ΟΙ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΦΛΕΡΤ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ..

Κοίτα ποιος μιλάει..Κ. Καραγκούνης εκπρόσωπος εφοπλιστών, βιομηχάνων και εν γένει πλουτοκρατών: Ευτελίζει το Κοινοβούλιο η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ... ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ..

Επίθεση ενάντια στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή την...
πρότασή της για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ο Κ. Καραγκούνης κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής ότι «η συμπεριφορά της προκαλεί τους πάντες και ευτελίζει το Κοινοβούλιο», χαρακτηρίζοντας την πρωταγωνίστρια στη μετατροπή της Βουλής σε θέατρο του παραλόγου. 


«Γίναμε και πάλι μάρτυρες ενός συνεχούς φλερτ και μιας συστηματικής υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής από την κ. Κωνσταντοπούλου», σημείωσε σε δήλωσή του ο Κ. Καραγκούνης, ο οποίος άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας το λόγο του διχαστικό.  

«Έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί επίσημα κείμενα του ΟΟΣΑ, επιχειρώντας να συκοφαντήσει τη Νέα Δημοκρατία, όσον αφορά στην εργαλειοθήκη. Η ανευθυνότητα και η ασυναρτησία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πια όρια», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου