Η συνταρακτική έκκληση των επιστημόνων για τα δίκτυα 5G σε γη και διάστημα που πρέπει να διαβαστεί από όλους



Η διεθνής προσφυγή επιστημόνων στα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με την εξάπλωση των τεχνητών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων International 5G Appeal αναφέρει:

“Εμείς οι υπογράφοντες, επιστήμονες, ιατροί και περιβαλλοντικές οργανώσεις καλούμε επειγόντως να σταματήσει η προώθηση των ασυρμάτων δικτύων (5ης γενιάς) 5G, συμπεριλαμβανομένης και της δορυφορικής ανάπτυξης 5G από το διάστημα.Με την 5G η έκθεση στην ακτινοβολία των ραδιοσυχνοτήτων θα αυξηθεί σημαντικά σε τιμές υψηλές πάνω από αυτές που ήδη υπάρχουν στα σημερινά δίκτυα τηλεπικοινωνιών 2G, 3G κα
ι 4G.

Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει αποδειχθεί ζημιογόνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η ανάπτυξη της 5G αποτελεί ένα πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα και στο περιβάλλον που βάσει της διεθνούς νομοθεσίας χαρακτηρίζεται ως εγκληματικό.”
Διαβάστε ολόκληρη την προσφυγή των επιστημόνων εδώ
: https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
Υπογράψτε σήμερα την διεθνή επιστημονική έκκληση International 5G Appeal
Η διεθνής έκκληση για τη διακοπή του 5G στη Γη και στο Διάστημα έχει πλέον μεταφραστεί σε 30 γλώσσες και στα ελληνικά.

Μέχρι σήμερα (13/9/2019) την έκκληση έχουν υπογράψει πάνω από 141.000 επιστήμονες, γιατροί, μηχανικοί, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί και νοσηλευτές και πάνω από 1.100 οργανώσεις από 203 χώρες.


Υπογράψτε και εσείς εδώ www.5gspaceappeal.org/sign-individual αν είστε ιδιώτης και εδώ www.5gspaceappeal.org/sign-organization αν είστε οργάνωση.

Θα σας πάρει μόνο ένα λεπτό και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε την αντίθεση μας στο νέο δίκτυο κεραιών που μας επιβάλλουν.
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της έκθεσης........................


Αν το σχέδιο της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών για τα δίκτυα 5G τελεσφορήσει, τότε κανένας άνθρωπος, κανένα ζώο, πουλιά, έντομα ή φυτά δεν θα έχει την δυνατότητα να αποφύγει μια έκθεσή 24 ωρών την ημέρα, επί 365 ημέρες τον χρόνο και σε επίπεδα ακτινοβολίας ίσως και εκατοντάδες φορές πάνω από αυτά που υπάρχουν σήμερα.

Οι συσσωρευμένες κλινικές αναφορές σε ανθρώπους που έχουν υποστεί επιπτώσεις στην υγεία τους, τα πειραματικά αποτελέσματα με βλάβες του DNA, των κυττάρων και των οργάνων σε ένα μεγάλο δείγμα ζώων και φυτών, οι επιδημιολογικές αποκαλύψεις ότι πολλές σοβαρές ασθένειες του σύγχρονου πολιτισμού μας όπως ο καρκίνος, οι καρδιολογικές διαταραχές, ο ζαχαρώδης διαβήτης είναι κατά κύριο λόγο εξ’ αιτίας της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης και αποτελούν μέρος μιας σοβαρής βιβλιογραφίας με περισσότερες από 10,000 ελεγμένες μελέτες – δημοσιεύσεις.

Οι αρχές σκόπιμα εξαιρούν τις βλάβες που τεκμηριώνει η επιστήμη.
Ο λόγος για αυτά τα ανεπαρκή όρια και προστασία είναι τα προσκρούοντα συμφέροντα των ρυθμιστικών αρχών λόγω της σχέσης τους με τις τηλεπικοινωνίες και τις εταιρείες παραγωγής ηλεκτρισμού, σχέση που υπονομεύει τον ορθολογισμό βάσει του οποίου θα έπρεπε να υπάρχουν ρυθμίσεις και όρια έκθεσης για την δημόσια προστασία από την μη ιονίζουσα Ακτινοβολία.
Η 5G θα εκθέτει όλους, σε πολλές εκπομπές ταυτόχρονα και συνεχώς, μέρα και νύχτα χωρίς διαλείμματα. 

Απαιτούνται νέα όρια ασφαλείας και αυτά να βασίζονται στην συσσώρευση της έκθεσης και όχι μόνο στην ένταση αλλά και στις συχνότητες, το μήκος κύματος, τον παλμό, την φόρμα του κύματος και άλλες ιδιότητες που έχουν ιδιαίτερη βιολογική σημασία.
Για την προστασία του ανθρώπου οι κεραίες θα πρέπει να απέχουν από τον τόπο εργασίας και κατοικίας και σημεία όπου οι πολίτες κυκλοφορούν. 
Για την προστασία της πανίδας θα πρέπει να απέχουν από βιότοπους και απομακρυσμένες περιοχές.
 Για την προστασία κάθε μορφής ζωής οι δορυφόροι θα πρέπει να είναι ελεγχόμενοι σε αριθμό και εκτός μεσαίας και χαμηλής τροχιάς.
Με μία βεβιασμένη κίνηση για την εφαρμογή της 5G και για την χωρίς περιορισμούς χρήση της από το διάστημα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Εθνικές Κυβερνήσεις σε όλον τον πλανήτη προχωρούν σε κινήσεις για να απελευθερωθούν από τυχόν περιοριστικές διατάξεις. 

Περιορίζουν τις τοπικές κοινωνίες ώστε να μην μπορούν να εφαρμόσουν περιβαλλοντικούς κανόνες και στον βωμό μιας γρήγορης και με χαμηλό κόστος επέκτασης, αποδυναμώνουν εφαρμογές όπως τον τοπικό προγραμματισμό και μια σειρά από οριοθετήσεις για τον περιορισμό της ακτινοβολίας και των μαγνητικών πεδίων μαζί με τις αναγκαίες μεθόδους για μια συνδυασμένη συνολική εφαρμογή αυτών των ορίων.
Οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα καλύπτουν πια απαιτήσεις για ζημιές που προέρχονται από ΗΜ πεδία και δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο σε τι ποσοστό θα μπορεί να υπάρξει ευθύνη για θέματα ζωής και περιουσίας που θα εξαρτώνται από την έκθεση στην 5G, τόσο από επίγεια σήματα, όσο και από σήματα προερχόμενα από το διάστημα.

Η Ευρωβουλή παραδέχτηκε ότι τα όρια έκθεσης της ακτινοβολίας που έχουν υιοθετηθεί είναι παρωχημένα και σίγουρα δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τις εξελίξεις στην πληροφορική την τεχνολογία των επικοινωνιών και τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής ομάδας Περιβάλλοντος, ή τα αυστηρότερα όρια εκπομπών που έχουν υιοθετηθεί από το Βέλγιο, την Ιταλία την Αυστρία και δεν γίνεται αναφορά σε ευπαθείς ομάδες όπως γυναίκες στο στάδιο της κύησης, νεογέννητα βρέφη και παιδιά.

Προχωρώντας όμως στην εκπομπή σήματος 5G από το διάστημα, μία τεχνολογία μικροκυμάτων του χιλιοστού που δεν έχει επαναληφθεί, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σαν όπλο κατά των μαζικών συγκεντρώσεων, military operations and crowd control οι κυβερνήσεις των κρατών παίζουν στα ζάρια εντελώς ανεύθυνα το μέλλον της ζωής στον πλανήτη.

Σχόλια