Γροθιά στο στομάχι απο ΟΗΕ στις συνεργαζόμενες εγκληματικές οργανώσεις ΗΠΑ και ΕΕ..... Επανέλαβαν δια της Γενικής τους Συνέλευσης ότι ο Nicolas Maduro είναι ο συνταγματικός και νόμιμος Πρόεδρος της Venezuela.


Τα Ηνωμένα Έθνη επανέλαβαν δια της Γενικής τους Συνέλευσης ότι ο Nicolas Maduro είναι ο συνταγματικός και νόμιμος Πρόεδρος της Venezuela.
 Που σημαίνει ότι ΕΕ, ΗΠΑ, και μια σειρά κρατών κυρίως του ΝΑΤΟ της Δύσης και δορυφόροι τους στη Λ Αμερική που αμφισβήτησαν ή καταδίκασαν τη νομιμότητά του είναι κράτη τρομοκράτες της παγκόσμιας έννομης τάξης...
…Το πραξικόπημα όχι κατά του Μαδούρο αλλά κατά της διεθνούς νομιμότητας πέφτει στο κενό..
H Γ Συνέλευση και τα κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας αναγνωρίζουν τον Πρόεδρο Nicolas Maduro ως νόμιμο Πρόεδρο της χώρας…Ο ΓΓ του ΟΗΕ, Antonio  Guterres, επιβεβαίωσε ότι  τα κράτη της Γενικής Συνέλευσης και το Συμβούλιο Aσφαλείας αυτού του Oργανισμού, αναγνωρίζουν μόνο τον ως νόμιμο εκπρόσωπο της Βενεζουέλας.
Ο Stéphane Dujarric, Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), του António Guterres, επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι τα κράτη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αναγνωρίζουν τον  ως συνταγματικό και νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας.
Ο πειρατής στην εξουσία σφετεριστής της Προεδρίας αχυράνθρωπος της τρόικα ΗΠΑ/ΕΕ/ΝΑΤΟ αρχηγός της αντιπολίτευσης Juan Guaidó έγραψε στον Guterres το Σάββατο 26 Ιανουαρίου ότι θα ζητήσει την εφαρμογή « μηχανισμών στήριξης » για να αντιμετωπίσει την αποκαλούμενη « ανθρωπιστική κρίση » στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία......

Στην απάντησή του, ο Dujarric είπε ο ΟΗΕ «είναι έτοιμος να αυξήσει την ανθρωπιστική  δραστηριότητά του στη Βενεζουέλα», αλλά αυτό «προϋποθέτει τη συναίνεση και τη συνεργασία της κυβέρνησης», αναφερόμενος στο Maduro, που είναι και η μόνη η αναγνωρισμένη.
dimpenews.com

Σχόλια