Τσίπρας: Δεν περνάνε σε εμάς οι απειλές

Ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά αυτών που δεν θέλουν να εφαρμοστεί το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, τονίζοντας ότι οι απειλές δεν περνάνε στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία υψώνει τοίχος προστασίας για τους πολίτες

Αναφερόμενος στις πληροφορίες που λένε ότι ο επικεφαλής της Κομισιόν στην τρόικα ζήτησε να μην προχωρήσει η προώθηση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση, ο κ. Τσίπρας δήλωσε:  «Ποιοι έχουν το θράσος να μιλούν για μονομερή ……

ενέργεια και κάποιοι στο εσωτερικό να το παπαγαλίζουν; Δεν μας τρομάζουν και δεν μας πτοούν εμάς αυτά, δεχόμαστε απειλές μέρες τώρα, είναι όμως κενές περιεχομένου. Οι απειλές τους δεν περνάνε, από εδώ υψώνεται τείχος αξιοπρέπειας. Ορισμένοι από τους τεχνοκράτες προσπαθουνε να μας φοβερίσουνε με τελεσίγραφα. Τους απαντάμε με πράξεις, στη Βουλή, υψώνοντας τείχος κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, ψηφίζοντας το νομοσχέδιο της ανθρωπιστικής κρίσης, μένοντας πιστοί στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων στις 20 Φεβρουαρίου στο Eurogroup».
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει πίσω στις εξαγγελίες της για το νομοσχέδιο της ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς «υπηρετεί την εντολή που δόθηκε από τον ελληνικό λαό», ενώ επισήμανε πως «για πρώτη φορά μετά από χρόνια κατατίθεται στη Boυλή ένα σχέδιο νόμου που δεν μεταφράστηκε από email, αλλά γράφτηκε εδώ».
Σχετικά με τις πιέσεις που δέχονται από το εξωτερικό, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους δανειστές να καταλάβουν ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι συνέχεια των προηγούμενων. «Αν νόμιζαν ότι θα είμαστε η συνέχεια των προηγουμενων κυβέρνησεων, σίγουρα τους έχουμε απογοητεύσει», ανέφερε και επανέλαβε ότι η Ελλάδα «δεν ζητάει ειδική, αλλά ισότιμη μεταχείριση».
Εκτός των πυρών του Α. Τσίπρα δεν έμειναν και αυτοί που υποσκάπτουν μέσα από τη χώρα τις προσπάθειες της κυβέρνησης. «Στο εσωτερικό υπάρχουν κάποιοι τροϊκανότεροι των τροϊκανών», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αναφερόμενος στα άμεσα βήματα της κυβέρνησης επισήμανε: «Σήμερα κάνουμε μια αρχή και συνεχίζουμε την Πέμπτη και την Παρασκευή με το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις και έπειτα με την ανασυγκρότηση του Δημοσίου, την ΕΡΤ και τη Δικαιοσύνη».

Σχόλια

  1. Στις προγραμματικές του δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

    ο Τσίπρας είχε δηλώσει ότι μόλις έρθει στην εξουσία θα νομιμοποιήσει όχι μόνον όλους τους λαθρομετανάστες που είναι στην χώρα μας αλλά και τις οικογένειες τους και τους συγγενείς τους που διαμένουν εκτός της χώρας μας για να τους καλέσουν εδώ για μόνιμη εγκατάσταση.
    Δηλαδή έχει 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες αν φέρουν και τις οικογένειες και τους συγγενείς τους θα φτάσουμε σε πάνω από 10 εκατομμύρια !
    Ο στόχος της νέας τάξης των πραγμάτων είναι πλήρη αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδος για να μην έχει σχέση το παρόν της χώρας με τον ένδοξο παρελθόν της, και έτσι η κληρονομιά της ιστορίας μας να υφαρπαχτεί από τους Εβραίους που θέλουν να αυτοχαρακτηριστούν ως αρχαιότερος λαός !
    Ο Τσίπρας με τις απόψεις τους πιστά υπηρετεί τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών Εβραίων !

    Ο Τσίπρας δεν είναι τυχαίο άτομα, είναι υιός μεγαλοεργολάβου της δεκαετίας του 1970 Παύλου Τσίπρας κατασκευαστή δημοσίων έργων !
    Κάποιοι τον επέλεξαν και τον ετοίμαζαν από μικρό ! Διότι με ποια προσόντα πρόεδρος από 15χρονών του 15 μελούς συμβουλίου του πολυκλαδικού λυκείου και αργότερα πρόεδρος κόμματος. Κάποιοι του μάθαιναν το επάγγελμα από πριν ; Μήπως το σύστημα από μικρό τους προετοιμάζει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου