Αρχίζει πλέον ο απόλυτος εφιάλτης για τον Ερντογάν.Bίντεο-σοκ για την Άγκυρα: Η στιγμή που ρωσικά μαχητικά σκοτώνουν Τούρκους στρατιώτες

Και κάπου εδώ όλα τελειώνουν ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία.
 ΗΜόσχα δεν συγχωρεί και έχει περάσει πλέον στην αντεπίθεση. Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε βίντεο, το οποίο το »μοίρασε» πρώτα στα Συριακά ΜΜΕ, από την στιγμή του βομβαρδισμού των Τούρκων στην πόλη Qaminas.
Του Ανδρέα Μουντζουρούλια
Στο συγκεκριμένο βομβαρδισμό είχαμε δύο Τούρκους νεκρούς και την καταστροφή αρκετών τανκ της Άγκυρας. Εικόνες »κόλασης» για τον Ερντογάν, με τον Πούτιν να του στέλνει ηχηρό μήνυμα.
Την ίδια στιγμή, είχαμε νέα εμπλοκή ανάμεσα σε ρωσικά και τουρκικά μαχητικά.
Η Άγκυρα σήκωσε πριν λίγες ώρες μαχητικά, τα οποία προσπάθησαν να παραβιάσουν τον εθνικό εναέριο χώρο της Συρίας. Αμέσως απογειώθηκαν ρωσικά μαχητικά από την βάση Khmeimim, τα οποία έστειλαν τους Τούρκους πίσω στις βάσεις τους!
Εν τω μεταξύ χθες είχαμε μια επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στον Ερντογάν με την πτήση ρωσικών στρατηγικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών Tu-22M3 στα διεθνή ύδατα της Μαύρης Θάλασσας και κοντά στις ακτές της Τουρκίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου άμυνας, δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά μακράς εμβέλειας Tu-22M3, πραγματοποίησαν πτήσεις πάνω από την ουδέτερη ζώνη της Μαύρης Θάλασσας σε κοντινή σχετικά απόσταση από τις τουρκικές ακτές.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη κάλυψαν 4.5 χιλιάδες χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, συνοδευόμενα από μαχητικά  αεροσκάφη που ανήκαν στη Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια.
Αρχίζει πλέον ο απόλυτος εφιάλτης για τον Ερντογάν.
pentapostagma.gr

Σχόλια