Κορονοϊός: Ακόμα 9 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για να ''εκπαιδεύσουν τους πιθήκους'' σε ένα νέο τρόπο ζωής...... η αντιπολίτευση ανύπαρκτη...

ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ...ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Photo of 2η Ενεση 9 εκ.ευρω στα Μέσα Ενημέρωσης για την Χειραγώγησης σας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει ιδιαιτέρως ότι «είναι απαραίτητο, στην κρίσιμη φάση της σταδιακής μετάβασης στην «νέα κανονικότητα», να εκπαιδεύσουμε τους πολίτες σε έναν νέο τρόπο ζωής και να τους προφυλάξουμε από την παραπληροφόρηση και τα «fake news». 
Διότι, όταν δεν υπάρχει ενημέρωση, θεριεύουν η ανασφάλεια, ο φόβος και ο πανικός.
...................................
 ΄΄Τα «fake news» όπως λέει ο Στέλιος Πέτσας είναι αποκλειστικό προνόμιο των μεγάλων ΜΜΕ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ γι αυτο το λόγο παίρνουν και τη μερίδα του λέοντος απο τα χρήματα που με μεγάλη άνεση σπαταλάει η κυβέρνηση, χρήματα που έχουν κλέψει απο το λαό.........για να μας  εκπαιδεύσουν όπως αδιάντροπα λέει, λές και πρόκειται για ζώα του τσίρκου...αντί να πεί καθαρά ότι δίνει τα λεφτά στα ΜΜΕ για να τη βοηθήσουν στη καθεστωτική προπαγάνδα..΄΄..........................
Για τους παραπάνω λόγους, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδίδεται σήμερα, η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης ενισχύεται με εννέα εκατομμύρια ευρώ επιπλέον και διαμορφώνεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,29% των δημοσιονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι και τον μήνα Απρίλιο.
Σημειώνεται ότι έχει προβλεφθεί ρητά η συμμετοχή στην κατανομή της συνολικής δαπάνης των τοπικών και περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κάθε κατηγορίας.
Επίσης, στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας για την καμπάνια, το υπουργείο Οικονομικών πληρώνει απευθείας όσους συμμετέχουν και λαμβάνουν χρήματα για την καταχώρηση, προβολή ή μετάδοση του μηνύματος στο μέσο τους, χωρίς επιστροφές. Διευκρινίζεται ότι για το πρόσθετο ποσό της εκστρατείας επικοινωνίας και ενημέρωσης η αμοιβή του αναδόχου περιορίζεται στο 1%».

Σχόλια