Η αντικατάσταση του Ελληνα συνεχίζεται με καθημερινή μεταφορά λαθρο-εισβολέων Τα μπουκωμένα Μέσα εξαπάτησης δεν τα βλέπουν?

Τα μπουκωμένα Μέσα εξαπάτησης δεν τα βλέπουν?

Κάθε μέρα πρωί μεσημέρι βράδυ μεταφέρουν στην Ενδοχώρα λαθρο-εισβολείς…Ερχονται ΚΑΡΑΒΙΕΣ απο τα νησιά του Αιγαίου στον Πειραιά και από εκεί Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Ελληνα συνεχίζεται….Τους πάνε στις Μουσουλμανικες πόλεις που έστησαν….
Συνολικά 70 Μουσουλμανικες-Δομές  πόλεις θα έχουμε τις προσεχείς μέρες και όλοι θα περιμένουν να εγκατασταθούν σε κατασχεμένα σπίτια Ελλήνων……χωρίς ΕΝΦΙΑ χωρίς Φόρους….Όλοι αυτοί δεν έχουν Κορωνοιό ειναι ΠΛΥΜΕΝΟΙ και ΚΑΘΑΡΟΙ απο τον ιό….Κάτι Πανούκλες και Ηπατίτιδες .Ιλαρα,Πολυομελίτιδα, Φυματίωση και άλλες λοιμώξεις είναι παιχνιδάκια !!!
Στο σημείο που αποβιβάζονται δεκάδες λεωφορεία έτοιμα να τους παραλάβουν!!!
Ο εν δυνάμει ΣΤΡΑΤΟΣ αν χρειαστεί…του Ερντογαν παίρνει θέσεις σε όλη την Επικράτεια…με 550 ευρώ ο κάθε γονέας και 2.500 ευρώ το μήνα το κάθε παιδί τους..Ολα ΤΖΑΜΠΑ φαγητό και ΑΡΑΛΙΚΙ…
ΟΛΗ Η ΑΡΑΒΙΛΑ ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΛΑ κλπ και Γκαστρωσιά αβέρτα για να γίνουν η πλειοψηφία στη Χώρα μας !!! Όλες τις μέρες του εγκλεισμού λόγω Κορωνοιού αλλά και τώρα τους μεταφέρουν χωρίς τέλος!!....

Εδω Φωτό απο Μόρια ..Σαν σταφύλια τους στοιβάζουν για το Λιμάνι και από εκεί Πειραιά!!
Τα πληρωμένα-στρατευμένα Μέσα εξαπάτησης με 42 εκ.ευρω μέχρι στιγμής δείχνουν αν θα πιει μπύρα η Νεολαία στις πλατείες και αν εχει συνωστισμό …..Που είναι τα ρεπορτάζ για το πόσοι καταφθάνουν κάθε μέρα στο Πειραιά και που ακριβώς τους πάνε?

Σχόλια