Το ηλιθιόμετρο και οι μπάτσοι

Του Σ.Λ

Δεν μπορεί. Κάποιες εξετάσεις συγκεντρώνοντας υψηλούς βαθμούς σε ηλιθιόμετρο, πρέπει να έχουν περάσει όλα αυτά τα ένστολα μπουμπούκια που έχουν προσληφθεί για να "επιβάλλουν τον νόμο" και ταυτόχρονα να γίνουν αναγνωρίσιμοι μπατσοσυνδικαλιστές.
 (Δεν υπάρχουν συνδικαλιστές κανενός κλάδου εργαζομένων, να έχουν τέτοια προβολή και με τόση συχνότητα από τα ΜΜΕ).

Εδώ θα αναφερθούμε σε έναν απ' αυτούς, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία με τους "θρασύδειλους αναρχομπαχαλάκηδες", όπως του αρέσει να προσδιορίζει αυτούς/ες που ανήκουν σε έναν πολιτικό χώρο.
(Προφανώς χρησιμοποιεί το επίθετο 'θρασύδειλοι" για να υπογραμμίσει την διαφορά τους, με τους "γενναίους" συναδέλφους του, που δρώντας σαν συμμορία δέρνουν και βιαιοπραγούν σε βάρος ανύποπτων πολιτών).

Ο τύπος, λοιπόν αυτός λέγεται Στράτος Μαυροειδάκος και είναι......... Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής. Κλήθηκε από δημοσιογράφο του "χαμαιτυπείου του Σκάι" -για να θυμηθούμε τον χαρακτηρισμό που είχε δώσει στο μαγαζί του Αλαφούζου ο Επίτιμος των Βρικολάκων- να σχολιάσει τα όσα έχουν διαδραματιστεί πρόσφατα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Πρέπει να υπάρχει και το κερασάκι στην προβοκάτσια που έστησε ο "η μαϊμουδίτσα της δημοσιογραφίας", Δ. Καμπουράκης, ο οποίος στοχοποίησε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Να απουσιάζει ο αναρχικός χώρος από μια τέτοια μεθοδευμένη αλητεία; Δεν γίνεται.

Ανέλαβε, λοιπόν ο Μαυροειδάκος να μας ενημερώσει ότι όσοι/ες βρέθηκαν στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής, με τα γνωστά επακόλουθα ήταν αναρχικοί/ες.
Και πώς κατέληξε σ' αυτό το συμπέρασμα; Τον οδήγησε το αστυνομικό δαιμόνιο του, αφού «τα συνθήματα που ακούγοντας από τους συγκεντρωμένους νεαρούς, αναφερόταν σε "αφεντικά" και άλλες λέξεις που παραπέμπουν στον αναρχικό χώρο».

Τι μας είπε η ... διάνοια! Τέτοια ανακάλυψη ούτε ο Ηρακλής Πουαρό δεν θα έκανε! 

Υ.Γ: Το ότι ένα από τα κύρια συνθήματα του ΚΚΕ και της υπόλοιπης κομμουνιστικής αριστεράς είναι το "Εργάτη μπορείς, χωρίς αφεντικά, χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά" αποτελεί λεπτομέρεια. Αλλωστε αν το γνώριζε θα τον είχαν κόψει στις εξετάσεις με το ηλιθιόμετρο.



πηγη

Σχόλια