Η Λαϊκή Ενότητα πάει για 15% και τρομάζει το σύστημα


laiki-enotita-sima-logotupo
Είναι εξόφθαλμη πλέον η προσπάθεια των δημοσκόπων, όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη, να πείσουν τον εκλογικό κοινό που δεν έχει έρθει σε επαφή με την Λαϊκή Ενότητα, ότι πρόκειται για ένα πολύ μικρό κόμμα…..
Αποτελεί ειρωνεία, ότι όταν ιδρύθηκε η ΛΑΕ, οι δημοσκόποι την έπαιζαν από το 4 έως το 5%, με την Λαϊκή Ενότητα να απαρτίζεται αυστηρά από την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μέρες πέρασαν και με την ΛΑΕ συμπαρατάχθηκε το υγιές κομμάτι των «53» του ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Βαλαβάνη, στελέχη του ευρωκομμουνιστικού ρεύματος, και μαζί με αυτούς δυνάμεις από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,κινηματικοί φορείς, κτλ. Και προσφάτως ο μεγάλος, Μανώλης Γλέζος. Και εδώ έπιασαν δουλειά οι
δημοσκόποι, με τις φανερές δημοσκοπήσεις που δημοσιεύουν (γιατί οι κυλιόμεενες μένουν στα συρτάρια, για να χαράσεται γραμμή από την ολιγαρχία).
Η Λαϊκή Ενότητα, πέφτει, τάχα μου, δημοσκοπικά……..
Τι και αν η Ζωή πλέον τυγχάνει πανελλήνιας αναγνώρισης για την ακεραιότητα της, και για την προσπάθεια της να σώσει την τιμή της Αριστεράς στο Κοινοβούλιο, τι και αν ο Μανώλης Γλέζος πήρε 500.000 σταυρούς (με τον ΣΥΡΙΖΑ)  στις ευρωεκλογές……Αλλόκοτα πράγματα, θα έλεγε κάποιος, αλλά ο τρόμος που προκαλεί η Λαϊκή Ενότητα είναι τεράστιος. Προτιμούν τους  νεοναζί στην τρίτη θέση, από μία καθαρή αντιμνημονιακή δύναμη..
Αλλά η επαφή με την κοινωνία, δείχνει άλλα πράγματα, και την Κυριακή των εκλογών, θα παρατηρηθούν πολλά΄εγκεφαλικά!
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου