντάσηδων μπροστά με 2,5 πόντους! Ούτε τα προσχήματα δεν έχετε την στοιχειώδη εξυπνάδα να κρατήσετε, πουλημένοι μέχρι κόκκαλο, σάπιοι μέχρι μεδούλι!

Άλλα δυο-τρία μαχαιρώματα, κάνα δυο τρία χαράτσια, άντε και καμιά χιλιάδα αρπαγές σπιτιών και 5-6.000 αυτοκτονίες ακόμα και έπιασε η ΝΔ το 50%!!!

Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε τσογλάνια που μας περνάτε για ηλίθιους… Άει στο διάολο ξεπουλημένο κωλοπαιδαριό

ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΖΗΤΙΑΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ALCO

Πτώση της Χρυσής Αυγής κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες, μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι, αποκαλύπτει δημοσκόπηση, που διενήργησε η εταιρεία Alco στο διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου και δημοσιεύεται σήμερα στον ιστότοπο NewsΙt. Tέσσερις ποσοστιαίες μονάδες που τις φορτώνει φυσικό στη ΝΔ που το πραγματικό ποσοστό της μετά βίας ξεπερνάει το 10%!

Η επόμενη πτώση της ΧΑ θα είναι 2-3 μονάδες που σημαίνει άλλη μιάμιση μονάδα για τη ΝΔ...
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ!
ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΖΗΤΙΑΝΟΞΕΥΤΙΛΟΔΗΜΟΣΚΟΠΟΧΟΛΕΡΕΣ...

http://harryklynn.blogspot.gr/

Σχόλια