Μνημονιακοί δεν πρέπει να υπάρχουν σε αυτή την χώρα για να έχουμε μέλλον .

 Αποτέλεσμα εικόνας για οχι

 Άλλη μια εκλεγμένη μνημονιακή κυβέρνηση βυθίζεται στην χλεύη της κοινωνίας.
Άλλη μια εκλεγμένη μνημονιακή κυβέρνηση βυθίζεται στην χλεύη της κοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα:
Τον Γενάρη του 2015 πολλοί θεώρησαν ότι ο Τσίπρας είχε εμπρός του δυο τετραετίες. 

Το Σεπτέμβριο είχε στο μεταξύ υπογράψει το Μνημόνιο και πάλευε να εμπεδώσει σε όλους ότι έχει ορίζοντα τετραετίας στην βάση της θεωρητικής πολιτικής νομιμοποίησης που είχε πλέον λάβει ως Μνημονιακός. 
Σήμερα μια τέτοια εκτίμηση θα έμοιαζε μόνο με ανέκδοτο. 
Η πραγματικότητα είναι ότι μετά τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο, τον Σαμαρά, άλλη μια μνημονιακή κυβέρνηση -των Τσίπρα-Καμμένου- βυθίζεται στην χλεύη και την απαξία της κοινωνίας. 
Τέσσερις, περίπου, μήνες μετά τις εκλογές, η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝ.ΕΛ έχει σπαταλήσει το εκλογικό της κεφάλαιο, η απήχησή της στην κοινωνία καταρρέει και συναντά παντού τη γενική κατακραυγή. 
Κράζουν βουλευτές του όπου τους βρουν. 

Μνημονιακοί δεν πρέπει να υπάρχουν.
 Αυτή η εξέλιξη μας δείχνει ότι η θεωρία της «χρήσιμης αριστεράς» που μπορεί να περνά νομοσχέδια τα οποία δεν μπορεί να περάσει η «κακιά Δεξιά» είναι μάλλον ευσεβείς πόθοι.

Η λογική λέει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα εκλέχτηκε από ένα ευρύ αντιμνημονιακό κοινωνικό μέτωπο, και όχι απο παρτάκηδες ψηφέμπορους που ψάχνουν μια θέση να βολευτούν.
Αυτοί οι πολίτες δεν θα κάτσουν έτσι απλά να εκτεθούν και να εξευτελιστούν με το κατάντημα του Τσίπρα. 
Όσο περισσότερο θα ασκεί Μνημονιακές πολιτικές τόσο αυτοί οι πολίτες θα του γυρίζουν την πλάτη. 

Όμως αυτή η κατάσταση με τους Μνημονιακούς θα συνεχιστεί όσο μας κοροϊδεύουν και μας πλασάρουν την άποψη ότι μπορουν να τα κανουν καλύτερα στην ευρωπη. 
Ότι μπορουν να πετύχουν καλυτερους όρους με τους δανειστές. 
Η μόνη λυση είναι η έξοδος.
 Να μην μείνει κανείς μνημονιακός καμιάς εντασης και απόχρωσης, στον τόπο, στην Βουλή και στην δημόσια σφαίρα.

 Χρειάζεται οι μνημονιακές απόψεις -οι οποίες οδήγησαν στην κοινωνική καταστροφή- να νικηθούν ιδεολογικά, να νινηθούν πολιτικά και να εξοστρακιστούν από τον δημόσιο λόγο δια παντός. 

Οι Έλληνες πολίτες από το 2010 και μετά να δουλεύουν υπερωρίες για να κλείσουν πολιτικά σπίτια και να τελειώσουν πολιτικές καριέρες και κόμματα Μνημονιακών.
 Όμως αναφύονται άλλοι πλασάροντας μας την άποψη ότι η ευρωπη αλλάζει.
 Το μόνο που μας μένει είναι να μην υποταχθούμε και να συνεχίσουμε τον αγώνα ώσπου οι Μνημονιακοί να πάψουν να υπάρχουν σε αυτή την χώρα. 
Να μεταναστεύουν αυτοί αντί τα παιδιά μας
πηγη
Το μόνο που μας μένει είναι να μην υποταχθούμε και να συνεχίσουμε τον αγώνα ώσπου οι Μνημονιακοί να πάψουν να υπάρχουν σε αυτή την χώρα. Να μεταναστεύουν αυτοί αντί τα παιδιά μας

Διαβάστε περισσότερα:
Το μόνο που μας μένει είναι να μην υποταχθούμε και να συνεχίσουμε τον αγώνα ώσπου οι Μνημονιακοί να πάψουν να υπάρχουν σε αυτή την χώρα. Να μεταναστεύουν αυτοί αντί τα παιδιά μας

Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου