Παράταση στο μάντρωμα και Φυλάκιση μας έως 04 Μαΐου.. Ανακοίνωση από των ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ των Ελληνων...κ.Πέτσα

 Ο ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ των Ελλήνων κ.Πέτσας ανακοίνωσε την παράταση της φυλάκισης του Ελληνικου Λαού και οτι ο Μητσοτάκης θα  δώσει λεπτομέρειες σε όλους τους Κρατούμενους Eλληνες στα σπίτια τους μέχρι την Οριστική Φυλάκιση μας με τον Υποχρεωτικό  εμβολιασμό και το Τσιπάρισμα για την Σκλαβοποίηση μας.Το Πολιτικό σύστημα στις υπηρεσίες της Νέας Τάξης και της ANTZENTA ID 2020.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος/ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ  Σ. Πέτσας, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ανακοίνωσε ότι τα μέτρα που ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου παρατείνονται κατά 1 βδομάδα, δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα 4 Μαΐου.
Στις αρχές της επόμενης βδομάδας, ο πρωθυπουργός/ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ  θα μιλήσει στον ελληνικό λαό προκειμένου να παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης βάσει των ΕΝΤΟΛΩΝ που εκτελούν  εξηγώντας πώς θα κινηθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα στη νέα “κανονικότητα”.
Η μετάβαση θα είναι....
αργή και θα εξελιχθεί σε διαδοχικές φάσεις μέσα στον Μάϊο και τον Ιούνιο. Σε κάθε φάση θα γίνεται αξιολόγηση για τις ΔΗΘΕΝ  επιπτώσεις της υγείας του πληθυσμού και θα «προχωράμε εβδομάδα με εβδομάδα», όπως δήλωσε ο ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ  Σ. Πέτσας.
Στις 21/04/20 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος/ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ είχε αναφέρει ότι η σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα ξεκινάει συμβολικά από τη δικαιοσύνη καθώς θα ανοίξουν από 27 Απριλίου τα υποθηκοφυλακεία έμμισθα και άμισθα, τα ειρηνοδικεία και τα πρωτοδικεία για συγκεκριμένες διαδικασίες.Το να ανοίγουν νωρίτερα τα Δικαστήρια ενώ ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας σημαίνει ότι νοιάζονται πρώτα να αρχίσουν οι ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!!!
Το τεστ στο πληθυσμό έγινε και είδαν πως πειθάρχησαν οι περισσότεροι σε Φυλάκιση χωρίς κάγκελα…Θα ακολουθήσει το σκηνικό με τις αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων και η Διάλυση της Οικονομίας με τα περιοριστικά μέτρα στη λειτουργία επιλεγμένων επιχειρήσεων που θα ανοίξουν και όσες αντέξουν μέχρι να ξαναρίξουν ιούς για το τελικό στάδιο ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ – ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗΣ και Τσιπαρίσματος…

Σχόλια