ΖΕΜΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!!!..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ..


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ECONOMIST «Κύριε Τσίπρα σπάσε τη συμφωνία με τους ΑΝΕΛ, διώξε τον φλύαρο Βαρουφάκη, συνεργάσου με το Ποτάμι»
Επαναφέρουν το θέμα Βαρουφάκη για την κυβέρνηση τα ξένα μέσα ενημέρωσης με τον Economist αυτή τη φορά να δίνει… συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση για αντικατάστασή του αλλά και για συμμαχία με το Ποτάμι.
Σε άρθρο του ο Economist αναφέρει για τις έντονες σχέσεις του κ. Τσίπρα με την κ. Μέρκελ: …….

«Ο Αλέξης Τσίπρας στις δύο συναντήσεις του με την Ανγκελα Μέρκελ θα έχει την ευκαιρία να ηρεμήσει τα πράγματα, αν και θα είναι μια δύσκολη διαπραγμάτευση ανάμεσα στην πιο ισχυρή ηγέτιδα της Γερμανίας και τον μεγαλύτερο ταραχοποιό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Ελληνας πρωθυπουργός θα πρέπει να επικεντρωθεί στην επείγουσα αποστολή του να πάρει στο χέρι μια συμφωνία».
Παράλληλα, προτρέπει τον Ελληνα πρωθυπουργό να σπάσει τη συμφωνία με τους ΑΝΕΛ και να συνεργαστεί με το Ποτάμι ενώ για τον κ. Βαρουφάκη αναφέρει: «Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να κάνει μια καλή αρχή με την αντικατάσταση του φλύαρου υπουργού Οικονομικών του, Γιάνη Βαρουφάκη, με έναν υπουργό πιο ρεαλιστικό. Θα είναι καλύτερα επίσης αν διέκοπτε τη συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Ελληνες που είναι δεξιό κόμμα και ζητούσε συνεργασία με το Ποτάμι».
Ο κ. Τσίπρας αναφέρει το δημοσίευμα δεν πρέπει να χάσει άλλες ευκαιρίες αν θέλει η χώρα του να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ. «Αν δεν κινηθεί γρήγορα θα ανακαλύψει σύντομα ότι οι ευκαιρίες του και οι πιθανότητές του για παραμονή έχουν εξαντληθεί».

1 σχόλιο:

 1. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ(Μαλ@@@@κίες) ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ.
  ΠΟΥ ΤΟΝ ‘’ΒΡΗΚΑΤΕ’’ , ΣΤΟ ΚΛΥΝ??

  Νέες αναταράξεις προκαλούν στις τράπεζες οι υψηλοί τόνοι και η διαφαινόμενη πορεία σύγκρουσης κυβέρνησης – δανειστών.
  Σύμφωνα με εκτιμήσεις τραπεζικών στελεχών, χθες οι εκροές καταθέσεων κυμάνθηκαν στα 350 με 400 εκατ. ευρώ, που είναι πέντε φορές υψηλότερες από τις εκροές των προηγούμενων ημερών.

  Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισεμπλουμ για το ενδεχόμενο επιβολής περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων στην Ελλάδα. Παράλληλα σημειώθηκε μπαράζ δηλώσεων Ελλήνων και Ευρωπαίων αξιωματούχων οι οποίες επιδείνωσαν το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, δηλώσεις που συνεχίστηκαν με ένταση και χθες.

  Στο περιβάλλον αυτό οι τράπεζες ανησυχούν για ένα νέο κύκλο εκροών τη στιγμή που το τραπεζικό σύστημα ήδη βρίσκεται σε οριακό σημείο, με την ΕΚΤ να παρέχει ρευστότητα με το σταγονόμετρο.

  Χθες η ΕΚΤ αποφάσισε την αύξηση της έκτακτης χρηματοδότησης (ELA) που είναι διαθέσιμη για τις ελληνικές τράπεζες κατά 400 εκατ. ευρώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή