Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Του Πέτρου Χασάπη
 
Είμαστε σε πλήρη παρακμή σε όλους τους τομείς. 
Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό. Αυτό είναι τεχνητό πρόβλημα. 
Ντόπια και ξένη οικονομική ολιγαρχία μετέτρεψαν τους Έλληνες σε πειραματόζωα, μας σκλάβωσαν τεχνητά και κάνουν πάρτι επί της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. 

Ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση. Αυτή η κατάσταση δεν
οδηγεί πουθενά.

Η χώρα έγινε και επίσημα αποικία για όλο τον 21ο αιώνα. Τον αιώνα δηλαδή που άλλα έθνη θα εκτινάσσονται προς τα πάνω. 
Ο Σόϊμπλε είπε μόλις προχθές ότι το 2018 θα απαιτηθούν κι άλλα μέτρα. 
Σήμερα μαθαίνουμε ότι οι δανειστές βάζουν την εντολοδόχο κυβέρνηση να αλλάξει 15 μέτρα που ψήφισε μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Ενώ όλοι βλέπουμε ότι το λογικό είναι να μειωθούν οι φόροι και να πέσει χρήμα στην κοινωνική βάση, σε πείσμα της λογικής ακολουθείται τεχνητά και εκβιαστικά το αντίθετο. 

Που πάμε συμπατριώτες μου;

Η παρακμή οδηγεί σε πλήρη εξαφάνιση πολιτισμών και εθνών και το ξέρουμε όλοι αυτό. 

Επίσης ξέρουμε πως, η μόνη λύση εναντίον της παρακμής είναι η ανατροπή του απόλυτα υπεύθυνου παρακμιακού καθεστώτος και ένα νέο ξεκίνημα. 
Η αδυναμία ανατροπής του, οδηγεί πάντα στην εξαφάνιση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…