Ο Σατανάς της Ρώμης έκανε κήρυγμα υπέρ της δημοσιονομικής Πειθαρχεία και υπέρ των «δυστυχισμένων» του Σόρος και του «Κοινωνικού μερίσματος» του Σύριζα


Αποτέλεσμα εικόνας για παπας βατικαΝΟ Î‘ÎÎ¤Î™Î§Î¡Î™Î£Î¤ÎŸÏ‚Ο Σατανάς της Ρώμης έβαλε πλάτη στον Μακρόν και την Μπουντεσμπάνγκ και καταδίκασε τις εγωιστικές διεκδικήσεις υποστηρίζοντας τους φόρους και τη λιτότητα για να πάρουν οι πελάτες της Σιών ««Κοινωνικό μέρισμα».

Ο Σατανάς μίλησε για το «διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ των πλουσίων και των φτωχών» αλλά δεν μίλαγε για τους τραπεζίτες.

«Σκεφτείτε: Χρειαζόμαστε όλα αυτά τα υλικά αντικείμενα και τους περίπλοκους τρόπους για να ζούμε; 
Μπορούμε να αντέξουμε χωρίς όλα αυτά τα άχρηστα επιπλέον πράγματα και να ζούμε μια πολύ απλούστερη ζωή;» είπε, προσθέτοντας ότι «σήμερα λίγοι δειπνούν με πολυτέλεια ενώ πολλοί άλλοι δεν έχουν τα απαραίτητα καθημερινά μέσα για να επιβιώσουν».....


Ο Σατανάς, έλεγε στους ευρωπαίους ότι δειπνούν με πολυτέλεια στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι , ενώ άλλοι, πελάτες της Σιών, στη Συρία, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, « δεν έχουν τα απαραίτητα καθημερινά μέσα για να επιβιώσουν».

Ο Σατανάς, ζήτησε δε από τους καθολικούς «να σκέπτονται τους φτωχούς συνανθρώπους τους» και να πληρώνουν αγόγγυστα τους πράσινους φόρους για να τους προσφέρουν το Κοινωνικό Μέρισμα του Αλιέκσι.

Ο Σατανάς,θύμησε ότι το θείο βρέφος γεννήθηκε σε ένα ταπεινό στάβλο και αυτό, όπως είπε, «πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε το πραγματικό νόημα της ζωής».

Σχόλια