Ερευνα για τα εγκλήματα του ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ Bill Gates ζητά ο Αμερικανικός λαός .(Δείτε το site του Λευκού Οίκου)

O Bill Gates στα 2 βήματα από τη φυλακή : ο δισεκατομμυριούχος αιχμαλωτίστηκε από τα διαβολικά του σχέδια.
Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος (νο 2 πλουσιότερος στον κόσμο) ο Bill Gates, αυτοαποκαλούμενος φιλάνθρωπος είναι τυλιγμένος σε μια κόλα χαρτί.

Ο Αμερικάνικος λαός έρχεται να υπογράψει μαζικά μια διαμαρτυρία ζητώντας από το αμερικάνικο Κογκρέσο και το Λευκό Οίκο την πραγματοποίηση μιας έρευνας κατά του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates για ιατρικό λάθος και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…

Στην πραγματικότητα από τις 10 Απριλίου μια διαμαρτυρία με τίτλο « we the people » λανσαρίστηκε στο site του Λευκού Οίκου. Αυτή η διαμαρτυρία της οποίας εσείς μπορείτε να επαληθεύσετε την αυθεντικότητα στον παρακάτω σύνδεσμο εγγράφεται στην δεύτερη θέση στη λίστα των διαμαρτυριών έχοντας το πιο μεγάλο σκορ στο site του Λευκού Οίκου, ενώ αυτή δεν ξεκίνησε παρά μόλις πριν 17 μέρες.Αυτή επομένως φανερά είναι στη φάση να σαρώσει όλα τα ρεκόρ........
Πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο του Λευκού Οικου
”Καθώς ενσκύπτουμε στα γεγονότα αναφορικά με την« πανδημία του COVID-19 », διάφορα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.Στις 18 Οκτωβρίου 2019, κάποιες εβδομάδες μόνο πριν τη δήλωση του πρώτου κρούσματος στο Wuhan,στη Κίνα 2 μεγαλειώδη γεγονότα έλαβαν χώραν.
Το ένα είναι το «event 201 », το άλλο είναι οι «Στρατιωτικοί Παγκόσμιοι Αγώνες», που πραγματοποιήθηκαν στο Wuhan. Από τότε, ξεκίνησε μια παγκόσμια καμπάνια υπέρ των εμβολίων και βιομετρικής παρακολούθησης .
Στο πρώτο πλάνο αυτής της πρωτοβουλίας βρίσκεται ο Bill Gates, που δήλωσε δημοσίως το ενδιαφέρον του για «μείωση δημογραφικής ανάπτυξης » 10 με 15%,χάρη στον εμβολιασμό. Gates, UNICEF και Π.Ο.Υ έχουν ήδη κατηγορηθεί με αξιόπιστο τρόπο για στείρωση εκ προθέσεως παιδιών της Κένυα χρησιμοποιώντας ένα αντίγονο HCG κρυμμένο στα αντιτετανικά εμβόλια.
Το Κογκρέσο κι όλα τ΄άλλα όργανα της Διεύθυνσης είναι εν αναμονή έως ότου ολοκληρωθεί μια διεξοδική, ενδελεχής δημόσια έρευνα.”
Ενώ δεν χρειάζονται παρά 100 000 υπογραφές για να ληφθεί σοβαρά από την κυβέρνηση και να ενεργοποιήσει την αντίδρασή της η διαμαρτυρία για το ίδρυμα Bill & Melinda Gates έχει ήδη υπερβεί τις 443 000 υπογραφές σε 17 μέρες.
Οπότε ευρέως υπερέβη το κριτήριο για να ληφθεί υπόψιν.. Oπότε οι ΗΠΑ θα είναι υποχρεωμένες να κάνουν αυτήν την έρευνα σχετικά με το Ίδρυμα Gates…reseauinternational.net 2/5/20
dimpenews.com

Σχόλια