Πάνος..."Εχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας τα οποία στηρίζουν τους δανειστές"...Βίντεο
Η Ντόρα Μπακογιάννη άρχισε τις... ομορφιές
στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αλλά δεν είχε υπολογίσει σωστά:
Απέναντι της ήταν ο Πάνος Καμμένος. Που την έβαλε στη θέση της!
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επεσήμανε ότι στελέχη των κομμάτων της Νέας
Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ καταστροφολογούν για να στηρίξουν τους
δανειστές.
Συγκεκριμένα,
απευθυνόμενος στο παρουσιαστή της εκπομπής είπε: «Να πείτε στους συνεργάτες σας να μαζέψουν πόσα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ – του κοινού αυτού πλέον μορφώματος- έχουν πει ότι την αύριο πτωχεύουμε.
απευθυνόμενος στο παρουσιαστή της εκπομπής είπε: «Να πείτε στους συνεργάτες σας να μαζέψουν πόσα στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ – του κοινού αυτού πλέον μορφώματος- έχουν πει ότι την αύριο πτωχεύουμε.
Εχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας τα οποία στηρίζουν τους δανειστές».
Η Ντόρα - η μικρή ... διεκδικήτρια της αρχηγίας της ΝΔ - Μπακογιάννη,
που έχει στηρίξει με πάθος κάθε μνημονιακή καταστροφική πολιτική που
εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό και τη χώρα συνολικά, αντέδρασε καλώντας τον
κ. Καμμένο να ανακαλέσει και εν συνεχεία σε προσβλητικό τόνο είπε στον
υπουργό Εθνικής Άμυνας να «μαζευτεί».
Ποιος είδε τον Πάνο Καμμένο και δε τον φοβήθηκε!
Ποιος είδε τον Πάνο Καμμένο και δε τον φοβήθηκε!
«Τα μαζευτείτε να τα πείτε στον κ. Σαμαρά, όχι σε εμένα. Εγώ σας εύχομαι καλή επιτυχία» απάντησε άμεσα ο κ. Καμμένος, κάνοντας αναφορά και στην εσωκομματική διχόνοια στις τάξεις του κόμματος της εσωτερικής τρόικας.
Δείτε το βίντεο:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ…ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈπρεπε να περάσουν σχεδόν τρεις βδομάδες, άσκοπης καθυστέρησης, παλινωδιών και πισωγυρισμάτων, για να αποφασίσει τελικά η “αντιμνημονιακή” συγκυβέρνηση “εθνικής αξιοπρέπειας” ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να βάλει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή της στο νέο Συμβόλαιο με την Τρόικα (Μνημόνιο).
Υπέγραψαν σαν κότες όσα τους είπαν και τώρα έχουν μετανιώσει, πιστεύοντας ότι θα εξαπατήσουν τους Έλληνες για μία ακόμη φορά.
Το κακό για την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου είναι πως τελικά υπέγραψε Μνημόνιο με χειρότερους όρους, από τα προηγούμενα των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Και αυτό – να το θυμηθείτε – θα αποδειχθεί στην πράξη, όταν θα κληθεί να εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα, που χθες(20.2) υπέγραψε ότι στο μέλλον οφείλει να αποδεχθεί…
Η “επιτυχής διαπραγμάτευση” της σημερινής συγκυβέρνησης τέλος, έχει διαρρήξει σε απόλυτο βαθμό, και τις καλές σχέσεις που είχαν οικοδομήσει (με πολύ κόπο) προηγούμενες Ελληνικές κυβερνήσεις με το σύνολο των εταίρων – δανειστών μας, οι οποίοι πλέον μας αντιμετωπίζουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Πού πήγαν τα έξοδα του Δημοσίου
ΑπάντησηΔιαγραφή• Τη νεοκαραμανλική πενταετία τα έξοδα του Δημοσίου έτυχαν κατακόρυφης αύξησης. Για μισθούς και συντάξεις αυξήθηκαν κατά 80% μέσα σε πέντε χρόνια!...!...!
Δηλαδή περίπου 26,5 δις … Εξ’ αυτών τα 19 δις σε μισθούς και τα 7,5 σε συντάξεις !...! Εάν συνυπολογίσουμε την κατακόρυφη αύξηση των εξόδων για την Υγεία φτάνουμε στα 43 δις, όταν οι πρωτογενείς δαπάνες είναι 59 δις …..
Σκεφτείτε ότι τα έσοδα του κράτους είναι περίπου 50 δις και αυτά προσπαθεί να αυξήσει το μνημόνιο με όλο τον ορυμαγδό μέτρων, φόρων και μειώσεων.
• Αλήθεια πως σκέφτεται ο μέγας Αλέξης να μηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο και να ‘’εξαφανίσει’’ το χρέος? Η βλακεία και το ψέμα δεν φορολογείται στην Ελλάδα γι’ αυτό και δίνεται απ’ τον Αλέξη πλουσιοπάροχα! Εκτός αν ‘’μιλήσει’’ ο πολιτικός Πάνος καμένος εντελώς
Μπορούσε η Ελλάδα να αποφύγει το Μνημόνιο;
ΑπάντησηΔιαγραφή==============================
Σαφέστατα όχι, στην κατάσταση που βρισκόταν η οικονομία στα τέλη του 2009 – αρχές 2010. Κάθε χώρα που μπήκε σε Μνημόνιο μετά την Ελλάδα (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Κύπρος), και με δεδομένη την οδυνηρή εμπειρία του ελληνικού Μνημονίου, είχε συνολικά καλύτερα οικονομικά μεγέθη και παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να αποφύγει την προσφυγή. Η αδυναμία δανεισμού της Ελλάδας ήταν πλήρης και οι δανειακές ανάγκες τεράστιες.
Πότε επί τέλους θα αντιληφθούμε και θα ομολογήσουμε και δημόσια, αυτό που λέμε μεταξύ μας; Πότε ο ‘’μουγκός’’ βεζίρης της πολυκαλοφαγίας , θα ομολογήσει ότι ΕΦΥΓΕ!!! Γιατί ΔΕΝ του δάνειζαν άλλα χρήματα οι Ευρωπαίοι;
Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο και μοναδικό, αφού δαπανούσαμε κάθε χρόνο 30δις παραπάνω από αυτό που παράγαμε. Κάθε ευρώ που έμπαινε στη χώρα έβγαινε με την αγορά εισαγόμενων προϊόντων.
Αν μας χάριζε κάποιος ολόκληρο το χρέος, τα 300 δις ευρώ, σε 10 χρόνια θα βρισκόμασταν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.