Τελικά 2 Πασχαλιές φέτος – Προφητεία Αγ. Κοσμά Αιτωλού – Έρχεται το Ποθούμενο; Τι να αναμένουμε;

TheSecretRealTruth: Τελικά 2 ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ φέτος - ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Αγ. Κοσμά ...

Φέτος το 2020 θα έχουμε δύο φορές Ανάσταση μία η κανονική στις 18 προς 19 Απριλίου, κεκλεισμένων των θυρών λόγω Κορωνοϊού και ΜΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 1/4/2020 της Ιεράς Συνόδου, η Ανάσταση
του Κυρίου μας θα εορταστεί κατά την Απόδοση της Εορτής του Πάσχα που είναι στις 26 το βράδυ προς 27 Μαΐου 2020, ενώ δε θα γίνουν Ακολουθίες τη Μεγάλη Εβδομάδα για τους πιστούς, παρά μόνο κεκλεισμένων των θυρών, άρα ούτε Θεία Κοινωνία, ούτε Ανάσταση, ούτε Πάσχα για τους Χριστιανούς φέτος.


Κορονοϊός: Ανάσταση τα μεσάνυχτα της Τρίτης 26 Μαΐου ...Επομένως, φέτος το 2020 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΙΑ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ στις 18 προς 19 Απριλίου, κεκλεισμένων των θυρών λόγω Κορωνοϊού και ΜΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ.
Όλοι λοιπόν αναλογιστήκαμε την Προφητεία αυτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714-1779) είχε προφητέψει το εξής για τα έσχατα χρόνια: «Τό ποθούμενον θά ἔρθη ὅταν θαρθοῦν δύο πασχαλιές μαζί».
ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ;;;

Σχετικά με το ποθούμενο της Προφητείας:........ το ποθούμενο αυτό συνδέεται με όλες τις άλλες προφητείες για τα γεγονότα που θα ξεκινήσουν και που θα καταλήξουν στο να μας παραδοθεί πάλι η Κωνσταντινούπολη σε μας τους Έλληνες και να ξαναλειτουργήσει η Αγιά Σοφιά.

Όσοι έχουν μελετήσει τις Προφητείες των εσχάτων χρόνων που έχουν ειπωθεί και γραφτεί από Αγίους Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας για την Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά και για τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο, θα γνωρίζουν οτι δεκάδες Άγιοι, από τον 3ο αιώνα μ.Χ. μέχρι και σήμερα, αναφέρονται σε μια σειρά γεγονότων που έχει ως εξής:

– ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (μικρής διάρκειας ίσως και ολίγων ημερών – με ή χωρίς θύματα ανάλογα με τη μετάνοιά μας εκείνη τη στιγμή)
– ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
– ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
– Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
– ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ
– ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (ΓΙΑ 3 ΜΕ 4 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ) – ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (όπως αναφέρεται και στην Καινή Διαθήκη)
–  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (3,5 ΕΤΗ)
– ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ
– ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Σχόλια