Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Λαϊκή Ενότητα πάει για 15% και τρομάζει το σύστημα


laiki-enotita-sima-logotupo
Είναι εξόφθαλμη πλέον η προσπάθεια των δημοσκόπων, όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη, να πείσουν τον εκλογικό κοινό που δεν έχει έρθει σε επαφή με την Λαϊκή Ενότητα, ότι πρόκειται για ένα πολύ μικρό κόμμα…..
Αποτελεί ειρωνεία, ότι όταν ιδρύθηκε η ΛΑΕ, οι δημοσκόποι την έπαιζαν από το 4 έως το 5%, με την Λαϊκή Ενότητα να απαρτίζεται αυστηρά από την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μέρες πέρασαν και με την ΛΑΕ συμπαρατάχθηκε το υγιές κομμάτι των «53» του ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Βαλαβάνη, στελέχη του ευρωκομμουνιστικού ρεύματος, και μαζί με αυτούς δυνάμεις από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,κινηματικοί φορείς, κτλ. Και προσφάτως ο μεγάλος, Μανώλης Γλέζος. Και εδώ έπιασαν δουλειά οι
δημοσκόποι, με τις φανερές δημοσκοπήσεις που δημοσιεύουν (γιατί οι κυλιόμεενες μένουν στα συρτάρια, για να χαράσεται γραμμή από την ολιγαρχία).
Η Λαϊκή Ενότητα, πέφτει, τάχα μου, δημοσκοπικά……..
Τι και αν η Ζωή πλέον τυγχάνει πανελλήνιας αναγνώρισης για την ακεραιότητα της, και για την προσπάθεια της να σώσει την τιμή της Αριστεράς στο Κοινοβούλιο, τι και αν ο Μανώλης Γλέζος πήρε 500.000 σταυρούς (με τον ΣΥΡΙΖΑ)  στις ευρωεκλογές……Αλλόκοτα πράγματα, θα έλεγε κάποιος, αλλά ο τρόμος που προκαλεί η Λαϊκή Ενότητα είναι τεράστιος. Προτιμούν τους  νεοναζί στην τρίτη θέση, από μία καθαρή αντιμνημονιακή δύναμη..
Αλλά η επαφή με την κοινωνία, δείχνει άλλα πράγματα, και την Κυριακή των εκλογών, θα παρατηρηθούν πολλά΄εγκεφαλικά!
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

''Διπλωματία, δικαστήρια ή πόλεμος'' O Τσαβούσογλου απειλεί για τα νησιά του Αιγαίου..Αισιχτίρ ρε κολότουρκε ούνε, παλιομπινέ...

«O φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα. Και ο ρατσισμός, με το ταξίδι». Μιγκέλ ντε Ουναμούνο,1864 - 1936

Οι Καταλανοί «εξορίζουν» την ισπανική αστυνομία και πολιτοφυλακή – Τι ζητάνε από την ΕΕ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Καταλανός πρόεδρος της Ζενεραλιτάτ (της περιφερειακής κυβέρνησης) ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την Καταλονία η Ισπανική Αστυνομία και η Κρατική Πολιτοφυλακή, υπηρεσίες που λαμβάνουν εντολές κατευθείαν από τη Μαδρίτη.

Μετά τις χθεσινές σκηνές βίας που σόκαραν τον πλανήτη, και έδειχναν τους αστυνομικούς να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και ψηφοφόρους, ο Καταλανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αποχώρηση των δυνάμεων της ισπανικής αστυνομίας είναι επιβεβλημένη. «Απαιτούμε την αποχώρηση της κρατικής αστυνομίας που παραμένει ανεπτυγμένη σε μια περιφέρεια (την Καταλονία) η οποία πάντα ενεργούσε ειρηνικά», τόνισε ο Πουτζδεμόν.

Ο Καταλανός πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι η περιφερειακή κυβέρνηση θα συστήσει μια επιτροπή που θα διερευνήσει τη «χθεσινή καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και ότι θα ληφθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Επίσης κάλεσε τα…