ΥΓΙΗΣ ΦΩΝΗ ΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ


ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ;


Γράφει η Θωμαή Στεφανοπούλου

Προς όλους τους ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ που μας έχει επιβληθεί, στούς οποίους ανήκουν και πολλοί Έλληνες πατριώτες και αγωνιστές:

Το 10 τοις εκατό του χρόνου σας να αφιερώνατε για να επικοινωνήσουμε διαδικτυακά ενόψει της επικείμενης οικονομικής καταστροφής και κοινωνικής διάλυσης της πατρίδας μας, από το να λούζετε συνεχώς με κοσμητικά επίθετα για το πόσο ηλίθιοι, άσχετοι, βλαμμένοι, συνωμοσιολογοι είναι όσοι εκφράζουν προβληματισμούς και αμφιβολίες για την κατάσταση, θα είχαμε μία ελπίδα ότι μπορούμε ως λαός ΕΝΩΜΕΝΟΙ να τα καταφέρουμε........


Ξαφνικά αυτό το άθλιο σύστημα ενημέρωσης, εγχώριο και διεθνές, πού τόσα χρόνια μας ταΐζει κουτόχορτο και αισχρά ψέματα, έγινε ΦΕΡΕΓΓΥΟ και πιστεύετε άκριτα όλες τις θεωρίες, τους αριθμούς, και τις εικόνες που με πολλή επιμέλεια τις έχουν επιλέξει για την κατατρομοκράτησή μας.

Χρησιμοποιείτε κιόλας τις ίδιες μεθόδους τού συστήματος που μέχρι πρότινος καταγγέλλατε! 
Βάζουμε την ταμπέλα στον άλλον του φασίστα, του ρατσιστή, κατ' αναλογία του ηλίθιου και του συνωμοσιολόγου για να του υποβαθμίσουμε κάθε είδους επιχείρημα. 
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα από πολλούς!

Ουρλιάζετε ότι πρόκειται για την ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ, που είναι υπέρτατο αγαθό και πρέπει να αποδεχθούμε όσα μας σερβίρουν. Θα συμφωνήσω.

Αλλά θά ουρλιάξω κι εγώ με την σειρά μου (λόγω της ημέρας κιόλας), ότι υπάρχει ένα ανώτερο ακόμα αγαθό, δώρο του Θεού στο πλάσμα του, που λέγεται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!

Και δεν αναφέρομαι στην προσωρινή στέρηση της ελευθερίας κίνησης και μετακίνησής μας λόγω της απειλής του ιού, αλλά στην μόνιμη και ύπουλη, καθολική στέρηση της δυνατότητας ακόμα και να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από αυτό που ορίζει το κοινωνικό σύνολο.


Διότι αυτόματα θα θεωρηθώ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την κοινωνική συμβίωση ή την δημόσια υγεία!

Αυτά τά μέτρα που βίαια και αιφνιδιαστικά μας επιβλήθηκαν, δεν ήρθαν για να φύγουν, αλλά για να μείνουν, να εγκατασταθούν από δω και πέρα ως τρόπος ζωής.
Στ 'αλήθεια δεν το βλέπετε; Το σύστημα υγείας που αγωνιούμε να μην καταρρεύσει, στηρίζεται από την οικονομία για την οποία με μαθηματική ακρίβεια έρχεται η διάλυσή της... με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Θα έχουμε πρόβλημα βιοπορισμού τους μήνες που έρχονται. 
Το ότι οι μισθοί μπορεί να φτάσουν στο μισό, αυτό δεν είναι τόσο τραγικό, όσο το γεγονός της ηθικής κατάπτωσης τής κοινωνίας που οδεύει να ζήσει καταστάσεις ζούγκλας.
Πάντα ως Έλληνες ορθόδοξοι επιβιώναμε ανά τους αιώνες επιδεικνύοντας στον πλησίον βοήθεια και συμπόνια. Τώρα ούτε αυτό μπορούμε να εκδηλώσουμε.

Κλεισμένοι στα λαγούμια μας, χωρίς επικοινωνία με τον γείτονα, τον φίλο, που ό,τι και να περνάει λέμε "σόρι, πρέπει να κοιτάξω την οικογένειά μου, φοβάμαι μην κολλήσω αρρώστια", και τον αντιμετωπίζουμε σαν λεπρό !!!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΦΡΑΣΗ: ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΟ !!!

Ναι οκ, είναι πολύ επικίνδυνη αυτή η ασθένεια, ναι οκ πρέπει να πάρουμε μέτρα, αλλά δεν θα αποκτηνωθούμε! Τι κι αν μένουν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ όλη την εβδομάδα για τις ανάγκες μας!

Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ψωμί αδέρφια, αλλά με τον λόγο του Θεού που δίνει νόημα και περιεχόμενο στη ζωή του! Το είπε ο Κύριός μας στον σατανά όταν του επετράπη να τον πειράξει.

Αυτό με το κλείσιμο των εκκλησιών είναι ενδεικτικό για το πώς βλέπουν τον άνθρωπο οι ισχυροί του κόσμου. 
Σαν ένα δίποδο που τρώει, περπατάει, κοιμάται και δουλεύει. Τίποτα άλλο.

Μέχρι πότε νομίζουν ότι θα κρατήσουν τους χριστιανούς φυλακισμένους;

Ενόψει μάλιστα απειλής καινούργιου θανατηφόρου ιού που έρχεται στο προσεχές διάστημα. Έτσι θα ζούμε;; Κάτω από το συνεχές καθεστώς ιοφοβίας;;


Να αισθανόμαστε γύρω μας τον κόσμο απειλητικό και να φοβόμαστε ανά πάσα στιγμή μην μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι;;
Αυτά μας δίδαξε ο Χριστός μας;

ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΓΩ ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε!!

Προς όλους λοιπόν τους ιοτρομοκρατημένους:
Εντάξει, μη φοβείσθε! Θα μείνουμε σπίτι! Δεν έχουμε έτσι κι αλλιώς άλλη επιλογή!
 Κάποια στιγμή όμως θα βγούμε όλοι έξω και θα έχουμε νά αντιμετωπίσουμε τις επικίνδυνες συνέπειες αυτής της παράνοιας!

Τότε θα διαπιστώσουμε ότι ο κόσμος και η ζωή μας δεν αλλάζει με τον φόβο αλλά με την αγάπη, και την πίστη, και την ελπίδα.

Ό,τι οργουελικό σενάριο και αν μας έχουν προετοιμάσει οι επικυρίαρχοι, το σύμπαν ανήκει στον Θεό και τον κόσμο μας τον στηρίζουν οι Άγιοι και οι Άγγελοι.
Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή δύναμη!
Καλή Λευτεριά! Καλή μετάνοια!

Χθεσινή ανάρτηση στά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,
της Θωμαής Στεφανοπούλου,
εκπαιδευτικού

oimos-athina

Σχόλια