Αυτό δεν είναι Δημοσιογραφία αλλά Δημοσιογραφική ΑΛΗΤΕΙΑ!!! ...Άρχισαν να αποδίδουν τα 11 εκ ευρω..

ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΛΑΓΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο και και η παρανοϊκή αντίληψη για 11 εκ ευρώ..Σε ελεύθερη μετάφραση …Σε πληρώνω για να λες αυτά που θέλω!!
Αυτό δεν είναι Δημοσιογραφία αλλά 
Δημοσιογραφική ΑΛΗΤΕΙΑ!!!



ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.... ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ...
ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ
............................................................................
Άρχισαν να αποδίδουν τα 11 εκ ευρώ στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης…+ τα 21 εκ ευρώ που δεν θα πληρώσουν για τις αδειες των Καναλιών…
Ο Δημοσιογράφος ξέχασε τα Δημοκρατικά Δικαιώματα του Πολίτη και το Σύνταγμα της Χώρας τον Όρκο των Γιατρών και Δημόσια δήλωσε οτι όσοι δεν εμβολιαστούν θα πρέπει να διωχθούν Ποινικά!!!

Αντί να καταγγείλει την Παρανομία και την Αντισυνταγματικότητα του Νόμου που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία ,το Κίνημα αλλαγής της Φώφης και η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου τάχθηκε υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων υπέρ της μείωσης πληθυσμού και ελέγχου της Μάζας για την σκλαβοποίηση των πολιτών. 

Τώρα θα τους βλέπουμε έναν έναν ποιος είναι με το πολίτη και υπέρ των Θεμελιωδών Δημοκρατικών Δικαιωμάτων και ποιοι είναι με το Δολοφονικό σχέδιο ελέγχου και τσιπαρίσματος..
Πλησιάζει η ώρα που ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες….

Υ.Γ Το πολιτικό μας σύστημα , οι πληρωμένοι με “κέρματα” Δημοσιογράφοι στα πληρωμένα -στρατευμένα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης αγνόησαν όλες τις Συνταγματικές, Ευρωπαϊκές, Διεθνείς Νομοθεσίες υπερεθνικής ισχύος (και την εκ γενετής ανθρώπινη υπόσταση, αυτονομία και ακεραιότητα όπως δόθηκε και ορίσθηκε από τον Δημιουργό) και προχώρησαν σε νομοθετικούς όρους και νομοθετικά τερτίπια που θα εκλαμβάνουν τον άνθρωπο ως αντικείμενο ή υποκείμενο κατά τη βούληση των αρχών ή κατά την βούληση επαγγελματικών ομάδων ή ιδιωτικών εταιρειών με οποιαδήποτε δικαιολογία, εχουν ειδεχθείς στόχους και είναι προφανές ότι είναι υπόλογοι για εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα.

Σχόλια