Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ελεύθερος μικροεπαγγελματίας-Δηλωθέν εισόδημα δέκα χιλ. ευρω....10.000 ΕΥΡΩ--Αντεπίθεση τώρα..


Ελεύθερος μικροεπαγγελματίας
Δηλωθέν εισόδημα δέκα χιλ. ευρω....10.000 ΕΥΡΩ
Φόρος που προκύπτει δυο χιλιάδες εννιακόσια ευρω.... 2.900 ΕΥΡΩ
Προκαταβολή επόμενου έτους άλλα δυο χιλιάδες εννιακόσια ευρω...2.900 ΕΥΡΩ
Τέλος επιτηδεύματος εξακόσια πενήντα ευρω....650.00 ΕΥΡΩ
Ασφαλιστικές εισφορές -ΟΑΕΕ- πέντε χιλιάδες ευρω 5.000 ΕΥΡΩ
ΣΥΝΟΛΟ:
Άμεσοι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές..έντεκα χιλιάδες τετρακόσια πενήντα ευρω 11.450 ΕΥΡΩ

Αυτά ειναι τα ποσά που πρέπει να καταβάλει στο Ελληνικό δημόσιο μπουρδέλο που θέλει να το παίζει κράτος, ένας ταλαίπωρος Έλληνας μικροεπαγγελματίας με εισόδημα 10.000 ΕΥΡΩ, επειδή επέλεξε να μην είναι κρατικοδίαιτος.

Αντί να τον επιδοτεί που δεν επιβαρύνει το δημόσιο και παλεύει νυχθημερόν με νύχια και δόντια να κρατήσει την επιχείριση του ζωντανή ώστε να μπορεί να  επιβιώνει αυτός, να συντηρεί δηλαδή μια θέση εργασίας,του δημιουργεί πλείστες όσες δυσκολίες  σπρώχνωντας τον με αυτό τον τρόπο να κλείσει την επιχείριση του, ώστε να μείνει το πεδίο ελεύθερο στα πολυεθνικά μονοπωλεία..

Και αυτό είναι δημοκρατικό ηθικό και δίκαιο.
Και αυτό νομίζουν ότι θα μείνει αναπάντητο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…